roumeliotis

Carwiz

Μπαρτζώκα θέλουν στον Παναθηναϊκό...

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι η αιτία που ο Ολυμπιακός έχει... ισοπεδώσει το "είναι" του Παναθηναίκού και τον γλεντάει κανονικά όπου τον πετύχει, σαρώνοντας τους τίτλους και τις κούπες στην Ελλάδα με 20άρες και 28άρες επί του τριφυλλιού.

Με τη διαιτησία στο 50%-50% ο Coach-B έχει κατακτήσει έξι κούπες σε ισάριθμα ανταμώματα με τους πράσινους εντός συνόρων και πατάει... γκάζι για άλλους δυο μέχρι το καλοκαίρι, ενώ και στην Ευρωλίγκα έχει κάνει το ΟΑΚΑ "εξοχικό" και γράφει τρομερό σερί.

Με τρόπο... σαδιστικό μάλιστα, κατ' ουσίαν άφησε το τοξικό στοιχείο που λεγόταν Κώστας Σλούκας να πάει στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα τώρα στο τριφύλλι να κλαίγονται για την τρελή υπεραξία που πλήρωσαν για έναν 34χρονο που δεν αξίζει ούτε το 1/3 των χρημάτων που παίρνει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι η αιτία του πράσινου... πόνου, αυτός που τον βλέπουν στα όνειρά τους ως άλλον "εφιάλτη", αυτός που αντιγράφουν και πάνε και στήνουν ομάδα πληρώνοντας υπεραξίες για να πάρουν τους παίκτες που ήθελε, αυτός που με ένα χαμόγελό του μετά από ράπισμα στον ΠΑΟ προκαλεί... λύσσα στα υψηλά κλιμάκια της πράσινης ΚΑΕ, αυτός που με λίγα λόγια τους έχει μαυρίσει τη ζωή, την καθερινότητα, τα πάντα...

Μια "σχέση" μίσους που έχει ως αποτέλεσμα να δέχεται κάθε είδους επίθεση, λεκτική, γραπτή, συκοφαντική ο Coach-B αλλά αυτός να τους γράφει στα παλιά του τα... παπούτσα (χωρίς ι) και να συνεχίζει να τους ξεσκίζει σαν αγρίμι τις ψυχές. Αυτό τον θρέφει, είναι μαζόχας, είναι άρρωστος γαύρος, ζει και αναπνέει για να "σουβλίζει" στα παρκέ το τριφύλλι.

Όπως λένε άνθρωποι της πιάτσας μεταξύ σοβαρού και αστείου βλέποντας με ουδέτερο μάτι την πράσινη... λύσσα με τον τρεις φορές κορυφαίο ευρωπαίο προπονητή: "Λάθος άνθρωπο πήρε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό. Όχι τον Σλούκα, τον Μπαρτζώκα έπρεπε να πάρουν για να αλλάξει αυτό που γίνεται. Κατά βάθος τον Μπαρτζώκα θέλουν στον Παναθηναϊκό".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

32 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Mεγαλυτερος προπονητής... Θοδωρής βλάχος.

  • Elberoth7
    Elberoth7 Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 00:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα μπασκετικός, πατήστε τα βαζέλια και τον Τράκη.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @παυλος
    Δεν παίζει αυτό που λες... ο μακαρίτης ο Ντούντα έχει πάρει 2 ευρωλίγκες... ο Μπαρτζώκας 1... ο μακαρίτης ο Ιωαννίδης καμία, αλλά το επίτευγμά του θεωρώ ότι δε θα το έκανε ούτε ο Ντούντα, ούτε ο Μπαρτζώκας... το να μας πάρει δλδ 8ους, ξεπεσμένους, παρηκμασμένους και μέσα σε χρόνο dt να μας κάνει σερί πρωταθλητές και να μας πάει τελικό ευρωλίγκας...
    Και οι τρεις θα είναι γραμμένοι με χρυσά γράμματα στην ιστορία του μπασκετικού τμήματος... δε χρειάζεται να μπαίνεις σε συγκρίσεις... τους αδικείς όλους... ακόμα και το Μπαρτζώκα.
    Και μίλα μόνο για μπάσκετ και άσε τα άλλα τμήματα... γιατί αυτό που έκανε ο Χάρης Παυλίδης στο πόλο γυναικών, θα πρέπει να ψάξεις πάρα πολύ σε όλη την Ευρώπη, για να βρεις προπονητές που ίσως το έχουν κάνει κι εκείνοι... κι αν βρεις, θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.
    Το 2021 κατέκτησε την ευρωλίγκα και το καλοκαίρι λόγω χαμηλώματος μπάτζετ, η ομάδα σχεδόν διαλύθηκε... φύγανε όλες οι ξένες παίκτριες και αν θυμάμαι καλά κι οι καλές Ελληνίδες... αναγκάστηκε να παίξει τη σεζόν με αμιγώς Ελληνική ομάδα και μάλιστα με πιτσιρίκες... αποτέλεσμα; Εκανε Β2Β παίρνοντας μάλιστα την Ευρωλίγκα περίπατο και αήττητος. Το επόμενο καλοκαίρι που έφυγε επειδή η ομοσπονδία της Κίνας του έσκασε ένα εξωφρενικό ποσό για τα δεδομένα του γυναικείου πόλο για να αναλάβει την εθνική (νομίζω 500Κ το χρόνο), θα πρέπει να έκλαψαν πολλοί... ή μάλλον πολλές.

