roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Οι... σφυρίχτρες στο Ολυμπιακός-Μπάρτσα

underarmor
redwell

Γνωστές έκανε τις... σφυρίχτες για το 4ο ματς του Θρύλου με τη Μπαρτσελόνα η Euroleague και μένει να δούμε αν θα έχουμε νέα "σφαγή" των Πειραιωτών ή αν αυτή τη φορά θα παίξουν 50%-50%.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σττο ΣΕΦ την Μεγάλη Πέμπτη (30/04, 19:45) τους Καταλανούς χωρίς να έχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας καθώς αν χάσει... αντίο Βερολίνο.

Η Euroleague έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν το ματς και είναι οι Σρέτεν Ράντονιτς (Kροατία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία) και Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • Γαυρίνα77
    Γαυρίνα77 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 19:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτι άσχετο αλλά σχετικό. Είναι sold out το σημερινό παιχνίδι; Ρωτάω γιατί η στήριξη του κόσμου και απόψε θα είναι ζωτικής αλλά και καθοριστικής σημασίας. Τα παιδιά θέλουν εμψύχωση, φωνή από τις εξέδρες για να κάνουν το επόμενο βήμα.
    Όσον αφορά στο παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όπως κερδίσαμε μία φορά στο Παλάου μπορούμε και την επόμενη εβδομάδα. Αρκεί σήμερα να κάνουμε το χρέος μας και να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι μπορεί. Θέλει αλλά και μπορεί. Πάμε όμως πρώτα δυναμικά σήμερα και θα είμαστε εκεί. Ο,τι όμως και να γίνει απόψε ή την άλλη φορά εμείς θα τους στηρίζουμε. Αλλά ως Ολυμπιακός μπορεί και ευελπιστώ να καταφέρει να πάει final four.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 14:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας μην ξεχνάμε πως ο μιτσοτάκης ευχήθηκε να περάσουν καί οι δύο Ελληνικές ομάδες στο F4 , οπότε ….

  • Όλεεε
    Όλεεε Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα Redgoal. Με Παπ έχουμε κάνα νεότερο; Θα παίξει ο αρχηγός απόψε;

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε

  • Λολ
    Λολ Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 10:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα ξεκάθαρα,θα στείλουν τον Παναθηναϊκό φάιναλ φορ...

    Τι δεν καταλαβαίνουμε ...?


    Ειναι όλα στημένα και κακός, συνεχίζουμε και συμμετέχουμε,σε αυτήν την παρωδία ...


    Ο απέναντι , έχει φροντίσει...να υπερασπιστεί την επένδυση και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσουν φάιναλ φορ!

    Σήμερα η Μακάμπι δε θα παίρνει φάουλ ..ούτε με αίτηση ..

  • Γαύρος 62
    Γαύρος 62 Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντως η διαιτησία ήταν καταδικαστική για την ομάδα προχθές. Δεν συμφωνώ και εγώ με τις βαρύγδουπες διαμαρτυρίες τύπου Γιαννακόπουλου ούτε με το ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά και φταίει. Έπαιξε όσο μπορούσε, σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια όλα τα τεχνικά ζητήματα αλλάζουν άρδην, δεν παίζουμε και με καμιά ομαδούλα να την έχουμε όπως και όποτε γουστάρουμε. Σήμερα πρέπει να το πάρουμε για την τιμή μας αλλά για την ελπίδα μας. Εύχομαι μέρες που είναι ο Θεός να μας βοηθήσει και ΟΧΙ συνεχώς ΓΤΧΣ από τον κόουτς. Καλή δύναμη.

  • Objective
    Objective Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024 09:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποψε η ομαδα πρεπει να παιξει επιτελους καλο μπασκετ για να κερδισει και να μην ασχοληθει ΚΑΘΟΛΟΥ με τους διαιτητες . Ηδη χασαμε ενα ματς εξαιτιας της ανοητης τεχνικης ποινης που δεχθηκε ο Γκος .

    Διαβαζω καποια σχολια σχετικα με τη μη αντιδραση της διοικησης οσον αφορα στη διαιτησια . Οι ενεργειες σε αυτες τις περιπτωσεις γινονται μεσω των αρμοδιων οργανων φυσικα και οχι μεσω εφημεριδων αθλητικων sites , instagram κλπ . Ο Ολυμπιακος ειναι μια σοβαρη ομαδα που εχει εξαιρετικες σχεσεις με την ευρωλιγκα και εναν εκ των κορυφαιων gm's της διοργανωσης και καθε ΕΠΙΣΗΜΗ διαμαρτυρια του , λαμβανεται πολυ σοβαρα . Το ειδαμε και φετος οταν μετα απο καποιες κακες διαιτησιες ( Βιρτους εκτος πχ ) ηρθαν τα κρισιμα ματς με Βαλενθια , Παρτιζαν , Μπαγερν , Ζαλγκιρις οπου η αντιμετωπιση που τυχαμε ηταν σαν να παιζαμε στο ΣΕΦ .

    Ευτυχως λοιπον που δεν ξεφτιλιζομαστε σαν τον Τρακη , τον οποιον κανενας πια δεν υπολογιζει . Η εκκωφαντικη ταπα και η απολυτη απαξιωση που δεχθηκε απο πλευρας ευρωλιγκα μετα τον χαμο που δημιουργησε για την παρουσια Ισραηλινων φιλαθλων στο Βελιγραδι αλλα και για τα σφυριγματα που υποτιθεται οτι δοθηκαν αναποδα θα μεινει στην ιστορια . Το πιο τραγικο της υποθεσης για τον ΠΑΟ ειναι πως καταφερε με τη συμπεριφορα του instagrammer και του Τουρκου να χασουν και τον τελευταιο 'συμμαχο' που ειχαν στις συνελευσεις ολα αυτα τα χρονια .

    REDGOAL: Καλά όλα αυτά αλλά η ουσία είναι πως το 2-1 στη σειρά μας έγινε 1-2 και στη σειρά Μακάμπι-Πανσθηναϊκός εχει σφαγή των Ισραηλινών απόψε από τους διαιτητές-καμικάζι της Ευρωλίγκσς που έσφσξσν εμάς προχθές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...