roumeliotis

Carwiz

Μπαρτζώκας υπεύθυνος 100%...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά από μια αποτυχημένη χρονιά στην Euroleague κατά την οποία έμεινε νωρίς νωρίς μακριά από τον στόχο της 8άδας και παράλληλα μετά από μια ακόμα σεζόν χωρίς καμία κούπα ή κάτι να θυμόμαστε τέλος πάντων, ετοιμάζει την επόμενη μέρα.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο καθώς παρά την αποτυχία, τουλάχιστον μέχρι τώρα χαίρει της εκτίμησης των αδερφών Αγγελόπουλων και αν μη τι άλλο θα συνεχίσει μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2021 που έχει συμβόλαιο.

Ο Coach-B έχει αρχίσει το σχεδιασμό, οι επαφές με παίκτες-στόχους όπως οι Λαντέιλ, Ντόρσεϊ, Λόιντ και άλλοι έχουν προχωρήσει και αναμένονται τα "χτυπήματα".

Κινήσεις που θα είναι 100% επιλογές του Έλληνα τεχνικού και θα είναι αυτός ο απόλυτος υπεύθυνος για το τι θα βγάλει το μείγμα που θα φτιάξει για τη νέα σεζόν. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να είναι καλό και... γευστικό.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

63 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 17:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ποιο πιθανό βρίσκω να δηλώσουν καποιοι υποψήφιοι για προπονητες αφου ξερουν τη σπυριάρα καλύτερα απο τον μπαρτζώκα.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Για να χρησιμοποιήσω παρομοια λογική με ορισμένους εδώ μέσα, γιατί δεν κάνετε κίνηση να αγοράσετε την ΚΑΕ για να μας απαλαξετε από τους Αγγελόπουλους, εφόσον εσείς έχετε πιάσει το νοημα;

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νίκος Μανιάς δε θα βγάλεις άκρη. Επιχειρήματα του στυλ, > επειδή οι αφοι δεν του πηραν το 5αρι που ήθελε, τα ακούμε εδώ και χρόνια. Και για τον μπλατ τα ίδια ακριβώς διαβάζαμε. Ο κειμζούρα όμως τους εβγαλε στον τακο αλλά τότε δε διαβάσαμε κανένα απολύτος σχόλιο, ξαφνικά ξεχάστηκαν όλα απο δημοσιογράφους και οπαδούς.

    Για να μη το κουράζουμε, οι πρόεδροι βάζουν από την αρχή τους όρους της συνεργασίας, καλώς ή κακός οι προπονητές συμφωνούν, εργαζόμενοι είναι και θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα. Αν δεν νοιάζει τους προέδρους που πληρώνουν να ξεφτυλίζεται η ομάδα, δύσκολα θα νοιάξει τον προπονητη. Ο μπλατ δε το άντεξε, ο μπαρτζώκας το αντέχει αλλά οι αφοι εκει... ακούνητοι.. με τους οπαδούς τους, που τους αρέσει να κοιτάζουν το δεντρο, γιατί το δάσος τρομάζει.
    Οι αφοι έχουν εγκλωβιστεί στις επιλογές τους. Θα κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη. Παραδέχομαι μόνο τη προσπάθεια που κανουν να φέρνουν καλούς προπονητες, αλλά μέχρι εκει. Θεωρώ μεγιστη προσβολή για τον κόσμο της ομάδας, να μην βγαίνουν εδώ και χρόνια, να μιλήσουν για τους στόχους (οχι γενικολογίες περι πρωταγωνιστών), για το μπατζετ και γιατί έχουν την ομάδα χωρίς άλλη διοργάνωση με αποτέλεσμα να κάνουμε διακοπές απο φλεβάρη.

    Τώρα για τις μεταγραφές του 500αρικου που διαβάζουμε, από ομάδες που πάτωσαν στην ευρωλίγκα δε θα κάνω κάποιο σχόλιο διότι δε ξέρω τους στόχους της ομάδας.

