roumeliotis

Carwiz

Επιμένει και περιμένει Ντόρσεϊ...

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος θέλει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ τη νέα σεζόν στο ρόστερ του καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θεωρεί ιδανικό, λόγω και του γεγονότος ότι είναι Έλληνας, για να φτιάξει μια δυνατή γραμμή γκαρντ με Σλούκα και Γουόκαπ ως πρώτα... βιολιά.

Οι ερυθρόλευκοι του έχουν κάνει επίσημη πρόταση εδώ και καιρό, έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει μαζί του και μένει να την αποδεχθεί και τυπικά ο παικτης, βάζοντας την υπογραφή του.

Για να συμβεί αυτό, ο διεθνής γκαρντ έχει ζητήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει κάτι στο ΝΒΑ και μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει πρόταση από τον μαγικό κόσμο.

Ο Coach-B τον θέλει πολύ στο ρόστερ και τον περιμένει, ίσως και περισσότερο απ' ότι είχε αρχικά προγραμματίσει καθώς ήθελε να τελειώσει το θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μέχρι τα μεσα του Ιούλη. Θα τον περιμένει κι άλλο ευελπιστώντας σε θετική απάντηση. Μέχρι πότε; Αν δεν βρει κάτι δυνατό και άμεσα που να τον καλύπτει, μπορεί να περιμένει μέχρι τέλος του μήνα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

36 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΩΡΓΟΣ Πάει και ο Αντετοκούμπο φίλε!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 10:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ΜΚ7 έχω συγκλονιστεί από το απόγευμα που έμαθα ότι η παιχτουρα Kalinic πάει Αστέρα.

    Πρώτα απ' όλα τον ανέφερα - λόγω καψουρας κυρίως, αφού περίμενα να έπαιζε σε τοπ ομάδα από φέτος με καλό 7ψηφιο συμβόλαιο - συχνά πυκνά, και ακόμη και στα απογευματινά μου ποστ πριν σκάσει η μεταγραφή!!

    Εντάξει, ο Clyburn έχει μεγαλύτερο star potential και λάμψη, αλλά ο Kalinic νομίζω είναι το καλύτερο 3αρι στη λίγκα, καθαρά από μπασκετική άποψη. Έχω ξενερώσει από κάθε άποψη..

    Για τον Musa τώρα. Δεν είπε κανείς ότι το παιδί θα μπει μέσα και θα μας πάρει την Ευρωλίγκα, απλά είναι ένα πολύ καλό 3αρι, με πολύ καλό ύψος (2.06) που έχει κάτσει και ψηθεί 2 χρόνια ΝΒΑ, και είναι ΜΟΝΟ 22 χρονών. Εξυπηρετεί 3 δεδομένα.

    Α) αγωνιστικά. δεν έχουμε 2ο small forward πίσω από Παπανικολάου. Τελεία. McKissic και τέτοια απλά δεν υφίστανται στο ανώτερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα έχω εξηγήσει ενδελεχώς, πως ο McKassic χάνει το πλεονέκτημά του σε άμυνα και επίθεση μόλις ανεβαίνει θέση και έχω και αγωνιστικό παράδειγμα γι' αυτό, το πώς μας ξεφτιλισε πέρυσι ο Kalinic ποσταροντας των καμία δεκαριά φορές.. Επίσης ο Βεζε είναι off θέσης, πάλι φώναζα γιατί ΔΕΝ τον κατεβάζει στο 3 ο Μπαρτζώκας, επειδή είχαμε θέμα, αλλά μην σας ξεγελάει, το παιδί είναι καθαρό 4, και έχει θέμα με γρήγορα και κοντύτερα (κυρίως Αμερικανούς) 3αρια γιατί δεν μπορεί να τους παίξει καλή άμυνα στα πόδια.. αλλά ναι, σε αγώνες που δεν μπορει να ματσαρει στο 4 δυνατότερους και ψηλότερους power forward (π.χ. παράδειγμα το παιχνίδι που μάρκαρε Vesely, δεν έβγαινε με τίποτα αυτό το μαρκάρισμα), μπορεί να κατέβει θέση. Όπως και να έχει, καθαρό 3 δεν είναι.

