roumeliotis

Carwiz

George Papas Highlights (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο ομογενής γκαρντ, Τζορτζ Πάπας, ανήκει εδώ και δυο εβδομάδες στο ρόστερ του Ολυμπιακού καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (14/08) η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ενημέρωσε για την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον 24χρονο άσο ο οποίος είναι ήδη στο ΣΕΦ και προπονείται με την ομάδα.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με τον ομογενή γκαρντ-φόργουορντ που ανέβηκε στο Youtube...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

19 σχόλια

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2022 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Jiannis 77 θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά τον ρογκαβοπουλο γιατί και εγώ τον ήθελα στην ομάδα για μπακ απ του Παπανικολάου αλλά ο κόουτς μάλλον έμαθε για τον χαρακτήρα του και τον απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες για αυτό και κατέληξε αν δεν κάνω λάθος κάπου στην Τουρκία, όπως και την ίδια τύχη είχε και ο αγραβανης ο οποίος όπως και αυτόν τον ξαναηθελα στην ομάδα μας αλλά ήταν και είναι μια ενεργειακή βόμβα έτοιμη να τα διαλύσει όλα. Όσον αφορά τώρα τον Παπας κάτι θα είδε ο κόουτς και τον πήρε στην ομάδα τυφλός δεν είναι όπως επίσης και τον τσαλμπουρη που πιστεύω άμα δεν άξιζε δεν θα τον έφερνε στην προετοιμασία. Άρα κάτι έχει δει και θέλει να του δώσει. Τώρα αν δεν πιάσει Ε δεν θα τα βαψουμε.
    Όπως επίσης θα συμφωνήσω και με τα λεγόμενα του Decoupepe για τονΤανουλη.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Για αυτό ακριβώς χρειαζόμασταν τον Αντετοκούνμπο, αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Δεν υπάρχουν Έλληνες ψηλοί, αν βγει τελικά (κάποτε) ο Μήτογλου στην αγορά θα πάρει πάλι κάνα 1.000.000 από εμάς ή τους άλλους..

    Ο Τανουλης φυσικά είναι σε προτεραιότητα, αλλά είναι τουλάχιστον 2 χρόνια από το να μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό, και χρειάζεται χρόνο να αναπτύξει το παιχνίδι του.

    Η διαφορά είναι ότι τον Τσαλμπουρη τον παίρνεις τώρα και περιμένεις να σου κάνει 2-3 πραγματακια για μερικά χρόνια σαν τελευταίος ψηλός του ρόστερ, αλλά τον Τανουλη ελπίζεις να είναι σε 2 χρόνια έτοιμος να πάρει μεγάλο ρόλο (π.χ 4ος ψηλός και ότι γίνει..). Καλύτερα να περιμένεις 1-2 χρόνια για να πάρεις κάτι καλύτερο, από το να τον πάρεις τώρα και να σταματήσεις την ανάπτυξή του.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 17:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε DeCoupePe πιστεύω ότι τον Ρογκαβόπουλο δεν τον προτίμησε ο κόουτς λόγω χαρακτήρα, σύμφωνα τουλάχιστον με κάποια σχόλια που διάβασα εδώ στο RG. Τον Τσαλμπούρη τον βλέπει στην προετοιμασία και θα κρίνει πάλι ο Μπαρτζώκας αν του κάνει. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τον πιτσιρικά τον Τανούλη, τουλάχιστον να τον κλείσουμε από φέτος και να τον αφήσουμε στον Προμηθέα να παίζει. Μακάρι να υπήρχε φίλτρο νεότητας και να κλωνοποιούσαμε τον Πρίντεζη.

    Η ανισορροπία ουσιαστικά υπάρχει στους Έλληνες ψηλούς, που παίζουν στο 4-5. Φέτος έχουμε μόνο τον Βεζένκοφ, ο οποίος πιθανότατα του χρόνου θα πάει ΝΒΑ και μετά μόνο ξένοι. Τουλάχιστον οι φετινοί παίχτες είναι, στα χαρτιά τουλάχιστον, πιο ποιοτικοί και θα βοηθήσουν πολύ περισσότερο από αυτούς που είχαμε πέρσι. Μένει να το αποδείξουν και στο παρκέ.

    Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει τώρα η Εθνική και μετά θα έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας να ασχολούμαστε με τον Θρύλο μας.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 13:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ξέρω τίποτα για τον παίχτη, αλλά μην βγει και καλύτερος των Λαρεντζάκη/Λούντζη δεν ξέρω..

    ..από τους ρολιστες σου θες κάνα 2 πράγματα καλά, και αυτός φαίνεται ότι έχει τουλάχιστον 1, 3ποντο. Αν παίξει και ικανοποιητική άμυνα..θα δείξει.

    Μάλλον ο Λαρεντζάκης κάνει για μικρότερη ομάδα, γιατί θέλει μπάλα στα χέρια για να αποδώσει και να παίξει σαν κόμπο, και ο Λούντζης έδειξε καλά στοιχεία προς το τέλος, αλλά ανήκει στην κατηγορία των ψηλών γκαρντ χωρίς σουτ που δεν ξέρουν τι να τους κάνουν και τους βαφτίζουν play maker, επειδή κάνουν 5 συνεχόμενες τριπλες για να περάσει το κέντρο η ομάδα.

