roumeliotis

Carwiz

«Ευλογία και τεράστια ευκαιρία για μένα»

casino loutrakiou
redwell

Χαρούμενος για τον ερχομό του στον Θρύλο και έτοιμος για δουλειά και νίκες δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κατά την άφιξή του το πρωί της Τρίτης (24/08) στην Ελλάδα. Ο διεθνής γκαρντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και την πρόθεση να δουλέψει σκληρά για να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών. Αναλυτικά όσα είπε ο Ντόρσεϊ...

Για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Χαίρομαι που επιτέλους θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα. Είναι ευλογία και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό που πρόκειται να έρθει. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά.

Έχουμε πολλά καλά κομμάτια στο ρόστερ και πρέπει απλά να γίνουμε ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα. Περιμένω να γνωρίσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για να γίνουμε μία ομάδα».

Για τους λόγους της απόφασής του να παίξει στον Ολυμπιακό: «Θέλω πάντα να κερδίζω. Πέρυσι δεν πήγα στα πλέι οφ, ούτε εγώ ούτε ο Ολυμπιακός. Αυτό θέλω για αρχή. Βήμα-βήμα να προχωράμε. Ο Σεπτέμβριος έχει παιχνίδια για τις ελληνικές διοργανώσεις στα οποία θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην Euroleague. Είναι το δεύτερο σπίτι μου η Ελλάδα. Με υποδέχτηκαν και είναι τεράστια ευκαιρία για μένα που θα παίξω στον Ολυμπιακό».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Δουλεύω όλο το καλοκαίρι, προσπαθώ να βελτιώνομαι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη και φυσικά να προσθέσω κι εγώ στοιχεία στο παιχνίδι μου. Θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 13:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με 7footer για Μπαρτζωκα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά δυστυχώς και ο Ολυμπιακός τών τελευταίων ετών δεν έχει θέληση από την διοίκηση για κάτι παραπάνω! Η φετινή χρονιά Θά είναι κομβική για όλους και μακάρι να πάρουμε το πρωτάθλημα πού πρέπει να είναι ο αντικειμενικος μας στόχος!

  • 7footer
    7footer Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 08:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε @Chriss με τις εικασίες δε βγαίνει κάτι. Τα γεγονότα έδειξαν ότι η ομάδα του Μπαρτζώκα το 2014 έμεινε εκτός φάιναλ φορ, σκουπίστηκε εξευτελιστικά από τον Μποχού, και έπιασε πάτο με τον αποκλεισμό στο κύπελλο.
    Με τον Σφαιρόπουλο πήγε τελικό Ευρωλίγκας και πήρε πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ το 2015.
    Όπως και το 2016. Τελικό Ευρωλίγκας και πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.
    Με τους ίδιους διαιτητές του Βασιλακόπουλου που έπαιζαν και τον Μπαρτζώκα.
    Για να αποδειχτεί τελικά ότι το κόμπλεξ με τον Παναθηναϊκό δεν το είχε ο Σπανούλης όπως άφηνε να εννοηθεί ο Μπαρτζώκας αλλά ο ίδιος ο Μπαρτζώκας.
    Ας ελπίσουμε φέτος που για μία ακόμα χρονιά οι Αγγελόπουλοι έβαλαν τα χρήματά τους για να φτιάξουν μία αξιοπρεπή ομάδα, να τα καταφέρει ο Μπαρτζώκας να πάρει επιτέλους έναν δεύτερο τίτλο στην καριέρα του.
    Απέναντι σε έναν παρατημένο Παναθηναϊκό στα "έσοδα-εξοδα" με το ελάχιστο μπάτζετ που επιτρέπεται για συμμετοχή στην Ευρωλίγκα
    Χωρίς Αναστόπουλο Ψαριανό και Καρακατσάνη να σφυρίζουν και χωρις Βασιλακόπουλο πρόεδρο στην ΕΟΚ.

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας, ο άσχετος και οι Αγγελόπουλοι που δε φέρνουν παιχταράδες κλπ κλπ. Αφού είστε σίγουροι για την αποτυχία μας και φέτος, γιατί συνεχίζετε να ασχολείστε; Ήμαρτον…

  • Chrisss
    Chrisss Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ... και η ομάδα του Μπαρτζώκα έφτασε στον τελικό γιουρολιγκ το 15 ( και μάλλον θα το έπαιρνε μ αυτόν προπονητή )

  • Station Master 7
    Station Master 7 Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 22:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω με τον Ανέστη

