roumeliotis

Carwiz

Ρίχνει...Γκάλη στη μάχη κατά σαπίλας ο Φασούλας

casino loutrakiou
redwell

Σπέσιαλ κίνηση με στόχο να ξαναβρεί την αίγλη του το μπάσκετ στην Ελλάδα και να κοπεί μια και καλή ο ομφάλιος λώρος της... σαπίλας έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας προτείνοντας στον Νίκο Γκάλη να αναλάβει τη θέση του επίτιμου προέδρου της ΕΟΚ, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές της ομοσπονδίας.

Με προσωπική του δήλωση, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, εξήγησε τους λόγους της πρωτοβουλίας του, με τον Νίκο Γκάλη να αποδέχεται την πρόταση και να τη χαρακτηρίζει τιμητική για τον ίδιο. Η δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα:

“Πήρα την πρωτοβουλία, εν όψει και των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΟΚ, να συναντηθώ με τον μεγάλο Νίκο Γκάλη και να του προτείνω να αποδεχθεί την πρότασή μου να αναλάβει το αξίωμα του Επίτιμου Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, εφ’ όσον εκλεγώ στη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας.

Θα είναι μεγάλη τιμή, τόσο για μένα προσωπικά, όσο και για το Ελληνικό μπάσκετ στο σύνολό του να αναδειχθεί στο αξίωμα αυτό ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, ο Halloffamer της FIBA και του NBA που ηγήθηκε της μεγαλειώδους πορείας και των παγκόσμιων διακρίσεων του Ελληνικού μπάσκετ.

Και θα είναι, ταυτόχρονα, ιδιαίτερη συγκίνηση να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ και πάλι μαζί του, από διαφορετικές πια θέσεις, για να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα της αναγέννησης του Ελληνικού μπάσκετ. Οι δυνατές σχέσεις που μας ένωσαν με τον Νίκο και τα άλλα παιδιά στις μεγάλες, νικηφόρες στιγμές που ζήσαμε μαζί, είναι η καλύτερη εγγύηση για την εκπλήρωση και των μελλοντικών μας προσδοκιών.

Η πρότασή μου στον Νίκο Γκάλη δεν είναι μόνο τιμητική. Είναι μια πρόταση για ουσιαστική συμβολή από την πλευρά του στην υλοποίηση του προγράμματος που έχουμε εξαγγείλει και στο οποίο θα βάλει και ο ίδιος, με το διεθνές του κύρος, τις γνώσεις και την εμπειρία του τη δική του μοναδική σφραγίδα.

Μαζί με τον Νίκο και τους άλλους άξιους συναθλητές και ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο μπάσκετ, είμαι σίγουρος ότι θα εμπνεύσουμε ξανά τα νέα παιδιά, θα ξαναφέρουμε τους φιλάθλους στα γήπεδα και θα οδηγήσουμε ξανά την Εθνική μας ομάδα στις κορυφαίες θέσεις του παγκόσμιου μπάσκετ”.