    Β) επικοινωνιακά. Παίρνεις επιτέλους ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό ταλέντο (και όχι τον Λούντζη ή τον Κόνιαρη..που το έχουν ταλαιπωρήσει τσάμπα το παιδί), γράφεσαι σε διάφορα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά site, κάνεις θετικό ντόρο και ακούγεται λίγο η ομάδα που έχει πέσει στην αφάνεια με μεταγραφές τύπου Lighty και Jenkins.

    Γ) οραμα και ελπίδα. Δίνεις όραμα στον κόσμο και την ομάδα, ξεφεύγεις από το σύστημα "μίας χρήσης" που ακολουθούμε τώρα και φτιάχνεις επιτέλους κορμό και ομάδα για το μέλλον. Δημιουργείς ασπίδα σε περίπτωση που φύγει τελικά ο Βεζε με έναν "μεγάλο" σκόρερ να ακολουθεί από πίσω του που μπορεί να σταθεί στο 3-4.

    Επίσης συμφωνώ με τα παιδιά ότι δεν υπάρχει σωστή και σύγχρονη οργάνωση στην ομάδα, με τμήματα απόντα, ή που υπολειτουργούν. Χρειάζεται μεγάλος general manager με άλλες 2-3 θέσεις από κάτω του να τον βοηθούν έμπρακτα, και Αναπτυξιακή ομάδα κυριολεκτική, και ουχί κατ' όνομα μόνο. Τα έχω γράψει αμέτρητες φορές. Έχουμε κουραστεί!

  • Ανεστης
    Ανεστης Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 02:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλινιτς και ο παπ ειναι 2 απο τα καλυτερα 3αρια της 10 ετιας στην ευρωλιγκα.Μαλιστα ο παπ εχει ιδιο ποσ διποντο και καλυτερο ποσ.τριποντο,καλυτερα ριμπ,κλεψιμ,ασιστ,μπλοκ απο καλινιτσ στην ευρωλιγκα(all time stats).Ειναι και οι δυο παιχτες με συμβολαια 1 εκ το χρονο.Αληθεια πιστευετε οτι μπορει μια ομαδα να εχει αυτους τους 2 παιχτες μαζι???Η μονη ομαδα που ειχε 2 τετοιου επιπεδου 3αρια μαζι στο ροστερ την τελ.δεκαετια ηταν η φενερ με καλινιτς(24 χρονων,απο ερυθρο και με 400χ συμβολαιο) και ντατομε με 35 εκ μπατζετ!!!!!!

  • Τσαντας
    Τσαντας Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Nickman7, εχει προσοντα φιλε, συμφωνω μαζι σου. Απλως νομιζω οτι χρειαζεται σωστη διαχειρηση σε οποια ομαδα παει. Και να δουλεψει και ο ιδιος και να μαθει να λειτουργει σαν μελος της ομαδας, οχι πχ να σουταρει τριποντα στο χαμο, λες και ειναι ο σβεντ στη χιμκι. Δεν αρκει μονο το ταλεντο για να κανει κατι, χρειαζεται και σωστη νοοτροπια και σκληραδα. Ειχε και ενα ασχημο περιστατικο με τον Τελετοβιτς στην εθνικη της χωρας του οταν ηταν μικρος. Για μενα, μακαρι να καναμε την επενδυση και να τον παιρναμε, σε μια λογικη τιμη βεβαια. Οταν εγραψα ''καποιος'' ενοουσα εναν δημοσιογραφο, που εγραψε στο twitter οτι εξεταζουμε την περιπτωση του ( δεν εχω ιδεα για το κατα ποσο ηταν εγκυρο αυτο βεβαια).

