roumeliotis

Carwiz

Σκάει κι άλλη... βόμβα από Αγγελόπουλους

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός αφού έδειξε σε όλους ότι δεν "μασάει" μια και μπροστά στο δίκιο του δεν υπολογίζει ούτε θεούς ούτε δαίμονες, επανέφερε το 50%-50% στις εγχώριες διοργανώσεις και υπό αυτές τις συνθήκες επελαύνει σαρώνοντας τίτλους και κάνοντας ρεκόρ διαρκώς απέναντι σε όλους και σε όλα.

Και λέμε σε όλους και σε όλα καθώς το 13 κατά και 1 υπέρ στην ψηφοφορία προ τριετίας για εξυγίανση του ελληνικού μπάσκετ, δεν έχει ξεχαστεί και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Οι κατοστάρες απέναντι στα "δεκανίκια" της σαπίλας δεκαετιών του ελληνικού μπάσκετ έρχονται η μια μετά την άλλη από τον "οδοστρωτήρα" του Γιώργου Μπαρτζώκα που κάνει παρέλαση και στην Euroleague με μια συμμετοχή πέρυσι στο F4 και με πρωτιά στη Regular Season φέτος.

Η πολιτική στις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών έχει αλλάξει εδώ και μια διετία-τριετία από τους αδερφούς Αγγελόπουλους οι οποίοι έχουν κάνει ήδη δυο πρόωρες στον Βεζένκοφ και επέκτειναν αυτά των Φαλ, ΜακΚίσικ και Γουόκαπ πριν τη λήξη τους.

Το... κερασάκι; Η κίνηση-ματ με τον Τόμας Γουόκαπ που τούδε και στο εξής θα λογίζεται Έλληνας και δεν θα πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ των Πειραιωτών στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους.

Είπαμε για το "κερασάκι" αλλά όχι για την "τούρτα" έτσι δεν είναι; Θέλετε ένα χορταστικό "κομμάτι". Τα αδέρφια έχουν εκστασιαστεί από τον Ολυμπιακό που απολαμβάνουν την τελευταία διετία με την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα και θελουν να γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα και μάλιστα κεφαλαία και μπολντ στην ιστορία του Θρύλου.

Πώς θα γίνει αυτό; Με την επίλυση του γηπεδικού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το θέμα έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και θα πρόκειται για μια "κατάκτηση" των προέδρων που θα χαρίσει στον μπασκετικό Ολυμπιακό μια υπερσύγχρονη καθαρά μπασκετική αρένα, αντάξια του μεγέθους της ομάδας με τις 3 Ευρωλίγες και τις πάμπολλες πλέον συμμετοχές σε τελικούς και F4 γενικότερα.

Δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν σκάσει και αυτή η "βόμβα" που θα είναι... πυρηνική, έτσι ξαφνικά όπως έσκασε και το θέμα του Τόμας Γουόκαπ, καθώς το θέμα της μόνιμης μπασκετικής έδρας του Θρύλου επαναλαμβάνουμε είναι στην τελική ευθεία και πιο κοντά από ποτέ στο να ολοκληρωθεί θετικά και να αρχίσουν τα έργα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

35 σχόλια

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΑ ΚΙΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΕΑ ΚΙΟΣ Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΡΕΝΤΓΚΟΛ,ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΕΣΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

  • νασος
    νασος Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    για 49 χρονια παραχωρηση ΤΩΡΑ του ΣΕΦ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ οπως εγινε με το ΟΑΚΑ και τον ΠΑΟ.

