roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

underarmor
redwell

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού και σίγουρα έχει άριστες αναμνήσεις από το πέρασμά του από τον Πειραιά και κυρίως έχει πολλούς φίλους εντός ομάδας με τους οποίους έχει διατηρήσει επαφή.

Ο ομογενής σούτινγκ γκαρντ ο οποίος πάντα έχει στο μυαλό του την επιστροφή όπως σας έχουμε ενημερώσει, είχε επαφή μετά τα Game-2 της σειράς των πλέι οφ με φιλικό του πρόσωπο από τις μέρες του στοκ Ολυμπιακό και ήταν ξεκάθαρος στην επιθυμία του για τη συνέχεια:

"Μακάρι να τα πούμε στο F4 στο Βερολίνο και γιατί όχι να παίξουμε στον τελικό η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός" ήταν η ατάκα του εν μέσω των... καυτών αγώνων για τα πλέι οφς της Ευρωλίγκας.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

49 σχόλια

  •  driv33
    driv33 Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 19:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ Ηλία Θεοδωράκη, αυτός και αν είναι παικταρα.. δίδυμο στους φόργουορντ αυτός και ο Σάσα..ταυλα είναι..

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 15:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @driv33
    Χεζόνια θα ήθελα στην ομάδα.... αλλά το θεωρώ εντελώς απίθανο να έρθει... αν φύγει από τη Ρεάλ, ακόμα κι αν ο βάζελος κι εμείς του δώσουμε ίδια ή παρεμφερή λεφτά, θα πάει στο βάζελο... για να έρθει σε μας θα πρέπει να του δώοσυμε πολλά περισσότερα... κάτι που δεν πρόκειται να κάνουν οι Αγγελόπουλοι.
    Για 3άρι, εμένα θα μου άρεσε ο Νάιτζελ Χέις Ντείβις.

  •  driv33
    driv33 Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 09:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ φίλε ΝΙΚ.
    Μετά λείπει ένα τριάρι μόνο..
    Να δώσω λίγο ίντριγκα;
    Χεζονια θα θέλατε;
    Ξέρω τι θα πούνε πολλοί.. έχει αγωνιστεί βαζελο, έχει μιλήσει για τους οπαδούς της ζελας κτλ..
    Ε λοιπόν εμένα δεν με χαλάει να έχω παίκτη που ας είναι και από πράσινη κούνια που λέει ο λόγος..
    Και ο Γιαννακόπουλος που είχαμε στο ποδόσφαιρο βαμμένος βαζελος ήταν, αλλά το παλικάρι πρόσφερε τα πάντα γιατί ήταν επαγγελματίας.. όπως και ο Μάντζαρης.. απλά ο τελευταίος είχε μικρό ταβάνι..
    Για να μιλήσουμε σοβαρά με δεδομένο ότι είναι να γυρίσει ο Σάσα και πλέον ξέρουμε ότι με πολλές πριμαντονες δεν φτιάχνεις ομάδα απαραίτητα, αλλά το σημαντικότερο είναι η χημεία, εφόσον γυρίσει ο Σάσα θεωρώ ότι το τριάρι θα πρέπει να είναι στυλ Παπανικολάου στα νιάτα του.. δηλαδή γρήγορος, αθλητικός.
    Ένας παίκτης τύπου Ντιαλό της Μονακό.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 00:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν υποθέσουμε ότι πήραμε Έβανς και πάρουμε και Ντορσει άρα φεύγει ο Ησαΐας.Λογικα φεύγουν και οι Σικμα Ιγκι.Εχεις ανέβει πολύ σε επίπεδο στα γκαρντ και κυρίως επιθετικά.Στους ψηλούς είσαι ήδη πλήρης.Ενα τριάρι με καλό τρίποντο θα ήταν ιδανικό αλλά δεν θα γίνει όλοι περιμένουν Σάσα τον Γενάρη.

  • driv33
    driv33 Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά φίλε Snake7, όλα εκείνο το βράδυ πήγαν χάλια.. ή που μετά την άστοχη βολή και ενώ έμεναν 4 δευτερόλεπτα , χρόνος που μπορεί κάποιος να διασχίσει από την μία πλευρά στην άλλη το γήπεδο ο Τόμιτς βαρεσε τρίποντο από το κέντρο.. με τον πάγκο της Μπανταλόνα να έχει μπει μέσα στο τελευταίο σουτ από την γωνία του Πάσπαλι μειώνοντας του τον χώρο..

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 18:21 Σύνδεσμος σχολίου

    @Δημητρη αστοχο το παράδειγμα του Ταρπλει. Αν θυμάσαι ο σαρωτικός Ταρπλει στο ΤΕΛ Αβιβ βρέθηκε μεθυσμένος σε κατάσταση αφασίας με συνέπεια την αναιμική εμφάνιση στον τελικό (5/16δ 0/3τρ) που ακόμα όσους το ζήσαμε μας πονάει και μας στοιχειώνει. Ο τελικός δεν χάθηκε από τις βολες του Ζαρκο. Σαν ομάδα ήμασταν για 20π στο κεφάλι τους. Αλλά απόδοση 0 της ομάδας

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε ksavetis τριάρι δεν θα πάρει θα παίξει με Παπ λίγο Πίτερ και από Ιανουάριο με Σάσα δεν του πάει το ΝΒΑ για Ευρώπη μπορεί να είναι τοπ κλας αλλά έχει ένα μειονέκτημα που για το ΝΒΑ είναι βασικό αθλητικοτητα.Δεν έχει ίσο και να το ζορίζουμε μπορεί να έχει πολλά προσόντα σαν παίχτης αλλά αθλητικό τετάρτη δεν.........κάνεις δεν είναι τέλειος.Γι αυτό πιστεύω αν όχι το καλοκαίρι τον Χειμώνα θα γυρίσει.Τωρα ποιος θα παίζει 3 η4 αυτός η ο Πίτερ στην ίδια πεντάδα ας το βρει ο κόουτς.Με το συμβόλαιο που έχει ο Πίτερ είναι για βασικός όχι για πάγκο.

