roumeliotis

Carwiz

Νορμάλ διαιτησία φάπα Ζαλγκίρις σε ΠΑΟ 80-68

casino loutrakiou
redwell

Με τη διαιτησία για δεύτερη φορά φέτος να μην πάει... σπρωχτό τον Παναθηναίκό, οι πράσινοι έχασαν και στο Κάουνας απο τη Ζαλγκίρις με 80-68 όπως και στο Βελιγράδι από τη Μακάμπι και πλέον είναι παρά την εξώφθαλμη ευνοια φέτος, μόλις μια νικη πάνω από τον αποδεκατισμένο λόγω τραυματισμών Ολυμπιακο.

Οι σίγουροι νικητές της Ευρωλίγκας 2023-24, ηττήθηκαν άνετα σε ματς για την 25η αγωνιστική της Euroleague και με ρεκόρ 15-10 πλέον, πρέπει να ξαναβρούν την εύνοια της διαιτησίας για να μείνουν σε τροχιά... τετράδας.

Στον αντίποδα, η Ζαλγκίρις ανέβηκε στο 10-15 και συνεχίζει τον αγώνα της για να προλάβει τα Play-In.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-25, 44-38, 64-56, 80-68

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Αντρέα Τρινκιέρι): Έβανς 24 (4), Λεκαβίτσιους, Χέιζ 2, Γκιεντράιτις 7 (1), Σμιτς 10, Μπιρούτις 12, Σάμνερ 3 (1), Ντίμσα 2, Λαβρινοβίτσιους, Μάνεκ 8 (2), Μπουτκεβίτσιους 2, Ουλάνοβας 10.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μωραΐτης, Παπαπέτρου, Γκραντ 7 (1), Ναν 26 (5), Λεσόρ 14, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις 15 (3), Ερνανγκόμεθ 3, Μήτογλου 3.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

11 σχόλια

  • Πέτρος
    Πέτρος Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει δεν το είδα το ματς αλλά αν κοιτάξουμε την στατιστική λέει 13 παραπάνω βολες υπέρ του παο και 22-13 φαουλ κατά της Ζάλγκιρις. Άρα σπρωχτηκε πάλι ο παο. Όπως και να το κάνουμε.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρότι την φετινή ομάδα ΔΕΝ την πιστεύω οτι μπορει να φτασει ψηλά, ακολουθούν μια σειρά από αγώνες μεχρι να παιξουμε στην Σερβία με την Παρτίζαν, τους οποίους μπορει αγώνα με τον αγώνα εστω και δυσκολα με μισό πόντο να τους κερδισει.
    Αν κανουμε ενα σερί 5-6 νικών από δω και περα μπορούμε να ελπίζουμε για 4άδα και πλεονεκτημα εδρας!

    Και η Παρτιζαν ακομα παιζεται, αλλά θεωρώ δυσκολη την εδρα της και την κακη ψυχολογία που εχουμε σαν ομάδα στα εκτός εδρας παιχνιδια. Βαλένθια και Εφές ειναι ζορικα εκτος εδρας παιχνίδια αλλά μεχρι τοτε αν εχει δεθεί η ομάδα καλύτερα με Ραιτ και επιστροφή ΦΑΛ θα ειναι εφικτό να τους κερδισουμε.

    Δεν ξερω φετος τι να περιμενω απο αυτον τον Ολυμπιακό. Ωρες ωρες σου βγάζει σημάδια οτι υπάρχει ακόμα η σπίθα της ομαδάρας αλλά αλλες ώρες μοιαζουμε με ομάδα επιπέδου Βιλερμπάν!!!

    Γενικά το πιο αποθαρρυντικό ειναι οτι ο κορμός ΓΕΡΑΣΕ, οι παιχτες οι καλοί μεγαλώνουν και ειναι κουρασμενοι. Επισης δεν εχουμε ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτοι οι διαβατηριακοί τυπου Μητρου Λονγκ η ο Γουοκαπ, ειναι αστείο να θεωρούνται Ελληνες.
    Δεν εχουμε Ελληνες οπως ειχαμε πχ πριν χρονια που ειχες Σπανούλη, Πριντεζη, Παπ, Μαντζαρη......
    Απογοητευτικό αυτό........