  • DAVID RIVERS
    DAVID RIVERS Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς μιλάμε για τη νέα κυβέρνηση ότι θα παραχωρήσει το γήπεδο γιατί την Δευτέρα 24/04/2023 κλείνει η Βουλή και δεν μπορεί να ψηφιστεί καμία παραχώρηση με νομοσχέδιο...
    Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιός μας εγγυάται ότι θα προχωρήσει η παραχώρηση του Σ.Ε.Φ.
    RED GOAL γνωρίζουμε ποιές είναι οι εγγυήσεις;

    REDGOAL: Φίλε μην μπλέκετε τα κομματικά. Όποιος και να βγει, το θέμα έχει προχωρήσει πολύ. Δεν νομίζουμε να "καεί" γιατί τότε θα τη βιδώσει στα αδέρφια και θα πάνε να φτιάξουνε άλλο και το ΣΕΦ ας το κάνουν εκθεσιακό χώρο μετά να δούμε ποιος θα το συντηρεί...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 20:50 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡ ααα, βεβαια. Εχεις απολυτο δικιο στο τελευταιο κ ισως θα επρεπε να ξεκινησουμε απο αυτο τη συζητηση. Κ κατσε να δουμε τη νεα κυβέρνηση (που μπορει να ειναι κ η νυν, μονη ή συγκυβερνωντας), τί σκοπο θα εχει επι του θεματος..

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν παρουν το σεφ ( ισως ) θα ηταν καλο να φτιαχνανε και τη γυρω περιοχη ( οσο γινεται ) πραγματικα εκει θα μπορουσε να ειναι πολυ ωραια για βολτα... αλλα θελει φτιαξιμο ( το εχουν φτιαξει λιγο τελευταια αλλα δε ξερω αν φτανει )

  • Μπάμπης 7
    Μπάμπης 7 Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 17:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά χρόνια το ακούμε αλλά μόνο λόγια ο Ολυμπιακός πρέπει να μείνει στο ΣΕΦ και να γίνει ανακαίνιση έχουμε την καλύτερη ομάδα και το χειρότερο γήπεδο τουλάχιστο την δεκαετία του 90 με τα ξύλινα ήταν ποίο έδρα.Εχω βαρεθεί να ακούω ότι θα γίνει ανακαίνιση και μετά τίποτα μακάρι κάποια στιγμή να γίνει το αξίζει η ομάδα και εμείς. Το κολυμβητήριο που έλεγαν τι έγινε? Αν γινόταν και αυτό θα δυναμώνε πολύ ο ερασιτέχνης.

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 15:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Μανωλάκος: συμφωνώ σε ότι λες για το χάος στα πέταλα και την προβληματική θέαση από τα δημοσιογραφικά. Αυτό συμβαίνει γιατί η υψομετρική διαφορά από το παρκέ μέχρι τα πρώτα κάγκελα είναι μικρή και οι σειρές καθισμάτων που μπορούν να μπουν είναι εκ των πραγμάτων λίγες και δεν γεφυρώνουν το τεράστιο κενό που μένει στα πέταλα. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να δοθεί το στάδιο στην ομάδα για χρήση συγκεκριμένου χρόνου και απαιτείται νομοθετική ρύθμιση που περνάει από βουλή. Μεθαύριο σχολάει η βουλή, οπότε ποιός θα ψηφίσει και ποιά κυβέρνηση θα φέρει το νομοσχέδιο στο σώμα; Μοιραία το όλο πράγμα πάει για μετά τις εκλογές εκτός και εάν προκύψει αιφνιδιαστική κατάθεση προς ψήφιση σήμερα ή αύριο. Δύσκολο μεν, αλλά στην Ελλάδα όλα γίνονται ειδικά όταν αναμένεται εκλογικό όφελος από μια τέτοια ενέργεια.

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 08:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να γίνει παρέμβαση ανανέωσης του ΣΕΦ. Η όλη ιστορία 20 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς αποδεικνύει την ανικανότητα αυτού του κράτους σε κάθε ευκαιρία.

    Χτίστηκαν 5 κλειστά γυμναστήρια στην Αθήνα που σαπίζουν (ευτυχώς ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε κίνηση στα αφιλοξενα για τα χανούμια Λιόσια αν και πιστεύω ότι χωροταξικά το Γαλάτσι τους ταιριαζε περισσότερο).