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν διαβάσει κανείς τα σχόλια του κόσμου καταλαβαίνει πόσο ψαγμένος και γνώστης του αθλήματος είναι, πολύ καλύτερος κάποιων μέσα στην ομάδα που όπως ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ο ΜΚ7 και ο Creeper όπου δεν μπορούν μα πιστέψουν αυτούς που τρέχουν τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας πως δεν ήξεραν ότι ο Κάλινιτς ήταν ελεύθερος και να χάνεται ο δηλωμένος Ολυμπιακός Ματζούκας!!!!! Μήπως ο Σπανούλης τι ήταν που πήγε στους πράσινους πρώτα, ή ο γιος του Ράμπο, ο Θανάσης Ατετοκούμπο, όπως και άλλοι!!!! Λίστα κάνεις και θλίβεσαι όταν ξέρεις ότι μπορούσες να τους πάρεις με λίγα χρήματα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!! Μήπως είναι 100% σίγουρο ότι θα πάρουμε τον Ντόρσευ και τον Ατετοκούμπο; Εδώ δεν μπορούμε ούτε τον Κάρτερ από το Λαύριο και τον Χουγκάζ από τον Ιωνικό που τον πήραν κι αυτόν για πλάκα οι απέναντι!!!! Η "πλάκα" η μεγάλη θα είναι αν αυτοί που χαθούν ενώ τους συζητάμε τόσο καιρό για μεταγραφή, γίνουν μεγάλα ονόματα αλλού!!!!

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 00:11 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιαννης777 Καλησπέρα φίλε Γιάννη και όχι μόνο έφτιαξαν γυμναστήριο αλλά από πέρυσι έχουμε και ρολόι στα πρότυπα του ΝΒΑ! Μεγαλεία χαχα!!! Εννοείται οτι η επικοινωνιακή πολιτική της ομάδας μας είναι για τα πανηγύρια. Για μένα η χειρότερη ever σε όλα τα αθλήματα! Το ίδιο και η οργάνωση. Μην ασχολείσαι πάντως ρε φίλε με τα γνωστά εμετικά site και μην χαλάς την διάθεση σου. Εγώ για αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μου σχόλιο διάβασα μόνο τον τίτλο. Δεν μπήκα καν στον κόπο να το διαβάσω τις γελοιότητες που γράφει ο γνωστός θλιβερός δημοσιογραφίσκος της πλάκας. Πονεμένοι σε όλα τα σπορ είναι. Μόνο τα e-sports έχουν μείνει σε αυτούς τους κακομοίρηδες και να φαντασιώνονται οτι έχουν κερδίσει εικονικά πρωταθλήματα. Και να βγάζουν γραφικά γκάλοπ οτι κάθε φορά που κερδίζει κάποιον τίτλο ο Ολυμπιακός ο κόσμος του μειώνεται! Οι άνρωποι είναι για πολλά γέλια!!! Που θα πάει, θα γυρίσει κάποια μέρα ο τροχός και στο μπάσκετ και τότε όλοι αυτοί οι τύποι θα πάρουν σύνταξη.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper καλησπέρα φίλε
    Συμφωνώ 100% με το μήνυμα σου όπως και με τα περισσότερα μηνύματα για να μην πω με όλα .έχω γράψει και τη πάνω από 10 μηνύματα για την περιβόητη οργάνωση στην ομάδα και στην Καε, προτιμώ να μην κάνουν άλλη μεταγραφή και να οργανώσουν το τμήμα, προχθές μπήκα στο σάιτ του ΠΑΟ και του δικού μας σού γράφω φίλε creeper περιληπτικά ότι έχουν 2 διευθυντές στο αγωνιστικό τμήμα 2 στο διοικητικό τμήμα 2 τιμ μανατζερ 2 εμπορικούς διευθυντές 2 υπεύθυνους επικοινωνίας 2 γυμναστές 3 γιατρούς αντίθετα εμείς έχουμε έναν γυμναστή έναν γιατρό τον μπαφε τον λεπενιωτη για όλες της δουλειές
    Ακόμα και σήμερα περίμενα μια ανακοίνωση που να έλεγε σε γενικές γραμμές ότι καταθέσαμε φάκελο γιατί όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν θα υπάρχει Βασιλακόπουλος αλλά Ποιος να την γράψει Δεν υπάρχει διευθυντής επικοινωνίας, και μπαίνεις σε όλα τα σάιτ και μας γλεντάνε
    Υ.Γ ακόμα και στο γυναικείο μπάσκετ βλέπεις οργάνωση στης μεταγραφες
    Υ.Γ2 τον χουγκαζ τον χάσαμε για 150 χιλ που θα δοθούν σε δύο δώσεις από τον ΠΑΟ σε τρία χρόνια θα λένε ότι του δίνουν 1,5 εκ και δεν ήρθε γιατί δεν έχει ψυχή μα αντέξει την πίεση από τον ΠΑΟ στον Ολυμπιακό όπως έλεγαν και καλαθη και μητογλου
    Υ.Γ3 μην κάνεις παράπονα creeper οι πρόεδροι έφτιαξαν γυμναστήριο στα πρότυπα του NBA Ανέβηκαν φώτο στο επίσημο Instagram

