roumeliotis

Carwiz

Διέλυσε ξανά Καμπάλα 4-0 η Κ19 ΟΣΦΠ

casino loutrakiou
redwell

Οι νέοι του Ολυμπιακού δεν έμειναν στο προβάδισμα που είχαν πάρει στην έδρα της Καμπάλα στο πρώτο ματς με 0-3 και ήταν εξαιρετικοί στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη ισοπεδώνοντας την αντίπαλό τους με 4-0 και με συνολικό σκορ 7-0 πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Youth League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Αζέρους να έχουν μπει πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά. Ουσιαστικά έψαξαν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε κάπως πιο δυνατά στο... παιχνίδι της ανατροπής του σκορ από τον πρώτο αγώνα (3-0). Ωστόσο αυτό το τέρμα, το βρήκε ο Ολυμπιακός.

Στο 15ο λεπτό, έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Πνευμονίδης βρέθηκε στα όρια της περιοχής, έστρωσε την μπάλα στον Μουζακίτη και εκείνος με ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, βάζοντας τέλος στα όνειρα της Καμπάλα.

Στο 25ο λεπτό, ο άνθρωπος που έκανε την ασίστ θα μπορούσε να σκοράρει, όμως το πλασέ που επιχείρησε μόλις βγήκε τετ-α-τετ, πέρασε πάνω από την εστία του αντίπαλου πορτιέρε. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε με το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυναμικά για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Πνευμονίδης κέρδισε την μπάλα κοντά στην περιοχή, έδωσε στον Παπακανέλλο αλλά εκείνος είδε τον Μουράντοφ να αποκρούει το πλασέ του. Πέντε λεπτά μετά, ήρθε η στιγμή για το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Κουτσογούλας πάτησε στην περιοχή και ο Ρασίντοφ τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα.

Ο Παπακανέλλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μουράντοφ το έπιασε, με τον Πνευμονίδη να παίρνει το ριμπάουντ και ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε νέα επέμβαση για να έρθει ο Γατόπουλος και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 56'.

Η ομάδα του Συλαϊδόπουλου δεν άφησε το πόδι από το... γκάζι και στο 71' κέρδισε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά από τον Πνευμονίδη ο οποίος ανατράπηκε από τον Ρασίντοφ στην προσπάθεια του να βρει χώρο για να εκτελέσει. Ο Μουζακίτης, σε αντίθεση με τον Παπακανέλλο, το μετέτρεψε σε γκολ για το 3-0 των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, οι αρκετές αλλαγές και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε κλειδώσει την πρόκριση, έριξε τον ρυθμό ωστόσο το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Κουτσογούλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ρολάκης έφυγε στην επίθεση, πάτησε στην περιοχή αλλά ο Ραμαζάνοφ τον ανέτρεψε με ένα δυνατό τάκλιν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει την άσπρη βούλα για τρίτη φορά και στον νεαρό αμυντικό τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με το οποίο οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν είναι μόνο ότι το τελικό σκορ με την Καμπάλα έφτασε στο 7-0 με 2/2 αλλά και η ολοκλήρωση των δύο γύρων στο μονοπάτι των πρωταθλητών με 4/4, καθώς οι Πειραιώτες είχαν το 2/2 και κόντρα στη Λέτσε, ενώ το συνολικό σκορ από τις τέσσερις αναμετρήσεις ήταν 13-2.

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα μπει στην κληρωτίδα για τα πλέι οφ του UEFA Youth League όπου θα μάθει τον αντίπαλο του με φόντο τους «16» της διοργάνωσης. Σε αυτή την κληρωτίδα θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση στη φάση των ομίλων, καθώς αυτές που θα πάρουν την πρώτη θέση θα είναι απευθείας στους «16».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59' Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68' Ρολάκης), Παπακανέλλος (59' Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68' Ντάμα)

ΚΑΜΠΑΛΑ: Μουράντοφ (76' Χουσάντοφ), Ε. Αχμάντοφ, Ραμαζάνοφ, Ρασίντοφ, Γκαφάροφ (Γ. Ραμαζάνοφ), Μπουντάγκοφ, Φ. Αχμάντοφ (59' Μπουγκάντοφ), Σαχνιγιάροφ, Μπαχίσοφ (73' Μουστάβιεφ), Αγκαλάροφ, Μαμάντι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...