  • Νίκος Μανιάς.
    Νίκος Μανιάς. Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 23:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι βλέπετε το δέντρο καί όχι το δάσος.Απορω γιατί δεν στέλνετε βιογραφικά στοιχεία προπονητικής να αναλάβετε την ομάδα.Λοιδορειτε έναν προπονητή ποιο Ολυμπιακό από όλους σας,αξιο, δοκιμασμένο και αυτούς που φταίνε για όλα αυτά τα χρόνια για αυτό το χάλι στο απυρόβλητο.Το να είσαι Ολυμπιακός προϋποθέτει γενναιότητα και να βλέπεις τα λάθη και να τα παραδέχεσαι.Και τέλος ανάλογα την πορτοφολα αγοράζεις.Αντε γιατί καταντησατε κουραστικοί ορισμένοι με τις εμμονές και τα κόμπλεξ σας.

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί ο κουαισον είναι η καλύτερη περίπτωση! Redgoal ξέρουμε αν έχει γίνει κρουση και πόσα ζητά ο παίκτης αφού είναι ελεύθερος?

    REDGOAL: Έχει προταθεί αλλά ζητάει 1.300.000 ευρώ ετησίως

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Zarko8, άρα έχει ευθύνη γιατί δέχτηκε να προπονήσει ομάδα που δεν ήταν δικιά του αντί να πει όχι όπως κάθε σοβαρός προπονητής. Όπως επίσης έχει ευθύνη για το κακό κλίμα στα αποδυτήρια και τις κακιστες σχέσεις με τους παίχτες, για το ότι δεν έχει εναλλακτικό πλάνο στον τρόπο παιχνιδιού πέρα από το "βαράτε τρίποντα μέχρι να ματωσουν τα χέρια σας", για το ότι δεν έβγαλε ΈΝΑ σύστημα να αξιοποιήσει παίχτες όπως ο Χάρισον, για το ότι δεν ενδιαφέρεται για την ψυχολογία των παιχτών, για το ότι δεν ανέδειξε ούτε ένα ταλέντο από την αναπτυξιακή, για το ότι δεν ενίσχυσε την ομάδα όταν όλοι έβλεπαν ότι χρειαζόμαστε παίχτες κλπ κλπ...

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Zarko8, άρα έχει ευθύνη εφόσον δέχτηκε να προπονήσει μια ομάδα που δεν θα ήταν 100% δική του. Όπως φέρει ευθύνη για τις κακές σχέσεις με τους παίχτες, την μη αξιοποίηση τους με τα κατάλληλα συστήματα, την επιμονή σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, τον παραγκωνισμο παιχτών που δεν ήταν επιλογή του για να παίξουν εκείνοι που ήταν (παρόλο που δεν απέδιδαν), για την μη ενίσχυση της ομάδας τον Δεκέμβρη όταν όλοι έβλεπαν ότι υπήρχαν ελλείψεις κλπ κλπ...

  • Zarko8
    Zarko8 Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV δεν με ενδιαφέρει τι θα έκανε μετά. Γνώριζε πολύ καλά τι θα γινόταν και αντί να παραιτηθεί βγάζοντας στην σέντρα και την διοίκηση προτίμησε να συμβιβαστεί με την προδιαγεγραμμένη αποτυχία. Είναι ένας προπονητής που παίζει ένα μπάσκετ που απαιτεί παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αθλητικότητα, τρίποντο, απομόνωση, άμυνα με αλλαγές. Παίκτες που να έχουν σε ένα καλό επίπεδο όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα μπορούσε να τους έχει με ένα τόσο μικρό μπάτζετ και ιδιαίτερα μετά την επιλογή του Σλούκα στο 1 που περιόρισε ακόμα περισσότερο το ήδη μικρό μπάτζετ. Όσο για το μέλλον, διαβάζω για μεταγραφές, υποψήφιους στόχους ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα το βασικό. Ποια είναι η σχέση του προπονητή με κάποιους κομβικούς παίκτες, με τον Σλούκα για παράδειγμα (με τον Σπαν νομίζω είναι ξεκάθαρο τι γίνεται, εξαρχής ήταν).

  • RedV
    RedV Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικος76, σύμφωνοι αλλά όχι ότι δεν έχει ευθύνες και ο Μπαρτζωκας. Τα έχουμε πει 100000 φορές, μην τα ξαναλέμε...

  • RedV
    RedV Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @Zarko8,και που αλλού να πηγαινε φίλε με τέτοια χάλια; Μακάρι να έφευγε μόνος του να γλυτώναμε. Ο άνθρωπος έχει χάσει την μπάλα από τον εγωισμό και την ξεροκεφαλια του...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τελειώνει... ο Μπαρτζώκας, ανακοινώνει Ιτούδη

Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό μπάσκετ μετά την μάγκικη επιβολή...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...