roumeliotis

Carwiz

Στέλλα, Κατερίνα, Σάσκια, καλώς ήρθατε πίσω

casino loutrakiou
redwell

Στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ Γυναικών θα βλέπουμε ξανά τις Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και Σάσκια Χίπε καθώς οι τρεις τους γύρισαν στο "σπίτι" τους όπως έχουν αποκαλέσει τον Θρύλο.

Οι δυο Ελληνίδες διεθνείς και η Γερμανίδα διαγώνια ενσωματώνονται ξανά σητν ομάδα μετά το μικρό διάστημα απουσίας τους την προηγούμενη σεζόν. Oι δηλώσεις των αθλητριών του Ολυμπιακού, για την επιστροφή τους:

Στέλλα Χριστοδούλου: «Μετά την περσινή περίεργη χρόνια  και την απουσία μου από την ομάδα για μικρό χρονικό διάστημα, λόγω των συνθηκών και της κατάστασης που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στο ελληνικό βόλεϊ, είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα σχεδιάστηκε να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και είμαι έτοιμη για να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους.  Θέλουμε τον κόσμο που τόσο μας έχει λείψει, δίπλα μας στο γήπεδο τη νέα σεζόν για να ζήσουμε μοναδικές στιγμές και να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες».

Κατερίνα Γιώτα: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού μετά από μια χρονιά ιδιαίτερα ψυχοφθόρα και κουραστική για όλους μας. Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εμένα και τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια παραμένει αναλλοίωτη και θα έλεγα πως ισχυροποιείται κιόλας σε όλα τα επίπεδα με το πέρασμα του χρόνου. Έχοντας πλέον επιστρέψει δυνατή και υγιής θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους. Προβλέπεται μια  ενδιαφέρουσα και συναρπαστική χρονιά καθώς το επίπεδο έχει ανέβει και όλες οι ομάδες έχουνε ενισχυθεί. Αυτό με γεμίζει ακόμα περισσότερο δύναμη και κίνητρο για να κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της.  Εύχομαι υγεία σε όλους μας και ελπίζω σύντομα οι οπαδοί μας να επιστρέψουνε στο γήπεδο να μας υποστηρίξουνε όπως μόνο αυτοί γνωρίζουνε».

Σάσκια Χίπε: «Δεν ξέρω τι να πω γιατί η ευτυχία μου είναι τόσο μεγάλη και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους επιστρέφω. Δεν έχω βρεθεί στην Ελλάδα ούτε μια ημέρα μέσα στο 2021. Ποτέ δεν είχα νιώσει πιο δυστυχισμένη. Ποτέ δεν ένιωσα ξανά τόσο πολύ σαν να μου λείπει κάτι.  Νιώθω σαν να επιστρέφω σπίτι και έχουμε τόσες δουλειές τις οποίες δεν έχουμε τελειώσει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να φορέσω την κόκκινη φανέλα ξανά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

5 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλώς ήρθατε Θρυλικές Κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!! Υγεία κ Πολλά Τρόπαια. Εγχώρια κ Διεθνή. Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Johnker7
    Johnker7 Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλως τις κοριτσαρες μου!Οτι χαρηκατε ,χαρηκατε μπιχλιαρηδες.Μονο με μεθοδευσεις κ καταστρατηγηση της λογικης μπορειτε να μας χτυπησετε.Εχετε υπ οψιν ομως οτι οταν χτυπας γροθια στο τοιχο,αργα η γρηγορα το ξερο σας θα σπασει κ οχι ο τοιχος.Αντε γεια!

  • G7
    G7 Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Επέστρεψαν οι "Γονέας 1" σας, βαζελογαυροι... Για μας τους υπόλοιπους Κ Α Ρ Τ Ε Σ, για να έρθουν και άλλοι "Γονείς 1 & 2" σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

  • Θρύλος για πάντα
    Θρύλος για πάντα Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΞΕΝΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

  • r
    r Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι...
    Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στα καλύτερά του.
    Πάμε να πάρουμε την ευρωκούπα που μας στέρησαν πέρυσι, λόγω COVID, σε βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών.
    Αυτή του πόλο γυναικών ήρθε, και μάλιστα, με τον πιο...αντρίκιο τρόπο. Μόνο με Ελληνίδες, με Έλληνα προπονητή και χωρίς την Αλεξάνδρα Ασημάκη.
    Όσο υπάρχουν ο Μαρινάκης, ο "Στρατηγός", ο πυρήνας της 7 και ο κόσμος που ακολουθεί πιστά τον Ολυμπιακό, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο κολυμβητήριο και γήπεδο βόλεϊ, τότε ο Θρύλος θα σαρώνει κούπες και οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στη μιζέρια και το σκοτάδι τους.
    Μακάρι να γίνει κάτι και στο μπάσκετ ανδρών και να αποδεχτούν τα αδέρφια την ανοιχτή πρόσκληση του Μαρινάκη για συμπαίχτη στην ΚΑΕ.

    Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...