roumeliotis

Carwiz

Πρωταθλητής ΟΣΦΠ 0-3 τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία

casino loutrakiou
redwell

Μάγκικος... τίτλος μεσα στην Πυλαία για τον Θρύλο ο οποίος πέρασε σαν "οδοστρωτήρας" από το κλειστό του ΠΑΟΚ και τον ισοπέδωσε με τρομερό βόλεϊ 3-0 κατακτώντας πανάξια τον τίτλο της Volley League με 3-1 στη σειρά των τελικών.

Ο Ολυμπιακός με μαγικό λοιπόν τρόπο επέστρεψε στον θρόνο του κατακτώντας το 31ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το πανηγυρίζει έξαλλα.

Με πρώτο σκόρερ τον Παγένκ, με 15 πόντους και έξι άσσους (14 ο Ιντάλγκο, από 11 Κουμεντάκης, Στερν), οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ισοπεδωτικοί στον τέταρτο τελικό, κατέκτησαν άνετα και τα τρία σετ επί των «ασπρόμαυρων» και επιβεβαίωσαν περίτρανα την ανωτερότητα τους, σηκώνοντας τον τίτλο της Volley League στη Θεσσαλονίκη!

Με μπλοκ άουτ του Κουμεντάκη, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 5-3 στο πρώτο σετ, με τον Φαν Ντε Ντρις να καρφώνει άουτ, για το +3 (5-8). Ο Ιντάλγκο διατήρησε τη διαφορά (6-9), όμως οι Κυπελλούχοι Ευρώπης «ανέβηκαν» στο +4 (7-11), μετά από άουτ επίθεση του Σκριέντοφ. Στη συνέχεια, ο Παγένκ έδωσε «αέρα» πέντε πόντων (9-14) στον Θρύλο, με μπλοκ, με τον Στερν να κάνει το 16-13 και το 19-15. Με πάιπ του Ιντάλγκο, οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων (16-20), με τον Κουβανό ακραίο να «γράφει» και το 22-18, με πλασέ, ενώ ο Παγένκ κέρδισε άσσο, για το +5 (18-23). Με δυνατό καρφί του Ιντάλγκο, ο Ολυμπιακός έφτασε σε σετ μπολ (18-24), ενώ ο Κουβανός ακραίος έκανε και το 25-18 (0-1), με τρομερό μπλοκ!

Δυνατά «μπήκαν» οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και στο δεύτερο σετ, αφού προηγήθηκαν με 7-4, με πρώτο χρόνο του Παγένκ, ο οποίος κέρδισε και άσσο, για το +4 (5-9). Μπλοκ από τον Λινάρδο και double σκορ (5-10) ο Θρύλος, που ξέφυγε με +7 (5-12), με τον όγδοο προσωπικό πόντο του Ιντάλγκο, με τον Παγένκ να ανεβάζει τη διαφορά στο +8 (5-13), με άσσο. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και παρέμειναν μπροστά με +8 (7-15), με επίθεση του Στερν, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει σε 15-10. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έφτασε ξανά στο +8 (10-18), με τον Κουμεντάκη να κερδίζει μπλοκ άουτ σε τριπλό «τείχος», ενώ ο Στερν δήλωσε και πάλι «παρών», για το 19-11. Νέος άσσος του Παγένκ και +9 (13-22) οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, με τον Σλοβένο κεντρικό να «χτυπάει» ξανά με εξαιρετικό σερβίς, για το +10 (13-23). Οι «ασπρόμαυροι» μείωσαν σε 23-15, ο Στερν έκανε το 24-15 και ο Ιντάλγκο «τελείωσε» το δεύτερο σετ (0-2), με ωραία επίθεση από τη μικρή διαγώνιο, για το 25-16.

Με κεκτημένη ταχύτητα «μπήκε» ο Θρύλος και στο τρίτο σετ και με μπλοκ του εξαιρετικού Παγένκ, προηγήθηκε με 6-2. Νέο μπλοκ του Παγένκ και 7-5 οι «ερυθρόλευκοι», με τον Σλοβένο διαγώνιο να κερδίζει κι άλλο άσσο, για το 9-6! Με μπλοκ του Λινάρδου (6-11) και μπλοκ άουτ του Ιντάλγκο, ο Ολυμπιακός ξέφυγε με +6 και double σκορ (6-12), με τον Κουμεντάκη να «χτυπάει» ξανά, διατηρώντας το προβάδισμα των εννιά πόντων (9-15). Νέα εξαιρετική επίθεση από τον Κουμεντάκη και +9 (9-18) οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, οι οποίοι ξέφυγαν με +10 (13-23), με καρφί του Ιντάλγκο, ενώ με άουτ του Ράπτη, έφτασαν στο 25-14 και στο 3-1, κατακτώντας τον πρωτάθλημα!

