roumeliotis

Carwiz

Bad Motherf@&kers... άγνωστο πού πάνε

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος... καλπάζει το τελευταίο δίμηνο στην Ευρωλίγκα, κάνει εμφανισάρες και παίρνει σημαντικές νίκες με κάθε τρόπο, έχοντας πάντα ως "οδηγό" την άμυνά του η οποία είναι μακράν η κορυφαία της διοργάνωσης και υποχρεώνει ομάδες που είναι φύσει επιθετικές να σημειώνουν αρνητικά ρεκόρ απέναντί του όπως οι Παρτιζάν, Παναθηναϊκός, Βίρτους και άλλες.

Πώς άλλαξε η εικόνα παρά το γεγονός ότι οι ατυχίες συνεχίζονται και μένουν εκτός σε αυτό το διάστημα ο Μιλουτίνοφ, ο Γουόκαπ, ο Γκος, ο Πετρούσεφ, ο Λαρεντζάκης και ο Μήτρου-Λονγκ; Κατ' αρχάς η άφιξη του Μωυσή ήταν καταλυτική. Ο παίκτης άλλαξε όλο το προφίλ της Second Unit των Πειραιωτών.

Έβαλε στο παιχνίδι στοιχεία που έλειπαν και έβγαζαν... μάτι, έδωσε σκορ και hustle plays, τα γρήγορα πόδια του δεν επιτρέπουν πλέον στους αντιπάλους να χτυπάνε απ' έξω τους αργούς Φαλ και Μιλουτίνοφ και πολλά ακόμα. 

Δεύτερον, ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο τύπος είναι ποιότητα και ξεχειλίζει. Άμυνες, ριμπάουντ, σκορ, σουτ mid-range, φλότερ, τρίποντο, ντρίπλα παρά τα 211 εκατοστά του, αιφνιδιασμούς... Ένα "πυρηνικό όπλο" στα χέρια του κορυφαίου προπονητή της Ευρωλίγκας.

Τρίτον, η επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ όχι ακριβώς σε "εργοστασιακές ρυθμίσεις" αλλά στον καλό του εαυτό, αν και φαίνεται ακόμα πως δεν έχει πιάσει το γνωστό... ταβάνι του. Ο παίκτης αυτός είναι κομβικός για το μπάσκετ του Coach-B και θυσιάζεται πάντα για το σύνολο δίνοντας παράλληλα και το έναυσμα μαζί με τον "διόσκουρό" του, Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Λάρι φτάνουμε Απρίλη και δεν έχει "ξεφουσκώσει" όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια που ξεκίναγε... Στεφ Κάρι και τελείωνε τις σεζόν πολύ κάτω του μετρίου.

Ο έμπειρος γκαρντ κάνει μεστή χρονιά, ακόμα και στο Βελιγράδι στην 4η περίοδο "σκότωσε" με την αυτοθυσία του κάθε λογική των παικτών του Ομπράντοβιτς, βγάζοντας αμυνάρες, κατεβάζοντας κρίσιμα ριμπάουντς, παίρνοντας με μυαλό φάουλ για να ευστοχήσει σε κρίσιμες βολές. Φτου φτου φτου να μην τον ματιάσω, ο διεθνής άσος είναι παίκτης που σου δίνει το κάτι παραπάνω και κάνει τη διαφορά σε τέτοια κλειστά ματς.

Πάνω απ' όλα όμως είναι θέμα του Γιώργου Μπαρτζώκα αυτό που βλέπουμε και ειλικρινά δεν γνωρίζω πού μπορεί να φτάσει όταν μπει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και είναι όλοι υγιείς και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Και λέω ότι είναι θέμα του Coach-B καθώς ξεπέρασε τον ίδιο του τον εαυτό και άνοιξε τους ορίζοντές του, εισπράττοντας και ο ίδιος και η ομάδα το μέγιστο.

Τι να πρωτοθυμηθώ το τελευταίο δίμηνο; Ότι έφερε παίκτη μπαμ-μπαμ με το που τραυματίστηκε ο "Μίλου" και τον έβαλε την ίδια μέρα να παίξει ενώ ξέρουμε όλοι ότι αν δεν περάσει κανάς μήνας τουλάχιστον, νεόφερτος δεν αγωνίζεται ούτε δευτερόλεπτο; Να πούμε για το ότι "πάρκαρε" κανονικά και με το νόμο παίκτες που δεν απέδιδαν το παραμικρό όπως οι Σίκμα-Μπραζντέικις-Λούντζης; Αλήθεια σας λέω και πιστέψτε με, είναι μεγάλο αυτομαστίγωμα του έμπειρου τεχνικού να αφήσει εκτός ροτέισον παίκτες που είναι 100% δικές του επιλογές παραδεχόμενος το λάθος της επιλογής τους.

