roumeliotis

Carwiz

Κόουτς... εκατό χρόνια 1+1 θα κάνει δύο

casino loutrakiou
redwell

Όταν το... μοτίβο επαναλαμβάνεται και αρνείσαι πεισματικά να το κοιτάξεις κατάματα για να λύσεις το πρόβλημα, όχι δεν θα σε λυπηθώ. Είσαι υπεύθυνος για τα θετικά και για τα αρνητικά Γιώργο Μπαρτζώκα και όπως εγώ και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος σε αποθεώναμε δυο χρόνια, τώρα θα τα... ακούσεις.

Δεν ήταν απλά μια κακή βραδιά με τη Βαλένθια για να πεις για πολλοστή φορά φέτος "δεν βαριέσαι". Ήταν το μοτίβο που επαναλαμβάνεται σε αηδιαστικό βαθμό πλέον. Ο Ολυμπιακός αγκομαχάει να σκοράρει και παρά τις δυο προσθήκες που έκανε, δεν έφερε έναν παίκτη ικανό να πάρει τη μπάλα να τη βάλει στο καλάθι.

Όχι, ο Λαρεντζάκης δεν είναι Μάικ Τζέιμς, ούτε ο Γκος ο Αμερικανός... Καμπάτσο, ούτε ο Γουόκαπ νέος... Μίσιτς. Όποιος δεν βλέπει μετά από 3 μήνες ότι 20 επιθέσεις του Ολυμπιακού σε κάθε ματς είναι "σκοτωμένες", έχει πρόβλημα όρασης.

Δεν λύνεται αυτό όσο δεν παίρνει παίκτη σκόρερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας και επιμένει να περιμένει παίκτες "ξυλοκόπους" που δεν σκοράρουν ούτε ελεύθερα τρίποντα να γίνουν ξαφνικά... Στεφ Κάρι.

Παίκτες όπως ο Σίκμα και ο Μπραζντέικις είναι πλέον αρκετούς μήνες στην ομάδα και κανείς δεν ξέρει τί ρόλο παίζουν και τί προσφέρει η παρουσία τους στο παρκέ, άλλοι όπως οι Γκος-ΜακΚίσικ μια παίζουν δυο δεν παίζουν, ο Παπανικολάου είναι εντελώς "χώμα" σε φάση που χάνει 3-4 λέι απ. Ο Γουόκαπ παίζει ρόλο που δεν τον "έχει" και δεν θα τον αποκτήσει ποτέ. Παίκτης iso δεν υπάρχει. Τριποντάκηδες κατα το κοινώς λεγόμενο σε ρόστερ 15 ατόμων είναι ο Κάναν και ο Πίτερς. Μετά από αυτούς το... χάος. Είναι φάση ένα συν ένα κάνει δυο πλέον ο Ολυμπιακός. Ποτέ δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό από το δυο. Πεντακόσια χρόνια να προσθέτεις 1+1 πεντακόσια χρόνια 2 θα βγάζεις αποτέλεσμα.

Πλέον και ο πιο... βλάκας προπονητής της Ευρωλίγκας ξέρει ότι αν παίξει άμυνα τους Κάναν-Πίτερς και νταμπλ-τιμ στον Μιλουτίνοφ, δεν πρόκειται και 100 ματς να παίζει με τον Ολυμπιακό να χάσει έστω και ένα από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 12-5 στο 5ο λεπτό του αγώνα και μέχρι το ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν μόλις 14 πόντους, μην έχοντας τί να κάνουν τη μπάλα και προχωρώντας συνεχώς σε σκοτωμένα σουτ στη λήξη των επιθέσεων.

Μια από τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο και φυσικά οι ήττες έρχονται η μια μετά την άλλη και αν συνεχιστεί αυτό το... βιολί, σε δυο εβδομάδες θα μαζευτούμε να "μοιρολογήσουμε" γιατί η ομάδα θα έχει χάσει κάθε ελπίδα για να μπει έστω στην 10άδα.

