roumeliotis

Carwiz

«Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 0-3 από την Αταλάντα στον Πειραά και τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, τότε πως η ομάδα σε αυτό το ματς δεν ακολούθησε το αρχικό πλάνο και υπογράμμισε πως έγιναν λάθη που σε αυτό το επίπεδο απαγορεύονται:

«Σήμερα κάναμε πολλά λάθη που επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Δεν εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 0-1 και έπρεπε να ρισκάρουμε.

Ήρθε όμως το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Η Αταλάντα έχει αξία, είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη, πληρώσαμε τα λάθη μας και δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο».

Για το ποιο ήταν το αρχικό πλάνο: «Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα, έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έπρεπε εμείς να είχαμε το πάνω χέρι. Στις στιγμές που έπρεπε να σταθούμε καλοί, κάναμε λάθη».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

24 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    «Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα,
    έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί.
    Έπρεπε εμείς να είχαμε το πάνω χέρι." Πεδρο Μαρτινς

    και λέω εγω που δεν έχω UEFA PRO δπίπλωμα , μπορει να κάνω και λάθος . Εγω νόμιζα πως για να κάνει μια ομάδα αντεπίθεση πρέπει η αντίπαλη ομάδα να είχε κάνει επίθεση . Δηλαδη ο Μαρτινς θεωρει πώς εμεις κάναμε επίθεση και απλα δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα ?
    Να ήμαστε αποτελεσματικοι σε τί ? στις πάσες ανάμεσα στα στόπερ και στον τερματοφύλακα ή στις μεγάλες μπαλιές του Βαλτσικ ? γιατι ευκαρία δεν δημιουργήσαμε για να ζητάει να ήμασταν αποτελεσματικοι
    Το "απάνω χέρι " το είχαμε καθε φορα που κάνανε επίθεση . Το σήκωνε ο Παπασταθόπουλος μπάς και δώσει το λάϊσμαν offfside . Κατα τα άλλα ύπνος !!!

  • Orgismenos
    Orgismenos Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 15:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτε θα το καταλαβετε οτι ο προεδρος θελει να αγοραζει φτηνα παιχτες. Και αμα βγει κανενας να τον πουλαει ακριβα και ο πεδρο υπακουος υπαληλος και ολα μια χαρα συνεχιζουμε να ονειρευμαστε

  • Lawyer7
    Lawyer7 Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κριτική στον Μαρτίνς αυτήν τη στιγμή είναι άκαιρη και άσκοπη. Τέτοια κριτική θα είχε νόημα όταν με καλύτερο ρόστερ αποκλειόταν εύκολα από τους ομίλους του ΤΣΛ και στην Europa είχε ταβάνι στου 16. Με το σημερινό ρόστερ τι κριτική να κάνεις; Τέτοια ένδεια μεσοεπιθετικά δεν είχαμε ούτε σε χρονιές χαμένων πρωταθλημάτων. Ο μόνος που ξέρει μπάλα είναι ο 37χρονος Βαλμπουενά. Ο Αραμπί δεν παίζει, επειδή το καλοκαίρι θα χαιρετήσει. Ο Ονιεκούρου παίζει μήπως και τον δει καμιά ομάδα από Τουρκία-Αραβία και μας κάνει την χάρη. Κατά τα λοιπά, ο Μαρτίνς παραμένει ίδιος και απαράλλακτος. Άνευρος, άτολμος, θιασώτης ενός παρωχημένου ποδοσφαιρικού πλάνου το οποίο βλέπουμε στην χειρότερη του μορφή λόγω του χαμηλού ποιοτικά ρόστερ. Το μόνο καλό (για την διοίκηση) είναι ότι δεν προβάλλει αξιώσεις.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ εξακολουθώ να τον θεωρώ έναν εργατικό και καλό προπονητή αλλά πάτα λίγο πόδι ρε μεγάλε να ψάξουν να βρουν τους νέους Βαλμπουενά κι Ελ Αραμπί κι ας είναι σε μεγάλη ηλικία γιατί παιχταράδες στα 27 τους δεν έρχονται κι ούτε μπορείς να τους φέρεις. Και δεν εννοώ στη θέση του φορ γιατί μια χαρά είναι ο Τικίνιο μην τρελαθούμε κιόλας ότι δεν μας κάνει. Επίσης το Μανωλά τον έφερε ο Μαρινάκης για να βοηθήσει ή για να κάνουν κόμμα με τον Παπασταθόπουλο, γιατί φώναζαν χτες στο Βατσλίκ, θα τα έπιαναν αυτοί τα σουτ; Θα ήθελα τη γνώμη σου σ'αυτό Redgoal. Θυσιάστηκε στο ημίχρονο ο Σισέ με την πρόφαση πως είχε κάρτα ή γιατί αν έβγαινε ένας απ'τους δυο θα δημιουργούνταν πρόβλημα μετά στα αποδυτήρια;

