roumeliotis

Carwiz

«Η νίκη με την Αρμάνι μετράει διπλή»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός με μια ακόμα εμφάνιση τοπ κλάσης και με ρεσιτάλ άμυνας, θριάμβευσε στο ΣΕΦ με 67-58 απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και απέδειξε φέτος ότι απλά δεν έχει ταβάνι στην Ευρωλίγκα. Σαφώς ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου:

"Αρχικώς, δεν χρειάζεται να αναφέρω πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ειδικά σε αυτή τη φάση της σεζόν, έπειτα από την κατάκτηση των κυπέλλων και από τις δυο ομάδες. Μετά από τις κατακτήσεις, χρειάζεσαι πάντα 1-2 μέρες για να πανηγυρίσεις και κυρίως, να ηρεμήσεις. 

Το μπάσκετ μας σήμερα δεν ήταν ελκυστικό. Ήταν ίσως το χειρότερό μας παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο μέσα στη σεζόν. Στην εκτέλεση, στο σκοράρισμα, στις αποφάσεις που πήραμε, στην άμυνα, στα πάντα... 

Από την άλλη, ήταν φυσιολογικό να συμβεί αυτό. Μετά το Copa del Rey, η Ρεάλ σκόραρε 47 πόντους στο Κάουνας. Το πρόγραμμα είναι πραγματικά δύσκολο και σκληρό.

Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες, την ομάδα και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Για μένα, η νίκη μετράει διπλή με τον τρόπο που την κάναμε.

Αναμφισβήτητα είναι σημαντική νίκη. Κάθε ματς πια έχει διπλή σημασία. Οποιοδήποτε λάθος, αν κάνεις 1-2 κακές εβδομάδες, πιθανώς θα το πληρώσεις... Για εμάς ο Μάρτιος έχει πολλά διπλά παιχνίδια. Κάθε αναμέτρηση μετράει.

Νομίζω πως δείχνει τον χαρακτήρα μας. Και τα δυο ματς, με τον Παναθηναϊκό και την Αρμάνι, δεν πήγαν καλά για εμάς. Με διαφορετική οπτική το καθένα.

Το γεγονός ότι κερδίσαμε στο τέλος, έδειξε πως είχαμε μια μεθοδικότητα σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Ο χαρακτήρας και η νοοτροπία των παικτών μετράει πολύ".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 23:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια στους παίκτες στον προπονητή που κάπως έχει ηρεμήσει στους προέδρους και στον κόσμο για τη μεγάλη νίκη....θέλω να πω ότι σχεδόν σε όλα τα σχόλια μου εκραζσ τον Χασάν Μάρτιν.γιςα δεύτερη φορά γράφω ότι θα με κάνει να σωπάσω...δεν με νοιάζει αν έβαλε πόντους μπροστά..εγώ θέλω ο σέντερ μας να κατεβάζει ριμπάουντ και να δίνει μάχες να κόψει τα σουτ των αντιπάλων ..μπράβο του και μακάρι να με διαψεύσει τελειως

  • Πάνος
    Πάνος Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 15:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον Μπαρτζώκα. Με υπομονή κατάφερε να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ καλύτερος από πολυδιαφημισμένους προπονητές που διαχειρίζονται διπλάσια μπάτζετ. Και φυσικά πολλά μπράβο στους προέδρους για την υπομονή και επιμονή τους στον στόχο.

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ρε coach... Μπράβο. Τόσο κράξιμο από όλους μας και όμως η δουλειά σου φαίνεται και κλείνει στόματα.

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπουδαία νίκη η χθεσινή ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Ανατροπή και πάλι από διψήφια διαφορά έστω και αν αυτή είχε χτιστεί σε πολύ πρώιμο σημείο του παιχνιδιού. Η περσινή ομάδα θα τα είχε παρατήσει και από τους 10 θα είχε φτάσει στους 20. Η φετινή δείχνει πνεύμα μαχητή και δεν παραδίνεται σχεδόν ποτέ, με ελάχιστες εξαιρέσεις φέτος κυρίως στο κακό της διάστημα με τις μαζεμένες ήττες.
    Ο φετινός Βεζενκοφ έχει μετατραπεί στον περσινό Σλουκα με συνεχόμενα παιχνίδια με 30+ λεπτά. Το θέμα είναι ότι πέρυσι είχαμε λειψανδρία στα γκαρντ, φέτος έχουμε άλλους τρεις παίχτες στο 4. Και αν οι Εισι, λόγω κατάστασης, και Πρίντεζης, λόγω ηλικίας, δεν μπορούν να προσφέρουν αρκετά ο Ζαν Σαρλ ένα δεκάλεπτο σε κάθε παιχνίδι μπορεί να το δίνει τιμιοτατατα. Ελπίζουμε μόνο να μην σκάσει ο παίχτης στα πιο κρίσιμα.
    Επίσης σημαντικό ότι ήρθε η νίκη με πολλούς παίχτες σε κακή μέρα. Παπανικολάου και Ντόρσεϊ επιβεβαίωσαν την αστάθεια τους. Λαρετζακης σε ακόμα ένα παιχνίδι εκνευρίστηκα εκτός τόπου και χρόνου. Εφόσον βλέπει ότι φέτος δεν αποδίδει τόσο επιθετικά καλό θα ήταν να συγκεντρωθεί στην άμυνα και να προσφέρει από εκεί στην ομάδα. Το έχουμε ξανά πει ότι ίσως παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιείται συνεχώς στο 3 φέτος. Πέρυσι είχε αγωνιστεί μέχρι και play maker και είχε αποδώσει καλύτερα.
    Φολ σταθερός. Μάρτιν μπορεί να μην σκόραρε αλλά πήρε νομιζω 5 ριμπάουντ και στην άμυνα ακολούθησε σχετικά καλά στις αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Έδειξε κάποια διάθεση. Σλούκας μίλησε όταν έπρεπε. Γουοκαπ σταθερά καλός στην άμυνα, ίσως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε περισσότερο τα ποσταρισματα του στη επίθεση καθώς πάντα τον μαρκαραν πιο κοντοί και αδύναμοι παίχτες ( Ντιλεινι, Ροντρίγκεζ).
    Μακισικ περνάει περίοδο φορμαρισματος και εχει καταλυτική συνεισφορά στα δύο τελευταία παιχνίδια. Χθες ειδικά έκανε πολύ ώριμο παιχνίδι.
    Η Αρμάνι είναι πολύ καλή ομάδα και δεν βρίσκεται τυχαία στην τρίτη θέση. Με την επιστροφή Μητογλου θα στρώσει και στους ψηλούς. Και χθες είδαμε στο πρώτο του παιχνίδι μετά από αποχή ποσες λύσεις έδωσε. Ζήτημα είναι αν θα αντέξουν οι μεγάλοι ηλικιακά παίχτες της στα κρίσιμα ειδικά με ομάδες που θα την πάνε στο physical game.
    Κατα την ταπεινή μου άποψη από εδώ και στον εξής Φολ και Βεζενκοφ πρέπει να μένουν εκτός αποστολής στο πρωτάθλημα για να έχουν ανάσες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...