roumeliotis

Carwiz

Αλλάζει το... τσιπ σε τρεις μέρες;

casino loutrakiou
redwell

Ήττα... προσγείωσης στην πραγματικότητα ήταν το 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη για τον Θρύλο καθώς με την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και δυο τρια καλά ματς, ξαφνικά πολλοί πίστεψαν ότι ο Ολυμπιακός έγινε... νέα Σεβίλλη και παει φουλ να κατακτήσει το Conference League.

Δυστυχώς για την αγάπη μας και για όλους μας, στο χορτάρι φάνηκε για... νιοστή φορά πως οι ομάδες "χτίζονται" μέσα από δουλειά μηνών και όχι μέσα σε μια νύχτα με "μαγικό ραβδάκι" . 

Ναι, μπορείς να κερδίσεις κάποια ματς λόγω της ποιότητας των παικτών σου που στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έπρεπε να κάνουν περίπατο απέναντι στα "καφενεία" αλλά φάνηκε με τους Ισραηλινούς πως τα "εγκλήματα" της τελευταίας διετίας με τις αλλαγές 5-6 προπονητών, τριών αθλητικών διευθυντών και καμιά 80αριά παικτών, δεν γίνεται να μην τιμωρηθούν.

Αφήνοντας κατά μέρος τα της Ευρώπης και το διασυρμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, το ερώτημα είναι ένα. Μπορεί ο Βάσκος τεχνικός να γυρίσει... διακόπτη μέσα σε τρεις μέρες, να βάλει άλλο τσιπάκι που λέμε και να παρουσιαστεί ο Θρύλος όπως πρέπει κόντρα στον Παναθηναϊκό; 

Απάντηση δεν εχω σε αυτό το ερωτημα, ξέρω μόνο ότι ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει και όπως ακριβώς το γράφω με κεφαλαία. Δεν επιτρέπεται για τον Ολυμπιακό μετά από μια ντροπιαστική εντός έδρας βαριά ήττα να ακολουθήσει νέα, αυτή τη φορά από τον αιώνιο. Δεν γίνεται αυτό και οφείλουν άπαντες στην ομάδα να το περάσουν στους παίκτες και τον Ισπανό τεχνικό. 

Η νίκη επιβάλλεται την Κυριακή με τους πράσινους, για να... επιστρέψει η ψυχολογία γιατί αν δεν έρθει, τότε δεν είναι δύσκολο να σε πάρει εντελώς από κάτω και από εκεί που λέμε για πρωτάθλημα, να χαθούν όλα. Αν μη τι άλλο, οφείλουν και οι παίκτες και ο κόουτς να τα δώσουν όλα για το τρίποντο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

10 σχόλια

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 18:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ένα ξέρω.Παρελαβε την ομάδα στην 29 θέση στο ρακινγκ της ΟΥΕΦΑ και τον κύλησε στην 50.Ολα τα άλλα είναι λόγια επεα πτεροεντα.

  • ΔΙΑΣ 7
    ΔΙΑΣ 7 Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι τσιπ να αλλαξουν τα παικτακια των μανατζαραιων; Δειτε την ομαδαρα του Μπαρτζωκαρου και των Αγγελοπουλων και μην ασχολειστε με τη Νοτιγχαμ β

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Κατά τα λεγόμενα των Εβραίων σβήσαμε τον κατά τεκμήριο καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού τον Ποτενσε.Καλα από τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε παίκτης να αχρηστεύσει τον 36αρη ζαχαβι; Απορία ψάλτου βηξ.

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το είχε πει ο κοουτς δυνατά άκρα προσοχή τέσσερα γκολ από τα άκρα στο δεύτερο γκολ κοντρόλ πριν το σουτ μέσα στην περιοχή χωρίς πίεση . ΟΡοντινει και Φορτουνης σου τη μια πλευρά.Απο την άλλη Ορτέγκα και Ποντενσε. Άμυνα ανύπαρκτη χαφ εκτός γηπέδου και δημιουργία μηδέν.

  • Gavros aigio
    Gavros aigio Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα πρέπει να χτιστεί από την αρχή το καλοκαίρι..ειδικά η άμυνα όλη από την αρχή..μακάρι να μείνει ο κοουτς και να βάλει σε σειρά την ομάδα..πάμε για πρωτάθλημα!!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι θα γινει ο Ρετσος Καναβαρο, ο Ντοη Νεστα, ο Ορτεγκα Μαλντινι και ο Ροντινει αμυντικος...

  • YagamiLight
    YagamiLight Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή η ομάδα δε πρόκειται να νικήσει ούτε αυτόν τον κακό βαζελο . Τα υπόλοιπα την Κυριακή .