    REDGOAL: Φίλε η ομάδα είχε ελλείψεις σε δημιουργία και από τον άξονα και από τα άκρα και παίζει με πλάγιους μπακ που ο Γεωργάτος μπροστά τους μοιάζει με εξωγήινο. Αυτές τις ανάγκες έπρεπε να καλύψεις τον Γενάρη και όχι μόνο δεν τις κάλυψες έστω κατά κάποιο ποσοστό, αλλα έφερες έναν ακόμα σέντερ μπακ που είναι και ολοφάνερα ανέτοιμος και μακριά από τα στάνταρ του εδώ και ένα χρόνο.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 12:31 Σύνδεσμος σχολίου

    υπαλληλαρα...η διοικησαρα τετοιους θελει μονο και τετοιους εχει.απο τον προπονητη μεχρι και τα χαρτζιλικομενα αρδακια που παιρνουν τα non paper ,υπαλληλοποιηθηκαν ολοι.ο σιλβα και ο μπεντο που ειχαν προσωπικοτητα εφυγαν.ο προφεσορας λογω μικροπροπονητικης νοοτροπιας γκιμαραες και ριο αβε σ ολα yes κ παραμενει.αν εισαι καλος υπαλληλος κανεις καριερα στον ολυμπιακο τελικα...

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 10:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μαρτίνς δεν έχει πλέον να δ΄σει κάτι στον Ολυμπιακό. Πέρα από το λάθος στήσιμο της ομάδας (3 σέντερμπακ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε χωρίς σέντερφορ) που το επισημάναμε όλοι πριν το παιχνίδι, πέρα από την εμμονή του με παίκτες που δεν μπορούν αν δώσουν κάτι (π.χ. Ονιεκούρου), το κοουτσάρισμα του πλέον είναι από τα λιντλ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανανέωσαν αυτόν τον άνθρωπο..... Και το ρόστερ γεμάτο μερτριότητες και αργοκίντηα καράβια.
    (1) Ποιους έλληνες έχει προωθήσει ο Μαρτίνς? Ποια ταλέντα εξέλιξε?
    (2) Γιατί η ομάδ απαίζει χωρίς εξτρέμ της προκοπής
    (3) Μέσα στην έδρα μας και κρατάει στον πάγκο τον Μασούρα, τον Ελ Αραμπί, τον Βαλμπουενά. Γιατί?
    Η χτεσινή ξεφτίλα έχει ονοματεπώνυμο: Πέδρο Μαρτίνς - Πρέπει να φύγει άμεσα, να έρθει προπονητής με φρέσκιες ιδές, εξτρέμ που να τριπλάρουν, σέντερμπακν που να παίζουν όλην πλευρά και να τρέχουν πα΄νω κάτω.

    Πονάνε τ αμάτια μας με αυτό που βλέπουμε. Ομάδα χωρίς δεκάρι, χωρίς δημιουργία, χωρίς αγωνιστικό πλάνο. Όσοι δεν τα βλέπουν αυτά ή άσχετοι είναι από μπάλα ή καλοταϊσμένοι από τη διοίκηση. Δεν εξηγείται αλλιώς.....