    Σίγουρα πάντως ένα έξτρα γκαρντ είναι πολυτέλεια ενώ δεν έχεις επαρκείς ψηλούς για την Α1 και 1 μόνο κανονικό 3αρι..θα περίμενα να δω Ρογκαβοπουλο/Τσαλμπουρη στο ρόστερ πριν δω ένα ακόμη guard (Σλούκας, Walkup, Canaan, McKissic, Λαρεντζάκης, Λούντζης, Papas,) +ένας πιτσιρίκος που θα μείνει = 8 guard.. ενώ από τη θέση 3 και μπροστά θα έχουμε 5 για Ελλάδα..

    Εγώ διακρίνω κάποια ανισορροπία στο ρόστερ.

  • νασος
    νασος Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 22:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ο παππας θα ειναι κανονικα στο ροστερ του ολυμπιακου ως 12ος-13ος παικτης μαζι με τον λουντζη.....

  • Τάσος 7
    Τάσος 7 Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 12:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν μείνει στην ομάδα μας για την Α1 που προορίζεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα ξεκουράζει και τον Αιρ Παπ πιστεύω ότι βρήκαμε έναν πολύ καλό σουτερ για την θέση 3. Τώρα γιατί όχι αν δείξει ότι το αξίζει να πάρει και μερικά λεπτά στην Ευρωλίγκα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κόουτς μπαρτζωκα μπου μπορεί να εξελίξει τον συγκεκριμένο παίχτη.

  • antartis_8
    antartis_8 Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal παραξενος παιχτης . Ασσος δε φενεται και δεν εχει το μπόϊ για να παει στο 3 . Απο αμυνα δεν ξερουμε τι κάνει . Φενεται ομως πολυ καλος spot shooter . Για ποια θέση μονίζεις ότι τον υπολογίζουν στην ομάδα ?

    REDGOAL: Για 2-3άρι

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκανε μια μεγαλη εμφανιση ο Κωστακουμπο στο Ακροπολις εναντιον της Τουρκιας και καποια σαιτς δηθεν φιλα προσκειμενα στην ομαδα μας ανεβασαν προβοκατορικα αρθρα θετοντας ψευτοδιλημματα του στυλ "μηπως ο Ολυμπιακος βιαστηκε να παρει τον Μπλακ και επρεπε να περιμενει κι αλλο τον Κωστα Αντεντοκουμπο?" Και το κακο ειναι οτι βρηκαν απηχηση αφου σε αυτα τσιμπησαν και καποιοι οπαδοι.
    Λες και υπαρχει καμια συγκριση παικτικα μεταξυ του Μπλακ και του Κωστακουμπο.Ο μοναδικος λογος που η ομαδα ηθελε διακαως τον Κωστακουμπο ηταν το ελληνικο του διαβατηριο και η προοπτικη εξελιξης του στα χερια του Μπαρτζωκα.Κανενας αλλος.Του εκανε μια ακρως δελεαστικη προταση η πλευρα του παικτη δεν απαντησε και εκει τελειωνει το ζητημα.
    Το αν ο Κωστακης αξιζει εγγυημενο χρονο συμμετοχης σε ευρωλιγκατη ομαδα που στοχευει στο φ4 και στην κουπα και το αν αξιζει επισης τα χρηματα που ζητησε θα φανει στην πορεια.Μια εντυπωσιακη εμφανιση παντως σε ενα φιλικο ειναι εντελως κλαιν μαιν.
    Το παιδι εχει τρομερες μπασκετικες αδυναμιες που δεν του επιτρεπουν-εφοσον δεν εξελιχθει/βελτιωθει-να σταθει στο επιπεδο της Ευρωλιγκας.Το οτι εχουμε φτασει 22 Αυγουστου και καμια ομαδ δεν τον εχει πλησιασει ειναι η πιο τρανη αποδειξη.
    Καλα για τον Αγραβανη τι να πει κανεις.Καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι το παιδι αυτο ειναι ωρολογιακη βομβα για τα αποδυτηρια οποιασδηποτε ομαδας.Ποιος προπονητης θα εβαζε στο ροστερ του εναν ακρως προβληματικο χαρακτηρα που ανα πασα στιγμη μπορει να του τιναξει την ομαδα στον αερα με τα καμωματα του?Ο Αγραβανης μπορει να εξελιχθηκε αγωνιστικα και πραγματι καθαρα παικτικα να εχει θεση σε ομαδα Ευρωλιγκας αλλα ο χαρακτηρας του παρεμεινε δυστυχως ο ιδιος.Και αυτος ειναι τροχοπεδη στην καριερα του.Μακρυα απο τον Ολυμπιακο τετοιες περιπτωσεις

  • kinis
    kinis Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΟΣ

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ίσως χρειαστούμε κι έναν ακόμα εκτο ψηλό αναπληρωματικο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...