roumeliotis

Carwiz

Απουσία... Θρύλου 0-3 ο ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

O Ολυμπιακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στον τρίτο τελικό της Volley League Γυναικών και απώλεσε την πρώτη ευκαιρία που είχε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 σετ (15-25, 22-25, 20-25) από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινες» μείωσαν σε 2-1 τη σειρά των τελικών, όμως οι «ερυθρόλευκες» διατηρούν το προβάδισμα και το πλεονέκτημα έδρας και θα διεκδικήσουν τη νίκη-τίτλου, την προσεχή Τετάρτη (24/4, 17:30), στο κλειστό του Μετς.

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, ίσως επαναπαυόμενος από το 2-0 προβάδισμα στη σειρά. Το χαμηλό επίπεδο συγκέντρωσης, σε συνδυασμό με το άσχημο ποσοστό στην επίθεση και στους υπόλοιπους τομείς, κόστισαν την ήττα και το 2-1 στη σειρά των τελικών.

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 2-5 στο ξεκίνημα του σετ. Στην εξέλιξη του, οι πράσινες διατήρησαν το προβάδισμα και τον έλεγχο φτάνοντας στο 15-25, χάρη στο οποίο προηγήθηκαν με 0-1 στα σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με άσσο της Νίζετιχ και μπλοκ της Μλεϊνκοβα για το 2-0 υπέρ του Θρύλου. Η Μλεϊνκοβα έγραψε το 3-1, όμως στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκες» δέχθηκαν ένα 3-0 σερι και έμειναν πίσω στο σκορ με 3-4. Στο σημείο αυτό οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, με τις πράσινες να ξεφεύγουν με 7-10.

Ακολούθησε το 11-17 και το 12-18, με τον Ολυμπιακό να βγάζει αντίδραση και να μειώνει σε 15-18 με άσσο της Φαϊρό και σε 16-19 με μπλοκ άουτ της Κούμπουρα. Χάρη στο μπλοκ της Εμμανουηλίδου οι «ερυθρόλευκες» πλησίασαν στους 2 για το 18-20, ενώ η Μλείνκοβα σημείωσε το 19-21.

Με εξαιρετικό άσσο της Μελίνας Εμμανουλίδου ο Θρύλος, ψαλίδισε στο ελάχιστο τη διαφορά για το 20-21. Όμως με δυο διαδοχικά κερδισμένα μπλοκ άουτ οι φιλοξενούμενες πήγαν στο 20-23 και στη συνέχεια στο σετ μπολ με τη Σαμαντάν (20-24). Οι «ερυθρόλευκες» μείωσαν σε 22-24, αλλά ακολούθησε το 22-25 για το 0-2 στα σετ.

Ούτε το τρίτο σετ ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε πίσω στο σκορ με 1-6 και έδειχνε να έχει χάσει τη συγκέντρωσή του. Οι φιλοξενούμενες κράτησαν το προβάδισμα στην εξέλιξη του σετ και με το 19-25 έφτασαν στο 0-3, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των τελικών.

ΣΕΤ: 0-3 (15-25, 22-25, 20-25) σε 84'

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λορέντζο Μιτσέλι): Νίζετιχ 3 (2/15 επ., 1 άσσο,ς 53% υπ. - 39% άριστες), Καράρο, Εμμανουηλίδου 4 (2/7 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Κούμπουρα 5 (5/27 επ.), Φαριόλ 5 (3/9 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μλεΐνκοβα 14 (11/33 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ, 57% υπ. - 48% άριστες) / Αρτακιανού (λ), Σαμπάτη (λ), Τσιτσιγιάννη 4 (3/10 επ., 1 μπλοκ), Βλαχάκη, Τάνη

Παναθηναϊκός (Ντράγκαν Νέσιτς): Χατζηευστρατιάδου 6 (5/9 επ., 1 μπλοκ), Καρκάσες 14 (13/33 επ., 1 μπλοκ, 45% υπ. - 27% άριστες), Άτκινσον 17 (16/38 επ., 1 άσσος), Γκρότους 7 (6/12 επ., 1 μπλοκ, 73% υπ. - 45% άριστες), Παπαφωτίου 1 (1/2 επ.), Σάμανταν 15 (8/16 επ., 7 μπλοκ) / Μπελιά (λ, 27% υπ. - 0% άριστες), Μεταξά

