roumeliotis

Carwiz

«Νωρίς για συμπέρασμα εκτός-εντός» (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Παρασκευή (19/11, 21:00) στο ΣΕΦ για την 11η ημέρα της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του παραμονή του αγώνα ανέλυσε το ματς αυτό, μίλησε για την ήττα από την Εφές αλλά και για το πότε θα παίξει ο Κουίνσι Έισι. Αναλυτικά ο Coach-B τόνισε...

Για το παιχνίδι με την Εφές: «Η απόλυτη λογική εξήγηση είναι πως σταματήσαμε να παίζουμε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Χάλασε το μυαλό μας. Για τρία δεκάλεπτα δεν είχαμε παίκτες σε ιδιαίτερα καλή ημέρα, ήμασταν στο πνεύμα του παιχνιδιού, όμως στο τέλος φύγαμε από αυτό, χάσαμε το μυαλό μας. Ήταν και η ποιότητα του αντιπάλου αλλά και κάτι που πρέπει να αναλύσουμε, το αποτέλεσμα ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο να μην είμαστε ανταγωνιστικοί, σε ένα παιχνίδι που ούτως ή άλλως είναι δύσκολο εκεί. Πρέπει να αναλύουμε και κάποια δεδομένα, με ποιον παίζουμε, με ποιες συνθήκες και τα λοιπά».

Για το 0-4 μακριά από το ΣΕΦ: «Σέβομαι απολύτως τη δουλειά των δημοσιογράφων και των media. Καταλαβαίνω πως είναι αυτή η κατάσταση. Η δική μου θέση δεν μπορεί να είναι άλλη από το να αναλύω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, το τι κάνουμε σωστά και τι λάθος. Τώρα εάν είναι ένα ωραίο θέμα ότι ο Ολυμπιακός έχει 6-0 εντός έδρας και 0-4 εκτός έδρας, είναι ένα θέμα με το οποίο κάποιοι καταπιάνονται και είναι βολικό.

Εγώ ξέρω πως έχουμε παίξει εκτός έδρας με τρεις ομάδες από το προηγούμενο Final Four και με τη Ζενίτ που είναι πολύ καλή ομάδα, στα οποία είχαμε καλά και κακά διαστήματα και για κάποιο λόγο χάσαμε. Όταν κερδίζαμε συνέχεια σας είχα πει ότι η Euroleaue είναι πολύ δύσκολη, νομίζω αυτό αποδεικνύεται κι από τα άλλα αποτελέσματα, είδαμε τι συνέβη χθες με το Μιλάνο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει 5 ήττες, η Έφες έχει χειρότερο ρεκόρ από εμάς. Οποιαδήποτε ανάλυση κάνω, πέραν του παιχνιδιού που έρχεται μπροστά μας είναι λάθος, δηλαδή παίζουμε εκτός έδρας με την Έφες που είναι μια πολύ καλή ομάδα, ελέγχουμε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα και πρέπει να μείνω στο τεχνικό μέρος τι δεν κάναμε καλά στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Μια καλή ανάλυση που μπορεί να γίνει είναι πως σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, που τα παιχνίδια ήταν κεκλεισμένων των θυρών, εάν δείτε για παράδειγμα εμάς, πέρσι εντός είχαμε περισσότερες ήττες, ενώ φέτος με τον κόσμο μας κερδίζουμε. Επίσης, το εκτός έδρας τώρα έχει διαφορετική πίεση λόγω κόσμου. Γενικά είναι πάρα πολύ νωρίς να γίνει εξαγωγή συμπερασμάτων για το ποια είναι η δυναμική μας εκτός κι εντός έδρας».

Για το επερχόμενο ματς με τη Μακάμπι στο Φάληρο: «Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, οι συνθήκες και οι συγκυρίες πάντα παίζουν ρόλο, εκείνοι προέρχονται από νικηφόρο παιχνίδι, εμείς από ήττα. Πρέπει να μείνουμε στο τι πρέπει να κάνουμε καλά στο παιχνίδι, είναι μια ομάδα που έχει αθλητικότητα, παίζει με physicality, βελτιώνεται συνεχώς, έχει αρκετούς παίκτες με εμπειρία σε αυτό το επίπεδο, είναι σαφές πως πρέπει να παίξουμε καλύτερη περιφερειακή άμυνα σε αυτούς που όλοι βλέπουν πως μπορούν να τραβήξουν το σκορ.

Παράλληλα πρέπει να παίξουμε ένα ομαδικό παιχνίδι, αυτό που κάναμε για τρία δεκάλεπτα χθες, ανεξαρτήτως τη βραδιά κάποιων παικτών, για παράδειγμα χθες είχαμε αρκετούς παίκτες που δεν ήταν σε καλή βραδιά, αλλά για τρία δεκάλεπτα ήμασταν με την Έφες στον πόντο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρέπει να κοιτάξουμε το ομαδικό παιχνίδι μας, κι εάν έχουμε τους βασικούς μας παίκτες σε καλή βραδιά μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε, απλώς αυτό που περνάει από το χέρι κάθε προπονητή είναι το ομαδικό παιχνίδι».

