roumeliotis

Carwiz

Ομολογία-σοκ Αταμάν μετά τη νέα...φάπα

casino loutrakiou
redwell

Ο... λαλίστατος εδώ και μήνες Εργκίν Αταμάν, μετά τη νέα αγωνιστική "φάπα" από τον Ολυμπιακό, στη συνέντευξη Τύπου αποθέωσε τον Μωυσή, παραδέχθηκε ότι οι Πειραιώτες νίκησαν δίκαια και ομολόγησε με σοκαριστικό τρόπο ότι δεν θέλει να τους αντιμετωπίσει στα πλέι οφς της διοργάνωσης:

"Τυπικό ντέρμπι, όχι ωραίο να το παρακολουθείς, δεν είχε ποιότητα. Ο Ολυμπιακός άξιζε την νίκη γιατί έπαιξε με επιθετικότητα. Η στρατηγική μας ήταν καλή στην αρχή, είχαμε τις ευκαιρίες μας για να ξεφύγουμε, όμως οι αναπληρωματικοί και ειδικά ο Μόουζες Ράιτ, ήταν ήρωες. Ειδικά αυτός. Έβαλε 9/9 δίποντα στην άμυνά μας.

Στο δεύτερο μέρος δεν πήραμε βοήθειες, πλην Σλούκα, από τον πάγκο μας. Ο Ολυμπιακός με τους αναπληρωματικούς του το άξιζε. Ο Γουόκαπ, ο Κάναν, ο Φαλ δεν έπαιξαν στα στάνταρ τους και όμως χάσαμε.

Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στη EuroLeague, σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το ντέρμπι. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός το άξιζε και τον συγχαίρω.

Εμένα μου αρέσουν τα εντυπωσιακά παιχνίδια και αυτά τα ντέρμπι δεν είναι εντυπωσιακά, με όλο το σεβασμό προς τον Ολυμπιακό. Πάλεψε και νίκησε. Είπα και χθες ότι δεν προτιμώ να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό στα playoffs, έχουμε ήδη παίξει έξι φορές απέναντί τους και θα παίξουμε και στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι η ώρα να μετράμε, άλλες ομάδες έρχονται προς το μέρος μας, πρέπει να κερδίσουμε αγώνες. Υπάρχει ισορροπία, έχουμε πέντε αγώνες, το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο ματς. Ελπίζω ότι δεν θα τους αντιμετωπίσουμε στα playoffs.

Προετοιμάσαμε τον αγώνα για να επιτεθούμε στη ρακέτα όταν ο Φαλ θα βρίσκεται στον πάγκο. Έγινε το αντίθετο, κάναμε πολλά λάθη κάτω από το καλάθι".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...