  • GEORGE 7
    GEORGE 7 Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Ρετσο,ροντινει,ορτεγκα, στην αμυνα και μασουρα καθως και ο φορτουνης που παιζει λες και εχει παρει υπνωτικα και
    ο ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ να ερθει προπονητης θα αποτυχει.
    Ειδικα χθες ο Ροντινει τον εκανε γιο γιο αυτος ο φτηνο Γουιλσον και ο Ρετσος το παιδι αυτο δεν κανει ουτε για Κηφισια .
    Τι τσιπακι λοιπον να αλλαξεις? Μηπως και κερδισουμε την υπερομαδα του βαζελου?
    Ακομη δεν εχεται καταλαβει οτι η βιτρινα ειναι αυτα τα ευρωπαικα ματς? Εκει φαινεται η αξια σου και σενα και των αλλων
    των ψευτοπρωταθλητων.
    Και οτα τρως στο γηπεδο σου δυο φορες τεσσαρες απο κατι ισραηλιτες που εχουν το ενα εκτο απο το δικο σου μπατζετ
    γιατι εσυ πληρωνεις τα παρταλια υπεραξια τοτε καλυτερα να πεταξουν τις φανελες και ουστ.
    Εμεις αγαπαμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και την ενδοξη φανελα του που την φορεσαν τοσοι μεγαλοι παικταραδες που τουτοι εδω ουτε
    τα κορδονια δεν μπορουν να τους δεσουν.
    Δηλαδη εαν νικησουμε τον βαζελο ξεχναμε την χθεσινη ξεφτιλα και γινομαστε παλι ομαδαρα. Τα σκουπιδια για αλλη μια φορα κατω απο το χαλακι.

  • RACECHIP
    RACECHIP Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το τσιπ αλλάζει. Και αλλάζει διότι πλέον παιχτες, προπονητές ΚΑΙ παράγοντες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ με την ομαδα και δεν τους νοιαζει.
    Καποτε βεβαια που τους ενοιαζε περισσοτερο, παλι αλλαζε το τσιπ επειδη ηθελαν να αντιδρασουν απο σεβασμο στον κοσμο!
    Το κακο με τον Ολυμπιακο του 2024 ειναι οτι πλεον το να τρωει 4 γκολ και στην εδρα του απο ομάδες ιδιας δυναμικης η και κατωτερης εχει γινει συνηθειο και δεν συγκινει κανεναν!
    Η σταδιακη αποδοχη απο τον κοσμο του Ολυμπιακου οτι εχει μικρυνει ως μεγεθος προκαλει θλιψη!
    Οσον αφορα το παραπανω που ειπα για ιδιας η κατωτερης δυναμικης αντιπαλους, δεν χρειαζεται να αναλυσω περισσοτερο το τι εστι Ολυμπιακος και τι βαρια φανελα και δυναμικη εχει παγκοσμίως.

    Ειναι σημαντικο που ανανεωσε ο Μεντιλιμπαρ. Το θελαμε ολοι νομιζω. Χθες εκανε λαθη αλλα θεωρω οτι "βλεπει" ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι και το καλοκαιρι θα κανει ολικη εκκαθάριση σκουπιδιών.

    Οσο αφορά τωρα καποιους παιχτες θα πω το εξης και σε οποιον αρεσει.
    Φορτούνης, Ρέτσος, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.
    Ο Ολυμπιακός εφαγε τα χρονια του να περιμενει τον "ηγετη" και παιχταρα Φορτούνη να ξυπνησει και να δουλεψει.
    Ειναι βαρετος και πλεον εχει κουρασει η εικονα του. Παιχτης για παγκο ειναι πλεον. Η βρισκεις παιχταρα πραγματικο αλλον και γινεσαι καλυτερος η θα μεινεις με αυτον παλι και θα εισαι μεσα στη ταλαιπωρια.

    Τελος, ΤΣΙΚΙΝΙΟ, ΟΡΤΑ ανανεωση με καθε κοστος! Παιχταραδες και οι δυο. Ο Καρμο, αν και καλος, δεν αξιζει τη ρητρα που ακουγεται οτι θελει η πορτο για να τον αποκτησουμε. Αυτο που εκανε χθες και γενικα η εικονα του ηταν για τα πανηγυρια.

    REDGOAL: Πότε ανανέωσε ο Μεντιλίμπαρ φίλε; Δεν είδαμε ανακοίνωση

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 13:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό μου Redgoal Παρά πολύ σωστά τα γράφεις μακάρι να γυρίσει το τσιπακι δύο ήττες στην σειρά θα ειταν καταστροφή και μαλιστα απ' τον ΠΑΟ Αλλά ευτυχώς που και αυτός είναι στα κακά του χαλιά και μπορεί να κάνουμε Νικη Είναι πάντως Απαράδεκτο να χάνεις πάντα απ' τους Ισραηλινούς με κάτω τα χέρια αν είχαν ποδοσφαιρικό εγωισμό δεν θα το επέτρεπαν ποτέ αυτό όχι μόνο χάνουν αλλά ξευτιλιζονται με τρίαρες και τέσσαρες ευτυχώς στο μπάσκετ πήγαμε καλά και τελείωσε η βραδιά κάπως γλυκά σκέτη ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ Καλα να περνάτε φίλοι μου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...