roumeliotis

Carwiz

Απίστευτα πράγματα με εξτρέμ Ζιλ Ντίας

casino loutrakiou
redwell

Ο Ζιλ Ντίας είναι ένα από τα πολλά πορτογαλικά "λαβράκια" που ήρθαν στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια λόγω μάνατζερ και έφυγαν ως "παλτά", με τον Πορτογάλο εξτρέμ να "επιβιώνει" μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικά χάρη στον άξονα των ατζέντηδων, Ουλισες Σάντος με Ζόρζε Μέντες.

Το απίστευτο; Ο 26χρονος Ίβηρας ακραίος επιθετικός έχει αλλάξει 9 ομάδες από το 2016. Μέσα σε μια εξαετία έχει φορέσει τις φανέλες σχεδόν όλων των ομάδων που ανηκουν στο λόμπι του Ζόρζε Μέντες.

Από την Μονακό σε Βαρζίμ, Ρίο Άβε, Φιορεντίνα, Νότιγχαμ Φόρεστ, Ολυμπιακό, Γρανάδα, Φαμαλικάο και εσχάτως Μπενφίκα. Αν εξαιρέσει κανείς τη χρονιά στη Ρίο Άβε που είχε 39 ματς με 8 γκολ και 7 ασίστ, στις οκτώ υπόλοιπες ομαδες έχει όλα αυτά τα χρόνια 157 παιχνίδια με 14 γκολ και 11 ασίστ...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • ΖaK
    ΖaK Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 02:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ Ρασκόκι, αν ήθελαν σίγουρα μπορούν, αλλά συνήθως τα συμφέροντα και το χρήμα κινούν τα πάντα!

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΖaK ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!

  • ΖaK
    ΖaK Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρέπει να παρακάμπτουμε τους μάνατζερ όμως δείχνουν ανήμποροι να το κάνουν φίλε Ρασκόκι. Μήπως για αυτό χάλασαν το τμήμα σκάουτινγκ που λες;

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΖaK Σαφώς μπορούμε να παρακάμπτουμε τους μάνατζερ όπως κάνουν οι άλλες ομάδες. Απλά για κάποιο λόγο άτομα εκεί στην διοίκηση διέλυσαν το τμήμα σκαούτινγ του Ολυμπιακού. Ο Ζουλιέν Φουρνιέ που είχε ακουστεί για τον τεχνικό διεθυντή είχε πει ότι θα το επαναφέρει. Μάλλον αυτό δεν άρεσε σε κάποιους!!

  • Τns90
    Τns90 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί να κάνει μεταγραφές; Καλά ήμαστε στην Ελλάδα κάθε χρόνο πρωτάθλημα έχεις . Νότιγχαμ μόνο πλέον .

  • ΖaK
    ΖaK Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 13:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Σπύρο Μανωλάκο συμφωνώ απόλυτα. Αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Όπως γράφουν και τα παιδιά του redgoal, οι μάνατζερ περιφέρουν τους παίκτες τους στους συλλόγους επιρροής τους. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν σκάνε 2,3,5 μύρια να πάρουμε τον τάδε παίκτη και τα δίνουμε σε ένα σωρό παλτά; Γιατί πρέπει να πάρουμε αυτούς που θα μας φέρουν οι μάνατζερ. Γιατί πολύ απλά δεν κάνουμε ότι θέλουμε εμείς δηλ. η ομάδα μας. Αν δεν πάρουμε τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια μας δεν υπάρχει σωτηρία. Δυστυχώς κάθε χρόνο θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ποδοσφαιρο ετσι οπως ειναι δομημενο ειναι για να κονομανε πρωτα οι μανατζερ, μετα οι παικτες, μετα τα κρατη απο τις φορολογιες (δηλ οι κρατικοδιαιτοι απανταχου τεμπεληδες) και μετα κατι αλλοι τεμπεληδες σε φιφες ουεφες επο κτλ. Και τελος οι ιδιοκτητες.
    Οι συλλογοι εχουν καταντησει φορεις και οχηματα πλουτισμου αλλων, γι αυτο τους βλεπεις καταχρεωμενους ως επι το πλειστον. Η κινηση των μεγαλων περισι να παρουν την τυχη τους στα χερια τους ηταν σωστη αλλα εγινε με απολυτως λαθος τροπο καθως εκτος απο την αντιμετωπιση αυτου του κατεστημενου απευθυνθηκαν στα μεγαλα πορτοφολια κι οχι στις λαοφιλεις ομαδες: Ευρωπαικη Λιγκα χωρις Μπενφικα, Πορτο, Αγιαξ, Ολυμπιακο, Αστερα, Αντερλεχτ, Στεαουα κτλ δεν γινεται.
    Γι αυτο βαλτωσε το αναλογο μπασκετικο εγχειρημα (παλι Ισπανοι μπροσταρηδες εκει), καθως η Ευρωλιγκα αγνοησε παραδοσιακες μπασκετικες δυναμεις οπως ο Αρης, η Ολυμπια, η Τσιμπονα κα που θα επρεπε να εχει προσεταιριστει. Χωρια τα αποτυχημενα ανοιγματα οπως οι αγορες των Παρισιων κ του Λονδινου.
    Η μονη λυση για να σπασει το αποστημα ειναι η δυναμη να επιστρεψει στους συλλογους. Με οποιονδηποτε τροπο, με οποιαδηποτε οργανωση.
    Γιατι συλλογος = λαος.

  • MVALBU28
    MVALBU28 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 11:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πήγε 28 Αυγούστου και το μόνο που ακούμε είναι ενδιαφέρον για παίκτες . Τι γίνεται με τις μεταγραφές ? Θα έρθει κανας ποιοτικός η μόνο φουμαρα πάλι ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...