roumeliotis

Carwiz

Παίκτες-ήρωες δίνουν τα πάντα αλλά...

casino loutrakiou
redwell

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Φιλ Τζάκσον, ο Πατ Ράιλι ή ο Γκρέγκ Πόποβιτς για να καταλάβεις ότι με ρόστερ 7-8 παικτών όχι μόνο δεν βγαίνει η σεζόν αλλά σύντομα θα "καούν" και αυτοί οι ήρωες που παίζουν ασταμάτητα και κινδυνεύουν με κατάρρευση και τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικά παράδειγματα; Οι τραυματισμοί του Μιλουτίνοφ και του Φαλ που έχασαν ματς ή ήταν τραγικοί αφού έπαιζαν ανέτοιμοι και με ενέσεις, η κατακόρυφη πτώση της απόδοσης του Γουόκαπ ο οποίος τα έχει "σπάσει" και έμεινε άποντος με Φενέρ και Μπασκόνια, η εικόνα με σκαμπανεβάσματα του Παπανικολάου που παίζει σχεδόν 32' λεπτά για να καλύψει και το κενό στο "4" και γενικότερα το ροτέισον 7-8 παικτών καθώς οι Τανούλης, Πάπας, Λούντζης έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα.

Προς κατάργηση κάθε λογικής ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με την διοίκηση, δεν προχωράνε στις δυο προσθήκες που έχει ανάγκη η ομάδα και περιμένουν πότε θα... γιάνει ο Σίκμα και ο ΜακΚίσικ για να μπουν να παίξουν και τότε η ομαδα θα γίνει ξαφνικά Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στα καλά τους.

Πραγματικά εχώ χάσει τα λόγια μου με το παρατεταμένο μπασκετικό "έγκλημα" που βλέπω να διαπράττεται από την αρχή της σεζον και πλέον το μόνο που κανω είναι να προσεύχομαι για Θεία επιφοίτηση και προσθήκες.

Την ίδια ώρα βγάζω το καπέλο μου στους παίκτες-ήρωες που δίνουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους και διασύρρονται κάθε βδομάδα όχι επειδή δεν είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους αλλά επειδή είναι αριθμητικά λιγότεροι και προδίδονται από τις δυνάμεις τους. Από μένα ένα τεράστιο respect.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

50 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    @Djredbull07
    Εσύ δεν είσαι ο μπετόβλακας που θεωρείς τον Ολυμπιακό ισάξιο με την οικογένεια σου; Τράβα κάνε μαθήματα στους ομοίους σου δλδ τους IQ αμοιβάδας παιδάκι.
    Κάποιος που τόσα χρόνια έχει κονομήσει, ούτε κι εκείνος δεν ξέρει πόσα, απ τις 40άρες κάθε χρόνο του ΤΣΛ και απ τα 10άρια, 15άρια και 20άρια από πωλήσεις παικτών, όφειλε να έχει καλύτερη ομάδα... κι όχι μια ομάδα περίγελο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
    Την αξία της ομάδας σου μυριωδιάκο τη χτίζεις από μόνος σου κάθε χρόνο... όταν δεν πουλάς έναν παίκτη 15Μ και 20Μ και τον κρατάς, η ομάδα σου αποκτάει αξία... αν τον πουλήσεις, τα ρίξεις στο παντελόνι και φέρεις στη θέση του ένα φτηνό παρτάλι, η αξία πέφτει. Πήγες δημοτικό να μάθεις λίγη αριθμητική; Ή σου χει γίνει πουρές το μυαλό απ την προπαγάνδα των φερέφωνων του αφεντικού σου;
    Τράβα τώρα να πάρεις και το πιτόγυρό απ τ αφεντικό σου... το κέρδισες πανάξια.... γίδι.

  • Πανος
    Πανος Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αληθεια ειναι οτι καποια παιδακια pink7 ή οπως αλλιως λεγονται να πανε να παιξουν σε αλλη παραλια και οχι να βριζουν εδω

  • Djredbull07
    Djredbull07 Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλιας Θεοδωράκης
    Επειδή γράφεις βλακειες να τα βάλουμε λίγο στην θέση τους με νούμερα!