Ένα τραγικό και αποκαρδιωτικό μπάσκετ το οποίο είναι να απορεί κανείς πώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας που αππδεδειγμένα το IQ του είναι υψηλότατο, αντέχει να το βλέπει και ο ίδιος. Κόουτς, ξεθόλωσε το μυαλό σου και πάρε αποφάσεις. Με Σίκμα με τον οποίο γελάει όλο το γήπεδο και με έναν δυο ακόμα που σε "πρόδωσαν", αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει, στο τέλος εσύ θα βγεις χρεωμένος, όχι αυτοί...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

109 σχόλια

  • Νικολας
    Νικολας Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 23:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Με εχουν ζήσει τα φίδια. Δεν τα βλεπω καλά τα πραγματα. Ο Μπαρζωκας μάλλον έχει χάσει τον μπουσουλα

  • Άρης
    Άρης Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα έχει κλείσει τον κύκλο της και αυτό αποτυπώνεται σε πολλές στατιστικές κατηγορίες...
    Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο με δικαιολογίες (κάποιες δεκτές), ωστόσο ελοχευει ο κίνδυνος να φανεί ακόμα περισσότερο η καθίζηση της ομάδας...
    Αν δεν αλλάξει τον Σικμα και τον Σακ,θα έχει τεράστιο πρόβλημα...
    Ήδη έχει εξαντληθεί σχεδόν το ντεπόζιτο των βασικών και ακολουθούν ντέρμπι...
    Όπως φαίνεται θα κάνει 3/3 ήττες με ορατό το ενδεχόμενο πανωλεθρίας...
    Ο Μπαρτζώκας έχασε στο παιχνίδι γιατί φοβήθηκε την δυναμική του ΠΑΟ και συνέθεσε μια ομάδα να εξουδετερώσει τα ατού του...
    Λάθος τεράστιο και ανεπανόρθωτο ...Μια φλεγόμενη επίθεση δεν εξουδετερώνεται από την καλύτερη άμυνα 8/10 φορές!!!

  • Snake7
    Snake7 Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 και Naruhitos συμφωνούμε με αυτά που γραφουμε.

    Διατηρώ μια επιφύλαξη για αυτό που προτείνει το @RG (παίκτη iso, pnr κοκ) όχι γιατί διαφωνώ με τη λογική αλλά γιατί όπως γράψατε κι εσείς καλή η κριτική μας, αλλά δεν πρόκειται να επηρεάσουμε ούτε στο ελάχιστο με τα σχολιάκια μας τον κόουτς. Και η φιλοσοφία του είναι λίγο ή πολύ set in stone.

    Οπότε θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε (ως το καλοκαίρι τουλάχιστον) χωρίς planB (άλλωστε εδώ δεν έχουν χρόνο για ομαδικές, όχι για να εντάξουν νέα πράγματα).

    Νομίζω ότι με NWG θα βελτιωθεί πολύ η εικόνα γιατί θα γίνει πολύ πιο ορθοδοξο το ροτεσιον και θα προστεθούν πτυχές παιχνιδιού που λείπουν.

    Ωστόσο όσο περισσότερα παιχνίδια τρώμε τα μούτρα μας, τόσο περισσότερα μαθήματα δίνονται για το πως να μας ξεχαρβαλώσουν το θεωρητικά natural flow παιχνίδι μας.