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολη την παρεα. Αν και ειμαστε σε πολυ κρισιμη ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ εβδομαδα (στην κυριολεξια μετραω καθε λεπτο που απομενει μεχρι αυριο και πραγματικα δεν ξερω πως θα την παλεψω μεχρι την Πεμπτη) και δεν πρεπει να βαζουμε πιεση στην ομαδα, το θεμα για την αποκτηση των > για την επομενη χρονια ειναι πολυ προκλητικο για να μην γραψω.
    Για αρχη θα πω οτι θεωρω τελειο σεναριο για την ομαδα ειναι να εχει στην συνθεση της την επομενη χρονια στις θεσεις 1 και 2 την τριαδα ΤΖΕΙΜΣ, ΕΒΑΝΣ και ΝΤΟΡΣΕΙ οι οποιοι θα συμπληρωνονται απο τους ΓΟΥΟΚΑΠ και ΜΗΤΡΟΥ ΛΟΝΓΚ, ενω προφανως και στις θεσεις αυτες μπορουν να προσφερουν αν χρειαστει και οι ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ και ΜΑΚΙΣΙΚ(ενδεχομενος ο τελευταιος και να ειναι υπερβολικος σε ενα τετοιο ροστερ).
    Επισης θεωρω οτι ειναι λαθος να μπαινουμε σε απευθειας συγκρισεις ενος παιχτη με εναν αλλο γιατι απλα δεν υπαρχει τελειος παιχτης.Πρεπει να βλεπουμε τον καθε παιχτη και τα χαρακτηριστικα του σε σχεση με την υπολοιπη ομαδα. Στην συγκεκριμενη συγκριση λοιπον εχουμε τον ΚΑΝΑΑΝ που χαρακτηριζεται απο ασταθεια σε ολη την χρονικη διαρκεια μιας σεζον αλλα ε ειναι ιδιαιτερα αποδοτικος σε κρισιμα παιχνιδια. Απο την αλλη εχουμε τον ΝΤΟΡΣΕΙ ο οποιος την χρονια που επαιξε με τον ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ειχε εξαιρετικη συνεπεια στο σκοραρισμα (βασικα ηταν σημειο αναφορας στο σκοραρισμα παροτι υπηρχαν εξαιρετικοι σουτερ στην ομαδα οπως ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΒΕΖΕΝΚΟΦ) αλλα οταν αρχισαν τα πολυ κρισιμα παιχνιδια (ιδιως η σειρα των PLAY OFF με την μονακο) επεσε αισθητα η αποδοση του στο σκοραρισμα. Εδω ερχονται οι υπολοιποι παιχτες του συνολου που θα πρεπει να καλυψουν τα μειονεκτηματα του καθενος απο τους δυο προαναφερομενους.Για κανω ακομα πιο κατανοητη την αποψη μου περι αποδοτικοτητας του συνολου θυμηθειτε οτι περισυ στους τελικους του πρωταθληματος ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ εχοντας στην διαθεση του τον ΠΡΟΔΟΤΗ και τον ΒΕΖΕΝΚΟΦ αφησε εκτος τον ΚΑΝΑΑΝ που φετος ειναι σημειο αναφορας στο σκοραρισμα. Η προσωπικη μου αποψη για την απευθειας συγκριση ΝΤΟΡΣΕΙ Ή ΚΑΝΑΑΝ ειναι ξεκαθαρα υπερ του πρωτου γιατι κοιταζοντας τους ποιοτικους ξενους μας(και αφηνω εξω τους ΣΙΚΜΑ και ΜΠΡΑΖ γιατι παραμορφωνουν την εννοια της λεξης ποιοτητα χαχαχαχαχα) στην κυριολεξια δεν ξερω ποιον να αφησω εξω, οποτε ο ΝΤΟΡΣΕΙ εκτος απο τα καθαρα αγωνιστικα κριτηρια λυνει και το τεραστιο θεμα των διαβατηριων ενω, δευτερευοντος ριχνει και τον μεσο ορο ηλικιας στην ομαδα που πιστευω οτι ειναι το δευτερο μεγαλο προβλημα μετα τον αριθμο διαβατηριων και θα γινει ακομα πιο δυσβαταχτο αν δεν ληφθει υποψη αμεσα.

  • Panos7
    Panos7 Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 10:08 Σύνδεσμος σχολίου

    O Porter έχει αποκλεισμό από ΝΒΑ για τέσσερα χρόνια. Η Ευρώπη είναι μονόδρομος γι'αυτό. Ο ΠΑΟΚ έκανε το ξέπλυμα για να έρθει τώρα θα κοιτάξει ομάδα και συμβόλαιο.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε driv33 αν το ειπε καποιος παικτης μας αυτο σχετικα με τη νικη της Μπαρτσα και δεδομενου οτι ειναι ολοι παρεα παει να πει οτι εχει συζητηθει μεταξυ τους αυτο απλα καποιος το εξεφρασε . Αν ισχυεει οντως σημαινει οτι εχουν σκυλιασει και θα μπουν στα δυο απιχνιδια στο ΣΕΦ με το μαχαιρι στα δοντια . Ελπιζω μονο να μην τους φαει το αγχος του "πρεπει" σε αυτους τους 2 αγωνες .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...