ΠΑΟΚ (Γιόσκο Μιλενκόσκι): Γιόρνα 1 (1/7 επ., 53% υπ. – 47% άριστες), Γουόλς 3 (3/3 επ.), Βουλκίδης 5 (1/6 επ., 4 μπλοκ), Ράπτης 5 (5/19 επ., 59% υπ. – 55% άριστες), Σκριέντοφ 7 (4/8 επ., 3 μπλοκ), Βαν Ντεν Ντρις 10 (9/24 επ., 1 μπλοκ) / Κοκκινάκης (λ., 71% υπ. – 50% άριστες), Ηλίας, Σωτηρίου 2 (2/5 επ., 33% υπ. – 33% άριστες), Γάτσης 1 (1/1 επ., Τακουρίδης 2 (2/2 επ.,), Μπούτος 1 (1 μπλοκ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλμπέρτο Τζουλιάνι): Παγένκ 15 (6/10 επ., 6 άσσοι, 3 μπλοκ), Στερν 11 (10/21 επ., 1 μπλοκ), Κουμεντάκης 11 (11/21 επ., 62% υπ. - 56% άριστες), Τράβιτσα, Λινάρδος 5 (2/6 επ., 3 μπλοκ), Ιντάλγκο 14 (12/20 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 42% υπ. – 42% άριστες) / Τζιάβρας (λ., 73% υπ. – 45% άριστες), Παπαγγελόπουλος

ΣΕΤ: 18-25, 16-25, 14-25

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

9 σχόλια

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα πάρουμε σαν σε προπόνηση το ματς! Βέβαια σε αυτό συνέβαλε ότι ήταν κάκιστος ο ΠΑΟΚ αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα από την αρχή των τελικών και όχι μόνο εχθές, ήταν, σοβαρότητα και προσήλωση στο στόχο.
    Άξιοι πρωταθλητές Ελλάδας και Κυπελλούχοι Ευρώπης σε μια χρονιά που κακά τα ψέματα δεν θεωρούμασταν το πρώτο φαβορί!
    -Παροιμιώδες το "κλάμα" του σπήκερ που μετέδιδε τον αγώνα για τον πως και αν μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ....
    -Καλά ρε τζιμάνια της κρατικής τηλεόρασης, ούτε την απονομή να μην δούμε; (έστω και στα αποδυτήρια). Τόσο έτσουξε;;;
    -Να παίρνεις τον τίτλο χαλλλλαρα στην έδρα του αντιπάλου....αξία ανεκτίμητη!!!

  • GEO
    GEO Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο Ιντάλγκο

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο ρε αλανια,μου δωσατε μεαλη χαρα.Την φοβομουναπολυ την σειρα κ το χα γραψει.Χαιρομαι που με διαψευσατε!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 21:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο μπράβο μπράβο χίλια μπράβο στα παλικάρια του βόλεϋ!!! Μια ομάδα που αμφισβητήθηκε όσο καμιά άλλη του Ολυμπιακού μας (στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ομάδα...), παρόλα αυτά έγραψε ιστορία με το Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό!!!

    Μακάρι να γίνουν οι κατάλληλες πινελιές και να ξαναχτιστεί η Αυτοκρατορία του Ελληνικού Βόλεϋ, με συνεχόμενους τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις!!!

    Η σειρά ήταν για σκούπα, αλλά ας όψεται ο βαζελοδιαιτητής του δεύτερου ματς.