    Για εμένα το ένα πράγμα που παίρνει βελτίωση είναι η αντικατάσταση του Σικμα (αν το πορτοφόλι έχει καύσιμα) κυρίως γιατί έχω δει μηδενική πρόοδο από αυτόν και δεν βλέπω πως μπορεί να δώσει το παραμικρό στην ομάδα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 17:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 Φιλε εισαι απο τους λιγους εδω μεσα (μαζι με 3-4 αλλα ατομα) που πραγματικα γνωριζεις αρκετο μπασκετ ωστε να καταλαβαινεις τι βλεπεις και γιαυτο χαιρομαι οσες φορες συνδιαλεγομαι μαζι σου αφου ακομα κι οταν διαφωνουμε που εχει συμβει συχνα στο τελος προκυπτει κατι εποικοδομητικο για να εξαγει κανεις συμπερασματα.
    Πραγματι ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που εχει φετος ο Ολυμπιακος ειναι οτι μετα απο δυο χρονια "μπασκετ Μπαρτζωκα" δηλαδη motion offense με ελαχιστο εως καθολου πικ εν ρολ πολυ off ball movement πολλα κοψιματα απο τα φτερα και την basellne και κυριως πολυ παιχνιδι απο μεσα προς τα εξω με κεντρικο πρωταγωνιστη ως point-center τον Φαλ εχει πλεον διαβαστει απο τους αντιπαλους και οι περισσοτεροι εχουν βρει-αναλογα φυσικα και με το υλικο που εχουν στο ροστερ τους-αντιδοτο και λυσεις.Αλλος κοβει την εισαγωγικη πασα στον Φαλ αλλος του στελνει βοηθεια κοβοντας ταυτοχρονα και τις γωνιες πασας (Μουμπρου) αλλος παιζει αρνηση Κανααν και Πιτερς αφου μονο αυτοι οι δυο ειναι φονιαδες πισω απο το τριποντο και βοηθουν στο spacing και αλλος (τωρα πια αυτο το κανουν ΟΛΟΙ) παιζει under τον Γουολκαπ και αφηνει ελευθερα τα σουτ σε Παπανικολαου-Μπραζντεικις και Μακκισικ τωρα που επεστρεψε.
    Δεν ξερω αν θυμασαι αλλα το καλοκαιρι ειχα γαψει σε καποιο σχολιο οτι ο κοουτς πρεπει να διανθισει το παιχνιδι μας και να το προσαμοσει λιγακι στο υλικο του οπως αυτο προεκυψε μετα τις προσθαφαιρεσεις.Εχουμε φτασει σε σημειο να εχουμε καταργησει το κεντρικο πικ εν ρολ αλλα και καθε μορφη pnr λες και οποιος το επιχειρησει θα περασει αυτοφωρο.Το ιδιο και το πικ εν ποπ παρολο που μεχρι να προστεθει ο Πετρουσεφ δεν ειχαμε τριποντο απο το 5 ειχαμε ομως τον Μιλουτινοβ που ειναι καλος midrange shooter αλλα δεν εκμεταλλευομαστε ολες τις πτυχες του παιχνιδιου του.Θα μπορουσε να κανει short roll και να δημιουργει χωρους για κοψιματα τραβωντας τον αντιπαλο ψηλο στο high post.
    Επισης αν θυμασαι ειχα γραψει οτι σημαντικο ρολο στην πορεια της ομαδας θα παιξει η αποδοση του Γκος.Και πραγματι στο λιγο δειγμα που μας εδωσε ο NWG τα πραγματα μαλλον φαινονταν ενθαρρυντικα ομως το παιδι εχει τραυματιστει ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ σε λιγοτερο απο 4 μηνες και μαλιστα και τις τρεις με μυικους τραυματισμους. (Νομιζω αυτο απο μονο του βαζει τον παικτη στους υποψηφιους να αποχωρησουν το καλοκαιρι)
    Σε ολα τα παραπανω αν συνυπολογισει κανεις το ανεκδοτο της μετραγραφης Σικμα την ελλειπη προετοιμασια και την επιβαρυνση κομβικων παικτων λογω της συμμετοχης τους στο Παγκοσμιο ειναι λογικο να περιμενεις να εχει η ομαδα σκαμπανεβασματα.
    Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα περιμενε κανεις αυτο το αθλιο θεαμα εναντιον της Βαλενθια.Ειναι σημαντικο βεβαια οτι ο κοουτς ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ και τα δικα του λαθη στην διαχειρηση του παιχνιδιου αλλα με ανησυχει οτι χτυπητα λαθη εχουν γινει σε μια σειρα απο παιχνιδια τωρα.Απλα με την Βαλενθια εσπασε το "λαθομετρο" Και μονο οτι επαιξε ο Σικμα 17 λεπτα ως 4αρι και μαλιστα σε πενταδα που ειχε Γουολκαπ Μακκισικ Μπραζντεικις Μιλουτινοβ καταδεικνυει μεγαλη πνευματικη θολουρα απο τον κοουτς.Αυτη η πενταδα ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    Και επειδη ως φαν του κοουτς διαχρονικα πιστευω οτι ειμαι σε θεση να τον ψυχανεμιζομαι εστω κατ'ελαχιστον πιστευω οτι απο αυτα που κανει ειναι αποτελεσμα της πιεσης που αισθανεται.Στο χερι του ειναι να ηρεμησει και το γυρισει.
    Ετσι κι αλλιως η φετινη Ευρωλιγκα ειναι τοσο μα τοσο αμφιρροπη που αρκει ενα μικρο σερι νικων για να εκτοξευτεις στην βαθμολογια οπως και το αντιστροφο με μια δυο "απροσδοκητες" ηττες μπορει να καταληξεις στα χαμηλα πατωματα.
    Το ζητουμενο λοιπον και το στοιχημα για την ομαδα ειναι ενα.Να ειναι στα πλει οφς και ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ.Θεωρωντας σχεδον βεβαιο οτι η Ρεαλ θα τεραματισει πρωτη (αν και μας εχει συνηθισει στο παρελθον να επιλεγει αντιπαλους) πιστευω οτι στην τελικη 8αδα οπως αυτη θα προκυψει μετα και τα πλει ινς ολες οι ομαδες απο τις θεσεις 5-7 θα εχουν μεγαλες πιθανοτητες να προκριθουν στο φ4 με μειονεκτημα εδρας.
    Η μονη καταδικασμενη θα ειναι η 8η αυτη δηλαδη που κατα πασα πιθανοτητα θα σταυρωσει με την Ρεαλ

