roumeliotis

Carwiz

Μια κίνηση...λύνει τα πάντα, μια γ@&$#η κίνηση

casino loutrakiou
redwell

Προ μηνών ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος ξαφνικά καλείται να κάνει τον Βασίλη Σπανούλη είχε πει ότι "χρειαζόμαστε έναν παίκτη που θα του δώσεις τη μπάλα και θα του πεις βάλε 25 πόντους και θα το κάνει". Επαληθεύτηκε καθώς ο Θρύλος δεν τον πήρε και δεν σταυρώνει... νίκη όταν καίει το σύμπαν.

Προ ημερών ο Κώστας Παπανικολάου είπε ότι "Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την ομάδα δεν ξεχειλίζει το επιθετικό ταλέντο", μέχρι και ένας... Λιθουανός ρεπόρτερ-αναλυτής, ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας το διαπίστωσε ότι η ομάδα δεν έχει σκόρερ λέγοντας:

"Πόσα ακόμη παιχνίδια χρειάζονται όπως αυτό με τη Βαλένθια, όπου δεν μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι, προκειμένου να παραδεχτούν στον Ολυμπιακό ότι είναι απαραίτητος ένας καλός σκόρερ στο ένας εναντίον ενός;".

Κι όμως, στον Πειραιά, λες και το κάνουν επίτηδες, αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Γιατί καλά τα "είμαστε οικογένεια και τα γαβ και γουβ και τα φατούρα πριν το τζάμπολ" αλλά όταν... σφίγγουν οι κώλοι θες τον αχάμπαρο, θες τον παίκτη με τα άντερα, για να παίρνεις τα ματς.

Τώρα, δεν σταυρώνεις ούτε ένα. Δυστυχώς ο Γκος ή ο Γουόκαπ ή ο Λαρεντζάκης δεν είναι τέτοιοι παίκτες. Πλάι σε έναν closer σκόρερ θα φανούν πολύτιμοι, τώρα που καλούνται να παίξουν αυτοί τον ρόλο, απλά δεν μπορούν.

Δεν είναι κακό να το διαπιστώσεις. Κακό είναι να το βλέπεις και να συνεχίζεις να πιστεύεις ότι θα τους μετατρέψεις σε μια νύχτα σε παιχταράδες πρώτης γραμμής που θα σου καθαρίζουν τα ματς και θα σε οδηγήσουν στη γη της επαγγελίας.

Λέτε πολλοί "και πού να βρεθεί ένας τέτοιος παίκτης;". Μα δεν χρειάζεται η ομάδα τον Στεφ Κάρι, ούτε τον Λεμπρόν Τζέιμς. Έναν iso παίκτη που να μπορεί να "χορέψει" τον αντίπαλο στο ένας με έναν και είτε να σκοράρει, είτε να πάρει φάουλ, είτε να τη δώσει σε συμπαίκτη με τρομερές προϋποθέσεις για σκοράρισμα.

Για να μην πιάσω εν ενεργεία, έναν σαν τον συγχωρεμένο τον Αλφόνσο Φορντ αν είχε η ομάδα ή σαν τον Ντέιβιντ Ρίβερς ή ακόμα και έναν στυλ Μπέικον που είναι σκόρερ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά τώρα και ο Ολυμπιακός θα έβλεπε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Να το πω πιο απλά; Πρέπει να έρθει άμεσα παίκτης που θα είναι το "επίκεντρο" της επίθεσης των Πειραιωτών και θα ξέρουν όλοι ότι αυτός θα αποφασίσει όταν τα ματς πάνε κλειστά στο τέλος. Γιατί αυτό; Μα γιατί έχει δοκιμάσει ως τώρα τα πάντα ο Μπαρτζώκας και το αποτέλεσμα είναι 9/10 φορές το ίδιο.

Θέλετε να το πάει με Μιλουτίνοφ; Έχασε. Θέλετε με Γουόκαπ; Πάλι έχασε. Θέλετε με Γκος όπως σήμερα που πήρε τρια σουτ; Έχασε ξανά. Θέλετε με Λαρεντζάκη, τα χάνει όλα πλην ενός. Κι όμως, μια γ@&$#η κίνηση χρειάζεται για να ανέβουν επίπεδο όλοι οι προαναφερθέντες και να σου πάρουν και ματς.

