roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

underarmor
redwell

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου, το καλοκαίρι θα φορέσει την φανέλα του Θρύλου πιθανότατα με τριετές συμβόλαιο (2+1) και θα προστεθεί στη γραμμή των γκαρντ για να την κάνει πανίσχυρη.

Ο Αμερικανός κόμπο ο οποίος έχει μείνει εκτός πλέι οφς της Euroleague με τη Ζαλγκίρις, αποκάλυψε πως παρακολουθεί τα ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και μιλώντας σε δικούς του ανθρώπους δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη "μηχανή" του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο 27χρονος άσος ο οποίος διακρίνεται για την απίστευτη επαφή που έχει με το καλάθι μέτρησε φέτος 17.3 πόντους μ.ο, 2.8 ριμπάουντς, 3.9 ασίστς, 1.2 κλεψίματα και 18.3 στο σύστημα αξιολόγησης στην Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις.

Μέχρι να τον δούμε στο ΣΕΦ με τα ερυθρόλευκα, δείτε τον στα παρακάτω βίντεο να πάρετε μια δυνατή "γεύση" των ικανοτήτων του και τί φέρνει στις "αποσκευές" του ερχόμενος στον Πειραιά, αν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO









Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • Απορία
    Απορία Τρίτη, 07 Μαΐου 2024 19:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Το ξέρω σήμερα καιγόμαστε για τον αυριανό αγώνα. Διαβάσατε όμως τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σήμερα; τι γίνεται με τον Εβανς; χάλασαν τα σχέδια; κάτι αναφέρεται για Λιθουανία, διαβατήριο κλπ

  • Κόκκινος Δυνάστης
    Κόκκινος Δυνάστης Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 04:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Arthanos7 ποσο σχετικος με την σπυριαρα εισαι για να εχεις τετοια αποψη μετα απο 2 σεζον του Κανααν στον Ολυμπιακο;

  • Ache
    Ache Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελπίζω να σταμάτησετε μερικοί το ανέκδοτο με Κανααν μετά τα δύο τελευταία ματς και τα 0/10 τρίποντα.
    Αν δεν έχει και το τρίποντο όταν τον θες, μόνο και μόνο λόγω μεγέθους δεν κάνει για το 2. Τον κλείνουν και δεν μπορεί να περάσει την μπάλα πάνω από τα χέρια των αντιπάλων.
    Τον συμπαθούσα τον Ισαια, αλλά δυστυχώς δεν είναι για ομάδα που θελει να πάει Φ4

  • driv33
    driv33 Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 20:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Arthanos7, ο Έβανς μπορεί να μην πάει ποτέ nba, να πιάσει τα διακόσια τόσα παιχνίδια που έχει ο κααναν, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή τουλάχιστον στα δικά μου μάτια είναι τουλάχιστον μια κλάση πιο πάνω και πιο πολυδιάστατος.
    Βλέπει γήπεδο, έχει κάθετο παιχνίδι, μπορεί να δημιουργήσει τόσο για τον ίδιο όσο και για τον εαυτό του.
    Πράγματα που ο κααναν δεν τα έχει αυτή την στιγμή ούτε στον ύπνο του.

  • Arthanos7
    Arthanos7 Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κάναν είναι καλύτερος του Έβανς! Άλλο μέγεθος ο Ολυμπιακός αλλο η ζαλγκιρις! Ο ένας είναι παίχτης μεγάλων αγώνων ,αποδεδειγμένα, και ο άλλος expected to be!

  • Panos7
    Panos7 Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Evans - Dorsey -Ρογκαβοπυλος. Αντί για Κanaan - Brazdeikis -Sigma. Eρωτηματικο ο Λούντζης. Ιδανική περίπτωση μια ανταλλαγή Βrazdeikis - Ρογκαβοπουλου.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο σκοπός είναι να θέλει να έρθει στην ομάδα πιο πολύ απ΄ ότι το θέλουμε εμείς!!!!!
    Ο Ολυμπιακός δεν είναι μπασκετική δύναμη που βασίζεται στο χρήμα και στα ονόματα, αλλά στο πάθος και στην ομαδικότητα με πολύ τεχνική!!!!!
    Όποιος θέλει να έρθει σε αυτή την ομάδα πρέπει να το βάζει σαν σκοπό στη καριέρα του και όχι αποκλειστικό και πρωταρχικό σκοπό το χρήμα!!!!!!
    Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι η μοναδική ομάδα που πήρε 3 Ευρωλίγκες χωρίς να είναι το απόλυτο φαβορί με το ακριβότερο ρόστερ και τα βροντερά ονόματα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΆΔΑ με παίκτες κλειδιά, εγαλεία, καρδιά και θέληση!!!!!
    Και είναι η μοναδική ομάδα που έφτιαξε παικταράδες από το πουθενά που ακόμα και σήμερα κοσμούν την μεγαλύτερη λίγκα του αθλήματος!!!!!!

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal μια ιντριγκαδόρικη ερώτηση. Δεδομένου ότι έχουμε δώσει buyout για Ίγκι, αλλά καλώς ή κακώς φέτος τουλάχιστον το παληκάρι δεν έχει βγει, παίζει ως περίπτωση να κάνουμε δουλειά με Κερεχέτα ανταλασσοντας Ιγκι-Ρόγκα; Νομίζω ιδανικό σενάριο για εμάς και με πολύ καλή προοπτική και για Μπασκόνια

    REDGOAL: Θα μπορούσε φίλε...

  • Κανένας
    Κανένας Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 04:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να πάρουμε Ντόρσεϊ και Ρογκαβόπουλο! Χρειαζόμαστε τα ελληνικά διαβατήρια για την Basket league! Μου φαίνεται πάντως δύσκολο να πάρουμε Ντόρσεϊ αν όντως αποκτηθεί ο Έβανς διότι παίζουν στο 2 κυρίως αμφότεροι. Ελπίζω η ομάδα να ελληνοποιηθεί ξανά!

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Ανδρεόπουλε, ευχαριστώ για την απάντηση και την εκλαμβάνω σαν θετική στο ερώτημά μου αν θα παίζει σ' εμάς του χρόνου, καθώς το συμπέρασμά μου είναι ότι υπέγραψε αλλά θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω. Αν λαθεύω ή προτρέχω διόρθωσέ με.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...