Η απάντηση του Νίκου Γκάλη: “Συναντήθηκα πριν από λίγες μέρες με τον παλιό μου συμπαίκτη στην Εθνική ομάδα και καλό φίλο Παναγιώτη Φασούλα. Η συζήτηση που είχαμε ξύπνησε τις όμορφες αναμνήσεις του ελληνικού μπασκετικού παρελθόντος και ανέδειξε την κοινή μας επιθυμία για βελτίωση του status του ελληνικού μπάσκετ. Η αναγέννηση του αθλήματος αποτελεί κοινό μας όραμα με τον Παναγιώτη και τους άλλους άξιους συναθλητές και διαχρονικό αίτημα του αγνού φίλαθλου κόσμου. Γι’αυτό, η πρότασή του να συμβάλλω στην κοινή προσπάθεια από τη θέση του επίτιμου προέδρου, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με τιμά και την αποδέχομαι με στόχο το καλό του μπάσκετ”.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος ποιος ποιος Ο ΓΚΑΛΗΣ Ο ΘΕΟΣ σωληνα εξαφανησου ! εδω και δυο δεκαετιες εισαι βαριδιο για το ελληνικο μπασκετ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @MK7
    Κι εγώ στα εφηβικά μου χρόνια ήμουνα τότε. Είχε απίστευτη ζέστη, καύσωνα στα επίπεδα των φετινών, αλλά υπήρχε μετά το τέλος του αγώνα, ένα απίστευτο κλίμα ευφορίας. Όλοι ήταν σε μια Νιρβάνα. Ήταν έξω και πανηγύριζαν. Από παντού άκουγες αυτοκίνητα να κορνάρουν και Ελληνικές σημαίες να κυματίζουν. Κόσμος βούταγε μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, άλλοι πέφτανε όπου έβρισκαν συντριβάνι, παρέες περπατάγανε στους δρόμους, συναντούσαν άλλες παρέες και ενωνόντουσαν και τραγουδάγανε συνθήματα. Ακόμα και το 2004 με το Euro που προσωπικά το θεωρώ ακόμα μεγαλύτερο, ως επιτυχία, υπήρχε μεγάλη ευφορία, αλλά όχι αυτό το κλίμα που υπήρχε το '87. Κι ο λόγος δεν ήταν ότι ουσιαστικά η 1η μεγάλη επιτυχία σε ομαδικό εθνικό επίπεδο ήταν αυτή. Ήταν κι ότι η Ελλάδα ήταν μια άλλη χώρα, πολύ πιο ωραία και πολύ πιο ανέμελη και αθώα.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Οκ αν καποιος δεν αποδεχθει την κινηση Γκαλη , θα πρεπει να αλλαξει σπορ και να ιδρυσει ομιλο υποβρυχιας πετοσφαιρισης ξερωγω. Αν ανοιξεις μια εγκυκλοπαιδεια στο λημμα "Ελληνικο μπασκετ" εχει τη φωτο του Γκαλη τι να λεμε...

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ΜΚ7,
    ελισαι τυχερός που έζησες αυτές τις στιγμές από κοντά. Εγώ δυστυχώς μένω στην επαρχία και τα είδα όλα από την τηλεόραση. Τα πανηγύρια όμως που έγιναν μετά τη λήξη του τελικού δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.
    Πράγματι το ΣΕΦ ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Είδα πρόσφατα ξανά τον τελικό και ξαναθυμήθηκα την όλη φάση.... κάτι που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι οι περισσότεροι θεατές ήταν μουσάτοι και πολλοί κάπνιζαν... τι να σου κάνει ο εξαερισμός? Ο Γκομέλσκι μετά το ματς μίλησε για απαράδεκτες συνθήκες, η αλήθεια είναι όμως ότι δίκαια το πήραμε ουσιαστικά με 7-8 παίκτες στο ροτέισον....
    Τέλος για να ήσουν έφηβος το 87 μάλλον κοντά είμαστε ηλικιακά. Εγώ το 87 ήμουν 15 ετών....
    Νάσαι καλά και να αντασλλάσουμε απόψεις εδώ στο φόρουμ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκλογές από αναβολή σε αναβολή, τοποθεσία μόνο που δεν επιλέχτηκαν τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ κλπ. Μόνο που ο Φασούλας δεν είναι κάνας τυχαίος. Εγώ το χω ξαναγράψει πολλάκις ότι στις εκλογές της ΕΟΚ (όπως έγινε και με το Δ. Πειραιά) δε θα κατέβαινε αν δεν ήταν βέβαιος ότι θα νικήσει. Ο σωλήνας κλασικά θέλει να παίξει με σημαδεμένη τράπουλα, οπότε κι ο Φασούλας έβαλε στο συνδυασμό του τον ΕΝΑΝ, τον κορυφαίο. Όποιος έχει τα φρύδια τώρα, ας ψηφίσει το ανδρίκελο του βάζελου.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Κasavetis Ειχα την τυχη φιλε να βρισκομαι εφηβος τοτε στον τελικο με την ΕΣΣΔ μεσα στο ΣΕΦ που οχι μονο ηταν ασφυκτικα γεματο αλλα ειχε τους περισσοτερους υπεραριθμους που εχω δει ποτε σε γηπεδο.Ειχα δει παρεα με φιλαρακια κι αλλα παιχνιδια του τουρνουα της αρχικης φασης των ομιλων με Ρουμανια, τον πρωτο αγωνα με την Γιουκοσλαβια και την Γαλλια και μετα ειδα τον προημιτελικο με την Ιταλια και τον τελικο.
    Αν θυμασαι ο τελικος εγινε και εν μεσω τρομερου καυσωνα αναλογοτου φετινου και η ζεστη ηταν αφορητη και για τους θεατες και για τους αθλητες.Τα τσιγαρα επιτρεπονταν τοτε ακομη και ο εξαερισμος δεν βοηθουσε και πολυ.Απ'ολη αυτην την αποπνικτικη ατμφοσφαιρα συν την αγωνια στα τελευταια δυο λεπτα του τελικου θυμαμαι οτι παραλιγο να λιποθυμησω.
    Πραγματικα αξεχαστες στιγμες