    Πριν από αυτό όμως να σου ξεκάθαρισω πώς ούτε χωνεύω τον Μαρινάκη (το αγαπητό Redgoal το ξέρει καλύτερα αυτό, αφού σβυνει κάθε φορά που γράφω για τον Μαρινάκη τους χαρακτηρισμούς μου, χροοονια τώρα),
    Ούτε είμαι ευχαριστημένος από αυτά που κάνουν στο τμήμα!
    & Αμπαλους τους ανεβάζω άσχετους τους κατεβάζω!!

    Στο δια ταύτα:

    Συγκρίνεις Ποδόσφαιρο-Μπασκετ με τις Ευρωπαϊκές πορείες τους...
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ( ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ) ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ....
    Εξηγούμε

    Για να είσαι ομάδα στο μπάσκετ, επιπέδου final 4 , Μ ένα μπάτζετ στα 15-20 είναι εφικτό.
    Άρα μιλάμε για μια ζημιά περίπου στα 10 μύρια, περίπου...
    Μιλάμε για το αντίστοιχο επίπεδο του ΤσουΛου του ποδοσφαίρου!

    Για να είσαι ομάδα επιπέδου όχι ΤσουΛου ΑΛΛΑ ΟΥΕΦΑ 8αδας στο ποδόσφαιρο,
    πρέπει το μπάτζετ να είναι μεταξύ 130-180 μύρια περίπου...
    Άρα πάμε σε μια ζημιά με τα ελληνικά δεδομένα για πάνω από 50 μύρια & ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΣΟΥΛΟΥ
    Εκεί ξεφεύγει ακόμη περισσότερο το πράγμα!

    Άρα στο ένα βάζεις από τσέπη 10
    Στο άλλο βάζεις 50
    & έρχεσαι εσύ νομίζοντας πως μιλάς σε Πρόβατα να μας συγκρινεις τα 2 αθλήματα
    Τράβα ρε κάνε μπεεεεε & πάρε κανένα χαρτζιλίκι από τους εργοδότες σου

  • Θρυλος
    Θρυλος Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντωμεταξυ αν κοιταξεις το ροστερ Ολυμπιακου-Παναθηναικου σε πιάνει απελπισια.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί αγαπητό redgoal γαιτί δεν απαντάς στο φίλο μας ότι δεν είναι μονοπώλιο το "ξεφτίλες" να επιτρέπεται μετά χαράς μόνο στους οπαδούς που αγαπούν την ομάδα τους στο ποδόσφαιρο όποια κρίση και αν περνάει και να είναι βρισιά μόνο στο μπάσκετ που η βαθμολογία λέει ΣΗΜΕΡΑ βάζελος 8ος στην Ευρωλίγκα και Ολυμπιακός 10ος με νίκη τους εκτός έδρας και ήττα μας εντός;
    Αν κόπτεται τόσο πολύ να του πεις ότι όταν αγαπάς την ομάδα σου τόσο πολύ τότε είτε πραγματικά την αγαπάς ότι και να γίνει, είτε την κατακρίνεις ότι λάθος κάνει και δεν κάνεις διακρίσεις αν είναι σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλευ, πόλο και οποιοδήποτε άλλο τμήμα!!!!
    Πέστου επίσης ότι αν είναι το ξεφτίλες βρισιά, τότε είναι και το σκάστε και ένα κατεβατό άλλα όπως βλαμένο, πάνχαζο και φυσικά όταν με υποτιμητικό τρόπο χρησιμοποιούν τα ονόματα των ζώων και τα βελάσματα για τον κόσμο της ομάδας στα ποδοσφαιρικά δημοσιεύματα!!!!
    Τέλος πες του ότι βρωμίζεται και ο ίδιος όταν ανακατεύει τα αποβλητα προσπαθώντας να φιμώσει μονομερώς τον κόσμο!!
    Εκτός και αν επίσημα απαιτήσει ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΓΑΥΡΟ και θα βρει όλο τον κόσμο σύμμαχο, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ!!!!