Για τον Έισι και το ενδεχόμενο συμμετοχής του κόντρα στους Ισραηλινούς: «Δεν μπορώ να δίνω ποσοστά ετοιμότητας, θα ήταν…καφενειακό να σας πω ότι είναι τόσο τοις εκατό έτοιμος! Σωματικά είναι σε καλή κατάσταση, έχει δουλέψει ατομικά αλλά έχει να παίξει κανονικά από το τελευταίο παιχνίδι που είχε δώσει με τη Μακάμπι. Ακόμη καλά καλά δεν ξέρει την τακτική μας. Εμείς χθες είχαμε παιχνίδι, δεν είχαμε προπονήσεις, θέλουμε πάρα πολύ να παίξει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά πρέπει να το κάνουμε με ομαλό τρόπο. Θα δούμε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Σταμ
    Σταμ Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 00:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες ο κοουτσ καλα τα λέει δεν χάσαμε απο καμια μετρια ομαδα εκτοσ.Να παιξεισ με καμια μπαγερ Βιλερμπάν αλμπα Παο Παο Παο αυτα τα διπλα θέλεις και μην ξεχνάτε ότι η ομάδα τωρα δένει σην τόν ΕΙΣΗ

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε δεν ειναι οτι ο Σφαιρόπουλος δεν προσφερε...αλλα ειχε στα χερια του ενα τρομερο υλικό, εμεινε πολλα χρονια, στηριχτηκε και τι κατάφερε? Με τους παίχτες αυτούς πηγε 2 φορές σε τελικο ευρώπης και οταν εχασε το εριξε σε δικαιολογίες οτι τα αντιπαλα ροστερ ηταν ανωτερα και τα μπατζετ το ιδιο. Ισχυε αλλα εκεινος ηταν που δηλωνε οτι δεν θελει παιχτες και ενισχυση. Ειχε κι εκεινος κολληματα πολλα. Αλλα υπερ-αγαπηθηκε αδικαιολογητα κατα τη γνωμη μου.
    Κατι που δεν εχει συμβει με Μπαρτζώκα που τον θεωρώ 2 επίπεδα ανώτερο.

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με τον φίλο red που λέει ότι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια του Μπαρτζώκα κ των παικτών ..και ότι κριτική γίνεται να είναι καλοπροαίρετη κ με γνώμονα το καλό της ομάδας.. επίσης αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι για το και καλά 0-4 στα εκτός ότι υπάρχει θέμα .. είναι ένα ωραίο αστείο..ο Ολυμπιακός θα βρει την αγωνιστική συνέπεια κ διάρκεια στο παρκέ που θα του δώσει νίκες στα εκτός .. ξαναγράφω ότι εγώ πιστεύω πως χρειάζεται ένας καλός τριποντος παίκτης για να σε κάνει πιο επιθετική ομάδα..κ με σεβασμό θα πω στον φίλο ότι κ ο σφαιροπουλος έκανε καλή δουλειά..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 21:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε αυτά που λέει δεν ειναι λαθος...ειναι νωρις οντως. Αλλα το θεμα ειναι η "αναλυση" γιατι τρωμε black οut σαν αυτο της 4ης περιοδου καθως επίσης και το γιατί σε κάθε αγώνα με καθε αντιπαλο και ανεξαρτήτου συνθηκών, τηρεί το ιδιο ακριβως πλάνο-συστημα με τις προβλεψιμες αυτές 5άδες. Αυτό γιατί δεν το ρωτησε ΕΝΑΣ δημοσιογράφος? Ειναι δυνατόν; ; ;
    Aυτό το θέμα συζητιέται και γράφεται σε ολα τα site στα οποια ανηκουν οι ιδιοι αυτοί δημοσιογράφοι και ΕΝΑΣ δεν τολμα να κανει την ερώτηση αυτή!? Tι να πω...

    Εγώ βλέπω παντως εναν προπονητή, που εχει τον απόλυτο έλεγχο, τον σέβονται οι παίχτες, ειναι αυτο που λεμε ΑΡΧΗΓΟΣ και κανεις δεν κουνιέται να το παίξει μαγκας, πράγμα καλό. Επισης ειναι σαν προσωπικότητα από τους πιο σοβαρούς ανθρώπους που υπάρχουν στο χώρο. Δεν του αξίζει απαξίωση ουτε κράξιμο οπως τη πρώτη φορά που έφυγε οπως εφυγε. Δεν ειναι κανενας τσαρλατάνος και σε σχέση με αλλους αδικηθηκε και δεν αποθεώθηκε όσο έπρεπε για την προσφορά του.

    ΥΓ. Ας δειξουμε ενότητα και στηριξη σε προπονητη και παίχτες...αυτούς εχουμε και αυτοί χρειαζονται την δυναμη του κόσμου να τους βοηθήσει.