    Πήγαν κσι έχτισαν το Τροκαντερό, πανέμορφο και με φοβερή ακουστική κσι αντί να το πάνε 12-15000 το έκαναν μικρουλι

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 05:20 Σύνδεσμος σχολίου

    KΡ αρα προτεινεις 1. Να κατεβουν πιο κατω οι κεντρικες (μεχρι να συναντησουν το παρκε κ 2. Να δημιουργηθουν νεα πεταλα κοντα στον αγωνιστικο χωρο. Κ με καποιον τροπο να εκλεινε το χαος πισω.
    Αυτο θα ηταν καλο για τις νεες εξεδρες αλλα αυτος που καθεται στα δημοσιογραφικα οπως εγω λχ εξακολουθει να βρισκεται σε τιμωρια. Τελος πάντων οντως υπαρχουν ειδικοι που θα τα λύσουν αυτα. Ας δωθει μια λυση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 03:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χρειάζεται να διαβάσω τίποτα.
    Όποιοι αντιδρούν για το ΣΕΦ είναι λίαν επιεικως Ανίδεοι.
    Το ΣΕΦ εκτός από το ότι είναι το ΣΠΊΤΙ μας έχει κ άλλη διάσταση.
    1ον. Είναι Ευλογία που βρίσκεται εκεί που είναι. Παραγγελία να το κάναμε δεν θα το έφτιαχναν εκεί.
    Απέναντι από το Καραϊσκάκη.
    Φέτος ο Ολυμπιακός έχει 10.224 εισιτήρια μ.ο στην Ευρώπη. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό;;;;;;;;;;;;
    Κάθε δεύτερη βδομάδα πχ 10χιλ κ πλέον Γαύροι στο γήπεδο. Ένα καφέ να πάρουν ο καθένας Έσοδα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
    2ον. Στεγάζεται το μπάσκετ στο ΣΕΦ.
    Το ποδόσφαιρο είναι στο Καραϊσκάκη.
    Θα φτιαχτεί κ το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού δίπλα οπότε;;
    Σχεδόν όλα μαζί.
    Χωρίς χάσιμο χρόνου.
    Κ με την μετατροπή του σε Μπασκετική Αρένα ίσως να πάει εκεί κ το βόλεϊ.
    Άρα;;;; Νάτη η Ολυμπιακή Πολιτεία.

    Αν κ παίζει το μπάσκετ γυναικών,το βόλεϊ γυναικών κ αντρών κ το χάντμπολ να πάνε στο Ανακαινισμένο Παπαστράτειο.
    Ειδωμεν.
    Πάντως το ΣΕΦ είναι το ΣΠΊΤΙ μας.
    Κην ξεχνάτε ότι στο ΣΕΦ Οφείλει ο Ολυμπιακός τα Πάντα. Αυτό το γήπεδο κ η μετακόμιση του Ολυμπιακού εκεί ήταν η αφορμή που έψαχνε π Κόκκαλης για να αναμειχθεί με τον Ολυμπιακό.
    Πρώτα στο μπάσκετ κ μετά στο ποδόσφαιρο.
    Κ η συνέχεια Γνωστή.

    Δηλ. Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε Δικό μας το ΣΕΦ κ θα πηγαίναμε στο ελληνικό;;;;;;;;;
    Είπαμε οι Αγγελόπουλοι μπορεί να είναι χαμηλών τόνων κ να μην ασχολούνται με το παρασκήνιο.
    Χαζοί κ ηλίθιοι Δεν είναι.


    Ξέρουν το Συμφέρον τους.κ της Ομάδας.
    Κ Όλα καταλήγουν σε ένα γήπεδο.
    ΣΕΦ.
    Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γιώργος Ολυμπιακός.

    Υγ. Επειδή όμως ακούω ότι είναι κρύο γήπεδο, ότι είναι μακριά οι κερκίδες κλπ.
    1ον. Υπάρχουν και οι ξύλινες πτυσσόμενες κερκίδες.
    2ον. Για θυμηθείτε τα ματς πέρσι με τη Μονακό;;;;;;;;;

    Ανυπομονούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...