roumeliotis

Carwiz

«Ντέρμπι που θα κρίνει πλεονέκτημα έδρας»

casino loutrakiou
redwell

Ντέρμπι που είναι εξαιρετικά πιθανό να κρίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ χαρακτήρισε αυτό στο ΣΕΦ μεταξύ του Θρύλου και του ΠΑΟ τη Δευτέρα (22/11, 19:30) ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο διεθνής γκαρντ των Πειραιωτών θεωρεί πως η νίκη επί της Μακάμπι έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα και κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Αναλυτικά, όσα έγραψε ο «Λάρι» στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Προερχόμαστε από μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα, η οποία ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί για εμάς αύριο (22/11) με το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι από τους πιο κρίσιμους και σίγουρα εκείνος με τον μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας, συγκριτικά με όσους έχουμε δώσει μέχρι τώρα στην Stoiximan Basket League. Και αυτό γιατί θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμά του θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας.

Προηγήθηκε η διπλή εβδομάδας της Ευρωλίγκας, όπου είχαμε απολογισμό μια ήττα και μια νίκη. Δυστυχώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έφες δεν τα καταφέραμε. Για τριάντα λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, όμως, το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό.

Το θετικό, ωστόσο, ήταν ότι ανασυγκροτήσαμε άμεσα τις δυνάμεις μας, πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μακάμπι, είχαμε σταθερότητα και πήραμε με άνεση τη νίκη. Η συγκεκριμένη νίκη τολμώ να πως μας έδωσε μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Από κει και πέρα, όλοι ξέρουν τι σημαίνει ένας αγώνας Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Το κίνητρο για τη νίκη είναι τεράστιο. Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε καλό ρόστερ και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι.

Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τα αποδείξουμε στο παρκέ. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα δώσει βροντερό ‘παρών’, για να μας στηρίξει και να μας δώσει ώθηση, όπως κάνει άλλωστε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, για τον επιπλέον λόγο πως έχουν σημαντική συμβολή στο ότι έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε αήττητη την έδρα μας" σημείωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος των ερυθρολεύκων.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...