Λορέντζο Μιτσέλι: «Το ματς αυτό θα μας έκανε πρωταθλητές, όμως δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Οι διαφορές με το προηγούμενο ματς ήταν πολύ μεγάλες, δεν παίξαμε καλά σήμερα. Τώρα, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, έχουμε τη δεύτερη ευκαιρία στην έδρα του αντιπάλου. Σίγουρα, πρέπει να τσεκάρουμε διάφορα πράγματα, τακτικά, να δούμε τα λάθη μας. Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο μας, συγγνώμη που δεν κερδίσαμε σήμερα, ήταν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος ήταν φανταστικός, θα θέλαμε να πανηγυρίσουμε μαζί τους το τρόπαιο, αλλά εμείς θα πάμε να κερδίσουμε στην έδρα του αντιπάλου. Θα πάμε εκεί με άλλη νοοτροπία».

Τζούλια Καράρο: «Το ματς δεν πήγε καθόλου καλά για εμάς, ωστόσο τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα, πρέπει να δούμε τι δεν δούλεψε, τι δεν πήγε καλά, ώστε να πάμε εκεί, στην έδρα του Παναθηναϊκού, για να κάνουμε το 3-1. Πρέπει να πάμε να πιέσουμε, γιατί σήμερα δεν το κάναμε. Και θα δούμε. Αν βάλουμε την πίεση που ξέρουμε στον αντίπαλο, θα κερδίσουμε, το έχουμε ξαναδεί. Σήμερα, χάσαμε 3-0. Πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα, να πάρουμε ένα μάθημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε τη χαρά που έπρεπε. Θα πάμε εκτός έδρας να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε μετά όλοι μαζί».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

4 σχόλια

  • ARAFAT
    ARAFAT Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7.. έχεις ακτινογραφήσει 100% αυτό που συμβαίνει.
    Στις αιτίες ίσως διαφωνήσουμε. Εσύ μπορεί να αποδίδεις την ευθύνη στις παίκτριες και τον προπονητή, εγώ μπορεί να θεωρώ ότι είναι ευρύτερες οι ευθύνες..
    Αλλά στην ακτινογραφία του ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, συμφωνούμε απολύτως.
    Δεν έχουμε κατέβει ακόμα να παίξουμε ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!! Και είμαστε 2-1 μπροστά στη σειρά. Απίθανα πράγματα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 00:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos Συμφωνω για την απουσια του κοσμου αυτο ειναι ενα θλιβερο φαινομενο που ξεκινησε απο την διετια του κορωνοιου και υστερα.Πριν απο αυτο ο κοσμος ειχε αγκαλιασει τις ομαδες βολλευ και εδινε βροντερο παρων στο κλειστο του Ρεντη ιδιαιτερα σε κρισιμα εγχωρια αλλα και ευρωπαικα παιχνιδια.Γιατι ξαφνικα αυτη η μεταστροφη? Προφανως κατι εχει προκυψει που δεν ξερουμε τουλαχιστον αναμεσα στους οργανωμενους.
    Αγωνιστικα ομως επιτρεψε μου να διαφωνησω οτι με γεματο Μελινα Μερκουρη θα γινοταν 3-0 νικες και θα πανηγυριζαμε πρωταθλημα.Την σεζον 2021-22 την τελευταια χρονια της Χιπε στην ομαδα με σκορ 2-2 νικες το Μελινα Μερκουρη εσφυζε απο κοσμο και κοχλαζε την νικη ομως την πηρε ο βαζελας και πηρε τον τιτλο με 2-3 ξεκινωντας τους τελικους με μειονεκτημα εδρας.Μην τα ριχνουμε λοιπον ολα στον κοσμο.Οι αθλητες και οι αθλητριες παιζουν σε ολα τα σπορ και μια καυτη εξεδρα βοηθαει πλεον ελαχιστα ειδικα στο βολλευ που δεν ειναι αθλημα επαφων και η διαιτησια ειναι αλανθαστη (θεωρητικα τουλαχιστον) αφου ελεγχεται και απο την τεχνολογια.
    Εν κατακλειδι αν χαθει τριτο συνεχομενο πρωταθλημα απο τον ακατονομαστο και μαλιστα αυτην την φορα απο 2-0 νικες θα προκειται για τεραστιο φιασκο.Πικρη μεν αληθεια δε

