roumeliotis

Carwiz

«Να είναι έτοιμο το μυαλό...»

casino loutrakiou
redwell

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, θεωρεί πως το... κλειδί στο 4ο ματς των πλεί οφ της Ευρωλίγκας με την Μονακό (29/04, 22.00) θα είναι ο βαθμός ετοιμότητας του μυαλού των παικτών του.

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια επιβάρυνση. Η ένταση που παίχθηκε χθες το ματς ήταν πολύ μεγάλη, αλλά έχουν δουλέψει όλη τη χρονιά για να είναι το σώμα τους έτοιμο για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Φυσικά το ίδιο σενάριο υπάρχει και για την αντίπαλη ομάδα, η οποία έπαιξε επίσης με μεγάλη ένταση χθες. Πιο πολύ από όλα πιστεύω ότι επειδή το μυαλό οδηγεί το σώμα, είναι πάντα θέμα ετοιμότητας του μυαλού σε αυτές τις σειρές. Αν το μυαλό μας είναι όπως πρέπει, μέσα στο κεφάλι μας, το σώμα θα ανταποκριθεί».

Ερωτηθείς ποιος θα είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει το αυριανό ματς, απάντησε: «Όπως έχετε δει μέχρι τώρα, κάθε παιχνίδι καθορίζεται από διαφορετικούς παράγοντες. Το πρώτο παίχθηκε με πολύ σκληρή άμυνα και πήγε σε χαμηλό σκορ. Το δεύτερο πήγε σε υψηλό σκορ.

Πήραν πολλούς πόντους από iso. Χθες και οι δύο ομάδες σκόραραν αρκετούς πόντους, το ματς παίχθηκε με μεγάλη ένταση και αμυντική πίεση, αλλά είχε σκορ. Πάντα παίζει ρόλο και το πως παίζουν οι διαιτητές, καθορίζεται η φυσιογνωμία ενός ματς και από εκείνους.

Δεν μπορώ, λοιπόν, να πω από τι θα καθοριστεί. Προφανώς εμείς δεν πρέπει να δώσουμε την μπάλα στα χέρια τους, στην πίεση που ασκούν σε όλο το γήπεδο με πολύ καλούς αμυντικούς πάνω στην μπάλα.

Πρέπει να σετάρουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε καλή εκτέλεση, γιατί όταν το έχουμε αυτό σκοράρουμε. Λίγο να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μην πάμε σε βιαστικές επιθέσεις.

Να πάρουμε καλές αποφάσεις όσον αφορά στην άμυνα και να πάμε στα ριμπάουντ που είναι πολύ σημαντικά σε αυτά τα παιχνίδια».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λαρυ παιδιά αν δειτε τα βιντεο με τις παρακάμερες που ανεβάζει η ομάδα η οτι αλλο παρομοιο, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ....Εχει χασει το μυαλο του οπως λεει το Redgoal και το εχω διαπιστώσει εδω και καιρο εγώ γιατι του εχω συμπάθεια και τον θεωρώ καλό παιχτη και παρολα αυτα εχω μεινει εκπληκτος με την ολη του εικονα απο Γεναρη και μετά. Ολο πλακιτσα, χαβαλεδες, καμμια σοβαροτητα. Τους βλέπεις ολους πολύ σοβαρους και συγκεντρωμενους.
    Δειτε τα βιντεακια και θα καταλάβετε.......εδω ενα βιντεο τελευταιο μικρης διαρκειας με τη προπονηση της ομαδας στο μονακο, και πιανει ΠΑΛΙ τον Λαρετζακη να κανει πλακιτσα στον Βεζενκοφ.....Δηλ δεν ειναι τυχαιο κατι που επαναλαμβάνεται. Δεν υπαρχει βιντεο που να μην πετυχαινει τον Λαρετζακη να ειναι στη κοσμάρα του.....
    Εγώ τον ειχα για πιο σοβαρο, πιο χαμηλών τόνων. Μια μερα ετρεχα στον Αλιμο καπου μεσα Νοεμβριου 21, και τον πετυχα στην Αλίμου με το αμαξι του ενα μαυρο smart. Καθως ετρεχα του φωναξα "παμε παιχταρα, συνεχισε ετσι" και μετα μου κορναρε και μου φωναζε ευχαριστώ.....ειναι καλό παιδί και εχει ταλεντο, αλλα καποιος πρέπει να τον επαναφέρει σε mode επαγγελματια αθλητη......

    Επισης, αυτό με τις παρακάμερες, μπορει να γελάτε καποιοι και να λετε, μα καλα ρε φιλε τι μας λες, ποιες καμερες κτλ....
    Κι ομως παιδιά, ειναι μια εικόνα της ομάδας διαφορετική αλλα υπαρκτή. Ενας αλλος που δειχνει ΠΕΡΙΕΡΓΗ συμπεριφορά, σαν ξενερωμένος, ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ειναι ο ΝΤΟΡΣΕΙ.......Δεν φωνάζει καν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οταν μαζευονται....η οταν γελάνε ολοι σαν ομαδα εκεινος ειναι παντα στην ακρη λες και δεν εχει ορεξη. Μπορει να ειναι ετσι ο χαρακτήρας του, αντιθετη περιπτωση απο τον Λαρυ, σοβαρος και συγκεντρωμένος....αλλα αν δειτε τελευταία, παραείναι ξενερωμένος....