Και δεν σταματάμε εδώ. Είδαμε την ομάδα να αφήνει τις άμυνες με αλλαγές, κάτι που συνιστά αλλαγή κοσμοθεωρίας για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ναι, το τόλμησε και αυτό και αποδίδει 100%. Έτσι κέρδισε στο Βελιγράδι την Παρτιζάν, έτσι κέρδισε και άλλα παιχνίδια. 

Είδαμε σε αρκετά ματς και small-ball με τον "Παπ" στο "4" και την ευελιξία στην άμυνα που δίνει αυτό το σχήμα, κάτι που δεν τολμούσε σε μεγάλο βαθμό στο παρελθόν ή πιο σωστά, δεν το τολμούσε καθόλου για να αλλάξει τη μοίρα ενός αγώνα που στράβωνε.

Προσθέστε στα παραπάνω ότι μιλάμε για τον κορυφαίο προπονητή της Ευρωλίγκας την τελευταία διετία και τρεις φορές συνολικά την τελευταία δεκαετία και θα καταλάβετε γιατί ο Ολυμπιακός που βλέπουμε εδώ και δυο μήνες φέρει την υπογραφή του.

Αν στο μίξερ βάλουμε και τη... σκληράδα των παικτών που το λέει η καρδούλα τους όπως απέδειξαν στο παρκέ έχοντας σε πολλά ματς αισχρή εις βάρος τους διαιτησία, τότε παίδες προσωπικά δεν ξέρω πιο είναι το "ταβάνι" τους. Μπορεί να μας τρελάνουν τα εγκεφαλικά μας κύταρρα και να μας στείλουν στον έβδομο ουρανό με στόχο να παραμείνουμε εκεί και την επόμενη σεζόν με τη σημαντική προσθήκη του Κίναν Έβανς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

47 σχόλια

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Red7arrow είναι σωστά αυτά που γράφεις και συμφωνώ σε γενικές γραμμές στα περισσότερα.

    Στο πρώτο κομμάτι, όλα πιθανά και δεν αποκλείεται να πάνε τα βαζέλια Βερολίνο και να το σηκώσουν. Από την μεριά μου θεωρώ ότι δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα οι 5-6 παίχτες του βάζελου που τραβάνε όλη την χρονιά το κουπί. Ειδικά αν τους πετύχουμε σε σειρά πλέι-οφ, δεν έχουν καμία τύχη. Για την ώρα δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες αυτό το σενάριο, αλλά η φετινή Ευρωλίγκα είναι ιδιαίτερα σκληρή και δύσκολη διοργάνωση, όπου τίποτα δεν είναι δεδομένο, προτού ολοκληρωθεί και ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου.

    Στο δεύτερο κομμάτι πιστεύω κι εγώ ότι έγιναν λάθος κινήσεις από τους Αγγελόπουλους παλιότερα, όταν είχαμε στρωμένες ομάδες, τους Σπανούλη-Πρίντεζη στα ντουζένια τους και χάναμε τους παίχτες που αναδεικνύαμε κάθε χρονιά από τους πλουσιότερους συλλόγους. Είχαμε την ατυχία να παίξουμε 2 τελικούς εκτός έδρας, αλλά και τα 2 προηγούμενα Φ4 που παίζαμε ουσιαστικά εντός έδρας (ειδικά στο Βελιγράδι), τα χάσαμε στις λεπτομέρειες.

    Τα τελευταία χρόνια όμως οι Πρόεδροι άλλαξαν τακτική, κάνουν πρόωρες ανανεώσεις σε παίχτες που το αξίζουν, κάνουν ποιοτικές προσθήκες στα μέσα της χρονιάς (όχι όπως ο Έισι) και βοηθούν από την μεριά τους την ομάδα στο μέγιστο βαθμό. Ήδη η κίνηση με τον Έβανς (εφόσον ολοκληρωθεί) είναι ένα ακόμα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση (κατ' εμέ).