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 09:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ μην μπαίνεις σε αυτή τη λογικη.Δεν μπορείς να κοιτας στην euroleague τόσο μακροπρόθεσμα αγώνες.Οσο κλισέ και αν ακουγεται πρέπει η ομάδα να πηγαίνει συγκεντρωμένα μόνο στον αγωνα που έχει μπροστά της κάθε φορά.Μην θεωρείς οτι τα εντός θα τα πάρουμε όλα και γενικά να σημαδεύεις παιχνίδια και να λες θα χτυπήσω το τάδε εκτός αλλά κάποιο άλλο δεν το υπολογίζω είναι λανθασμένη λογικη κατά την αποψη μου πάντα.Υ.Σ.Η μαγεία της euroleague βρίσκεται στο οτι όλοι μπορεί να κερδίσουν όλους και η χαλαρότητα στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μπορεί να πληρωθεί.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν φτάσαμε το 14-11. Απομένουν τα εξής ματς
    εντός: Φενέρ, Βιλερμπάν, βάζελος, Μπολόνια
    εκτός: Εφές, Αστέρας, Παρτιζάν, ΒΑΛΕΝΘΙΑ, Ζαλγκίρις
    Αυτή τη στιγμή για να μπεις στα play-in στις τελευταίες θέσεις, θες μια παραπάνω νίκη από ήττες ή 50%.
    Κι απομένουν 9 ματς.
    Εφές, Αστέρας και Ζαλγκίρις ισοβαθμούν στο 10-15 που θα πει ότι βρίσκονται 5-6 νίκες πίσω και για να φτάσουν τουλάχιστον στο 17-17 πρέπει να κάνουν 7-2 στα 9 ματς... πορεία πρωταθλητισμού δηλαδή.
    Παίρνοντας όλα τα εντός και Ζαλγκίρις, Αστέρα εκτός, πάμε 20-14. Με βάση την τωρινή βαθμολογία θα είμαστε στις θέσεις 4-6.
    Κερδίζοντας και Εφές 21-13. Με βάση την τωρινή βαθμολογία θα είμαστε 3οι ίσως και 2οι.

  • Ν
    Ν Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 22:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτος ο Έβανς παιχταρα κ σε νορμαλ τιμή θα είναι εκεί νομίζω αλμπα έπαιζε πριν ότι πρέπει για αντί μακισικ
    Έναν τέτοιο θέλαμε κ όχι τον μιτρουλονγκ αλλά τον πήραμε λογο διαβατηρίου

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @RG
    ΛΟΛ! εντάξει όχι κι έτσι. Το να γελάω διαβάζοντας κλαψοποστ βάζελων στο βοθροσάιτ, δεν το αλλάζω με τπτ.

    @Δημήτρης
    Είπαμε... μιλώντας θεωρητικά... μια σκέψη ήταν, όχι επιθυμία.

    Και κάτι ακόμα που το γράφω αν και τέτοιες ειδήσεις δε τις συζητάμε συνήθως εδώ. Μιλάω για το θάνατο του Carl Weathers του Apollo Creed, ενός απ τους μεγαλύτερους "αντι-ήρωες" των νεότερων μας χρόνων.
    RIP

  • G27
    G27 Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε,όχι και νορμάλ Redgoal. Σπρωκτους τους πήγαιναν πάλι. Τι να πούμε; Για το αντιαθλητικό-εφευρεση σε τρίποντο τους; Για επιθετικό που κερδίζει ο Ερνανηκομεζ με γυρισμένο το πόδι του; Για βήματα του Ναν που δεν σφυριζονται ποτέ; Για το ότι στο 74-62 και για κάνα τριλεπτο τους άφησαν να παίζουν ξύλο στην άμυνα μήπως πλησιάσουν; Και πάλι έχασαν με 12... Η 20αρα ήταν σίγουρη με πενηνταρησιους διαιτητές.

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Πια νορμάλ διαιτησία; Αυτό είναι το νορμάλ; Τριπλάσιες βολές πάλι το μπασκετικό σιχαμα. Αυτούς τους ακουμπάνε και σφαδαζουν. Ο Λεσορτ κάνει φλοπινγκ σε κάθε φάση και του δίνουν φάουλ. Πρώτος σε κερδισμένα φάουλ και βολές σε όλη την διοργάνωση. Έχουν πάρει γραμμή όλοι οι παίκτες του βαζελου και το χουν ρίξει στο θέατρο. Τέτοιες διαιτησίες να χάμε και τώρα θα ήμασταν στην 2η θέση.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία, αλήθεια τα πιστεύεις αυτά που γράφεις?

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το αποτέλεσμα, θεωρητικά πάντα, δε μας βολεύει. Η Ζαλγκίρις κάνει ύστατη προσπάθεια να προλάβει τα play in αν και πάλι είναι πολύ δύσκολα. Το να είναι ακόμα στο παιχνίδι δε μας βολεύει γιατί έχουμε να παίξουμε κι εμείς στο Κάουνας και το ματς αυτό είναι must win αν θέλουμε να πλασαριστούμε ψηλά.

    REDGOAL: Να πσρακαλάμε τότε να νικάει ο ΠΑΟ ρε φίλε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...