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειχα γραψει αμεσως μετα τον πρωτο τελικο οτι το γεγονος πως κερδισαμε με εκεινη την μετριοτατη εμφανιση (3-2σετ) και καναμε το 1-0 νικες ηταν ενα μικρο θαυμα και οτι αν συνεχιζονταν αυτες οι μετριες εμφανισεις θα εχουμε δραματα.Τοτε ειχαμε μετρια υποδοχη (αποψε ανυπαρκτη) μετριο μπλοκ (αποψε ανυπαρκτο) και κακες αμυνες στην πισω ζωνη.
    Στον δευτερο τελικο στο Μετς κερδισαμε αλλα δεν εχω εικονα της εμφανισης που εκανε η ομαδα αφου το εδειξε το pao tv.
    Λογικα ή πιασαμε τοπ αποδοση ή ο βαζελος ηταν χαλια. Μαλλον το δευτερο.Αυτο που ειδα σημερα ομως ηταν απλα
    Α-Π-Ο-Κ-Α-Ρ-Δ-Ι-Ω-Τ-Ι-Κ-Ο.
    Δεν πειθομαι οτι οι παικτριες ειχαν το μυαλο τους στην στεψη.Δεν παιζουν καλα μεχρι στιγμης σε ολη την σειρα των τελικων και η ψυχολογια στο βολλευ και δη το γυναικειο παιζει τεραστιο ρολο.Αν δεν συνελθουν φοβαμαι οτι οδευουμε προς μεγαλο καζο.
    Αν χαθει τριτο συνεχομενο πρωταθλημα και μαλιστα απο 2-0 νικες θα προκειται για το μεγαλυτερο φιασκο που εχει υποστει ο Ερασιτεχνης και τεραστια αποτυχια που θα ποτισει αυτην την ομαδα με ακομη μεγαλυτερη λουζερια απεναντι στον ακατονομαστο.Ευχομαι ολοψυχα να κανω λαθος και να κανουμε το νταμπλ

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πούμε Αλήθειες.
    ΑΛΉΘΕΙΕΣ.
    Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην πάρει το πρωτάθλημα στο βόλεϊ γυναικών.
    Όλα γίνονται.
    Αλλά το χειρότερο είναι ότι Δεν μπορεί κ Δε πρέπει να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.
    Αυτό το Αισχος.
    Γιατί ναι είναι Αισχος η σημερινή εικόνα του Ρέντη.
    Έχεις κερδίσει 0-3 Σετ στην έδρα του παο.
    Θέλεις Νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πανηγυρίσεις το πρωτάθλημα.
    Κ Δεν γέμισε το γήπεδο του Ρέντη;;;;;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
    Ξέρουμε Όλοι ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται 4 με 4,5 εκ.€ στον Ερασιτέχνη.
    Μέχρι τώρα έχει 24.300 Μέλη κ 97.500 με κάρτα φιλάθλου.
    Ήτοι περίπου 2,2 εκ.€.
    Μένουν δηλ. Κάπου γύρω στα μισά.
    Δεν παίρνετε ούτε κάρτα Μέλους κ Φιλάθλου.
    Δεν μπορείτε να δώσετε 5€ ;;;;;;;;
    5€ μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
    Τόσο έκανε το εισητηριο στο Ρέντη Σήμερα.
    Με 5€ Στηρίζεις τον Ολυμπιακό κ Πανηγυρίζεις κ Πρωτάθλημα.
    Τόσο απλά.
    Όλοι περιμένουν το Μαρινάκη;;;;;;;;
    Ωραία έχει το ποδόσφαιρο, βοηθά όσο μπορεί, αλλά Δεν μπορεί να Σηκώσει μόνος του Όλο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
    Οικονομικά εννοώ.
    Όταν κάνει Λάθη εδώ Είμαστε κ Ειδικά ΕΓΩ κ Κράζω κ σκουζω κ του τα σουρω.
    Αλλά Ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οκ οι Αγγελόπουλοι έχουν το μπάσκετ,δεν βοηθούν καθόλου οικονομικά στον ερασιτέχνη.
    Το μόνο που κάνουν είναι να έχουν Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του εισιτηρίου κάρτα φιλάθλου κ κάρτα Μέλους για το Διαρκείας.
    Ότι ισχύει και στο ποδόσφαιρο.
    Τούς ζήτησαν να αναλάβουν την ομάδα του μπάσκετ γυναικών και αρνήθηκαν.
    Έτσι θέλουν κ δεν τούς υποχρεώνει κανείς.
    Αλλά Σήμερα έπρεπε να ήταν Φισκα το Ρέντη.
    Δεν σας αξίζουν μωρέ οι επιτυχίες του Ολυμπιακού.
    Μόνο πανηγυρτζηδες Είστε.
    ΟΥΤΕ 5€ δεν Δίνετε.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...