roumeliotis

Carwiz

Παγκόσμιο... φαινόμενο ο ποδοσφαιρικός Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Όποιος το... μυρίζει λίγο το "τόπι" και δεν είναι απλός δέκτης κάθε κοτσάνας που του σερβίρουν τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ, έβλεπε από το Σεπτέμβρη που ολοκληρώθηκε το ρόστερ πως ο Αντόνιο Κορδόν, αυτή η... ιδιοφυία του ποδοσφαίρου, έκανε τον χειρότερο σχεδιασμό όλων των εποχών.

Μιλάμε για επικές αστοχίες που τις συζητάγαμε εδώ στο γραφείο μεταξύ μας και αναρωτιόμασταν, τί όνειρο είδε ο τύπος αυτός και άφησε την ομάδα χωρίς κέντρο άμυνας, χωρίς εξτρέμ μπαλάτο με γκολ και ασίστ και με σέντερ φορ έναν παίκτη-στοίχημα όπως ο Ελ Καμπί.

Καρδιά άμυνας; Πραγματικά σηκώνει κανείς τα χέρια ψηλά. Ο Ρέτσος δεν κάνει ούτε για πέμπτο στόπερ. Ο Ντόι το παιδί είναι αμυντικό χαφ επιπέδου Ιωνικού και Λεβαδειακού, όχι βασικό στόπερ στον Ολυμπιακό. Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι. Ούτε επίτηδες να το έκανε ο "πολύς" Αντόνιο Κορδόν.

Για τη μεσαία γραμμή, τί να πούμε; Ο Μαντί Καμαρά που μια είναι Μακελελέ και δέκα... Ταχτσίδης; Ο Σαντιάγκο Έσε που ήρθε και πριν καν τον δούμε τον βαφτίσανε οι γνωστοί-άγνωστοι νέο Καμπιάσο και το παιδάκι δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει ταβάνι; Αλεξανδρόπουλος; Ποιος Αλεξανδρόπουλος; Ένα μέτριο παικτάκι είναι που πήγε στη Σπόρτινγκ επειδή τον πλάσαρε το γραφείο του Ζόρζε Μέντες μέσω του Έλληνα συνεργάτη του.

Για τον Ορτέγκα δεν έχουμε να πούμε κάτι. Κλήθηκε λέει στην Εθνική Αργεντινής και... αφόδευσε η φοράδα στο αλώνι. Μιλάμε τον κάνει γιο-γιο κάθε πικραμένος πίσω. Ο Ροντινέι από την άλλη, αμυντικά είναι εντελώς ανύπαρκτος ακόμα και με τους πουθενίσκους εξτρέμ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όσο για κάτι πρώην ποδοσφαιριστές τύπου Κίνι, Ιμπόρα και όλο το συναπάντημα, δεν χαλάμε... σάλιο να πούμε κουβέντα. 

Οι μόνοι που στέκονται στο ύψος τους είναι ο Φορτούνης και ο Πασχαλάκης. Δυο παίκτες που σε κανονικό Ολυμπιακό θα ήταν πιθανότατα στον πάγκο ο πρωτος και ρεζέρβα ο δεύτερος.

Ο Ποντένσε με τα ταξιδάκια του και την καλή ζωή μοιάζει να έχει ξεχάσει και αυτά που ήξερε. Εντελώς μηδενική η προσφορά του. Κάτι Μπιέλ και λοιποί μανατζεροπαίκτες είναι απλά ανέκδοτα και απορούμε πώς παραμένουν στον Πειραιά. Και κερασάκι στην τούρτα; Οι αλλαγές προπονητών κάθε 4-5 μήνες.

Ειδικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός έξι προπονητές και καμιά 70αριά παίκτες. Παγκόσμιο φαινόμενο. Επειδή ασχολούμαι πολλές δεκαετίες πλέον με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό, δεν τα έχω ξανασυναντήσει.