    Redgoal, πότε και πού θα γίνει η απονομή;

    REDGOAL: Έγινε στην Πυλαία φίλε. Τωρα αν κανουν κατι σπέσιαλ στο Ρεντη δεν το ξέρουμε

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια χαψιά τους έκαναν. Χαλαρή νίκη.... ούτε που πιέστηκαν. Ο τρελοκουβανός τους έκανε γιο γιο.
    Τέλος η σεζόν φέτος με πρωτάθλημα και ευρωκούπα. Πολύ καλή σεζόν.
    Πάμε τώρα να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν για την επόμενη σεζόν. Τα μεταγραφικά θα κλείσουν στο πατ-κιουτ, όπως γίνεται και στο μπάσκετ.
    Τα δεδομένα είναι τα εξής:
    - Τζιουλιάνι, Τράβιτσα, Παγιένκ, Τζιάβρας παραμένουν.
    - Κουμεντάκης παραμένει κατά 95%.
    - Στερν θα δούμε. Στερείται σταθερότητας, αναζητείται κάποιος σταθερότερος. Δεν είναι όμως απίθανο να παραμείνει.
    - Άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι με τον Ιντάλγκο.
    - Επιστρέφει ο Τζούριτς.
    Κατά τη δική μου γνώμη τώρα, θα χρειαζόμασταν έναν Έλληνα 6αδάτο για να μπορούμε να αποκτήσουμε έναν ξένο κεντρικό βουνό, όπως είχαμε φέτος δυστυχώς όμως μόνο για Ευρώπη, τον Γκουσταβάο. Ο Τζούριτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παίκτης αλλαγής. Δε φαίνεται να σηκώνει περισσότερο. Βλέποντας τον τα 2 τελευταία χρόνια στο Φοίνικα, καταλαβαίνει κανείς ότι χρειάζεται τρελή διαχείρηση για να αντέξει και να μας είναι χρήσιμος. Αν όμως είναι σε καλή κατάσταση η υγεία του, θα κάνει διαφορά. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για 'αν'. Ιδανικότερη προσθήκη Έλληνα θα ήταν ο Ράπτης. Δυστυχώς το ελλ. βόλει χάσκει χοντρά από παίκτες επιπέδου. Πασαδόρος, διαγώνιος και κεντρικος πανύψηλος για το επίπεδο μας δεν υπάρχουν. Άρα θέλουμε 3 ξένους εκεί για να είμαστε υπερπλήρεις. Συν ο Παγιένκ που τον θέλει και τον έχει πάντα μαζί του ο Τζουλιάνι (κι είναι και παιχτούρα) και κλείνουν οι 4 θέσεις ξένων.
    Το πλάνο που φαίνεται να θέλει να εξασφαλίσει η ομάδα (δεν ξέρω αν είναι το βασικό ή το Β) είναι ότι ξένοι θα είναι Παγιένκ, Τράβιτσα, ακραίος (Ιντάλγκο ή άλλος), διαγώνιος (Στερν ή άλλος) και η θέση του κεντρικού (που λέω ότι χρειαζόμαστε πανύψηλο εκεί) θα μοιραστεί μεταξύ Τζούριτς (που είναι), Λινάρδου και Παπαγγελόπουλου (που δεν είναι).

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 21:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πω πω πω τους πατήσαμε , τους διαλυσαμε , σαν ζαλισμενες κότες ήταν μες το γήπεδο !!! Ο Βαντρις ευτυχώς μια χαρά απών ήταν !!! Πάλι κούπα , πάλι κούπα !!!!

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε θρυλε. Πανάξιος πρωταθλητής.

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΘΡΎΛΕ!!!! ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΕΊΔΑΜΕ ΠΉΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΎΟ ΠΊΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΤΊΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΆΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΝΩΡΊΣ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΆΣΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ.

  • Φιλαθλος ΠΑΟΚ
    Φιλαθλος ΠΑΟΚ Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Δικαιοτατα ο Ολυμπιακός κερδισε τον τιτλο, γιατί θεωρώ οτι βασικο χαρακτηριστικο μιας καλής ομάδας ειναι η σταθερότητα σε βαθος χρόνου και όχι ενα προσωρινό ξέσπασμα, όπως συνέβη με την ομάδα μου και με τον Παναθηναϊκό.
    Θετικο οτι πολυς κόσμος εφαγε μεν πίκρα, αλλά αντέδρασε κατα την συντριπτική πλειοψηφία ψύχραιμα. Καλο ειναι να γίνεται έτσι παντού. Υπάρχουν νικες, ηττες καλές και κακες μέρες .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...