mybet

mybet

mundial 728x90 v4
Μάνος Βαραλής

Μάνος Βαραλής

Τελική ευθεία για ανανεώσεις των διαρκείας

Σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο έχει απομείνει για τους περσινούς κατόχους διαρκείας ώστε να ανανεώσουν τις κάρτες τους για τη νέα σεζόν, με τους φίλους του Θρύλου να έχουν περιθώριο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (20/07, 18:00).

Δείτε παρακάτω την προ ημερών σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για τις κάρτες που χαρίζουν μόνιμη θέση στο ΣΕΦ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19...

"Βασικά χαρακτηριστικά προγράμματος καρτών διαρκείας 2018/2019

Είσοδος και εγγυημένη θέση για όλους τους κατόχους, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2018 - 2019 σε όλες τις διοργανώσεις. Περίπου 36-41 εντός έδρας αγώνες για τις 3 διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει η ομάδα.

Συμμετοχή σε μια σειρά από διαγωνισμούς, κληρώσεις, προωθητικά προγράμματα και προσφορές από τους χορηγούς και συνεργάτες της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για όλους τους κατόχους διαρκείας.

Θα διατεθούν, όπως και πέρυσι, 5.000 εισιτήρια διαρκείας, δηλαδή το 45% της χωρητικότητας του γηπέδου. Απο το υπόλοιπο 55% της διαθέσιμης χωρητικότητας το 25% θα διατεθεί για ανάγκες χορηγών, συνεργατών, συμβατικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ κ.λ.π. οπότε τα διαθέσιμα εισιτήρια ανά αγώνα θα αφορούν το 30% των θέσεων, δηλαδή περίπου 3.400 εισιτήρια.

Η αγορά του εισιτήριου με την ΟLYMPIACOS BC WORLD Mastercard εξασφαλίζει έκπτωση 10% και μέχρι 8 άτοκες δόσεις αποπληρωμής της κάρτας διαρκείας καθώς και πλήθος άλλων προνομίων και δικαιωμάτων για τον κάτοχο.

Προτείνουμε σε όλους τους κατόχους διαρκείας να προβούν στην ανανέωση της κάρτας τους είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω internet για να αποφύγουν πιθανές ουρές και καθυστερήσεις στα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Σημαντικές απαντήσεις

Από πού μπορώ να προμηθευτώ την κάρτα μου;
Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται από τα εκδοτήρια και τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας στο www.olympiacosbc.gr, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210 89 38 007.

Είμαι παλαιός κάτοχος, τι κάνω;
Από την Τετάρτη 11/07/2018 στις 10:00, οπότε θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας, προτεραιότητα θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι για να ανανεώσουν τις κάρτες τους έως και την Παρασκευή 20/07/2018 με τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν θα υπάρξει παράταση στην προθεσμία ανανέωσης για αυτό και καλούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που επιθυμούν να ανανεώσουν την θέση τους να το πραγματοποιήσουν άμεσα!!

Δεν έχω κάρτα διαρκείας και επιθυμώ να προμηθευτώ, τι κάνω;
Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για να δείτε την διαθεσιμότητα στις ελεύθερες θέσεις. Από την Τετάρτη 25/07/2018 στις 10:00 όλες οι θέσεις θα διατίθενται στους φιλάθλους που ενδιαφέρονται σε τιμές που προβλέπονται για τους νέους κατόχους και είναι λίγο υψηλότερες από αυτές που αφορούν τους παλαιούς κατόχους.

Σημαντικές Ημερομηνίες:

Τετάρτη 11/07/2018 – Παρασκευή 20/07/2018: Περίοδος ανανέωσης περσινών κατόχων διαρκείας.
Δευτέρα 23/07/2018 – Τρίτη 24/07/2018: Ημέρες αλλαγών. Όσοι κάτοχοι διαρκείας επιθυμούν αλλαγή στο τμήμα ή στην θέση τους θα πρέπει να το δηλώσουν εξαρχής και στις προαναφερόμενες ημέρες θα πρέπει να έρθουν από τα εκδοτήρια και ώρες 10:00 – 18:00 για να πραγματοποιηθούν οι όποιες αλλαγές είναι εφικτό να γίνουν.
Τετάρτη 25/07/2018: Απελευθερώνονται όλες οι θέσεις και ξεκινά η διαθεση των διαθέσιμων καρτών διαρκείας σε νέους κατόχους (για όλες τις θέσεις).

