roumeliotis

Carwiz

«Ο Ολυμπιακός θα πάρει φέτος Ευρωλίγκα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε ενόψει του αγώνα της Ζαλγκίρις με τον Θρύλο για την 27η ημέρα της Ευρωλίγκας και ο Ιταλός τεχνικός αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την ομάδα του Πειραιά, για την οποία πιστεύει ότι μπορεί να πάρει το φετινό τρόπαιο:

«Αύριο δίνουμε το πιο δύσκολο ματς που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Γιατί; Παίξαμε κόντρα σε μερικές εξαιρετικές ομάδες, αλλά σ’ αυτό το στάδιο της σεζόν μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός βρήκε τη φόρμα του και έχει επιστρέψει στη νοοτροπία του νικητή. Μπορούν να έρθουν με πέντε παίκτες και να δώσουν κανονικά το ματς. Έχω απεριόριστο σεβασμό σε όλους, σ’ αυτή την ομάδα. Πέρυσι, για ένα δύσκολο σουτ δεν έγιναν πρωταθλητές Ευρώπης. Παίζουν τρομερά και στις δύο πλευρές του παρκέ», δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Τρινκιέρι και πρόσθεσε:

«Άλλος ένας λόγος που θα είναι πολύ δύσκολο το ματς, είναι ότι ήρθε η διακοπή, ενώ ήμασταν σε φόρμα. Δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούμε αύριο, καθώς δεν έχουμε ρυθμό, οπότε δεν ξέρω».

Για τους τραυματίες Ντοβίντας Γκιεντράιτις και Λαουρίνας Μπιρούτις: «Ο Γκιεντράιτις δεν θα παίξει, ενώ ο Μπιρούτις έχει κάνει κάποιες προπονήσεις και θα δούμε. Ελπίζω να έτοιμος να παίξει».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πάει με απουσίες στο Κάουνας: «Δεν θέλω να πω πολλά για το πλάνο του ματς, δεν θέλω να ανοίξω το κουτί της… Πανδώρας. Ένα πράγμα ξέρω μόνο, ότι μπορούν να παίξουν αποτελεσματικά παιχνίδι 40 λεπτών με μόλις πέντε παίκτες. Έτσι έχουν μάθει να προπονούνται και έτσι είναι το σύστημά τους. Πιστεύω ότι η ενέργεια και το physicality θα παίξουν ρόλο περισσότερο από την στρατηγική».

Για την καλή αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων»: «Όπως είχε πει κάποτε ένας σπουδαίος προπονητής στο NFL (σ.σ. ο Μπιλ Μπέλιτσικ): “Εάν θέλεις να παίξει καλή άμυνα, τότε θα πρέπει να υπογράψουν καλούς αμυντικούς”. Έχουν τους Γουόκαπ, Κάναν, Φαλ, ο οποίος κυριαρχεί κάτω από το καλάθι, τον Παπανικολάου... Έχουν και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος είναι ένας προπονητής που εφαρμόζει πολύ αποτελεσματική άμυνα. Θα έλεγα την καλύτερη άμυνα».

Για το αν του έλειψαν τα βράδια με γεμάτο το γήπεδο στο Κάουνας: «Πάρα πολύ. Κάναμε ένα καλό Σαββατοκύριακο στο Κύπελλο, αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Βάλαμε το τρόπαιο στην ιστορία, αλλά ανυπομονώ για τις βραδιές στην Ευρωλίγκα.

Χρειαζόμαστε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, καθώς όπως είπα τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα. Εάν με ρωτούσατε ποια ομάδα μπορεί να πάρει την Ευρωλίγκα φέτος, θα έλεγα ο Ολυμπιακός. Πιστεύω στο κάρμα, αυτό που έγινε πέρυσι ήταν πολύ επώδυνο για εκείνους».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

2 σχόλια

  • Basketball coach
    Basketball coach Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ δυνατός προπονητής ο τρινκερι με έργο σε μπαμπερκ μπαγερν κ ζαλγιρις...σίγουρα αν είμαστε υγιής είμαστε μαζί με τη ρεαλ τα φαβορί για την ευρωλιγγα!

  • geodiv
    geodiv Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...