roumeliotis

Carwiz

Με τραγικό ΠΑΟ τρία στο Καραϊσκάκη;

casino loutrakiou
redwell

Παίδες αλήθεια εγώ σηκώνω πλέον τα χέρια ψηλά, ειλικρινά σας το λέω έχω χάσει τη μιλιά μου με αυτά που βλέπουμε στον Ολυμπιακό μας και φέτος, όπως βλέπαμε και πέρυσι και πρόπερσι. Είναι η τρίτη σεζόν που καταργείται με κάθε τρόπο η ποδοσφαιρική λογική και όσο και να προσπαθώ να εξηγήσω τον λόγο που γίνεται αυτό, αδυνατώ να βρω μια δικαιολογία.

Να πω, ρε φίλε πέσανε έξω τα καράβια του Βαγγέλη Μαρινάκη, λεφτά γιοκ και πάμε να τη βγάλουμε με παικτάκια του κιλού και ό,τι γίνει. Ή επειδή βγάλαμε μια καλή φουρνιά 18άρηδων και 20άρηδων από την Ακαδημία, ας τη δούμε... Άγιαξ να στήσουμε κορμό με δικά μας παιδιά και όπου βγάλει.

Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει και το κακό είναι πως οι τριαροτεσσάρες στο Καραϊσκάκη πια δεν ξενίζουν κανέναν. Θυμάμαι πριν από όχι και πολλά χρόνια, μια τριάρα να έτρωγε ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα εκτός έδρας -γιατί εντός ήταν ανήκουστο- και θα συζητιόταν όλη τη σεζόν. Τώρα, no pasa nada που λένε και στην Ισπανία.

Και η πλάκα είναι ότι δέχτηκες 4 γκολ από τη Μακάμπι, διασύρθηκες και πας στο κλάσικο και τρως άλλα 3 μέσα στο σπίτι σου πριν καλά καλά συμπληρωθούν 70 ώρες; Από έναν Παναθηναϊκό με ρόστερ της πλάκας που δεν έπιασε καμιά αποδοσάρα κιόλας. Μιλάμε οι πράσινοι ήταν συνονθύλευμα αλλά έβαλαν τρία στο ρελαντί. 

Μάγκες συγγνώμη αλλά δεν θα ψάξω υπεύθυνους και να πω ότι φταίει ο Μεντιλίμπαρ ή οι παίκτες. Βαρέθηκα πια, είμαι και σε μια ηλικία που κι αν έχουν δει τα ματάκια μου Ολυμπιακό να γλεντάει τους πάντες με τοπ κλάσης ποδοσφαιριστές και προπονηταράδες.

Συγγνώμη αλλά δεν θα συμμετέχω άλλο σε αυτό. Επιτρέψτε μου, αλλά θα αδιαφορώ πλέον για την ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι να γιατρευτεί. Δεν το αντέχουν τα μέσα μου αυτό το μαρτύριο. Αλήθεια κουράστηκα να βλέπω την Θρυλάρα μου να διασύρεται από ομάδες τύπου Μακάμπι Χάιφα, Καραμπάγκ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φράιμπουργκ, Ναντ, Αταλάντα, Άιντραχτ, Λουντογκόρετς και να έχει κάτω από 20% ποσοστό νικών σε ντέρμπι στην Ελλάδα και να έρχονται μέσα σε τρεις μήνες να σε καθαρίζουν στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ με 2 γκολ, ο Παναθηναϊκός με 3 και ο ΠΑΟΚ με 4. Μου κάθεται βαρύ και δεν κατεβαίνει με τίποτα...