  • ΑRIS7
    ΑRIS7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αστέρας έκλεισε Καλινιτς κι ο Μπαρτζώκας ψάχνεται ακόμη στα θολά..!!!Δεν γίνονται αυτά!!!!

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 Ο μπασκετικός Ολυμπιακός μου θυμίζει τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό του Κόκκαλη ιδίως στον τελευταίο του διάστημα στην ομάδα. Τότε αν δεν κάνω λάθος η προεδράρα που πήγε να καταστρέψει δύο ομάδες και στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ δεν έκανε καμία μεταγραφή το καλοκαίρι πριν φύγει, ενώ και πριν που ήταν υποτίθεται ενεργός το μαγαζί έκλεινε για ΠΣΚ μιας και πήγαινε τριήμερα στην Μύκονο με συνέπεια όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας νέκρωναν αλλά και τις καθημερινές όλες της μεταγραφικές δραστηριότητες τις χειρίζονταν μόνο ένα άτομο, ο Λούβαρης αν δεν κάνω λάθος. Τεχνικός διευθυντής δεν υπήρχε, σκάουτινγκ μηδέν, οργάνωση μηδέν, καμιά σχέση με τον σημερινό ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Ένα από τα κύρια προβλήματα του μπάσκετ εκτός βέβαια από το πενιχρό μπάτζετ, είναι οτι δεν υπάρχει ένας άνρωπος της προκοπής να τρέξει τα θέματα του Ολυμπιακού, ιδίως τα μεταγραφικά. Ειλικρινά πολύ αμφιβάλλω αν ήξεραν οτι ο Κάλινιτς ήταν ελεύθερος! Γενικά δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άνθρωπος στον μπασκετικό Ολυμπιακό να προσεγγίσει με τον σωστό τρόπο τους παίκτες όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Για αυτό και χάνονται παίκτες όπως ο Μαντζούκας που ήταν δηλωμένος Ολυμπιακός. Ο Πουθεναικός τον προσέγγισε σωστά και τον έπεισε ενώ στον Ολυμπιακό κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου!

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το θλιβερό πορτοκαλί σάιτ "της αλήθειας" και της "εξυγίανσης" που έχει μαζέψει όλους τους πονεμένους Πουθεναικούς δημοσιογράφους με προεξέχοντα βέβαια τον πιο τραγικό δημοσιοφραφίσκο στην ιστορία της δημοσιογραφίας (ήθελα να γράψω άλλο επίθετο αλλά είμαι σίγουρος οτι δεν θα πέρναγε το μήνυμα) έγραψε οτι η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1 είναι η μεγαλύτερη συντριβή στην ιστορία του συλλόγου! Η εμετική δημοσιογραφία στα καλύτερα της!

    REDGOAL: Φίλε μην τους διαβάζετε. Απλό είναι...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...