roumeliotis

Carwiz

Σοκ με Αταμάν αποκαλεί παγκίτη τον Σλούκα

casino loutrakiou
redwell

Ο Εργκίν Αταμάν ήρθε στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό για να "εκθρονίσει" τον Θρύλο εντός συνόρων και για να πάρει την Ευρωλίγκα αλλά μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί ο καλύτερος πελάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα και έπεται και συνέχεια.

Στο τριφύλλι ο Τούρκος τεχνικός θέλοντας και μη συνεργάζεται με τον Κώστα Σλούκα ο οποίος ξεκαθαρα για λόγους πικαρίσματος στον Ολυμπιακό, βαπτίστηκε "ηγέτης" και έγινε και... αρχηγάρα ενισχύοντας τη "φούσκα" μέσα στην οποία ζούνε οι πράσινοι.

Μετά τις απανωτές σφαλιάρες από τον Θρύλο όμως και δη την τελευταία στο ΣΕΦ ο Εργκίν Αταμάν δεν άντεξε και το ξεστόμισε στα ίσα και παντελονάτα ότι βλέπει τον 34χρονο Έλληνα γκαρντ ως παγκίτη.

"Juancho Hernangomez didn’t give us a good contribution, and as I said before, we didn’t have contributions from other bench players except Kostas Sloukas" ήταν τα ακριβή του λόγια αποκαλώντας τον πρώην παίκτη του Θρύλου "παγκίτη".

Κάτι που φυσικά και δεν τον ενόχλησε αφού ξέρει και ο ίδιος ο βετεράνος περιφερειακός ότι τους έπιασε κορόιδο με τα 9.900.000 ευρώ που θα τσεπώσει στην τριετία και κάνει την... πάπια.

Μην ξεχνάμε ότι έλεγε πως ήθελε να παίζει περισσότερα λεπτά στον Ολυμπιακό και τελικά στο τριφύλλι παίζει τα ίδια και λιγότερα και τον λένε και παγκίτη...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

13 σχόλια

  • ΝΚ1958
    ΝΚ1958 Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 07:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Να δώσω μια συμβουλή ; η συνεχής ενασχόληση με τον Σλούκα εδώ και μήνες αφενός του δίνει υπεραξία που δεν έχει και αφετέρου δείχνει ότι πόνεσε που έφυγε. Σταματήστε λοιπόν, είναι κρίμα να ασχολείστε με αυτούς που έφυγαν.

  • kasavetis
    kasavetis Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Αταμαν13, άλλη δουλειά δεν έχεις εσύ βρε παλικάρι από το να μπαίνεις σε site ολυμπιακό και να γράφεις τη χαζομάρα σου (για να μην πω τιποτε άλλο πιο βαρύ και φάω λογοκρισία).

    Μέχρι στιγμής παίχτηκαν 2 τίτλοι (σούπερ κύπελλο και final8 κύπελλο) και ο Αταμάν τα έχασε και τα δύο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε τι κατάσταση θα βφεθούν οι ομάδες στους τελικούς της Α1. Κανείς δεν ξέρει τι τραυματισμοί θα υπάρξουν και στα 2 στρατόπεδα και τι ρόλο θα παίξει η διαιτησία στους τελικούς. Υπομονή μέχρι τότε και μην βγάζεις γλώσσα λοιπόν ειδικά όταν το μεαξύ μας σκορ φέτος είναι 4-2.

  • Alemao
    Alemao Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 20:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα γερά παρτους τα λεφτά!!!

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 20:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αταμάν 4 2 φέτος ήρθε να νικήσει τον Μπαρτζωκα δύο κούπες διεκδηκιθηκαν και τις έχασε .Δεν θα θυμάται κανένας το κύπελλο μπορεί αλλά η τροπαιοθήκη έχει ένα κύπελλο ακόμα . Το

  • Xristos
    Xristos Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 12:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το κύπελλο που σου πήραμε βαζελε τι ήταν ξεχνάς και πονάς και που είσαι ακόμα.αταμαν 13. πελάτες του Μπαρτζώκα είστε.

  • Thrilos For Ever
    Thrilos For Ever Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal
    Σωστό έτσι όπως διαβάζεται όντως τον κατατασει στους παγκίτες.Το πρόσεξα.
    Απλά μου έκανε εντύπωση αρχικά και είπα γρήγορα να το διορθώσουμε.
    Όλοι λάθη κάνουμε και είναι ανθρώπινο.
    Πάμε γερά ξεχνάμε το σημερινό.

    Βλέπω να παίζουμε η με Μπαρτσελώνα η με Μονακό πάλι.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚωσΤράκη Χανιά ή αλλιώς Αταμαν13 είσαι ο γελωτοποιός των τρολ. Τι να πω, τόσο άχρηστο άνθρωπο είχα να συναντήσω ... μμμμμμμ... Άκυρο. Είναι κι ο τακουνακιας76, ο Λυκειάρχης, ο ΓΙΩΡΓΟΣ.. Άκυρο.

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης ανούσιο παιχνίδι εσύ βαζελε ονομάζεις οποιο παιχνίδι χάνεις.Θα σε χάλαγαν 2 κούπες που έχασες.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 19:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Thrilos for ever αδερφέ το Red Goal έχει δικιο, from other bench players except Kostas Sloukas δηλ από άλλους παγκιτες εκτός του Στούκα, άρα τον κατατάσσει στους παγκιτες.

    Πάντως πιστεύω ότι ο Στούκας κατεχει πλέον ένα ασύλληπτο ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, δηλ μακράν τα πιο ακριβοπληρωμένα οπίσθια αναπληρωματικου στη διοργάνωση οπότε ίσως πρέπει να του αποδοθεί το βραβείο του Χρυσού Πωπου μέσα στη χρονιά. Και μόλις σταματήσει το μπάσκετ το αποτύπωμα που θα αφήσουν στον πάγκο προφανώς θα έχει συλλεκτική αξία οπότε ας κρατήσει το έπιπλο, κάτι θα έπιανε στο trash or trash (=trash)

  • Thrilos for ever
    Thrilos for ever Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal
    Έχετε κάνει λάθος.
    Δε λέει αυτό αλλά ακριβώς το αντίθετο.
    Except Σλούκα λέει οπότε καλό είναι να το διορθώσετε.

    REDGOAL: Λέει ότι δεν πήρε τίποτα από τους παγκίτες εκτός από τον Σλούκα φίλε. Δόξα τον Ύψιστο, αγγλικά ξέρουμε και μάλιστα πολύ καλά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...