Τρόποι ανανέωσης και πληρωμής:

Οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας καθώς και οι νέες αγορές αυτών θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

Τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα:

210-4527471 (για τις κατηγορίες Court Seats, VIP, EXECUTIVE A (τμήματα: 107/108/109).
210-4527473 & 210-4527474 (για τις κατηγορίες EXECUTIVE B (τμήματα: 206/210), Club 1 (τμήμα: 224), Οικογενειακά Τμήματα (203/204).
210-4815876, 210-4828160, 210-4824225 & 210-4810215 (για τις κατηγορίες Club 2 (τμήματα: 223/225), Club 3 (τμήματα: 222/226/227), Club 4 (τμήματα: 228/229/230/231), Central 1 (τμήματα: 308/324), Central 2 (τμήματα: 306/310/322/326).
Στο Call Center: 210-8938007 (εκτός των Court Seats, VIP, Executive A, Οικογενειακά τμήματα).
Μέσω Internet από το www.olympiacosbc.gr και από το www.ticketmaster.gr.
Από τα Εκδοτήρια και τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Σ.Ε.Φ.

Βασική Προϋπόθεση: Για την ανανέωση των καρτών διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα: Α.Μ.Κ.Α., ΑΦΜ και να έχετε στην κατοχή σας την αστυνομική ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας της περιόδου 2017-2018.

Βασική Ενημέρωση: Η ανανέωση και η διάθεση των καρτών διαρκείας των κατηγοριών VIP/ Court Seats καθώς και των οικογενειακών εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα που αναφέρονται πιο πάνω, είτε από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ώρες Λειτουργίας: Τα γραφεία καθώς και τα εκδοτήρια της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως 18:00. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν και εκτάκτως το Σάββατο 14/07/2018 και ώρες 10:00-18:00 για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Τρόποι Πληρωμής:
Χρεωστικές Κάρτες
Μετρητά
Κατάθεση Web Banking (Αποστολή συναλλαγής μέσω Fax στο 210-4527601 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
Πιστωτικές κάρτες μέχρι 8 άτοκες δόσεις για τους κατόχους της OLYMPIACOS BC WORLD Mastercard και μέχρι 3 άτοκες δόσεις για τους κατόχους άλλων καρτών.

Τα προνόμια των κατόχων διαρκείας της περιόδου 2018-19

Για όλους τους κατόχους:

Εγγυημένη θέση

10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES.
Εκπτωτικά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 80€ από τις επίσημες μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES
Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Αποκλειστική προτεραιότητα στην προμήθεια εισιτηρίων για το Euroleague Final Four.

VIP/Court Seats:

Εγγυημένη θέση
10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του Ολυμπιακού *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES
Εκπτωτικά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 80€ από τις επίσημες μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES
Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του Ολυμπιακού
Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Θέση Parking / Valet Parking

VIP Είσοδος

Αποκλειστική πρόσβαση στο καινούριο VIP Lounge.
Δικαίωμα συμμετοχής σε ταξίδια της ομάδας στο εξωτερικό (όπου προβλέπεται)
Ετήσια εκδήλωση με τους παίκτες και προπονητές της ομάδας
Ειδικά προνόμια για το Olympiacos VIP Season Cards Club

ΕXECUTIVE Α:

Εγγυημένη θέση
10% έκπτωση στις επίσημες μπουτίκ του Ολυμπιακού *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES
Εκπτωτικά χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 80€ από τις επίσημες μπουτίκ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ *με την προϋπόθεση εγγραφής μέλους στα OFFICIAL OLYMPIACOS BC STORES
Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς εντός και εκτός του γηπέδου και προσφορές από τους χορηγούς του Ολυμπιακού
Προτεραιότητα στην ανανέωση της κάρτας διαρκείας την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Θέση Parking
VIP Είσοδος