    Όλα κρίνονται στο επόμενο τρίμηνο, οπότε ας έχουμε υπομονή, να βοηθήσουμε την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας και να απολαύσουμε στο παρκέ την κατάθεση ψυχής που κάνουν σε κάθε αγώνα ο Μπαρτζώκας και οι κομάντο του.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    O διασκεδαστής του ΣΚ 366, μπήκε να χαλάσει τη συζήτηση με όποιον δε συμφωνεί. Ο βάζελος λοιπον 366 που δε θέλει με τίποτα να πάρουμε παικταρά στα γκαρντ εδώ και χρόνια, αντι να σχολιάσει κάτι με τον βάζελο που μπήκε να σχολιάσει και που τουλάχστον το κάνει φανερα, κάθεται να τα βάλει με τον σχολιαστή που εκφράζει γνώμη , που ο κρυφοβάζελος, και γενικά κρυφο ... Και δε θέλει να πει τη γνώμη του, που δεν έχει, αφού δε κατέχει το άθλημα αποδεδηγμένα πλέον, τον ικανοποιεί να βρίζει τους σχολιαστές.
    Ουστ βαζελε , ο σκορερ έρχεται, κρύψου τώρα ... ουστ ουστ ζωο.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρουτοκαπνισμενε χωρίς το μπαρούτι, από τα πλέι οφ και μετά και ως τη σκούπα με ντεζαβανταζ έδρας στους τελικούς της Α1, η ομάδα δεν θα περνάει από πάνω σας αλλά από μέσα σας. Κάντο screen shot να το έχεις.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 20:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Χα χα χα Αταμάν από Χανιά, Εργκιν είναι το Κώστας στα τουρκικά ρε;

  • Γαύρος 62
    Γαύρος 62 Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα! Εντάξει, κατάλαβα! Redgoal άλλη φορά θα προσέχω την γλώσσα μου. Με συγχωρείς και ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 16:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis77, σωστά μιλάς, αλλά θα σου πω το εξης.
    1ον...λες οτι ειναι αδυνατον να συνεχισουν ετσι και θα ξεφουσκώσουν. Μα δεν παιζουν κανενα τρομερο μπασκετ. Ειναι σταθερή σε μια απόδοση του 7 και τη διαφορά εχουν κάνει 1-2 παιχτες φετος, (Ναν, Γκριγκόνις) με πασαλείμματα από τους αλλους (Σλουκα, Γκραντ, Λεσόρ). Πέντε παιχτες ειναι η ομάδα τους.
    Ομως επειδη καμία ομάδα στην Εuroleague δεν ειναι του 8 η του 9 σε αποδοση, ολες κανουν κοιλιά, ολες εχουν τα πανω και τα κατω τους, οι πιθανότητες να κανει ο βάζελος κουτσα κουτσα την υπερβαση και να κατακτήσει από την 1η κιολας χρονιά που εσκασε λεφτά την κούπα τότε αυτο θα ειναι μεγάλη μαγκιά τους.

    2ον)...ο Ολυμπιακός ΣΥΜΦΩΝΩ οτι ακολουθεί αλλο δρόμο, εναν δρομο που ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ για οσα εχει πετυχει η ομάδα εδω και 13-14 χρονια αλλά στο επίπεδο που θελουμε να ειναι και του αρμοζει του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν ειναι ΑΡΚΕΤΟ. Το τι ειναι αρκετό δε το ξερει βεβαια κανείς. Αλλά ειναι κριμα να χάνονται ευκαιρίες μεγάλες για κινήσεις που μπορουσαν να γινουν και δεν εγιναν επειδη το χερι δεν μπηκε λιγο πιο βαθιά η επειδή οπως ανεφερα στο αλλο σχολιο, μπορει απο συναισθηματικής αποψης να κρατησεις καποιον η καποιους παιχτες οι οποιοι προσφεραν στο παρελθον αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ στην Ευρώπη και να διεκδικεί τιτλους. Η ζωή προχωράει...εχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητη οσο κι αν μας σπαει τα νευρα με καποιες επιλογές του και ειδικά με τις εμμονές που εχει σε διαφορα θεματα αλλά πάντα θα ζητάμε το κάτι παραπάνω.

  • λιβελούλα
    λιβελούλα Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Το σενάριο να κερδίσει τα δύο ματς η Μακάμπι και να τα χάσει η Φενέρ (διόλου απίθανο το δεύτερο, αφού παίζει με τη διψασμένη Εφές και με εμάς), με αποτέλεσμα τελικά να τερματίσει 7η η Φενέρ και να παίξει με βάζελο πώς θα σας φαινόταν; Εμένα πολύ θα μου άρεσε να πέσει ο βάζελος που κοκορεύεται λες και πήρε ήδη την κούπα με την Φενέρ και να φτύσει αίμα να περάσει. Εντάξει, το ξέρω, την ομάδα μου πρέπει να κοιτάω, αλλά σαν πολύ αέρα να πήραν οι απέναντι.