  • Gipas 81
    Gipas 81 Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 08:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Οουυυυυυυυ αμπαλε μόνο μπάσκετ θα βλέπουμε που βγάζει υγεία!! Και όχι αυτή την αρρωστημένη κατάσταση του ποδοσφαίρου...Πάρε δρόμο από τον Θρύλο εσυ και τα παλτά σου κούρασες.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 03:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σενιόρ Πέδρο δεν κάνατε λάθη , εσύ μόνον έκανες λάθη που έβαλες στην ενδεκάδα γέροντες καί Αφρικανικά παλτά . Παραιτήσου και φύγε ρε μάστορα της ουζογαριδοκατάνυξης!!! Τί έγινε πάλι με εκείνον τον γυάλινο τον Γκάρι Ροντρίγκεζ και ενώ ήταν καλά και στην σημερινή αποστολή δεν τον έβαλες ούτε αλλαγή και προτίμησες τον Παλτονιεκούρου ??? Πάλι όνειρο είχες δεί ή μήπως σου ...μίλησαν πάλι , γιά αυτην την ...περίληψη ποδοσφαιριστή οι Μοντεστό & Καρεμπέεεε ???...!!! Σε σιχαθήκαμε . Φύγε αύριο κιόλας!!
    Όσο σκέφτομαι ότι μετά την ανανέωση του συμβολαίου σου θα σταματήσουμε εξαιτίας σου να βλέπουμε Θρύλο γιά 2,5 χρόνια , γιά να προστατεύσουμε τα ματάκια μας και γιά να διατηρήσουμε στην μνήμη μας " τον Θρύλο μας σαν κάτι μαγικό" , τρελαίνομαι.

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 02:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Πρόεδρε , έλεος !!!!~ Είναι δυνατόν να ανανεώνεις το συμβόλαιο σε αυτόν τον ανύπαρκτο , στείρο από ιδέες , στερημένο από αίσθημα ευθύνης , ανθέλληνα , φοβικό , εμμονικό και βραδύστροφο προπονητάκο και η ομάδα λόγω εξευτελιστικών Ευρωπαϊκών αποκλεισμών να έχει ήδη πάθει φέτος γύρω στα 35 εκατομύρια Ευρώ ζημιά ???
    Είναι δυνατόν με τις ....εμμονές του ταβερνιάρη και του Καρεμπέεεεε , να προσπαθούν να μας αποδείξουν ντε και καλά ότι ο τρα-Λαλά και ο Παλτονιεκούρου ( που είναι ανίκανοι να κάνουν έστω και μία σέντρα ή σούτ ή τρίπλα της προκοπής) και οι γέροντες Παπασταθόπουλος , είναι παίκτες που καλύπτουν το επίπεδο σημερινών αναγκών του Θρύλου και να μας αναγκάζουν να πάψουμε να βλέπουμε μπάλα και Θρύλο ?

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι δυνατόν ο λαλα να παίζει βασικός στον Ολυμπιακό
    Απαράδεκτο.δεν κάνει αυτός ο παιχτης είναι πολύ λίγος για τον Ολυμπιακό. ο Ελ Αραμπι
    Κάηκε τον έκαψαν ξέρει ότι είναι Αναπληρωματικός του Τικινιο
    Όλα όσα πρόσφερε μάλλον τα ξέχασε ο Μαρτίνς δεν είναι ωραίο να του ξηγιεται έτσι
    Και το χειρότερο χάσαμε τον Ολυμπιακό στο στοίχημα τι ζητούσα να βάλει ένα γκολ ένα???? Όχι στο ημίχρονο αλλά σε όλο τον αγώνα
    Όλα στραβά σήμερα εκτός απ' τον Θρύλο στο μπάσκετ που μας έκανε να χαρούμε μετά από τέτοια πικρα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...