Κανένα πλάνο, καμία αγωνιστική φιλοσοφία, κανένας σχεδιασμός. Προπονητές πάνε και έρχονται χωρίς κανείς να ξέρει γιατί τους έγινε πρόσληψη εξ αρχής και γιατί έφυγαν σε 4-5 μήνες. Παίκτες που έρχονται και φεύγουν επίσης σε 5-6 μήνες και μένεις με το στόμα ανοιχτό αναζητώντας τα κριτήρια του ερχομού τους, μέχρι που βλέπεις σε ποιο γραφείο μάνατζερ ανήκουν. 

Γενικώς, το πράγμα πρέπει να αλλάξει άμεσα και να στηθεί σωστά η ομάδα από την αρχή σε ισχυρές βάσεις από ανθρώπους που έχουν γνώσεις και όχι από... Αντόνιο Κορδόν που ήρθε για να φέρει "παλτά" από την πατρίδα του και να λέει "yes man" στους "παρκαρισμένους" από τη Νότιγχαμ και όποιον θέλουν οι ατζέντηδες.

Όσο δεν αλλάζει αυτό, τόσο θα διαιωνίζεται η ζοφερή αυτή κατάσταση και ο Ολυμπιακός θα μικραίνει, θα μικραίνει, θα μικραίνει και θα χάνει από Λαμίες και Ατρομήτους. Καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλους.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

55 σχόλια

  • dgkirle
    dgkirle Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 23:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal ωραίο άρθρο. Η μόνη μου ένσταση είναι για τους δυο Αργεντινούς. Και οι δυο ήρθαν από γεμάτη χρόνια και δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου για αυτό τους δίνω ελαφρυντικά.

  • SevenHeaven
    SevenHeaven Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι υγεία κι όλα τα καλά! Ένιωσα την ανάγκη να γράψω δυο γραμμές για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

    Δυστυχώς φίλοι το τωρινό σχήμα που τρέχει την ομάδα έχει φτάσει σε κορεσμό. Δεν υπάρχει έμπνευση στον κόσμο κι αυτό δεν συμβαίνει γιατί χάνονται αγώνες, ούτε επειδή η ομάδα είναι σε πτωτική πορεία και χάνονται λίγα κύπελλα και πρωταθλήματα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει χαθεί η σύνδεση κόσμου και διοίκησης με πρώτον την μερίδα οργανωμένων να μην βγαίνει εδώ και καιρό να μιλήσει δημόσια με ονόματα εκεί που πρέπει και δεύτερον την ίδια την διοίκηση να μην δηλώνει την παραδοχή των λαθών της επανειλημμένα.

    Αυτό που έχω μάθει στον κόσμο των επιχειρήσεων είναι ότι κανένας ποτέ δεν είναι τέλειος, ούτε στην πιο μεγάλη εταιρία και ότι κι αν έχει καταφέρει για χρόνια μπορεί να το χάσει σε μια νύχτα, έτσι καταλήγει σχεδόν πάντα το ναρκισσιστικό μοντέλο το οποίο φαίνεται πως τρέχει την ομάδα εδώ και χρόνια.

    Από την άλλη όση βγήκαν και παραδέχθηκαν λάθη με ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι σε όσους συσχετίζονται με αυτά, κατάφεραν να πάνε μπροστά. Όσο μπροστά κι αν έφτασαν είχαν την μεγαλύτερη μερίδα μαζί τους (ποτέ δεν τους έχεις όλους).

    Όπως είχαν πει κάποτε κάποιο άλλοι παράγοντες που σήμερα στέκονται με το κεφάλι ψηλά, ΤΟ ΠΟΙΟ ΒΑΘΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΥΓΗ.


    Υπομονή αδέρφια.
    Ελευθερώστε τον Ολυμπιακό.

  • akrivodikaios
    akrivodikaios Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 18:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Προς Red Goal Και όποιος επιλέγει και προσλαμβάνει άχρηστους σαν τον Κορδόν είναι κι αυτός άχρηστος

  • Alemao
    Alemao Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρώτο που πρέπει να γίνει σήμερα κιόλας είναι πωλητήριο στον Καμάρα. Ή φέρνει πρόταση ή στη Β ομάδα. Αυτή η βαρεμάρα κ αδιαφορία του Καμάρα είναι ο λόγος που η ομάδα έχει αυτά τα χάλια. Και συνεχίζεις με τους επόμενους Καμαραδες. Δρόμο τώρα. Σήμερα κιόλας, να μην αργούμε. Χεστηκανε στο χρήμα και δεν γουστάρουν κιόλας οι άχρηστοι.

