roumeliotis

Carwiz

Ανανέωση συμβολαίου Μπαρτζώκα ως το 2030

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δέχεται μια ανήθικη, μια μη αντρίκια επίθεση από αυτούς που τον βλέπουν στον ξύπνιο τους ως εφιάλτη, από αυτούς που τους μαγαρίζει εδώ και μια τριετία τα όνειρα, από αυτούς που δεν φοράνε παντελόνια στην τελική και του ρίχνουν... λάσπη μήπως και τον πλήξουν και "σπάσει" με απώτερο σκοπό να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ξέρουν ότι ο Coach-B έχει τον τρόπο να τους συνθλίψει το "είναι" για μια ακόμα χρονιά και τώρα που πληρώσανε υπεραξίες ή πιο σωστά τα κορόιδα οι "συμπαίκτες" πλήρωσαν, θέλουν να τον πλήξουν με όχι στρέιτ -για να το θέσω κομψά- μεθόδους.

Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν διοίκηση του Ολυμπιακού; Ανανέωση συμβολαίου στον Γιώργο Μπαρτζώκα τον λεγόμενο και "βαζελοφάγο" ως το 2030. Ναι όπως το διαβάσατε, ως το 2030. Να μείνει να τους κάνει... μαύρη τη ζωή. Αυτόν φοβούνται γιατί είναι μάγκας, παντελονάτος και γαύρος.

Και σας τα λέω εγώ αυτά που πριν από λίγα εικοσιτετράωρα του άσκησα δριμύτατη κριτική για την ήττα από τη Βαλένθια και για την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η ομάδα επιθετικά.

Άλλο το αγωνιστικό κομμάτι όμως και άλλο το ηθικό. Εκεί δεν μπορεί κανένα χρηματοδοτούμενο "σκουπίδι" ή σκουπίδι, όπως προτιμάτε, να πιάνει στο στόμα του ή στην πέννα του τον αμέμπτου ηθικής και ανθρωπιστή Γιώργο Μπαρτζώκα. 

Αδερφοί Αγγελόπουλοι, κάντε το. Ανανεώστε τον τώρα, μόνο χαρά θα σκορπίσετε στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Ο Γιώργος Μπσρτζώκας πρέπει να μείνει για πάρα πολλά ακόμα χρόνια.

Με τα καλά του και με τα κακά του, είναι ένας από τους 2-3 κορυφαίους προπονητές των ευρωπαϊκών παρκέ την τελευταία δωδεκαετία. Βουλωστε τους τα στόματα, κάντε τους να κλάψουν. Ανανεώστε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως το 2030...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

22 σχόλια

  • νασος
    νασος Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    καπου πηρε το ματι μου οτι το καλοκαιρι θα ανανεωσει προωρα μεχρι το 2027.

  • Dark Red
    Dark Red Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 07:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεντ, άμα υπογράψουμε τον Μπαρτζώκα μέχρι το 2030 βλέπω τον Μακισικ μέχρι και δήμαρχο Πειραιά, χαχαχα

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχα, φιλε Capitano87, καπως αλλιως ειναι το συνθημα αλλά καταλαβαμε που το πας.

    Το γραφουμε με επιστημονικους ορους για να περασει απο το Redgoal.

    Συνουσία και βενζοϋλομεθυλεκγονίνη με κόουτς που'ναι τζίνι.

  • Νικη
    Νικη Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 13:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτσωκας και ξερο ψωμι το χω ξαναπει! Οποιος λεει ή εστω υπονοει να χασει η ομαδα τον Μπαρτσωκαρο ,μονο το κακο μας θελει!
    Μπαρτσωκας και Σφαιροπουλος ειναι το κατι αλλο!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    έτσι μπράβο redgoal , συμφωνουμε 100 %

  • Τόλης
    Τόλης Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Τίμιος, μπασκετικός όσο δεν παίρνει άλλο. Ολυμπιακός!!! Όσοι σχολιάζουν αρνητικά ας διαλέξουν άλλο άθλημα να ασχολούνται ???

  • Capitano87
    Capitano87 Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 20:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Σκάκι και πόκα με κοουτς τον Μπαρτζώκα!

    Δεν θα πάει πουθενά ο Γιώργαρος!!
    Έχετε πίστη σε αυτή την ομάδα ακόμα κι όταν φαίνεται ότι χάνει το δρόμο της.
    Πραγματικά τους πιστεύω και θεωρώ εύκολα ή δύσκολα τον Μάιο θα πανηγυρίζουμε και θα είμαστε ακόμα πιο ....ταυλωμένοι για την επόμενη χρονιά!

    Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ !!!!!!!!!!

  • ΝΑΞΟΣ 7
    ΝΑΞΟΣ 7 Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Για πάντα στο λιμάνι ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ πάνω από όλα Μπαρτζώκας και ο τεράστιος ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ!!!??
    Coach σε ευχαριστούμε για όλα αδερφέ μας, είσαι ένας από εμάς......