  • Γαύρος 62.
    Γαύρος 62. Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 13:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα, συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα του spoofy. Εμείς την δουλειά μας, το πρόγραμμα μας. Ο καθένας έχει την μοίρα του και ο βάζελος τον πάτο του εξ ου και το τριφύλλι σαν σήμα. Όσον αφορά την ομάδα θεωρώ ότι με την προσθήκη του Έβανς είμαστε πλήρεις, φεύγει ο Σίκμα, μένει ο Κάνναν και ο κόουτς κάνει το κουμάντο του. Δεν Είμαι υπέρ των μεγάλων και απότομων αλλαγών παρά μόνο όταν το πράγμα έχει σαπίσει. Σας φαίνεται σάπια η ομάδα μας;. Με την παραμονή του κόουτς για αρκετά χρόνια έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια σταθερά μεγάλη ομάδα κάτι σπάνιο για την Ελλάδα. Μην την χαλάσουμε λαχταρώντας τιμές, τίτλους και μεγαλεία σώνει και καλά. Να μην είμαστε φωτοβολίδες αλλά αστέρες. Όλα θα έλθουν όταν πρέπει. Καλή τύχη στον θρύλο μας.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε παιδιά χαλαρώστε λίγο με τους βάζελους. Ναι, είναι άλλη ομάδα φέτος, μετά από 3-4 χρόνια πλήρους ανυποληψίας και φάπας από όλη την Ευρωλίγκα. Είναι παραδοσιακή δύναμη, με βαριά φανέλα και εξόφθαλμο σπρώξιμο φέτος από τους γκρι.

    Όλα είναι πιθανά, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει η πράσινη εξάδα. Είναι φύσει αδύνατο να συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό στα πλέι-οφ και (αν περάσουν) στο Φ4 και τους τελικούς της Α1. Επίσης μέχρι τώρα έχουν σταθεί τυχεροί σε αρκετά ματς που κρίθηκαν στις τελευταίες φάσεις. Μια δυο ήττες παραπάνω να είχαν, θα μιλούσαμε εντελώς διαφορετικά.

    Το σίγουρο είναι ότι έχουν πλέον δυναμώσει και δεν είναι ο σάκος του μποξ της προηγούμενης διετίας. Ο Ολυμπιακός ακολουθεί άλλο δρόμο και στο τέλος θα δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Θεωρώ ότι αν φέτος πάρουμε το Πρωτάθλημα Ελλάδας και ο βάζελος δεν πάρει την Ευρωλίγκα, ο Τράκης θα επανέλθει στην μιζέρια και την ρητορική μίσους, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικά δε αν πάμε στο Βερολίνο και το σηκώσουμε, τον βλέπω να πουλάει και να λουφάζει στα λαγούμια του :)

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.

    Ο Βαζελος χθες νικησε. Δεν μου λεει κατι η νικη αυτή γιατί η Μπολόνια ειναι πεσμένη. Ομαδουλα ειναι για την ακριβεια και δε μπορώ να καταλάβω πως εκανε στον 1ο γυρο τοσο καλά παιχνίδια. Ξεφουσκωσε ομως και ακολουθησε κατρακυλα. Κατι που το περιμενα....

    Το σύστημα των βαζελικών ΜΜΕ εχει πραγματικά εχει ξεφύγει, καθε φορά που νικάνε οι βάζελοι, μονο την Κουπα της Euroleague δεν τους δινουν απο τωρα με τα αποθεωτικά σε βαθμό υπερβολής σχολια και τιτλους σε σαιτ και εφημεριδες.

    Εγώ προσωπικά και εδώ απευθύνομαι στους "φιλους" μου, εχω πει αρκετές φορές στο παρελθον της φετινης σεζόν, οτι δεν μπορώ να υποτιμήσω την ποιότητα του ροστερ του παναθηναικού ακομα κι αν εχει ελείψεις.
    Δεν τους θεωρώ ομαδαρα αλλα εκφράζω τον φόβο μου για το ενδεχόμενο να γινουν.
    Χθες νικησαν με τα χιλια ζορια. Κανεις δε λεει οτι απο +17 πηγαν να χασουν το παιχνιδι. Κρατάνε τη νικη ολοι που σαφως εχει αξια αλλά δεν εστιάζουν στα προβληματα που εχουν.