Υ.Γ. Το έχουμε ξαναπεί. Ίδιοι μάγειρες με ίδια υλικά βγάζουν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Όταν αλλάζεις τα υλικά αλλά το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο, τότε έρχεται η ώρα να αλλάξεις τους μάγειρες. Όσο δεν το κάνεις, θα το πληρώνεις...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

60 σχόλια

  • Σπύρος ΟΣΦΠ
    Σπύρος ΟΣΦΠ Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    δημόσιοι υπάλληλοι οι παίκτες που τα τσεπωνουν και στα παπαρια τους αν παίξουν καλά.
    Σε αντίθεση με την πιτσιρικαρια που σήμερα μας ξαναεκανε υπερήφανους.απλα τα πράγματα

  • Panos7
    Panos7 Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Απο το να πλακωνομαστε μεταξυ μας στα σχολια δεν βγαζει σε κατι μαγκες το θεμα ειναι να δουμε τι θα κανουμε τωρα ολοι εμεις η θυρα 7 ο κοσμος του θρυλου πως θα βοηθησουμε την ομαδα να ξαναμπει στις ραγες αφου δεν μπορουν οι παικτες και οι προπονητες θα το γυρισουμε εμεις..με αποφασεις με πιεση σε ολους με οτι εχουμε ο καθενας..θελουν δεν θελουν ο ολυμπιακος θα γινει οπως ηταν και καλυτερος..τελειωσαν τα ψεματα

  • Nic
    Nic Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμενα ψυχικα διαταραγμενε το σαιτ μου απαντησε αυτο που ενιωθε σαν γαυρος και δεν με πειραξε καθολου ,εσυ το επικαλεισαι συνεχεια για να μην σε στειλλει για τσαι με τις εκφρασεις που χρησιμοποιεις που αυτο αποδεικνυει την σπιτικη σου παιδεια .Και οπως ειπαμε .Τσαι και συμπαθεια λεει ο DR.

  • Nic
    Nic Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

    red arrow Οσο και να προκαλεις γυμνοσαλιαγκα δεν θα σου απαντησω σεβομενος την κατασταση σου .Τσαι και συμπαθεια ειπε ο γιατρος,.

  • Nickel
    Nickel Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Πούλα φύγε, πρόεδρε της Νότιγχαμ

  • panos7
    panos7 Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 09:48 Σύνδεσμος σχολίου

    καλημερα αδερφια συνεχιζουμε να ονειρευομαστε..ετσι δεν λεει και ο καρεμπε?μονο που εγω δεν ονειρευομαι τις τελευταιες μερες δεν εχω κλεισει ματι για να ονειρευτω..σκεφτομαι τι κοροιδια εχει τραβηξει ο κοσμος του θρυλου..και για ποιο λογο ολααυτα?δεν θα μπορουσαμε ολα τα εχουμε να εχουμε μια ομαδα ρε αδερφε να οπαιζει νορμαλ ποδοσφαιρο..ειναι δυνατον ο καραφλας ο αλαφουζος με μισο μπατζετ να σε ρεζιλευει ετσι ή ο απατεωνασ ο αλλος..δεν μπορω να το χωνεψω βρισκω παρηγορια στο redgoal καθε μερα

  • RACECHIP
    RACECHIP Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    o κυριος @Νιc λεει.....
    Πηραμε το κυπελο αρα ας μην σκάμε που μας εριξε 3 γκολ μεσα στο ΝΑΟ ο βαζελος....μια ηττα ηταν απλα. προχωραμε.
    Στον Ναο που καποτε χανανε πριν ξεκινησει ο αγωνας. Μια εδρα που ηταν ΦΩΤΙΑ και εφιάλτης για καθε αντιπαλο και σημερα καταντησε η χαρά του παιδιού!

    Καλά σε κράζει ο Αρροου . πω πω με τετοιους Ολυμπιακους δεν βλεπω προκοπη. Ελληναρες. κατορθωματιες και αμπελοφιλοσοφοι. κουλτουρα και επιπεδο.

    @Alemao εσυ τι καρναβαλι εισαι; Θα σε δουμε στη πάτρα;

  • Πάτροκλος 7
    Πάτροκλος 7 Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 00:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Διάβασα μόλις όσα έγραψε ο "Γιώργος" για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρει ο οπαδός αυτός του θρύλου μας. Σε ένα μόνο διαφωνώ. Θέλω ο Μαρινάκης να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ούτε έχει να δώσει στην ομαδα κάτι αξιόλογο, αλλά ούτε έχει κάτι να λάβει .

