roumeliotis

Carwiz

Ανανέωση συνεργασίας ΟΣΦΠ-Γκαρά

casino loutrakiou
redwell

Συνεχίζει με τα ερυθρόλευκα ο Δημήτρης Γκαράς καθώς ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή λίμπερο. Αναλυτικά:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Γκαρά. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου".

Η δήλωση του Δημήτρη Γκαρά στο olympiacossfp.gr: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου, αλλά ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ για την στήριξη τους, μετά τον σοβαρό μου τραυματισμό στο γόνατο, που με άφησε πέρυσι εκτός αγωνιστικής συμμετοχής με την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο στοχεύει την κορυφή και την κατάκτηση όλων των τίτλων, εγχώριων και ευρωπαϊκών και εμείς είμαστε τα γρανάζια, ώστε να παλέψουμε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό για ακόμη μία χρόνια στην κορυφή.

Αλλά σε αυτή την μηχανή, η κινητήριος δύναμη είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, που με την βροντερή παρουσία του και την στήριξη του και στα εύκολα και στα δύσκολα, θα μας δώσει την δύναμη και την ώθηση, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τις κατακτήσεις πολλών τίτλων.

Σας θέλουμε πάντα στο πλευρό μας! Εύχομαι μια ακόμη ωραία και πετυχημένη χρόνια και πάνω από όλα, εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και μη και μακριά από τραυματισμούς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 00:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός πέρσι ήταν άτυχος κ δεν έπαιξε πολύ λόγω τραυματισμού.
    Όμως το λέω αυτό από τώρα Δυστυχώς δεν έχουμε ομάδα στο βόλεϊ φέτος.
    Δεν έχουμε κεντρικούς ο παπαγγελοπουλος πήγε στον παοκ κ ο ινταλγκο για Τσάμπιονς λιγκ δεν κάνει.
    Βέβαια όλα κρίνονται στα play offs αλλά με αυτή την ομάδα δεν πιστεύω να πάρουμε το πρωτάθλημα.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...