    Ομως αντικειμενικά μιλώντας, το γεγονός οτι εσκασε ο Τράκης φέτος χρηματα πολλά, εφερε 3-4 παιχτες αξίας και καταφερε μεσα σε λιγους μηνες να εχει την ομαδα του 1η στο πρωτάθλημα και 2η στην Ευρώπη ειναι κατι που θα πρέπει να μας "προειδοποιεί" ωστε οι οποιες κινησεις γινουν απο τωρα για του χρονου να ειναι δυνατές κινησεις και οχι οπως το προηγουμενο καλοκαίρι, μιζερες και κουλτουριάρικες. Διότι αν αυτος ο Βαζελος εχει καταφερει σε 6 μηνες να εχει αυτή την εικόνα, αυτα τα αποτελέσματα και να ειναι και σε θεση να "καταπιεί" την κακη ψυχολογιία απο τους 4 χαμένους αγώνες (2 εξ αυτων εκριναν τιτλο) κοντρα στον Ολυμπιακό, δειχνει οτι εχουν τα φόντα να δυναμωσουν ακομα περισσοτερο.

    ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ τη πιθανότητα οτι θα κατακτήσουν φετος Ευρωλίγκα. Θα ηταν ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ για μας, γιατί μετά οσα σερι νικών κι αν εχουμε κάνει, οτι τελικους κι αν πηγαμε τη τελευταια 14ετια και Final4, ενω αυτοι ηταν ΑΦΑΝΤΟΙ και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, αρκεί ΜΙΑ(1) χρονιά για να αποκτήσουν 7ο ευρωπαικό και να μας το τριβουν στη μουρη ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ τοσα χρονια φτάναμε στη πηγη και δεν πιναμε νερό ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.
    Ναι μεν, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα για τις πορείες που εκανε ολα αυτά τα χρόνια και την συνέπεια που επέδειξε, αλλά η αλήθεια ειναι αυτή μαγκες.

    ΑΝ κανουμε το λάθος, να βασιστούμε σε αυτές τις 4 νικες μας εναντιων τους ως τώρα και τους υποτιμήσουμε στο τέλος θα χασουμε εμείς τους αλλους 2 πιο σημαντικους τιτλους και μετά ποιος τους πιανει και ποιος τους ακουει.

    ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ με αναρτησεις Τράκη και αλλα ΜΜΕ. Οι ανθρωποι ειναι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!!! Μιλάμε για εμετική φάρα. ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ και για αυτό δεν γουστάρω να χανω απο αυτούς.
    Ειναι γελοιοι. Μπορει να τους εχουμε κερδίσει 23 (εχω χασει το μετρημα) φορές και εκεινοι μονο 2-3 τα τελευταια χρονια, αλλά τους βλέπεις οτι τη γλωσσιτσα δεν τη κοβουν.

    ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ μεταγραφές.
    Και ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ θα πρέπει να λειτουργήσει λιγο πιο "ψυχρά" και οχι να κρατήσει παίχτες με συναισθηματικό κριτήριο.
    Πχ, αγαπώ MAKISIK, γουστάρω τον ΓΚΟΣ, συμπαθώ πολύ τον ΚΑΝΑΑΝ....αλλά ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ καλά πράγματα ; ; ; ; Μετά απο νικες σαν αυτη στην ΠΑΡΤΙΖΑΝ ενθουσιαζόμαστε και θελουμε να κρατήσουμε τον ΓΚΟΣ. Μεσα μας αυτο θελουμε ολοι. Δε νομιζω οτι δεν θελει κανεις τον ΓΚΟΣ αυτο τον πολυ καλο παιχτη και χαρακτήρα στην ομάδα. Ομως δυστυχως δεν αρκεί αυτό για μια ομάδα σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
    Το να ρισκάρει χρονιές με το να κανει το σταυρό του αν ο Γκος θα βγάλει χρονιά χωρις τραυματισμους δεν βγαζει καπου.
    Ουτε να περιμένει τον Μακίσικ και τον Κανααν πότε θα παιξουν καλά. Εχουμε δει οτι ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ αλλά δεν εχουν συνεπεια. Ο Κανααν ειδικά μπορει να παιξει 1 μηνα στα κοκκινα και τον αλλον να μην υπαρχει.

    Φέτος, σε οσα λεγαμε καποιοι απο την αρχη πεσαμε μεσα. Υπήρχαν ελείψεις και λογω ανάγκης που προεκυψε, αυτές καλύφτηκαν και γιναμε η ομάδα που ειμαστε σημερα. Αν επαιζε ο Ολυμπιακός ο σημερινος με τον Ολυμπιακό πριν 4 μηνες θα νικαγε ο σημερινος με 20π διαφορα.

    Εγώ στο μονο που επεσα ΕΥΤΥΧΩΣ εξω, ειναι οτι ο βάζελος φοβόμουν θα μας κερδίσει περισσοτερες φορές. Αυτο δεν εγινε και τους 2 τιτλους κατακτήσαμε ως τωρα, αλλα δεν σημαινει οτι δε μπορει να γινει στο μελλον αν επαναπαυτούμε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...