Έναν παίκτη-σκόρερ, έναν γκαρντ που να πάρει τη μπάλα στα χέρια του και να ξέρεις ότι είτε θα δημιουργήσει για τον εαυτό του, είτε θα γλεντήσει τον αντίπαλο αμυντικό και θα πάρει φάουλ, είτε θα μαζέψει πάνω του τρεις και θα πασάρει για το εύκολο καλάθι.

Δεν τον πήρες το καλοκαίρι που λεγόταν Μάικ Τζέιμς, δεν τον πήρες ούτε τον Σεπτέμβρη αφού δεν βρήκες κάτι καλύτερο από τον Ίγκνας Μπραζντέικις, πάρτον επιτέλους τώρα. Ακόμα προλαβαίνεις να αλλάξεις τη μοίρα σου. Προσπάθησέ το διαφορετικά οδηγείσαι σε ναυάγιο και δεν θα φταίει καμία διαιτησία και κανένα... παράλληλο σύμπαν. Τελεία και παύλα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

66 σχόλια

  • Δημητρης
    Δημητρης Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλοι μου η ομαδα θελει ηρεμια και χρονο..ειναι αχαριστια να τα βαζουμε με τον κοουτς και τους παικτες της τελευταιας τριετιας..θα τους στηριξουμε μεχρι τελους..Μπαρτζωκα δε θα ξαναβρουμε φιλοι μου..

  • YNWA
    YNWA Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 19:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα το μόνο που χρειάζεται είναι υγεία και χρόνο. Μετά θα μετράμε κολοτούμπες...

  • KILLVAG
    KILLVAG Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 17:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα είναι ότι βλέπω σε κάνα μήνα να φεύγει ο Μίσιτς από NBA να τον παίρνει ο βαζελος και να τραβάμε τα μαλλιά μας.... Αυτό μετά τον Ναν θα ναι ασυγχώρητο!!!

  • Takpir
    Takpir Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 06:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Η προσωπική μου γνώμη είναι να στηρίξουμε την ομάδα ακόμη και όταν πάει άσχημα ...κ ας έχουν γίνει και λάθη.
    Όσοι ασκούν μόνο κριτική και θέλουν μπάτζετ ...να θυμηθούν αν πανηγύριζαν πέρσι στο περίφημο δεκάλεπτο με τη Μονακό ή αν θα ήθελαν το μπάτζετ της Μονακό.
    Ο Μπαρτζώκας είναι εγωιστής και μπορεί να έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα...
    Αλλά ποιος δεν είναι; Ο Αταμάν; Ο Σλούκας; Ο Σπανούλης; ο ο ο....
    Επομένως ας στηρίξουμε την ομάδα κ όπου βγει .. Ούτως η άλλως αν κερδίζαμε έστω κ κατά λαθος χθες σήμερα θα μιλάγαμε για ανοδική πορεία .για έξοδο από το τούνελ κτλ.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν. Αξιωματα:

    - Η ομάδα έχει τα χάλια της
    - Η ομάδα θα βελτιωθεί. Πόσο και πόσο γρήγορα ερωτηματικο
    - Ο Σικμα δεν θα αποκτήσει γρήγορα πόδια
    - Ο Μπραζντεικις δεν είναι όσο κακός λέτε. Θα βελτιωθεί
    - Ο Γουοκαπ χρειάζεται διακοπές, αλλά σε ... μοναστήρι αν με πιάνετε

    - Ο Μπέικον δεν είναι closer. Ούτε στα όνειρα του. Ένας closer πρέπει να μπορεί να "δει" και την πάσα αν τον κλείσουν δυο-τρεις. Ο Μπέικον δεν βλέπει ούτε τους αντιπάλους

    Και πολύ σημαντικό: σταματήστε τις βλακειες. Άκου λέει να σπάσουμε τα συμβόλαια ή Λαρκιν ή Γουιλμπεκιν. Δυο πανακριβους παίκτες από δυο πανάκριβες ομάδες αντιπάλους μας, οι οποίοι θα μας δώσουν τον καλύτερο τους παίκτη επειδή....... περιμένω. Επειδή.....

