roumeliotis

Carwiz

Πήρε το θρίλερ 72-70 ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Ματσάρα στον πρώτο τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με τις ερυθρόλευκες να φτάνουν σε νίκη παρακαταθήκη τίτλου με 72-70. Πλέον θέλουν το διπλό στην έδρα του τριφυλλιού στον δεύτερο τελικό για να στεφθούν πρωταθλήτριες.

Με την υπογραφή της Ευδοκίας Σταμάτη (11π.), καθώς πέτυχε τους 4 τελευταίους πόντους, μετά από μια συγκλονιστική «μάχη», η ομάδα του Πειραιά έκανε το 2-1, αφού μεταφέρονται και οι νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο και βρίσκεται μία νίκη μακριά από τον 6ο διαδοχικό τίτλο πρωταθλητή Ελλάδας και 7ο στο σύνολο.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» την ερχόμενη Κυριακή (16/5, 15:00).

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο -4 (65-69) με εναπομείναντα χρόνο 1:10 για τη λήξη. Όμως, η πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» Στέφανι-Έμμα Κόστοβιτς (19 πόντους και 11 ριμπάουντ) πίστεψε στην ανατροπή, κέρδισε γκολ-φάουλ και ευστοχώντας στη βολή μείωσε στον πόντο 68-69. Η Ευδοκία Σταμάτη, με 2/2 βολές και λέι απ χάρισε εν συνεχεία τη νίκη στις «ερυθρόλευκες» κι ενώ η Όλγα Χατζηνικολάου είχε πετύχει ενδιάμεσα 1/2 βολές για τον Παναθηναϊκό.

Η Ριντ ευστόχησε σε δίποντο ακριβώς στην εκπνοή, οι διαιτητές έκαναν διαβουλεύσεις, βίντεο επίσημο δεν υπήρχε, με τους ρέφερι να πηγαίνουν να δουν το live streaming και έκριναν ορθότατα εν τέλει πως δεν μετρούσε το καλάθι του Παναθηναϊκού, καθώς ήταν εκπρόθεσμο.

Εξαιρετική ήταν για τον Ολυμπιακό και η Σταμολάμπρου με 16 πόντους και 4 ασίστ. 
Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε η Κόλμπι Μόργκαν (23π.), η Ριντ είχε 14 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ 11 πόντους πρόσθεσε η Λύμουρα. 

Ένσταση κατά του κύρους του πρώτου τελικού της Α1 γυναικών στο μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ κατέθεσε ο Ολυμπιακός υποστηρίζοντας πως η συμμετοχή της Όλγας Χατζηνικολάου είναι αντικανονική. Η ομάδα του Πειραιά υποστήριξε πως ισχύει η ποινή τετραετούς αποκλεισμού που είχε επιβληθεί στην Όλγα Χατζηνικολάου από WADA /CAS το 2018, καθώς και πως η έκδοση του δελτίου της από την ΕΟΚ είναι εκπρόθεσμη κατά παράβαση του Κανονισμού Μεταγραφών/εγγράφων της Ομοσπονδίας.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 32-32, 49-46, 72-70

Διαιτητές: Τσαρούχα, Ανδρικόπουλος, Καλδίρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παντελάκης): Σταμολάμπρου 16(3), Σταμάτη 11 (1), Αλεξανδρή 7 (1), Φοντέιν 10, Νικολοπούλου 7 (1), Κόστοβιτς 19, Ντέιβις 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ελένη Καπογιάννη): Ριντ 14, Μόργκαν 25 (3), Μούλη, Λύμουρα 11 (2), Κωτούλα 7 (1), Δίελα, Λεουτσάνκα 4, Χατζηνικολάου 8 (1)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ποιο ΒΡΩΜΙΚΗ ομάδα στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού τώρα μας παρουσιάζει το νέο επίτευγμα !!! Μεταφορά στο χρόνο !!!! Ότι δε κατάφεραν οι επιστήμονες τόσα χρόνια τοδαμε αποτο βρωμοβαζελο !!! Κατάφεραν να μας μεταφέρουν 2 δευτερόλεπτα πίσω !!!!

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο μεταξυ βαλτε ενα χρονομετρο δικο σας απ την επαναφορα που κανουν μεχρι το σουτ.7,5 δευτερα μου βγαζει εμενα...

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι παναθηναικοι ειναι σε τοσο μεγαλη απογνωση σε συνδυασμο με το δυσοιωνο μελλον τους , που προσπαθουν να πιαστουν απο οτιδηποτε και ας μη στεκει , προκειμενου να καλύψουν τις τοσες πολλες και μεγαλες αποτυχιες τους απεναντι στον Ολυμπιακο .

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 21:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Το να βγαινει το λεσι κ να μιλαει για αλλοιωση αποτελεσματος πραγματικα με ξεπερναει.Ευχομαι οντως να ειναι εμπροθεσμο το καλαθι για να φουνε τη γλυκα.Ενσταση παντως καναμε κ εμεις πριν το τζαμπολ γιατι επαιξε η Χατζηνικολαου ενω ειναι τιμωρημενη.Τρακη πονας κ φταει ο Παιραιας

  • Vorador
    Vorador Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς ξέρετε και προφανώς κάνω πλάκα όταν λέω ότι γράφω κομψά. Από κει και πέρα αρχίζει η δική σας δικαιοδοσία. Παρεμπιπτόντως δε φαντάζομαι να διαφωνείτε στο βασικό νόημα, αλλά στον στολισμό.

  • Panos 7
    Panos 7 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Kανανε και ενσταση οι "αδικημενοι" . Οι καρπαζιες που τρωτε απο παντου σας ζαλησαν!

  • Vorador
    Vorador Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι είναι μαθημένοι γι αυτό σκούζουν. Δεν ξέρω αν προσέξατε την ανακοίνωση των τελευταίων υποψήφιων αγοραστών της ΠΑΕ πριν από δυο τρεις μέρες, όπου απαριθμούσαν τα μεγάλα ορόσημα του συλλόγου και βάζανε μέσα και τη γνωστή τάπα του Βράνκοβιτς (όχι τον τίτλο, την τάπα). Καταλαβαίνετε βέβαια ότι θα κάνουν κάθε πράξη για να πάρουν το επόμενο ματς με τη συνεργασία αυτών που τους καλύπτουν. Τα γράφω κομψά, χωρίς βρισίδια, παρακαλώ να περάσουν.

    REDGOAL: Έλα φίλε, ξέρουμε τι σημαίνουν οι λέξεις. Τις κόψαμε. Σε παρακαλούμε να μην το κάνεις αυτό. Δεν έχει νόημα. Γράφε πολιτισμένα και πες ό,τι θες. Όχι εκφράσεις που δεν αρμόζουν στο ύφος του σάιτ

  • J7
    J7 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 19:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Να το τελειώσουν στη λεωφόρο για να πονάει περισσότερο

  • Pan7
    Pan7 Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 18:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοι εκαναν ενσταση επειδη παρθηκε η σωστη αποφαση! Μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα!! Μπραβο στα κοριτσια μας!!

    REDGOAL: Παίζει να έχουν περάσει και 2 δευτερόλεπτα από τη λήξη...

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ΔΓ τον έτσουξε ΠΑΡΑ πολύ. Γρήγορα βάλε Αναστόπουλο, Μάνο, Παναγιώτου και στο γυναικείο πρωτάθλημα. Θα σου εξασφαλίσουν το 100-0 υπέρ σου που έχεις πει ότι θέλεις, για να μη νοιώθεις ότι αδικείσαι.
    Περαστικά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...