  • kasavetis
    kasavetis Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβερή κίνηση από την πλευρά του Φασούλα. Ο Γκάλης είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, σοβαρός άνθρωπος με μεγάλο κύρος. Ο πιο κατάλληλος για τη θέση του επίτιμου προέδρου και για να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στο άθλημα. Ακόμη θυμάμαι τα πανηγύρια που κάναμε το 1987 με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.... εμείς από τον Γκάλη αγαπήσαμε το μπάσκετ, πραγματικά αξέχαστες στιγμές.... οι νεότεροι ας δουνε κανένα βινταάκι με τα ματς του ευρωμπάσκετ του 87... είμαι σίγουρος ότι θα πάθουν πλάκα με αυτά που θα δούν...

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 15:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω θα ηθελα να βγει ο Λιολιος, πετυχε σε μια ομαδα , πετυχε σε μια ελληνικη εταιρια φαινεται καλος (με οσα λεει) αυτο δε θελει το μπασκετ ?? Αν δε βγει αυτος ας βγει ο Φασουλας να μη βγει ο αλλος εστω, καλη κινηση οντως ..θα δουμε (αυτη ειναι η γνωμη μου , οποιος και να βγει ας φτιαξει επιτελους το μπασκετ που καποιοι διελυσαν) . Παντως ο Ολυμπιακος μετα απ ολα αυτα επιστρεφει δυνατος αλλοι δεν εχουν ουτε προεδρο (η απλα υπαρχει) να το πουμε αυτο

  • MK7
    MK7 Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Η μεγαλυτερη και εμβληματικοτερη προσωπικοτητα του ελληνικου ομαδικου αθλητισμου συσαστρευεται εστω συμβολικα στον αγωνα για αλλαγη σελιδας στο αθλημα που υπηρετησε και για καθαρση που θα φερει ξανα αισιοδοξια.
    Απο το τσιρακι του Σωληνα και του Τρακη δεν περιμενω αποδοχη της κινησης αυτης αλλα απο τον Λολιο περιμενω να συνταχθει με αυτην και οι εκλογες που ετσι κι αλλιως θα εχανε ο Παπανοκολαου να μετατραπουν σε τυπικη διαδικασια

  • RedV
    RedV Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή κίνηση από Φασουλα. Επιτέλους να αναλάβουν τις τύχες του μπάσκετ αυτοί που πρέπει για να ξαναγίνει το άθλημα που αγάπησε όλη η Ελλάδα. Όχι άλλοι Τσαγκρωνηδες και Γαλατσοπουλοι!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...