roumeliotis

Carwiz

Με 1.83 ΠΑΟΚ και ποντάρισμα στα γκολ

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Πέμπτης (14/03), ξεχωρίζει η ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Conference League. Για τη φάση των «16» του Europa League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ρέιντζερς-Μπενφίκα, Λεβερκούζεν-Καραμπάχ και Αταλάντα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΠΑΟΚ – Ντίναμο Ζάγκρεμπ (19:45)
Α’ Ματς, Ντίναμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ: 2-0

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε με το αριστερό τα πλέι οφ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τριών υποχρεώσεων στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε εντός έδρας με το χορταστικό 5-2 κόντρα στη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα. Αήττητη για επτά (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα Κροατίας, βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Ριέκα με ένα ματς λιγότερο.

Προγνωστικό: Ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη της έδρας έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 1.83 απόδοση.

Ρέιντζερς – Μπενφίκα (19:45)
Α’ Ματς, Μπενφίκα-Ρέιντζερς: 2-2

Η Ρέιντζερς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Χιμπέρνιαν, προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Σκωτίας. Στην Πρέμιερσιπ έχει 70 πόντους μετά από 29 φετινές αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή και στο +2 από τη Σέλτικ. Η Μπενφίκα επέστρεψε άμεσα στα τρίποντα, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 3-1 την Εστορίλ. Απέχει στο -1 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Προγνωστικό: Ρέιντζερς και Μπενφίκα διαθέτουν μπόλικη ποιότητα μεσοεπιθετικά, οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με 1.57 απόδοση.

Λεβερκούζεν – Καραμπάχ (22:00)
Α’ Ματς, Καραμπάχ-Λεβερκούζεν: 2-2

Η Λεβερκούζεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 2-0 τη Βόλφσμπουργκ. Αήττητη και στις 25 φετινές αγωνιστικές στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +10 από τη 2η Μπάγερν Μονάχου. Η Καραμπάχ συνέχισε την ανοδική πορεία, με το εντός έδρας τρίποντο (3-1) απέναντι στη Ζίρα. Μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, βρίσκεται στην 1η θέση και στο +24 από την ομάδα, που την καταδιώκει.

Προγνωστικό: Η Λεβερκούζεν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στην Καραμπάχ, σε ματς που ωστόσο δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Επιλογή το combo bet 1+Under 3.5 Goals με απόδοση 2.35.

Αταλάντα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00)
Α’ Ματς, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Αταλάντα: 1-1

Η Αταλάντα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Γιουβέντους. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) σερί αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, απέχει στο -4 από την τετράδα και τη Μπολόνια. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της φορμαρισμένης Αρούκα. Αήττητη για 11 σερί υποχρεώσεις στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας, με απολογισμό: 10 νίκες και 1 ισοπαλία. Βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από τη Μπενφίκα, αλλά έχει και ένα ματς λιγότερο στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Αταλάντα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας αγωνίζονται με επιθετική φιλοσοφία, αμφότερες σκοράρουν με ευκολία. Πάμε με το Goal/Goal σε τιμή 1.62.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...