    ΥΓ2. Ελπίζω οι γραφικάρες φιλάθλοι την Παρασκευή να μην αποθεώσουν τον Σφαιρόπουλο περισσότερο από τον Μπαρτζώκα, ξεχνώντας οτι ο Σφαιρόπουλος ο προπονηταράς καποιων αγαθόμυαλων, διαχειρίστηκε ροστερ πολύ ποιοτικά και δεν κατάφερε ΤΙΠΟΤΑ!

  • Μανωλης
    Μανωλης Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε γιωργαρε τα εχεις μπλεξει με τις αλχημείες σου

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΑ ΚΙΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΑ ΚΙΟΣ Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

  • Agent777
    Agent777 Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Νωρίς είναι κόουτς! Έχουμε χρόνο για συμπεράσματα! Κι εγώ δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα ακόμα αν ο Μάρτιν κάνει ή όχι. Λέω μέσα μου μήπως τελικά είναι γρήγορος, ψηλός και αλτικός κι εγώ τον βλέπω πιο αργό από επιτάφιο, πιο κοντό από τον Γουόκαπ και με άλμα 2 εκατοστά από το έδαφος; Ας τον δούμε άλλες 6-7 αγωνιστικές για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης είναι νωρίς για να συμπεράνουμε ότι όταν βγαίνει ο Φαλ, η ομάδα δεν κατεβάζει ριμπάουντ ούτε με αίτηση και μας κάνουν πάρτι κάτω από τη ρακέτα. Σε 10 αγωνιστικές θα μπορούμε να πούμε με ασφάλεια αν μπορούμε να πάρουμε ριμπάουντ με τον 36άρη Πρίντεζη και τον αργόκοντο Μάρτιν στην ίδια πεντάδα. Ακόμη, δεν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο Σλούκας είναι κάκιστος στο τέλος όλων των σημαντικών παιχνιδιών, δεν ξέρει να δίνει σωστή πάσα και στην άμυνα είναι χειρότερος από τον Τεόντοσιτς. Νομίζω ότι κατά βάθος είναι ηγέτης επειδή έβαλε ένα σουτ με τη Φενέρ. Τέλος, δεν μπορούμε να συμπεράνουμε ακόμη ότι ο Γουόκαπ και ο Ντόρσεϊ είναι με διαφορά τα καλύτερα γκαρντ μας και πρέπει να βρίσκονται πάντα μαζί στην τελευταία περίοδο μήπως και πάρουμε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι. Μπορεί να είναι τυχαίο ότι όταν είναι μέσα μαζί η μπάλα γυρνάει άψογα και η ομάδα λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, ενώ όταν βγαίνουν ή παίζουν μαζί με τον Σλούκα είμαστε στατικοί και βρισκόμαστε στο -10 και στο -15 σε 5 λεπτά. Όμως και γι'αυτό έχουμε άπλετο χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα. Κατά τον Φλεβάρη νομίζω είναι η ιδανική περίοδος για διεξαγωγή συμπερασμάτων. Άλλωστε, η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Αν δεν κάνεις το ίδιο λάθος 38000 φορές πως θα μάθεις για να το διορθώσεις; Ξέρει τι κάνει η προπονητάρα μας παιδιά, μην ανησυχείτε! Έχει πρόγραμμα ο άνθρωπος!

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 18:05 Σύνδεσμος σχολίου

    τα πραγματα ειναι απλα , ο κοουτς καλα τα λεει για τους δημοσιογραφους που εχουν μια ταση να κανουν την τριχα τριχια αλλα και οι δημοσιογραφοι εχουν ματακια και βλεπουν οτι αν εχεις εναν ελιτ πικ εν ρολ κοντο και δεν τον αξιοποιεις βαζοντας του στο πλαι εναν πικ εν ρολ ψηλο δεν αποδιδει , οπως και οταν εχεις εναν ψηλο 218 που μπορει και σπαει την μπαλα στην αδυνατη πλευρα τοσο ωραια οταν ντουμπλαρεται πρεπει να τον βαλεις να παιξει παρεα με σουτερ δηλητηριο κι οχι τον μακ κισσικ που ξαφνικα στα 31 την ειδε στεφ καρυ κι εχει να κανει μπουκα απο περσυ . απο την αλλη ισως και να χρειαζοταν μια ηττα σφαλιαρα μπας και επισπευσουμε καποιες διαδικασιες

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να πάρουμε έναν καλό τρίποντο παίκτη..την τακτική της Εφές θα την εφαρμόσει κ άλλη ομάδα.. επίσης δεν γίνεται να πηγαίνει η μπάλα σωστά στην αδύνατη πλευρά κ ο παίκτης να σουτάρει μόνος κ να έχει ο/3 .. νομίζω ότι πρέπει να το δει ο κοουτς αυτό.. φωνάζει πλέον το πρόβλημα..όπως φωνάζει κ στο 5 ..αλλά πιστεύω ο εισι να βοηθήσει ..

  • Λαμπρος7
    Λαμπρος7 Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Φυγε!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...