  • 7footer
    7footer Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Ανέστη Θα συμπληρώσω την υπόλοιπη αλήθεια που ξέχασες να επισημάνεις.
    Για να καταλάβεις την αίολη υπερασπιστική γραμμή του Μπαρτζώκα, δεν ανακοινώθηκε "μέσα Ιουλίου" από την Μπαρτσελόνα αλλά 8/7.
    Ο Γιασικεβίτσιους ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα 2/7 !
    Ο ίδιος ο Μπαρτζώκας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στις 5/7 !
    Όποτε δηλαδή ανακοινώνονται οι περισσότεροι προπονητές.
    Το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα μάζεψε "σκουπίδια" και κάποιοι καλοί παίκτες που πήρε δεν αναδείχθηκαν μέσα από το παιχνίδι της ομάδας, αποκλειστική ευθύνη έχει ο Μπαρτζώκας και το υποτιθέμενο "μάτι" του.
    Εξάλλου του έφεραν τον Ράις που είχε πάρει μόνος του την Ευρωλίγκα με την Μακάμπι. Ποιον έπρεπε να του πάρουν του Μπαρτζώκα για να καταφέρει να μπει οχτάδα;; Τον Λεμπρόν Τζέιμς;;
    Από τη Χίμκι απολύθηκε γιατί την είχε στην 13η θέση παίζοντας το γνωστό τρισάθλιο μπαρτζωκικό τρανζίσιον με διαγωνισμό τριπόντων από τα 8 μέτρα!
    Όσο για το "καθολικό" μπάσκετ που έπαιξε την πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό, μην ξεχνάς ότι την ίδια χρονιά χάθηκε το πρωτάθλημα από μία ομάδα που δεν είχε προπονητή, που στον πάγκο της ήταν ο έφορος Αλβέρτης.
    Και την επόμενη χρονιά κατάφερε να εξευτελίσει την ομάδα χάνοντας το πρωτάθλημα με σκούπα από ποιον;;;; Από τον Μποχού !
    Ο εξευτελισμός συνεχίστηκε λίγους μήνες αργότερα με τον αποκλεισμό από το κύπελλο από μία ομάδα παρατημένη εντελώς από τον πρόεδρό της.
    Ο Μπαρτζώκας είναι ο προπονητής που στατιστικά έχει χαρίσει τους περισσότερους τίτλους στον Παναθηναϊκό αμέσως μετά τον Ομπράντοβιτς.
    Για να καταλήξουμε στο σήμερα...
    Το άθλιο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός και η 12η θέση, η χειρότερη στην ιστορία του στην Ευρωλίγκα, δε σηκώνουν καμία δικαιολογία.

  • Ανεστης
    Ανεστης Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    7 footer. Φίλε μου το πιο δύσκολο πράγμα στην ευρωλιγκα είναι το back to back για αυτό και το έχουν πετύχει ελάχιστες ομάδες.Αυτο το λένε όλοι οι προπονητές.Ο μεγάλος ιβκοβιτς ήθελε να φύγει επιτυχημένος από τον ολυμπιακο, και το καλοκαίρι του 2013 έφυγε (ενώ οι αφοι του εγγυηθηκαν ότι θα μείνουν όλοι οι παίχτες του ροστερ και του έδωσαν και μεγάλο συμβόλαιο)γιατί δεν πίστευε ότι μπορεί να επαναληφθεί η επιτυχία. Αυτό το έκανε λοιπόν ο μπαρτζωκας με εμφατικο τρόπο αφού Διέλυσε τις τσσκα,ρεαλ στο Λονδίνο!
    Την λοκο την πήγε ff όπου και είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Η χιμκι που παίζει ευρωλιγκα πολλά χρόνια με τεράστια μπάτζετ μπήκε μόνο μια φορά οκτάδα(με μπαρτζωκα) όπου αποκλειστηκε από τσσκα με ιστορική σφαγή.Τελος η μεγαλύτερη αποτυχία ήταν η μπαρτσα πράγματι,αλλά ανέλαβε την ομάδα μέσα Ιουλίου, οι περισσότεροι παίχτες είχαν κλείσει σε άλλες ομάδες,του έφυγαν στην πρώτη του εβδομάδα τα μεγαλύτερα ταλέντα τις ομάδας(αμπρινες, σατορανσκι),και μόλις άρχισε η ευρωλιγκα είχε 8 παίχτες έξω από τραυμ.(τους περισσότερους για μεγάλο διάστημα).Όμως πραγματικά η χρονιά που πέρασε ήταν αποτυχία αφού ο στόχος της οκτάδας δεν υλοποιήθηκε, ας ελπίσουμε ότι θα υλοποιηθεί φέτος!!!

  • 7footer
    7footer Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Chrisss ο Μπαρτζώκας δεν έχει φτιάξει ποτέ ομάδες.
    Μπάσκετ έπαιξε μόνο με έτοιμες ομαδες. Τον Ολυμπιακό του Ίβκοβιτς και τη Λοκομοτίβ του Μπαζάρεβιτς (είχε ήδη Ντιλέινι και Ράντολφ).
    Όποτε χρειάστηκε να φτιάξει αυτός ομάδα τα έκανε μπάχαλο. Ακόμα και με μπάτζετ 25 και 30 εκατομμυρίων.
    Μπαρτσελόνα 13η στην Ευρωλίγκα και απόλυση. Χιμκι 8η και 13η(απόλυση). Ολυμπιακός 11ος(στη διακοπή)!και 12ος.
    Αν δεν τα καταφέρει και φέτος ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να τον αντικαταστήσουν άμεσα οι Αγγελόπουλοι.
    Δύο χρόνια περιμένουμε να φτιάξει ομάδα. Και βλέπουμε μόνο αποτυχημένες επιλογές ξένων και άθλιο μπάσκετ.
    Με αποκορύφωμα την περσινή 12η θέση, τη χειρότερη του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

  • legend1925
    legend1925 Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλως όρισες παιχταρά! Η ομάδα έχει αναβαθμιστεί σε τεράστιο βαθμό σε σχέση με πέρσι! Πάμε για 3άρι τώρα και ένα 3ο σέντερ και θα είμαστε σούπερ.

  • Chrisss
    Chrisss Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παικταράς !! Έχουμε παίκτες φέτος που ο φίλαθλος γουστάρει να τους παρακολουθεί . Αν αυτούς τους παίκτες ο Μπαρτζώ τους κάνει ομάδα τότε η οκτάδα είναι λίγο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...