  • ARIS
    ARIS Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕ ΤΙ BUDGET ΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΡΔΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ?.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΦΥΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΟΔΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΤΙΓΧΑΜ ΕΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ

    REDGOAL: Φίλε με ό,τι μπάτζετ και να κινήθηκε, όταν φέρνεις παλαίμαχους Κίνι-Ιμπόρα και μπλούπερς Φρέιρε-Πορόσο, είσαι άχρηστος. Απλό είναι...

  • Basketball coach
    Basketball coach Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    MΑΡΙΝΑΚΗ ΜΑΘΕ ΑΠ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΠΑΡΕ 2 ΕΜΠΕΙΡΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΟΠΕΡ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...ΜΕΤΑ ΒΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΒΑΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΜ..ΜΕ 3.5 ΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ 20+ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ...

  • ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ
    ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑ Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    AMBER ALERT: Είδε κανείς τον Κώστα Χανιά; Ζει; Όλα καλά;

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω 1δις dollars για επένδυση Μαρινάκη μου πουλάς;.Ρε μερικούς εδώ μέσα τους έκανε ο κουραμπιές τον εγκέφαλο τους ζελέ.Ο χειρότερος πρόεδρος λέει ο άλλος το βελασμα ,ξεχνώντας; σαλλιαρεληδες,μπανασακηδες,τσιτσαληδες και λοιπούς.Καρφωνεστε ρεεεεεεεεεε,βαρεμενα.

  • AngK7
    AngK7 Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 09:16 Σύνδεσμος σχολίου

    RG όπως τα γράφεις...... δεν είναι όμως απορίας άξιο το ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν ''βλέπει'' το πρόβλημα στην άμυνα τα τελευταία χρόνια; Είναι δυνατόν να έχουμε ''φάει'' ήδη 13 γκολ , που τόσα έπρεπε να είχαμε όλη τη σεζον , και να μην το διορθώνουν με παίχτες αξίας;
    Όπως λες οι μόνοι που θα μπορούσαν να σταθούν στην όμάδα ειναι ο Φορτούνης ( αυτός που όλοι χαρήκαμε την πρώτη χρονιά του Μαρτινς) και ο Πασχαλάκης......
    Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια....

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 08:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σωστά όλα αλλα είναι ταμπού να πείτε όλες οι εγκληματικές αποφάσεις συνεχόμενες κ επαναλαμβανομενες είναι του μαρινακη?είναι ταμπού να πείτε ότι έκανε τον κύκλο του κ πρέπει να δούμε κατι κ κάποιον αλλον?χίλιες φορές να έρθει ένας άραβας η ένας Κινέζος. Θα διοικούν τεχνοκρατικα κ βάση ποδοσφαιρικης λογικής.ο κόσμος βράζει κατά μαρινακη.εκτιμω ότι αν μεταφερθεί αυτο στο γήπεδο θα αναγκαστει να πουλήσει. Πάντως Πλέον είναι η αρχή του τέλους του.
    Υ.Γ. gmk7 ακριβώς τα τα λέγαμε ελάχιστοι προ Χριστου προφήτες κ όχι μετα χριστου ,να σαι καλά που το ανέφερες φιλε

    REDGOAL: Φίλε για μας και το έχουμε πει 100 φορές, ο Μαρινάκης έχει τελειώσει από το μυαλό μας ως πρόεδρος από τη στιγμή που πηρε Νότιγχαμ. Πόσο μάλλον τώρα που πήρε και Ρίο Άβε. Εμείς θέλουμε πρόεδρο 100% αφοσιωμένο στο πώς θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης και όχι να τον γεμίζει με τα παλτά των άλλων ομάδων του. Για μας ο Ολυμπιακός είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ για να τον έχεις στο ίδιο τσουβάλι με άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τσουβάλι μόνος του και ο πρόεδρός του πρέπει να τον έχει πάντα και παντού πρώτο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...