roumeliotis

Carwiz

Ανακοίνωσε Κουτίνιο ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Νέος τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Θρύλου είναι πλέον ο πολύ έμπειρος, Χιλ Φερέρ Κουτίνιο, από την Κούβα, με τον ΟΣΦΠ να ανακοινώνει για την έναρξη συνεργασίας τα εξής:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κουβανό τεχνικό Gil Ferrer Cutino, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών.

Ο  Gil Ferrer Cutino, γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 1971 και είναι επίσης κάτοχος Γερμανικού διαβατηρίου.  

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Γερμανία με την  Köpenicker SC Berlin (2011/12-2012/13) και στη συνέχεια εργάστηκε στις Allianz MTV Stuttgart (2013/14) και Men VC Olympia Berlin (2013/14).

Το 2014 ανέλαβε καθήκοντα β’ προπονητή στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας. Ως βοηθός προπονητή συνέχισε την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, με τη Vakifbank (2014-2015) και τη διετία 2015-2017 δούλεψε με τον ίδιο ρόλο στην Εθνική Ολλανδίας.

Από το 2015 μέχρι το 2018, μετακόμισε στην Ελβετία για λογαριασμό της Volero Zurich στην οποία εργάστηκε ως βοηθός προπονητή  και από εκεί συνέχισε  στη Γαλλία με τη Volero Le Cannet (2018/19-2019/20).

Την τελευταία σεζόν (2020/21) επέστρεψε στη Γερμανία για να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Schwarz-Weiss Erfurt.

Στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας ο Gil Ferrer Cutino, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους τεχνικούς του Ευρωπαϊκού βόλεϊ και συγκεκριμένα τους Giovanni Guidetti, Zoran Terzić, Lorenzo Micelli, Jamie Morrison και Avital Selinger".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

2 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 09:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι να πάρεις το κουτινιο στο ποδόσφαιρο! Κάνουμε και καμιά πλάκα!

  • Κωστας
    Κωστας Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 04:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον πρότεινε η Χιπε λέει !!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...