    Δεν μπορώ να ξέρω, ούτε κ οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ μας βοηθούν να γνωρίσουμε, αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός ικανοποιεί τον επιχειρηματία Μαρινάκη.

    Σίγουρα πάντως χωρίς νέα κεφάλαια, επενδύσεις σε έμψυχο δυναμικό, ο θρύλος μας δεν μπορεί να προχωρήσει. Βέβαια το ρίσκο είναι υψηλό για τον επιχειρηματία κ η απόδοση στο επενδεδυμένο κεφάλαιο δεν θα φέρει υψηλές αποδόσεις. Ομωςτα δεδομένα έτσι έχουν!!

    Για να μπορέσεις να μπεις στις κερδοφόρες ομάδες στην Ελλάδα χρειάζεται επένδυση σε κεφάλαια. Έτσι όπως πάει η ομάδα, σε λίγο ο κόσμος θα αρχίσει να απέχει, δεν θα έρχεται στο γήπεδο, ούτε θα αγοράζει διαρκείας.

    Για όλα αυτά κύριε Μαρινάκη πρέπει να αποχωρήσετε από την ομάδα μας. Ίσως βρεθεί κάποιος άλλος Επενδυτής που θα θελήσει να ασχοληθεί καλύτερα από εσάς. Θα έχει την όρεξη να επενδύσει με τα δεδομένα κέρδη ή ζημίες.

    Με παίχτες που αποκτώνται με υποσχετική δεν μπορούμε να προχωρήσουμε, έτσι δεν φτιάχνεται σοβαρή ομάδα.

    Sorry mister, the game is over for you.

  • RedLion
    RedLion Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 00:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποτε ψωνίζαμε από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας το βασικο κ καλύτερο της παίχτη, ένα από τα καλύτερα 10ρια της Ευρώπης.

    Τωρα έρχονται από ομάδες πορτογαλιας παίχτες δανεικοί που δεν χωράνε ούτε στην 25αδα των ρόστερ τους.

    Παίχτες που όμως είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες κ μπαίνουν βασικοί να παίξουν από την πρώτη μέρα.

    Αυτά δεν γίνονται σε καμία σοβαρή ομάδα.

    Αυτά δείχνουν το επίπεδο του υπάρχοντος ρόστερ.

  • Alemao
    Alemao Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 23:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Η τραγική εικόνα της ομάδας είναι αποτέλεσμα του απαράδεκτου σχεδιασμού των τελευταίων ετών. Πρέπει να ξηλωθούν οι παρατρεχαμενοι του προέδρου. Τι φταίει ο Μαρινάκης που τα χώνει χοντρά όταν φέρνει παίκτες όπως ο Ροντινει ,φουλ Μπακ που έπρεπε να παίζει Εθνική Βραζιλίας ,να τον κάνει να μαρκάρει; Τι φταίει όταν τα ρίχνει χοντρά και τα φέρνει Ορτέγκα που τον ήθελε η μισή Ευρώπη και παίζει Εθνική Αργεντινής μαζί με τον Μέσι; Να του μάθει τακτική; Τι φταίει όταν φέρνει Καρμο , Ναβάρο , Ποντένσε ,Όρτα που κοστίζουν όσο η μισή superlegue; Τι φταίει όταν τα χώνει χοντρά και φέρνει τον πρωταθλητή Ευρώπης για προπονητή; Με λίγα λόγια τα λεφτά που ρίχνει ο πρόεδρος θα έπρεπε να μας έχουν 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο.

    REDGOAL: Πότε έπαιξε Εθνική Αργεντινής ο Ορτέγκα; Πότε τον ήθελε η μισή Ευρώπη; Μια προπόνηση έκανε επειδή είχε καλό κονέ ο μάνατζέρ του και τον κάλεσαν και η μεγαλύτερη πρόταση που είχε η ομάδα του ήταν με τα μισά λεφτά του Ολυμπιακού για να πάει MLS...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...