Τα προνόμια της OLYMPIACOS BC WORLD Mastercard

Συλλογή πόντων με κάθε χρήση της κάρτας και εξαργύρωση σε δώρα, προϊόντα και εμπειρίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Έκπτωση 10% στην αγορά ή στην ανανέωση του διαρκείας. Η έκπτωση ισχύει ΜΟΝΟ για ένα εισιτήριο διαρκείας και ΜΟΝΟ για τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD. Σε περίπτωση που ο κάτοχος της OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD έχει διαρκείας στα οικογενειακά τμήματα (203/204) και ΜΟΝΟ τότε η έκπτωση ισχύει για όλα τα εισιτήρια. Αν τώρα κάποιος κάτοχος της OLYMPIACOS BC WORLD MASTERCARD επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα για αγορά και άλλων καρτών διαρκείας, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλά χωρίς να παρέχεται η έκπτωση του 10% για τα εισιτήρια αυτά.

8 άτοκες δόσεις για εξόφλησή της
Κληρώσεις δώρων κάθε μήνα
Μοναδικά και άλλα αποκλειστικά προνόμια

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα προνόμια που απολαμβάνετε με την πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. World Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, την μοναδική κάρτα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για να προσφέρει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού δώρα και αξέχαστες εμπειρίες με την ομάδα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την για οποιαδήποτε αγορά σας, συλλέγετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε μοναδικά δώρα, όπως: εισιτήρια court seat, κάρτες διαρκείας, ταξίδι στο εξωτερικό με την ομάδα κ.α.

Επιπλέον, όσοι φίλαθλοι την αποκτήσουν έως 1/10/2018 θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 50€ για εξαργύρωση στα Official Olympiacos B.C. Stores! Ταυτόχρονα, θα συμμετέχουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση από την οποία θα αναδειχθεί ένας μεγάλος τυχερός που θα ταξιδέψει με έναν φίλο του στο εξωτερικό για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, μαζί με την αγαπημένη του ομάδα!

Όσοι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας Olympiacos B.C. World Mastercard ή Olympiacos B.C. World Mastercard Gold (νέοι και υφιστάμενοι) την χρησιμοποιήσουν για την αγορά της κάρτας διαρκείας τους, επωφελούνται αποκλειστικά από 10% έκπτωση και έως 8 άτοκες δόσεις, ενώ συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση, όπου 20 τυχεροί θα κερδίσουν επιστροφή της αξίας της κάρτας διαρκείας τους, έως €300.

Αίτηση για την πιστωτική κάρτα Olympiacos B.C. World Mastercard μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και σύντομα, στο χώρο πώλησης των καρτών διαρκείας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για έκδοση πιστωτικής κάρτας: Ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης, πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, τελευταία απόδειξη μισθοδοσίας (για μισθωτούς), τριμηνιαία εκκαθάριση ή το τελευταίο απόκομμα σύνταξης (για συνταξιούχους).

Πληροφορίες & όροι συμμετοχής
Τ. 18 2 18, www.piraeusbank.gr
Κάρτα Μέλους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από πέρυσι συμβάλλει στην προσπάθεια του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για ανάπτυξη και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Έτσι, όλοι οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας της Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πρέπει και φέτος να είναι οικονομικά ενήμερα Μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Για τον λόγο αυτό στον ίδιο χώρο διάθεσης των καρτών διαρκείας στα εκδοτήρια καθώς και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΕΦ, θα λειτουργεί τμήμα εγγραφής/ανανέωσης μελών. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας σε περίπτωση πολυκοσμίας, εγγραφές και ανανεώσεις μελών γίνονται ήδη από το «Γραφείο Μελών / Φιλάθλων» το οποίο βρίσκεται στην εμπορική στοά του Στ. Καραϊσκάκη, κάτω από τις θύρες 17/18/19. Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε κάρτα μέλους ανέρχεται στα 50€ (για ενηλίκους και παιδιά) και αφορά στην ετήσια συνδρομή Μέλους (δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Και φέτος, με την εν λόγω κάρτα, το Μέλος θα έχει την δυνατότητα, με σειρά προτεραιότητας, να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες των Τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών). Αν κάποιος είναι ήδη κάτοχος της Κάρτας Μέλους του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα πρέπει να αναφέρει τον αριθμός της κατά την διαδικασία αγοράς της κάρτας διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διευκρινίζεται ότι, όσοι φίλαθλοι αγοράσουν διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ ή του CALL CENTER (210 89 38 007), θα πρέπει να είναι ενεργά μέλη του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ".

