roumeliotis

Carwiz

«Είμαστε ομάδα, όχι μόνο έντεκα παίκτες»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο με 2-1 για την 6η ημέρα των πλέι οφς της Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τονίζει μετά το τέλος του ματς τα εξής:

«Δύσκολο παιχνίδι, ευτυχώς με το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε γιατί είδαμε ότι στο τελευταίο λεπτό υποφέραμε. Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο έντεκα παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους», είπε αρχικά.

Για το ροτέισον που έκανε: «Πριν από τρεις μέρες παίξαμε ένα παιχνίδι 120 λεπτών. Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα είχαν τη μέγιστη απόδοση.

Έβαλα παίκτες ήταν πιο ξεκούραστοι και θα έδιναν το 100%. Κρατήσαμε ψηλά τον αγωνιστικό ρυθμό και ήταν καλύτερο από το να βάζαμε κάποιους παίκτες που δεν θα ήταν στο 100%».

Για το σύνθημα με το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό: «Φυσικά και το ζητάνε το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Από τη στιγμή που είμαστε ζωντανοί θα το παλέψουμε.

Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο για εμάς. Στο Conference League έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο αντίπαλο μπροστά μας. Θα το παλέψουμε και δεν θέλουμε να μείνουμε έχει εδω».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

9 σχόλια

  • ΖaK
    ΖaK Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν σε στηρίξουν αφήνοντάς σε να επιλέξεις εσύ ποιους θες τότε είμαι σίγουρος πως θα φτιάξεις ομαδάρα!

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 14:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Γαύροι συνέλθετε. Μια καχεκτική και αγχωτική νίκη εναντίον της μπουγάτσας πετύχαμε με 2-1 , ενώ στην έδρα τους τους είχαμε ρίξει 4. Όλα τα υπόλοιπα ντέρμπυ τα έχουμε χάσει. Τα πικρά νέα πιθανόν να μας περιμένουν το καλοκαίρι , καθώς τα συμβόλαια των Τζολάκη , Φορτούνη , Μασούρα , ( νομίζω και των Ελ-Κααμπί, & Βρουσάϊ) λήγουν και ο Μαρινάκης δεν έχει κάνει τίποτε ακόμη για να τα ανανεώσει. Γερμανικές ομάδες ενδιαφέρονται και γιά τον Εσε. Λήγουν και άλλων τα συμβόλαια αλλά δεν πρόκειται να μας λείψουν επειδή θα φύγουν ( Ιμπόρα 37 ετων, Καρβάλιο , Ελ Αραμπί 38 ετών , Κίνι 35 ετων κλπ.). Ακόμη και για τον απρόθυμο να παίζει στον Θρύλο Μάντι Καμαρά , η ομάδα έδειξε ότι μπορεσε να τον αντικαταστήσει.

  • ΝιΚ
    ΝιΚ Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 09:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Γίναμε ομάδα, μας έκανες. Σκορποχωρι ήμασταν χωρίς αρχή μέση και τέλος. Τωρα παίζουμε ωραία μπάλα.Αν πάρεις το καλοκαίρι αυτούς που θέλεις εσύ κι όχι ο Μέντεζ θα φτιάξεις μεγάλη ομάδα έχεις έναν κορμό .Πιστεύω ότι δεν θα μασήσει να κάνει ότι θέλει ο Μέντεζ είναι σοβαρός προπονητής για να κάνει τα χατίρια του Μέντεζ και να φέρνει ότι του περισευει στο πανέρι.

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο προπονηταρα μας μας έκανες πάλι ομάδα, μακάρι ο πρόεδρος τό καλοκαίρι να κάνει κάποιες σωστές επιλογές πεχταραδων που χρειάζεται ή ομάδα μας

  • Ache
    Ache Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @james 7 δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν δεν μας σφάξανε με Βόλο, Ατρόμητο και Κούλα θα είχαμε συν 5 βαθμούς και η ΑΕΚ πλην 2.
    Να μην βάλω τα ατομικά λάθη που κόστισαν βαθμούς και το λαθος στήσιμο του Μεντιλιμπαρ με τον Βαζελο.
    Γιατί αν εξαιρέσεις εκείνο το ματς, σε όλα τα άλλα εγχώρια ματς από τότε που ήρθε ο Βάσκος είμασταν καλύτεροι, έως πολύ καλύτεροι από τους άλλους διεκδικητές.
    Η ομάδα του καλοκαιριού ήθελε 4 προσθήκες. Έναν στόπερ αντί του Φρειρε, ένα εξτρέμ αντί του Σολμπακεν, ένα φορ και ένα ακόμα χαφ που γίναν δυο με την τιμωρία του Κάμαρα.
    Αυτοί παίζουν και τώρα, Κάρμο, Ναβάρο, Ζελσον, Τικινιο και Όρτα. Οι άλλοι ήρθαν λόγω μάνατζερ και είναι εκτός.
    Αν έμενε ο Κορδόν θα έφερνε Ερναντεζ, τον Αργεντινό από την Βραζιλία στα χαφ, τον Καρανκα για φορ και ένα εξτρέμ ακόμα μάλλον. Παίκτες με μεταγραφή, με όρεξη για μπάλα και προοπτική για μεταπώληση όπως ο Εσε. Όχι δανεικούς επι το πλείστον.

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 00:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Respect, τίποτα περισσότερο.

  • savvas
    savvas Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες, θα μας στείλει στα τρελάδικα στο τέλος ο Μεντιλίμπαρ!!! Είτε με την ευρωπαϊκή κούπα είτε με τυχίν πρωτάθλημα στην Ελλάδα, 3.5 εκατομμύρια Έλληνες μας βλέπω μαζικά στα τρελάδικα...

  • James 7
    James 7 Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία κάποιων για το πρωτάθλημα! Για μένα τελείωσε όταν χάσαμε στη Φιλαδέλφεια! Με ένα Χ θα ήταν αλλιώς, τώρα χάνεις και ισοβαθμιες από βαζελο και κουλα! Επίσης οι αγώνες με Άστον βίλα, όπως και να το κάνουμε είναι μειονέκτημα για Ελλάδα! Στόχος πρέπει να είναι να καβαλησουμε τον μπαοκ, για να βγούμε Ευρώπη! Δυστυχώς οι κινήσεις το καλοκαίρι μας έφεραν εδώ, να φοβόμαστε και αυτό!

  • ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΣ Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 23:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ομάδα μας έκανες εσυ! Και αν κανεις τις μεταγραφες που θελεις το καλοκαίρι θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...