  • RedGyver
    RedGyver Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 17:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Προφανώς και η χρονιά είναι μεταβατική. Η ομάδα δεν έχει σχέση με την περσινή από τη στιγμή που δύο κομβικοι παίκτες δεν είναι πια εδώ αλλά και δεν υπάρχουν "αθλητικοί" ψηλοί στο ρόστερ. Έχουμε Μιλουτινοφ, Γκος , Μπραζντεικις, Σικμα , Πετρουσεφ , Μιτρου-Λονγκ , έξι δηλαδή νέους παίκτες. Επίσης δεν έγινε ολοκληρωμένη προετοιμασία , είχαμε και απαμοτους τραυματισμούς .... Δεν υπάρχουν αλλά!! Τα δεδομένα είναι αυτά και δεν χωρούν αμφισβήτηση.
    Οποιαδήποτε άλλα αποτελέσματα θα ήταν εντελώς απίθανο να συμβούν.
    Το σίγουρο είναι ένα. Ο κοουτς είναι κορυφαίος και θα την φτιάξει την ομάδα. Εμπιστοσύνη χρειάζεται

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 13:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μπορω να συμφωνησω λιγοτερο απο 100% με αυτα που λέει το αρθρο του Redgoal οπως συμφωνω απολυτα και με αυτα που γραφει ο φιλος Snake7.

    Βεβαια, θα πρεπει να παραδεχθουμε οτι ολοι (βαζω πρωτα τον εαυτο μου) μπορει να ειμαστε καλοι στις αναλυσεις αλλά ο Μπαρτζωκας ειναι εκεινος που εχει τη δυσκολη δουλεια να βρει λυσεις. Σ' αυτο το θεμα δειχνει πιεσμενος τελευταια και νομιζω αισθανεται και ο ιδιος ανασφαλης οχι γιατι φοβαται μη χασει τη δουλεια του αλλά γιατι βλεπει οτι οι επιλογες παχτων και η ενταξη τους στο μοντελο του δεν δουλευουν εφετος.

    Ας ειμαστε ειλικρινεις. Ο κοουτς τωρα τελευταια χρησιμοποιει αρκετες δικαιολογιες που ως ενα βαθμο δημιουργουν την εντυπωση αποποιησης ευθυνης, κατι που δεν εκανε περισυ, π.χ. το Μουντομπασκετ, τραυματισμους, το οτι η ομαδα δεν εχει κανει μια προπονηση με ολοκληρο ροστερ, το οτι αλλοι παιχτες εχουν 25 παιγνιδια και αλλοι 2 κλπ.

    Η πραγματικοτητα ειναι λιγο διαφορετικη. Και οι αλλες ομαδες εχουν αντιστοιχες δυσκολιες, οχι μονο εμεις. Η Βαλεντσια ειχε κι αυτη 3 απουσιες προχθες, η Μπασκονια επαιξε με 9 παιχτες κλπ.

    Και ποια ομαδα δεν εχει τραυματισμους εδω που τα λεμε και μαλιστα πολυ σοβαροτερους απο τους δικους μας. Δεν εχει η Παρτιζαν, δεν εχει η Αρμανι ή η Εφες?