    Αν κάνει κάτι ή ομάδα θα είναι αν ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του μπογιατζή (ο οποίος σύμφωνα με τα advanced stats της Λίγκας είναι τρίτος πιο αποτελεσματικό ριμπαουντερ της Λιγκας) να πάρει έναν πιο αθλητικό παίκτη στη θέση του σε 3-4 με καθετο παιχνίδι και προσωπική φάση (ελπίζω δηλαδή)...

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 18:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα κοιμόμουν καλύτερα αν τα έδινε στο Σλουκα ,αλλά τα λεφτά του βεζενκωφ και του Σλουκα δεν τα έδωσε ορθά! Επίσης το επαναλαμβάνω για να κοιμάμαι καλύτερα θέλω τα μεγαλύτερα μπάτζετ σε όλα τα αθλήματα, αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος κοιμάται γενικώς!

  • Χρήστος
    Χρήστος Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς φέτος οι τρεις ξένοι της ομάδας είναι ανύπαρκτοι. Σικμα Μπραζντεισκις Μακκισικ και δεν φαίνεται να μπορούν να προσφέρουν αυτά που έχει ανάγκη η ομάδα.Δυστυχώς εάν δεν αλλαχθούν τουλάχιστον ένας από αυτούς με άλλον σκόρερ κατά προτίμηση που να παίρνει τα σουτ στα μεγάλα παιχνίδια δεν πρόκειται η ομάδα να προλάβει τα play off της Euroleauge. Μακάρι η διοίκηση να κάνει μια ακόμη κίνηση για να μην χαθεί όλη η χρόνια.

  • jimball
    jimball Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    John 7
    Κανείς δε γράφει ότι όλα είναι καλά. Το είπαμε 100 φόρες ότι έγιναν λάθη.
    Αυτοί οι τύποι που λες σου έφεραν 2 ευρωλίγκες και σε πήγαν συνολικά σε 6 τελικούς τα τελευταία 13 χρόνια.
    Δεν τους λες και αποτυχημένους.
    Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.....
    Έπρεπε να δώσουν 3Μ στον προδότη για να έχουμε μεγαλύτερο μπάτζετ από το βάζελο για να κοιμάσαι εσύ καλύτερα.

  • Μιχαλης Πειραιας
    Μιχαλης Πειραιας Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    O RedGoal και ο Γουοκαπ το λενε ξεκάθαρα (και ο κόσμος όλος), καλη ομάδα εχουμε αλλα λειπει ένας σκορερ. Τζειμς, Ναν, Μιροτιτς δεν εκλεισαν. Επειδη πολλά χρονια ακολουθουμε αυτην την μετριοπαθη (εως μιζερη) τακτική δεν εχω καταλάβει που οφείλεται: Στην Διοικηση ή στον Μπαρτζωκα ? η και στους 2 ? ειναι κριμα να εισαι τοσο καντα στην πηγή και να μην κανεις το τελευταίο βήμα. Σαν να βαζουν ένα φρενο από μονοι τους....

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέλειος ρε φίλε, Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ) αλλά τέλεια και η άποψη-απάντηση redgoal!!!!!!
    Βέβαια όλα αυτά πάνε στο βρόντο αφού δεν θα τα διαβάσει ο κόουτς έτσι κι αλλιώς αλλά και αν τα διάβαζε πάλι τα ίδιο θα γινόταν, γιατί πολύ απλά όσο καλός προπονητής είναι άλλο τόσο εγωιστής είναι και αυτοκαταστροφικός σε βαθμό που άλλος παρόμοιος δεν θα υπάρξει ποτέ!!!!!
    Και αυτό αγαπητό redgoal δεν ξέρουμε τι αποτέλεσμα θα έχει στο μέλλον γιατί αυτό το ελάττωμα δεν φεύγει και συνήθως στο τέλος καταστρέφει ολοσχερώς!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...