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ επειδή παρακολουθούσα το Λάρρυ από ΑΕΚ είναι η κλασσική περίπτωση παίχτη που νομίζει ότι είναι πολύ καλύτερος από ότι είναι στην πραγματικότητα. Είναι σε όλη του την καριέρα παίκτης του 28-31% ενώ σουτάρει κατά μέσο όρο παραπάνω από 3 τρίποντα ανά παιχνίδι. Σε επίπεδο ευρωλίγκας ειδικά αν αποδεχόταν το ρόλο του αμυντικού glue guy θα μπορούσε να σταθεί αν δούλευε σαν σκυλί το σουτ του να πάει πάνω από 36-38%. Αλλά δεν, ακριβώς λόγω μυαλού. Έχει παιχνίδια με 3/3 ή 4/6 και παιχνίδια με 0/7, το οποίο ισχύει διαχρονικά.

    Οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες και για μένα χίλιες φορές να επενδύσουν σε ένα άλλο αντίστοιχο πρότζεκτ πιο νέο τύπου Παναγιώτη Καλαϊτζάκη με προοπτική να γίνει ένας ψηλότερος μακρύτερος Λαρρεντζάκης με πιο σωστή νοοτροπία σε 2 χρόνια και ας δώσουν το χρόνο του Λαρρυ στα γκαρντ στο Λούντζη το παιδί που η νοοτροπία του είναι εξαιρετική.

    Το αν θα τον πάρει ο Βάζελος αδιαφορώ πλήρως, δεν είναι ότι θα κάνει τη διαφορά όπου πάει. Και είναι πλέον πηγμένο το μυαλό του, δεν αλλάζει η νοοτροπία. Για να μου πουλάει οπαδιλίκη και ψυχή δεν με ενδιαφέρει.

    Έχω ξενερώσει απίστευτα που μάλλος χάνεται ο Παν. Καλαϊτζάκης από Βάζελο. Θα το μετανιώσουμε πιο πολύ από Χουγκάζ και Σαμοντούροφ...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγω λέω οτι χρησιμοποιείται λάθος στα περισσότερα παιχνίδια.

    Βάζει τον McKissic στο 2 επειδή αποδίδει καλύτερα (λογικό, το έχουμε αναλύσει απειρες φορές αυτό), οπότε βάζει κατά 95% τον Λαρεντζακη στο 3..απλα τα πράγματα.

    Πριν μερικές εβδομάδες έβαλε 18π σε 13 λεπτά με τον Άρη, αν έπαιζε άμυνα/επίθεση με κάναν Lee ή Westermann κάτι θα έκανε, αν τον έβαζες με Diallo/Bacon τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή;

  • φωτης Βλαχοπουλος
    φωτης Βλαχοπουλος Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 22:37 Σύνδεσμος σχολίου

    φιλε πετρο καλησπερα Σχετικα με την ερωτηση σου με λαρεντζακη πιστευω οτι το παλληκαρι ειναι ο ορισμος της εννοιας "αδικω τον εαυτο μου" δουλεψε σα σκυλι και τα εδωσε ολα για να καθιερωθει ως υπερπολιτιμος παικτης ρολου και μολις εφτασε σε ενα καλο επιπεδο απλα δεν μπορεσε να διαχειριστει την επιτυχια . Πρεπει να συμμαζεψει το μυαλο του και να αφοσιωθει σε αυτα τα 5 πραγματα που κανει απο καλα εως τελεια και τον εφεραν μεχρι εδω και να μην προσπαθει να γινει κατι που δεν ειναι ... ουτως η αλλως η εξεδρα τον λατρευει δεν χρειαζεται να αποδειξει τιποτα σε κανενα απλα να συγκεντρωθει .

  • Giannis
    Giannis Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μυαλό στην θέση του κ έτοιμοι όλοι γιατί μπορεί κ αύριο να υπάρχουν περίεργα σφυρίγματα..δεν πρέπει να χαλάσει το μυαλό..αύριο όλοι να έχουν στο μυαλό ότι δεν υπάρχει 5 παιχνίδι..αύριο είναι ο τελικός... κερδίζουμε κ τελειώνουμε την δουλειά...!

  • ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
    ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Το περίμενα ότι θα κερδίζαμε.αυριοπρεπει να μπει η ομάδα μας με απόλυτη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για να πάρει τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπορεί να μου πει κάποιος που ειναι κοντά στην ομάδα τι συμβαίνει με τον Λαρεντζάκη; Μεγάλο ξενέρωμα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

    REDGOAL: Φίλε έχασε το καθαρό μυαλό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...