  • ARAFAT
    ARAFAT Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην θεοποιούμε ΠΡΟΣΩΠΑ στον Ολυμπιακό..
    Καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας, εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, έχει προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ολυμπιακός του έχει προσφέρει πολλά.
    Προπονητής του Πανιωνίου ήταν (επι Λιανού) και ανέλαβε τα ηνία του πρωταθλητή Ευρώπης το καλοκαίρι του 2012, πηγαίνοντας μάλιστα στη πρώτη συνάντηση με τους Αγγελόπουλους με ταξί..
    Επι της ουσίας, ο Μπαρτζώκας έγινε "ευρωλιγκάτος" προπονητής, ακριβώς επειδή ανέλαβε ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ τον Ολυμπιακό.
    Μην μου πει κανείς ότι είχε ξανακοουτσάρει Ευρωλίγκα με το Μαρούσι για 1 χρόνο. Ουσιαστικά, για να μην κοροϊδεύομαστε, προπονητής επιπέδου Ευρωλίγκας έγινε στον Ολυμπιακό.
    Στήριξη, λοιπόν, χρειάζεται οπωσδήποτε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αυτή τη στιγμή, διότι δέχεται ανοίκειες επιθέσεις.
    Άλλο, όμως, στήριξη, και άλλο αποθέωση, ή ακόμα χειρότερα, προσωπολατρεία!
    (Κατα τη γνώμη μου, τη τελευταία, δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Και απεδείχθη τους τελευταίους μήνες αυτό με τα αλλεπάλληλα λάθη που κάνει.)
    Η στήριξη, που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να του δοθεί, μπορεί να λάβει πολλές μορφές. Όχι, όμως, στο όριο της αφέλειας. Π.χ. να καταστεί ο Μπαρτζώκας "Πόποβιτς" του Ολυμπιακού, διότι αυτό συνεπάγεται η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2030 όπως προτείνει το άρθρο!!!
    Ο Πόποβιτς, όσους τίτλους και να απωλέσει στο Σαν Αντόνιο, όσες μ@/@×ίες και να κάνει, εκεί θα τον αποθεώνουν, διότι ΑΥΤΗ είναι η νοοτροπία τους. Όπως καταλαβαίνετε.., κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει στον Ολυμπιακό.
    Θα έχουμε ντράβαλα.

  • παύλος
    παύλος Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 17:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Άαααααριστα έκανε ο Μπαρτζώκαρος και έδωσε άδεια στον Πήτερς να πάει στη γέννηση του παιδιού του , γιατί είναι Δεκέμβρης . Από δω και εμπρός ο Πήτερς θα έχει πολύ καλύτερη ψυχολογία . Είναι το πρώτο βιολί στην επίθεσή μας , πρέπει να νοιώθει ευγνωμοσύνη , ότι τον σεβόμαστε . Τώρα χρωστάει ανταπόδοση . Και ο Σάσα να ήταν το ίδιο δεν θα κάναμε ; Ο Θρύλος είναι σύλλογος ανθρωπιάς . Θυμάστε τον άτυχο Γιάνγκ , που τον πληρώναμε 1 χρόνο ; Τον ΜακΚίσσικ τώρα ; Αυτά μετράνε πολύ στο να μας έρθει παίχτης με λιγότερα χρήματα , να παίζει με ένεση , να παίζει με συνεχή ένταση και ρίσκο ,ότι δεν θα τους βρίζουμε στην πρώτη στραβή , ότι θα ενδιαφερθούμε στην ατυχία τους , ότι δεν θα τους κουβαλήσουμε με πούλμαν από το εξωτερικό για τιμωρία , ότι όπως ο Τράκης να βρίζει την ίδια του την ομάδα "να πάει να γ...ο Παναθηναϊκός " κ.λ.π. Άμα φέρεσαι σαν Κύριος , αυξάνεις τις πιθανότητες να σου φερθεί και ο άλλος σαν Κύριος . Δεν χτίζεται η ομαδικότητα με στριγκλιές μόνο , ούτε με λεφτά μόνο .Ρωτήστε , παρακαλώ , πόσο λεπτό πράγμα είναι ο κόουτς νάχει κερδίσει την εκτίμηση των παικτών του . Παικτών που είναι πιτσιρικάκια 23-26-29 ετών , που παίρνουν περισσότερα από τον κόουτς , που είναι Θεοί για τους φιλάθλους , κι όμως λένε ότι εγώ θα παίξω για τον Μπατζώκα ! Γιατί παίρνει λιγότερα , τα δικά του συστήματα παίζουμε , ξημερωβραδιάζεται για μένα και με αναδεικνύει σε καλύτερο παίχτη από ό,τι είμαι , Σαν τον Τζέιμς και τόσους άλλους που θέλουν νάρθουν και να παίξουν για τον Μπαρτζώκα , βάζοντας κι από την τσέπη τους !! Σεβασμός !!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...