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυμα στήριξης από Καρεμπέ (image)

Τη συμπαράσταση του στην οικογένεια Κόκκαλη για τις δύσκολες ώρες που βιώνει μετά την απώλεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη εξέφρασε ο Κριστιάν Καρεμπέ με ανάρτηση του στα social media.

«Όλες οι σκέψεις μου στον κύριο Κόκκαλη και στην οικογένειά του» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα του μέσω Instagram ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, το οποίο συνοδεύει την παρακάτω φωτό...

Διαβάστε περισσότερα...

«Απίστευτη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Γιάνις Τίμα ζει -όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός- «το πιο τρελό καλοκαίρι της ζωής μου!». Ο λόγος; Στις αρχές Ιουλίου έγινε για πρώτη φορά πατέρας ενός όμορφου αγοριού και με διαφορά λίγων ημερών πραγματοποίησε το παραπάνω βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον ΟΣΦΠ!

«Είναι τρελό! Ο Ολυμπιακός είναι απίστευτη ομάδα, με τόσο σπουδαίο παρελθόν! Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι πραγματικά χαρά μου το ότι έγινα μέλος της. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά», ήταν το πρώτο του σχόλιο.

Στο τέλος της περσινής σεζόν ο Λετονός φόργουορντ δεν φανταζόταν μια τέτοια εξέλιξη στην καριέρα του, δεδομένου ότι δεσμευόταν βάσει συμβολαίου με την Μπασκόνια. Συνεπώς η μετακόμισή του στο Λιμάνι δεν ήταν ακριβώς δική του απόφαση. Ή πιο σωστά, δεν ήταν μόνο δική του. «Στην πραγματικότητα ήταν απόφαση της Μπασκόνια. Ο Ολυμπιακός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για εμένα και μετά από διαπραγματεύσεις ο ατζέντης μου ήρθε σε συμφωνία με την πρώην ομάδα μου και να 'μαι! Ως έναν βαθμό ήταν δύσκολο να φύγω, όμως, από την άλλη πλευρά ήρθα σε μια μεγαλύτερη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχει απίστευτους φιλάθλους, οπότε δεν είχα καμία αντίρρηση. Το αντίθετο. Ο κόουτς Μπλατ ήθελε πραγματικά να με εντάξει στο ρόστερ. Επιπλέον έχω ήδη έναν πολύ καλό φίλο στην ομάδα, τον Στρέλνιεκς. Οπότε όσον αφορά εμένα ήταν εύκολη η απόφαση».

Η παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς είναι ένα μεγάλο… συν για τον συνονόματο και συμπατριώτη του, Τίμα. «Με εξαίρεση τον Γιάνις, τους περισσότερους νέους συμπαίκτες μου τους γνωρίζω μόνο ως αντιπάλους από την περσινή σεζόν της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει σπουδαίους παίκτες και δεν βλέπω την ώρα να παίζω μαζί τους. Όσον αφορά στον Στρέλνιεκς τον ξέρω και με ξέρει πάρα πολύ καλά. Παίζουμε μαζί στην Εθνική ομάδα της Λετονίας. Ενθουσιάστηκε όταν έμαθε τα νέα. Σίγουρα θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμένα, όχι μόνο στο να προσαρμοστώ άμεσα στην ομάδα, αλλά και στο να προσαρμοστεί η οικογένειά μου στον ελληνικό τρόπο ζωής. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα».