    ΟΚ, εμεις δεν ειχαμε τραυματισμους περισυ αλλά ειναι αυτο η συνηθης κατασταση για μια ομαδα Ευρωλιγκας? Μηπως πρεπει να αρχισουμε να πιστευουμε οτι περισυ τα πηγαμε καλα γιατι ακριβως δεν ειχαμε τραυματισμους και οι αλλες ομαδες ειχαν? Αυτο δεν θα ηταν πολυ κολακευτικο για την ομαδα μας. Ας το παρουμε χαμπαρι οτι, μεσα στη χρονια, οι ομαδες θα εχουν τραυματισμους και δεν θα υπαρχει χρονος για προπονηση με πληρες ροστερ. Ας αφησουμε λοιπον κατα μερους τους τραυματισμους και την ελλειψη φορμαρισματος γιατι ο μεσος φιλαθλος εχει αντιληψη του τι γινεται και ας μιλησουμε για μπασκετ.

    Τι ειδους μπασκετ παιζουμε με τους παιχτες που εναι διαθεσιμοι? Εχει καποια κατευθυνση, δειχνει καποια υγεία, μας γεμιζει με αισιοδοξια οτι οταν μπουν και αλλοι παιχτες θα ειμαστε τουλαχιστον ομαδα οχταδας στην Ευρωλιγκα?

    Προσωπικα, δεν θυμαμαι να εμεινα ικανοποιημενος απο το μπασκετ που εχει παιξει η ομαδα σε παραπανω απο ενα παιγνιδι, αυτο με την Εφες (δεν βαζω της Ζαλγκιρις που οι Καναν και Πιτερς ειχαν 8 στα 11 τριποντα γιατι δυσκολα θα ξαναγινει). Παραλληλα, δημιουργουνται καποια κακα προτυπα που δειχνουν στρατηγικες αδυναμιες στο χτισιμο του ροστερ ή εστω κακο game plan που μπορει να προκυψει απο αυτες. Π.χ. εχουμε κερδισει μονο 4 απο τα τελευταια δεκαλεπτα των 14 αγωνων συνολικα. Αυτο ειναι κακο νουμερο αν συνυπολογισουμε οτι παιξαμε 9 αγωνες στο ΣΕΦ. Ειναι γιατι η ομαδα ξεφουσκωνει λογω της υπερπροσπαθειας στην αμυνα, ειναι λογω του οτι δεν εχουμε γκαρντ που να κλεινει τα παιγνιδια ή κατι άλλο? Αυτο ειναι θεμα που θα επρεπε να ειχε επιλυσει το προπονητικο τιμ γιατι τα σημαδια ηταν προφανη απο πολυ νωρις.

    Ταυτοχρονα, η ομαδα δειχνει να εχει σοβαρο μειονεκτημα στο ροτέϊσον στο 2ο δεκαλεπτο με ομαδες που βρισκουν ρυθμο μεσα απο το γρηγορο μπασκετ (π.χ. τις ισπανικες, Παρτιζαν κλπ.) και ετσι χανει οτι πλεονεκτημα αποκτα στο πρωτο ροτεϊσον. Ισως εδω να δικαιολογειται ως ενα βαθμο ο Μπαρτζωκας οταν μιλαει για απουσιες λογω τραυματισμων κλπ. Ο αντιλογος ομως ειναι οτι στο 2ο ροτεϊσον εντασσονται παιχτες οπως οι Σικμα και Μπραζντεϊκις που το προπονητικο τιμ δεν εχει βρει τροπο να τους χρησιμοποιησει σωστα και εχουν καταντησει πλεον αρνητικοι. Υποψη, οτι και εγω ο ιδιος ειχα γραψει γι αυτους τους παιχτες οταν τους πηραμε οτι υπηρχε δειγμα Ευρωλιγκας και δεν ειναι κακοι. Ομως, εστω και αν αυτο αποτελει κριση κατοπιν εορτης, θα πρεπει να παραδεχθουμε οτι, απο τη στιγμη που δεν μπορει να τους ενταξει σωστα στο ροστερ, δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να βρεθει τροπος να φυγουν γιατι αυτη τη στιγμη αποτελουν ερμα σε ενα αεροστατο που δειχνει οτι δεν μπορει να ανεβει άλλο και θα αρχισει να πεφτει (σχημα λογου μεν, αλλά αυτο υπονοει και ο Γουοκαπ στις δηλωσεις του ουσιαστικα).

