roumeliotis

Carwiz

Γουόκαπ The Brain για απόλυτη κορυφή

casino loutrakiou
redwell

Ο Τόμας Γουόκαπ ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021 ως ένας αξιόλογος πόιντ γκαρντ που μπορούσε να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ και να τα κάνει πολύ καλά προσφέροντας στην ομάδα πράγματα που έλειπαν. Ο τύπος όμως μέσα σε ενάμιση χρόνο στον Πειραιά υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει... εκτοξευθεί και μαζί του εκτοξεύει και την ομάδα.

Ο 30χρονος Αμερικανός έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πληρέστερους πλεϊμέικερς της Ευρωλίγκας και πλέον τα κάνει όλα και συμφέρει, όντας σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό και ολόκληρη τη διοργάνωση.

Δεν είναι απλά ένας από τους τοπ, πιθανότατα ο κορυφαίος, εξολοθρευτές των ευρωπαϊκών παρκέ αλλά ίσως ο πληρέστερος πόιντ γκαρντ αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα, καθώς πλέον των αμυντικών του ικανοτήτων, σκοράρει, δημιουργεί και ηγείται με πνεύμα Refuse to Lose παντού και πάντα.

Ολοκλήρωσε την περσινή Regular Season έχοντας μέσο όρο 6,3 πόντους, με 53,5% στα δίποντα, 29,7% στα τρίποντα και 73,9% στις βολές, 2,7 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα, σε 22:20" στο παρκέ.

Στα πλέι οφ κόντρα στη Μονακό έκανε θραύση, αποτελώντας έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο F4 του Βελιγραδίου. Πιο συγκεκριμένα, στη... χιτσκοκική σειρά κόντρα στους Μονεγάσκους, η οποία ολοκληρώθηκε σε πέντε παιχνίδια, μέτρησε 11,2 πόντους, με 75% στα δίποντα και 43,5% στα τρίποντα (10/23), βάζοντας ορισμένα μεγάλα σουτ. Έγινε περισσότερο ενεργός στη δημιουργία έχοντας 3,4 ασίστ και μέτρησε 2,2 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα.

Φέτος; Οργιάζει κανονικά και με το νόμο. Σε 22 αγώνες μέχρι τώρα με 24:45" στο παρκέ έχει μέσο όρο 7,4 πόντους με 56% στα δίποντα και 34% τρίποντα, κατεβάζει 2,8 ριμπάουντ, μοιράζει 5,3 ασίστ, πραγματοποιεί 2 κλεψίματα και γράφει PIR 11,6. Χώρια τις απίστευτες άμυνες που δυστυχώς δεν καταγράφονται στα στατιστικά αλλά σίγουρα καταγράφονται στα κιτάπια του Γιώργου Μπαρτζώκα και τις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού.

Μιλάμε για την πλέον ολοκληρωμένη "μηχανή" στο "1" καθώς μπορεί να μην βάζει 20άρες και 25άρες, αλλά όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει σε υπερθετικό βαθμό τον καθιστούν στα μάτια του μπασκετόκοσμου ως το super-weapon που μπορεί -με τη συνδρομή των συμπαικτών του πάντα- να παίξει τον πλέον καταλυτικό ρόλο για να φτάσει ο Θρύλος στο F4 του Κάουνας και να κοιτάξει κατάματα την κούπα.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θυμηθείτε τη λάμψη του Τόμας Γουόκαπ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO







Προβολή Αρχείου Playmaker

7 σχόλια

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 07:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Έλα μωρέ, ποιος Γουόκαπ τώρα; Ο αμερικάνος Μάντζαρης, ο άσουτος, ο ξυλοκόπος που βάραγε τρίποντα από το πλάι και έκανε σέντρα σουτ για κεφαλιά από τον σέντερ-φορ; :)

    Το παλικάρι αυτό μακάρι να μείνει στην ομάδα, όσα χρόνια μπάσκετ έχει ακόμα στα πόδια του. Τι να πρωτοπείς για τον Τόμας; Τα κάνει όλα και συμφέρει!

    Κελεπούρι από τα λίγα!!!

  • ΝΩΝΤΑΣ
    ΝΩΝΤΑΣ Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ τυχεροι που βλεπουμε αυτον τον παιχταρα στον Ολυμπιακο μας

  • Σέκτας.-
    Σέκτας.- Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Lukandocic, αδερφέ κι εγώ ακριβώς τα ίδια θυμάμαι για συγκρίσεις που έκλειναν προς τον Γκος, ειδικά από τον φίλαθλο κόσμο!!Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα ο Γουόκαπ ήταν κοντά στη Μακάμπι, αν δεν είχε συμφωνήσει κιόλας, αλλά λόγω των πυραύλων τότε στο Ισραήλ έκανε δεύτερες σκέψεις, ευτυχώς για εμάς!!

  • Δημοσθένης Πλατίκαμπος 7
    Δημοσθένης Πλατίκαμπος 7 Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλα ο κορυφαιος

  • TORNADO 7
    TORNADO 7 Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 13:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΟΧΙ ΧΘΕΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ). ΜΑΚΑΡΙ Ο ΚΑΝΑΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΜΕ (ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΕΜΕΝΑ) ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΜΗΝΑ!!!! REDGOAL EXOYME ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    REDGOAL: Δεν παίζουνε λένε από την ομάδα

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 12:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Ακόμα θυμάμαι μπασκετικους ρεπόρτερ,σχολια από φιλάθλους και γενικότερα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα να προτιμηθεί ο Williams-Goss με δυο βασικά επιχειρήματα αν θυμάμαι σωστά.Το πρώτο και βασικο η παρουσία και τα νουμερα του(οντως στατιστικά έκανε την καλύτερη χρονια στην Lokomotiv)και δεύτερο ότι συγκριτικα με τον Walkup που παρουσιαζόταν απλά ένα καλος defensive stopper υπερτερούσε επιθετικα(άριστο floater διαβάζαμε)και ενδεχομένως σε μια δεύτερη χρονια θα ήταν ακόμα καλυτερος.Δεν θα μπω σε μπασκετικες συγκρίσεις άλλωστε 2 χρονια μετά στο παρκέ φάνηκαν όλα το αναφέρω ομως για να αναδείξω το σκεπτικό του coach b.Κλείνοντας τότε τον Walkup(κόντρα στην πλειοψηφία)2 χρονια μετά μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας πως σχεδίαζε την ομάδα και τι ακριβως είχε στο μυαλό του βγάζοντας τη σημερινή εικόνα.Νομίζω ότι διοίκηση και coach b εχοντας το know-how επιβεβαιώνουν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως όταν υπάρχει πλάνο-οργάνωση(και όχι προτεραιότητα το οικονομικό)είναι σίγουρη η επιτυχία.Άλλωστε και φέτος να μην παρθεί η euroleague(αν και δεν νομίζω)είναι θέμα χρόνου να ανεβεί η ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης ξανα.

  • ThanRed
    ThanRed Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατι δεν εχει ανανεωσει ακομα??? 10 φορες καλυτερος του σβουρα....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεκάθαρος ο Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ φόρεσε για μια σεζόν τη φανέλα του...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Στο... χέρι του Θρύλου 100% ο τίτλος

Ο Θρύλος έκανε το καθήκον του με τη Λαμία έχοντας...