Ερωτηθείς για το τι ειπώθηκε στην συνομιλία του με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, απάντησε: «Ο κόουτς ήταν πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερε να με πάρει στην ομάδα και το ίδιο ισχύει και για εμένα. Μου είπε πως έχουμε μπροστά μας μια σκληρή και δύσκολη σεζόν, με πολλές προκλήσεις. Θα είμαστε, όμως, έτοιμοι να ανταποκριθούμε και ανυπομονούμε να αρχίσουν τα παιχνίδια. Μου είπε πως με βλέπει ως ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας και πως περιμένει πολλά από εμένα σε άμυνα και επίθεση. Επίσης, μου τόνισε πως ξέρει πως να με χρησιμοποιήσει και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Όταν του ζητήθηκε να θέσει τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν λιτός, αλλά περιεκτικός… «Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στους τίτλους. Αυτός ο Νο1 στόχος».

Η είδηση της μεταγραφής του προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων. «Το έχω ήδη καταλάβει! Πριν καν περάσουν δύο ώρες από την ανακοίνωση γέμισαν μηνύματα οι λογαριασμοί μου στο Instagram και το Twitter. Νιώθω ‘τρελή’ συμπαράσταση και ανυπομονώ να τους δω από κοντά και να παίξω υπό την υποστήριξή τους. Θα είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι υπέροχο που έχουμε φιλάθλους όπως αυτούς».

Διαβάστε περισσότερα...

Το τελευταίο αντίο σε Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Στη Μητρόπολη Αθηνών την Παρασκευή (20/07) στις 11:00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε προ ημερών από τη ζωή μόλις στα 34 του χρόνια.

Η οικογένεια Κόκκαλη επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Εταιρεία κατά της κακοποίησης του Παιδιού "ΕΛΙΖΑ" ενώ με την παρακάτω ανακοίνωση ευχαρίστησε άπαντες για τη συμπαράσταση.

"Η έκφραση αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία, μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού".

Διαβάστε περισσότερα...

Γαλλικά σενάρια για Καμπελά-Ολυμπιακό (video)

Την περίπτωση του 28χρονου άσου της Μαρσέιγ, Ρεμί Καμπελά φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με γαλλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει διευρευνητική κρούση στους Μασσαλούς για τον παίκτη.

Ο Γάλλος χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ενώ την τελευταία σεζόν φόρεσε -με τη μορφή δανεισμού- τη φανέλα της Σεντ Ετιέν.

Ο Καμπελά μέτρησε 22 παρουσίες στην Ligue 1 την αγωνιστική περίοδο 2017-18, με απολογισμό 8 γκολ και 6 ασίστ ενώ αγωνίστηκε από μια φορά στα προκριματικά του Europa League και το Coupe de France αντίστοιχα (1 ασίστ).

Η Μαρσέιγ έβγαλε 8.000.000 ευρώ από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της από τη Νιούκαστλ πριν από μια διετία ενώ σύμφωνα με το Transfermarkt η αξία της "μετοχής" του κυμαίνεται στα 7.000.000 ευρώ.

Για τον Καμπελά, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Μονπελιέ στο παρελθόν και έχει τεθεί αντιμέτωπος σε ματς Champions League με τον Ολυμπιακό, έχει καταθέσει ήδη πρόταση στη Μαρσέιγ η Σεντ Ετιέν ύψους 4.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...

«Θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου»

To 6o τέρμα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πανηγύρισε απέναντι στη Σεντ Τρούιντεν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, με τον Ισπανό επιθετικό να μιλάει μετά το φιλικό με τη βελγική ομάδα στην κάμερα της Nova για την έως τώρα παρουσία του στον Θρύλο και όχι μόνο.

Αναλυτικά...