    Το προβλημα γινεται σοβαροτερο γιατι στο 2ο ροτεϊσον υπαρχει και ο Γκος που μια παιζει και δυο δεν παιζει. Σ΄ αυτη τη φαση ελπιζουμε ο Μητρου να μπορει να καλυψει το κενο που δεν μπορεσε ο Λουντζης. Ο Μητρου ομως ειναι παιχτης που πρεπει να δουλευτει για να φτασει σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο για ομαδα που και δεν υπαρχει πολυς χρονος γι αυτο. Με βαση το τι βλεπουμε στον Μπραζντεϊκις, πρεπει ολοι να εχουμε υπομοη με αυτο τον παιχτη γιαιτ τιποτα πλεον δεν μπορει να θεωρηθει δεδομενο.

    Συγγνωμη αν σας κουρασα. Τα γραφω απο τωρα γιατι ελπιζω να μη φτασω στο σημειο να πω 'Παει αυτη η χρονια'. Τουλαχιστον τοτε θα ειμαι πιο κουλ και πιο ευχαριστος γιατι θα βλεπω τους αγωνες χωρις αγχος.

  • ο χρεοκοπημενος προεδρος
    ο χρεοκοπημενος προεδρος Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    k Γιωργο ξερεις τι λενε στο χωριο μου ? μονο ενας γαιδαρος στεκει στο λαθος του.... απλα στο λεω πολιτισμενα

  • Vaggelis
    Vaggelis Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλα θα φτιάξουν με αυτό το ρόστερ
    Υπομονή και εμπιστοσύνη στον κοουτς
    Και εάν δεν τα καταφέρουμε φέτος τότε θα κριθούν όλοι αλλά και πάλι οχι όπως στο ποδόσφαιρο διώχνοντας τους όλους

  • red@doctor74
    red@doctor74 Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 10:55 Σύνδεσμος σχολίου

    παιδια να μαζευτουμε ολοι να δειξουμε στον μπαρτζωκα πως στηνονται ομαδες...
    ναι υπηρξαν αστοχιες....ο σικμα...ειναι μια απο αυτες
    προς τιμην του ομως δν αδειασε μακισκ και τον περιμενε...
    ΝΑΙ ΕΙΠΕ ειμαστε πληρεις στα guard και μετα υπεγραψε μητρου λογκ...
    ε και??
    λετε αυτος που εχει βγαλει τοσα λαβρακια....ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΣΑ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ-ΑΥΤΟς ΕΦΕΡΕ ΓΟΥΟΚΑΠ,,
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΔΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ?ναι εχει εμμονες....
    θα βγει μεσα στη χρονια και θα πει κακως εφερα σικμα κακως περιμενα μακισκ???
    ειναι μια οικογενεια και αυτος ξερει ποτε ειναι η στιγμη να διωξει η να παρει παικτη...
    εχει βγαλει τοσα λαβρακια οποτε εμεις τι να του πουμε???
    κουτς γιατι μας εφερες το σικμα??/
    ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ 23 ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ ΚΑΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΗΤΡΟΥΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΙΕΤΙΑς.....
    θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω αποψεις συνοπαδων μου...πως θα ενισχυσουμε τα ελληνικα διαβατηρια...ποιους ελληνες θελουμε??Εκει πρεπει να ειναι ενας μεγαλος φετινος μας στοχος!!! ο παπ μεγαλωσε και αυτος!!!!
    εχετε δει το ελληνικο μας ροστερ???με δυο μεταγραφες γραφει καποιος θα διεκδικουσαμε φετος τα παντα
    εχει δει με τι ελληνικο ροστερ εννοω 6αδα θα κατεβουμε τελικους φετος??

  • sak-podence7
    sak-podence7 Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 08:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα ήθελε το καλοκαίρι δύο παίχτες μόνο δυνατούς στην θέση 2-4 κ θα ειμασταν κομπλέ...
    Ο coach έκανε ένα σωρό Μ... Τι βρήκε στον Σικμα,;;;; μπερδεύτηκε στην μεταγραφή του Λιθουανού ήθελε εκεί σκόρερ κ πήρε ένα παίχτη στυλ Μακκισικ...
    Γιατί έφυγε ο Μπολομποι ;;;
    Η ομάδα θέλει επανεκκίνηση άποψη μου είναι να διώξει τώρα τν Σικμα-Μπραζντεικις κ να πάρει έναν σουτέρ σκόρερ στην θέση 3-4 τύπου ΜΠΕΙΚΟΝ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...