roumeliotis

Carwiz

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 58-69 Ext.Highlights (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 69-58 και κατέκτησε για 3η σερί χρονιά το Κύπελλο Ελλάδος και τη 2η φετινή κούπα καθώς είχε προηγηθεί και το Super Cup, πάλι επί των πρασίνων.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νέα... φάπα των Πειραιωτών στο τριφύλλι στο παρακάτω βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Redgoal TV

11 σχόλια

  • Ανδρέας 23
    Ανδρέας 23 Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    βαλαμε τουλαχιστον 3 σουτ σε οεγανωμενη αμυνα 5-5 χωρις καμια τριπλα απο κανεναν παιχτη μετα το κατεβασμα της μπαλας!!!με 5πασες κ καρφωμα!!!το μπασκετ ειναι απλο κ κερδιζει αυτος που κανει τα απλα τελεια!!!ευχαριστουμε μαγκες !!!αλλα δυο θα ελεγε ο μεγαλος αρχηγος Σιγαλας!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το είπαμε αν γίνει αυτό που είναι απόλυτα φυσιολογικό να κερδίσει η ομάδα, απλά θα αποδειχθεί ότι έγινε το προφανές, ότι εφόσον έχουμε στρωμένη ομάδα από χρόνια τώρα, με 7,8 παίκτες που παίζουν συνεχώς εδώ και χρόνια, ουσιαστικά με τις προσθήκες πλήρης, με φροντ λάιν που δεν υπάρχει στην Ευρωλίγκα και αν έρθει και ένας Τζέιμς σκόρερ-ηγέτη η ομάδα δεν θα υπάρχει όμοια της στην Ευρωλίγκα!!!!
    Ας φανταστεί κανείς χθες να είχαν μπει τα μισά τρίποντα σήμερα θα μιλούσαμε για άλλο σκορ που η προηγούμενη τριανταπεντάρα θα ήταν μία μικρή διαφορά αν και το 1977 σε αγώνα κυπέλλου είχαμε κερδίσει τους πράσινους με 42 πόντους 110-68 αλλά ούτε που το γνωρίζει κανείς για να το αναφέρει, .......φιλοολυμπιακός δημοσιογράφος!!!!!
    Μήπως άλλωστε γνωρίζει κανένας τους ότι η ομάδα έχει 19 Ευρωπαικούς τίτλους με 8 Ευρωπαικά πρωταθλήματα για να τα αναφέρει έστω μία φορά;

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 13:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα ξαναρωτήσω: αυτός ο τύπος ο βάρβαρος εμφανίστηκε?
    Redgoal, βγάλε silver alert

  • Alemao
    Alemao Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 06:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ,η οποία έχει χτιστεί σε γερές βάσεις από τον Μπαρτζώκα. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα η οποία έχει αγοραστεί. Παράδειγμα ο Σλούκας. 3.3εκ το χρόνο ,καταφέρει σε 19.52 λεπτά συμμετοχής να σκοράρει 3 πόντους. Δηλαδή λίγο λιγότερο από εκατομμύριο και πόντος. Από την άλλη αποκτήθηκαν παίκτες ρολιστες και όχι ηγέτες ,όπως ο Σλούκας.
    Συμπέρασμα οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται ,διαφορετικά έχουν μικτή ημερομηνία λήξης ,όπως τα γιαούρτια.

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεννάνε κ τα κοκόρια του Μπαρτζώκα, μπράβο κόουτς πήρες το πορτοφόλι του Αχταρμάν κ έδειξες ότι οι ομάδες δεν γίνονται με τα μεγάλα μπάτζετ κ με το σπρώξιμο της διαιτησίας - όσο αυτό ήταν δυνατόν - αλλά με την χημεία κ την ικανότητα να διαχειρίζεσαι καταστάσεις με αντιξοότητες κ τραυματισμούς!
    Συγχαρητήρια προχωράμε με τους δύο εναπομείναντες στόχους, Ευρωλίγκα κ ελληνικό πρωτάθλημα!
    Όλοι κοντά στην ομάδα κ πάντα το ΣΕΦ γεμάτο!
    Μέχρι τέλους!!!
    Υ.Γ: Τρολάκια που είστε σήμερα;

  • παύλος
    παύλος Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευχαριστούμε , κύριε Γιώργο Μπαρτζώκα , για την ένταση αλλά και για την αυτοθυσία με την οποία παίζουν οι παίχτες . Γιατί αυτό είναι δικό σου επίτευγμα . Μου θυμίζεις τον Ρεχάγκελ και τον Μπάγεβιτς , που διάλεγαν παίχτες με βάση την ταπεινότητα του χαρακτήρα . Ένας για όλους και όλοι για έναν . Και ο Σλούκας για κανέναν . Ο Τράκης θα βγάζει αφρούς απόψε .

  • Red7
    Red7 Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έλεγα και πολλοί κορόιδευαν.
    Ο Ολυμπιακός είναι ΟΜΑΔΑ...
    Πειραμε την δεύτερη κούπα...
    Μας μένουν άλλες δύο...
    Υπομονή επιμονή πολλή δουλειά και όλα θα έρθουν...

  • Grig
    Grig Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι βραδιά σήμερα ρε παιδιά! Καιρό είχαμε να πάρουμε δυο μεγάλες χαρές μαζεμένες. Πάντα τέτοια!

  • al-7
    al-7 Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Έ ρε γλέντια σήμερα...

  • Basketball coach
    Basketball coach Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!Η διαφορά σήμερα ήταν ότι η μία είναι ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩ και η άλλη ένα ταλαντούχο συνονθύλευμα του αχταρμαν!στο α μέρος αν και με 1 στα 14 τρίποντα κερδίζαμε 5 πόντους γιατί αμυντικά ΟΥΟΚΑΠ και ΦΑΛ έσβησαν τις συνεργασίες 2 ατόμων του βαζελου και κυρίως το ναν...στο β μέρος μπήκαν και λίγα τρίποντα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ 2 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΦΕΤΟΣ αυτές των πετρουσεφ και Ράιτ μαζί με παπ συνέχισαν το πάρτι!!!κ ας είμαστε υπερβολικά αστοχοι και ας ήταν κακοί πιτερς κυρίως αλλά και κάναν λαρετζακης!όταν είσαι ομαδαρα μπορείς να κάνεις το θαύμα να κρύψεις και τη κομβική απουσία του γκος έστω και για μερικές φορές (ειδικά όταν παίζεις κόντρα σε ακριβά συνοθυλευματα)!!!Ακόμα και ο μητρου ο μακρύς βοήθησε!!για άλλο ενα αγώνα ο προδότης ήταν ο χειροτερος της ομάδας του και καμιά σχέση με ηγέτη παρα μόνο γύρο γύρο όλοι και τρέμω όλη την ώρα!!!!!ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...