Για το σερί σκοραρίσματος: «Εγώ συγκεντρώνομαι στην δουλειά μου, δουλεύω καθημερινά, κάνω την προπόνησή μου. Θέλω πάντα να μαθαίνω πράγματα από τον προπονητή, να αρχίσω να μαθαίνω τους μηχανισμούς που θέλει ο προπονητής , να βρω τα πατήματά μου μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα για τον επιθετικό είναι πάντα πολύ σημαντικό να βάζει γκολ, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι η καθημερινή δουλειά στην προπόνηση».

Για την απόδοση του Ολυμπιακού στο φιλικό: «Μάλλον δυσκολευτήκαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Όντως είδαμε ότι η ομάδα βελτιωνόταν σιγά - σιγά στο παιχνίδι. Προς το τέλος αν είχαμε πέντε λεπτά παραπάνω μπορεί να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ και να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Αυτό που είδαμε ήταν μία θετική εικόνα στο τέλος του αγώνα».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Βέβαια, γιατί βλέπω την ομάδα πώς δουλεύει καθημερινά, βλέπω τους συμπαίκτες μου πως δουλεύουν καθημερινά και εμείς θα είμαστε έτοιμοι στις 9 Αυγούστου, όταν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε περισσότερα...

«Make us proud» (image)

Το τμήμα Κ19 της σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο μετά από μία εκπληκτική σεζόν όπου κατέκτησε 4 σπουδαία τουρνουά (US Club NISL Illinois Cup Champions, Libertyville Cup Champions, NIKE College Showcase Champions, SLSG College Showcase Champions) δηλώνει παρών και στην τελική φάση του 17ου National Cup που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο Aurora Sports Park στο Κολοράντο.

Η σχολή του ΟΣΦΠ θα δώσει αγώνες στις 20, 21 και 22 Ιουλίου και θα αντιμετωπίσει ομάδες από τις Φλόριντα, Καλιφόρνια και Μασαχουσέτη ενώ είναι η 2η φορά που συμμετέχει σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Η αποστολή του Θρύλου για τους τελικούς του National Cup απαρτίζεται από τους:

Adesina Simeon, Badertscher Shane, Cahue David, Cardenas Edgar, Contreras Ismael, Corona Adrian, Cruz Oscar, DeAvila Joshua, Guzman Ramiro, Kobus Braden, Kramer Jack , Manrique Juan Felipe, Markanich Anthony, Markanich Nicholas, Rice Christion, Sanchez Joel, Sandoval Gabe, Terrazas Jose, Vohra Ajay, Woodward Maxwell.
Head Coach: Jesus Contreras
Assistant Coach: Arnoldo Vasquez

Διαβάστε περισσότερα...

Το χάρηκε ιδιαίτερα ο Κούτρης

Ιδιαίτερο ήταν το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σεντ Τρουίντεν για τον Λεονάρντο Κούτρη ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τους τελευταίους σχεδόν τρεις μήνες από τον τραυματισμό του στον ώμο ο οποίος και τον οδήγησε στο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 22χρονος άσος του Θρύλου επέστρεψε απέναντι στους Βέλγους στην αγωνιστική δράση μετά από 86 ημέρες και το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος των Πειραιωτών με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 22 Απριλίου.

Σαφέστατα και χρειάζεται ακόμα χρόνο για να είναι στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να αποδόσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του, η χαρά του όμως ήταν πολύ μεγάλη που αγωνίστηκε για 63' απέναντι στη Σεντ Τρούιντεν πριν αντικατασταθεί από τον Τσιμίκα.

Διαβάστε περισσότερα...

«Να παίξει μοντέρνο μπάσκετ ο Ολυμπιακός»

Σε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα αναφέρθηκε ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Izvestia», τονίζοντας ότι το πλάνο του είναι ένας φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει μοντέρνο μπάσκετ. Αναλυτικά όσα ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος δήλωσε στη ρωσική εφημερίδα ο 59χρονος τεχνικός...