  • geodiv
    geodiv Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 23:29 Σύνδεσμος σχολίου

    REDGOAL, τώρα άμα γράψω ότι είναι αγωνιστής σαν τον πατέρα του Ανδρέα Μπαρτζώκα θα είμαι λάθος;

  • Λολ
    Λολ Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά,σφαγή του ΠΑΟΚ..έκαναν τα πάντα για να μη χάσει ,το τσίρκο...μιλάμε παραπαίει..η ομάδα τους κακά ήτοι..στον κόσμο τους,τους έκανε ο δήθεν. Και έτρεξαν να γεμίσουν το ΟΑΚΑ...Χααα.και βέβαια ο αταμαν στο τέλος είπε τα καλύτερα για τον αργοσλουκα...

  • Γιώργος
    Γιώργος Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    παυλος συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά ο μεγαλύτερος προπονητής ήταν ο μέγας Ντούσαν ιβκοβιτς

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Διαιτησία 95-5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ Μας.
    Όπως έδειξε κ το Διακοπές 38-63.
    Για το 50-50 έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • παυλος
    παυλος Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκας : ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του Θρύλου σε όλα τα σπορ . Όσα λάθη κι αν κάνει . Κάτω τα χέρια από τον ασύγκριτο Κύριο Γιώργο .

  • Γιαννης 7
    Γιαννης 7 Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ ωραιο το αρθρο σου red goal!!!Ο κοουτς Μπαρτζωκας εχει πετυχει εκπληκτικα πραγματα με τον Ολυμπιακο(οποιος δεν το αναγνωριζει μαλλον ξεπερναει τα ορια της εμπαθειας) και αυτος ειναι ο λογος που εχει μπει στο στοχαστρο των απεναντι.Φοβερος προπονητης(αλανθαστος δεν ειναι κανεις), με μπατζετ υποπολλαπλασιο εναντι των αλλων ομαδων και οπαδος αποδεδειγμενα της ομαδας!!!Εκπληκτικος συνδυασμος που πολυ δυσκολα τον συναντας.Οι επιθεσεις στο προσωπο του θα συνεχιστουν και γι αυτο εμεις θα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι και να μην >.Αλλο πραγμα η καλοπροαιρετη κριτικη και αλλο ο μηδενισμος και το ισοπεδωμα.Αυτος ο Ολυμπιακος αξιζει την στηριξη απο τον κοσμο του...ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!
    Υ.Γ Δεν ξερω που και πως θα καταληξει η φετινη χρονια(με την κακακτηση τροπαιων συμβολαιο δεν υπεγραψε ποτε κανεις-εννοειται οτι για τον Ολυμπιακο ειναι αυτοσκοπος)ο τροπος ομως και το ταξιδι,με τις πολλες αναποδιες,ειναι και εφετος κατι μαγικο!!!

  • Κι αν δε γίνει αυτο
    Κι αν δε γίνει αυτο Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έχω συμφωνήσει ποτέ περισσότερο με άρθρο.

    5 χρόνια ανανέωση στον καλύτερο κόουτς της Ευρώπης.

    Πάμε μωρή ομαδαρα, πάμε ρε κόουτς Β !!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...