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό: «Πρώτα απ' όλα, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να κοουτσάρω ξανά μία ομάδα που θα παλεύει για τους μεγαλύτερους τίτλους της σεζόν. Σχεδόν έτσι κυλά όλη μου η καριέρα. Ήμουν πολύ τυχερός που βρήκα αυτή τη δουλειά στον Ολυμπιακό. Δεν θα το κρύψω. Προσπάθησα να επιστρέψω στο ΝΒΑ, αλλά δεν τα κατάφερα».

Για τους στόχους του: «Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ, η Μακάμπι, η Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε χτίζονται πάντα για να κατακτήσουν όλους τους τίτλους. Δεν νομίζω πως έχει νόημα να μιλήσουμε για κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Νομίζω πως θα έχω την ευκαιρία να φτιάξω μία πολύ καλή ομάδα».

Για το πλάνο του και πού χρήζει βελτίωσης ο ΟΣΦΠ: «Ο Ολυμπιακός έχει μία εξαιρετική βάση γηγενών παικτών. Από τους ξένους, κρατήσαμε τον Μιλουτίνοφ και τον Στρέλνιεκς. Έχουμε υπογράψει παίκτες όπως ο Βεζένκοφ και ο Τουπάν. Το πλάνο μας είναι να φτιάξουμε μια νεανική, γρήγορη ομάδα που θα παίζει μοντέρνο μπάσκετ. Πέρσι, κατά τη γνώμη μου, η ομάδα δεν είχε σουτέρ που μπορούσαν να απειλήσουν από μακριά. Ο σκοπός μας ήταν να βρούμε τέτοιους παίκτες».

Διαβάστε περισσότερα...

To... δίλημμα του Τίμα (image)

Την ερυθρόλευκη φανέλα θα φορά για την επόμενη διετία ο Γιάνις Τίμα ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα καταλήξει στον αριθμό που θα έχει αυτή και αν θα είναι το «6» που είχε στη Μπασκόνια ή θα πάει σε κάτι νέο.

Ο Λετονός διεθνής φόργουορντ ζήτησε μάλιστα τη βοήθεια των διαδικτυακών φίλων και θαυμαστών του για το... δίλημμα στο οποίο βρίσκεται, με το αγαπημένο του «6» πάντως να είναι διαθέσιμο μετά την αποχώρηση Παπαπέτρου.

Δείτε το σχετικό του ποστ στο Instagram...

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τη χειρότερη σεζόν της τελευταίας 20ετίας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει ότι οι παίκτες δεν κάνουν ούτε για... χαρτιά υγείας. Πόσους νέους ποδοσφαιριστές θεωρείτε πως πρέπει να αποκτήσει ο Θρύλος για να ξαναγίνει ομαδάρα;

MONEY MAKER

money maker

Με το ειδικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Οι επαναληπτικοί του πρώτου προκριματικού γύρου... κυριαρχούν στο πάμε στοίχημα κουπόνι. Από εκεί πηγάζουν οι αποψινές μας επιλογές. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φερεντσβάρος Νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά την...

Read more

Προκρίνεται η Ρόζενμποργκ

Πλούσιο από πλευράς αναμετρήσεων το αποψινό κουπόνι, εμείς θα σταθούμε σε δύο από αυτές, από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την πρώτη κατηγορία Βραζιλίας. Διαβάστε τα πάντα για το...

Read more

Ταμείο με G/G στη Βαρσοβία

Το στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επαναληπτικούς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα. Υπάρχει όμως και μία... μεταμεσονύκτια ευκαιρία από τη Β' Βραζιλίας.Λέγκια Βαρσοβίας – Κορκ ΣίτιΗ πρώτη επιλογή...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μεγάλο... μέλημα Μπλατ ο Πρίντεζης

Αν υπάρχει κάποιος παίκτης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που κυριολεκτικά έχει...

Axel Toupane Welcome To Olympiacos (video)

Κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον θα είναι...

Γαλλικά σενάρια για Καμπελά-Ολυμπιακό (video)

Την περίπτωση του 28χρονου άσου της Μαρσέιγ, Ρεμί Καμπελά φέρεται...