  • Basketball coach
    Basketball coach Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το καλοκαίρι στο σχεδιασμό υπήρχαν ευστοχίας αστοχίες και ατυχίες...ατυχίες ήταν η φυγή του βεζενκοφ για το nba ,οι τραυματισμοι μακ κισικ γκος και σικμα φαλ στη προετοιμασια και στο παγκοσμιο που επιβαρυναν αλλους η φυγη του προδοτη(όχι παικτικα αλλά λόγο διαβατηρίου ελληνικου)ευστοχίες(επιστροφή μιλου και γκος και ανανέωση παπ)και αστοχίες η απόκτηση σικμα και όχι αθλητικού τεσσαριου με σουτ σχετικά καλό όπως γκιλ η λιντει ,η απόκτηση μπραζντεικις επειδή δεν έχει σουτ καλό ενώ η ομάδα μας έχασε βεζενκοφ κ προδότη που είχαν σουτ και ενώ ουοκαπ ΠΑΠ μακ κισικ δεν ειναι δυνατοί σουτερ..χρειαζόμαστε ηγέτη αντί γι αυτούς που να παίζει στο 2 και στο 1 όπως ο τζειμς η ο μισιτς...αστοχία επίσης που έφυγε ο μπολομποι και μείναμε με δύο σέντερ μόνο που είναι ψηλά κορμιά οπότε έχουν και ευπάθεια παραπάνω.. ειδικά ο μιλου...ροστερ δηλ 4 αντί 5 ψηλών...ΑΡΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΑΦΠΥ Ο ΜΙΛΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΣΙΚΜΑ..ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΥΛ ΓΚΙΛ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΕΡΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΛΗΡΑΔΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥΤ....ΤΡΙΤΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΣΙΤΣ ΑΝΕΣΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΡΑΖΝΤΕΙΚΙΣ Η Ο ΜΑΚ ΚΙΣΙΚ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΔΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΓΕΙ...!!ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΒΑ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΩΔΕΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕΝΤΓΚΟΛ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΟΥΝ

    ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ο ΡΕΝΤΑΡΟΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕ
    ΚΟΨΕΤΕ

    ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ; ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΧΑΖΟΥ ΝΕΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ;

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πως καταντήσαμε λοχία ποιος είμαι ‘γω ποιος είσαι εσύύύύ!!!!!!!!!
    Όπως λέει το λαικόν άσμα!!!!!
    Στο τέλος δεν θα γνωρίζει ο ένας τον άλλον όπως θα καταντήσουν!!!!!
    Αν τελικά ρε μάγκες πάμε φάιναλ φορ όπως είμαστε θα είναι τέτοια μαγκιά που ότι είπαμε θα πρέπει να πάμε στους καθρέφτες μας να δούμε πόσο άσχετοι είμαστε!!!!
    Αλλά φίλε κόουτς Ευρωλίγκα δεν θα πάρουμε έτσι ποτέ όλες οι σοφίες είναι αλάνθαστες: ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!

  • Pan
    Pan Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 15:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal είμαι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με τα γραφόμενα και χαίρομαι που το επισημαίνετε συνέχεια..αλήθεια πάμε να καταργήσουμε της μπασκετική λογική με ηρωισμούς και προσευχές και τάματα λες και μας έχουν επιβάλει μπαν και δεν μπορούμε να κάνουμε μια προσθήκη παίχτη!χωρις απαραίτητα να διώξουμε κάποιον μιας και από ότι φαίνεται φέτος θα υπάρχουν αρκετά φαινόμενα τραυματισμών λόγω της καταπόνησης αλλά και λόγω ότι πολλοί παίχτες έχουν καει παικτικα και χρειάζονται χρόνο αποθεραπείας και επανεργοποιησεις..άρα όλοι χρειάζονται και τώρα και στη συνέχεια της σεζόν..εύχομαι μετά και το χθεσινό αλλά και το πρόβλημα με μιλου που από ότι ακούγεται θα παίζει κανονικά με ενέσεις!!,νομιζω ότι είναι υπέρ-απαραίτητη η υπέρβαση με κάποιον πολύ κσλο παίχτη στο 4-5 υπέρ αθλητικό και σκόρερ..αλλιώς είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα μαστε ούτε 12αδα αλλά δεν ξέρω και αν θα επιβιώσουν σε αυτή την σκληρή απαιτητική σεζόν οι περισσότεροι παίχτες ως το τέλος..δηλαδή φοβάμαι ότι το Μότο που υπερηφανευόμαστε «μέχρι τέλους» τελικά γίνει το δικός μας τελος κυριολεκτικά και η ομάδα κόσμημα μετατραπεί σε παρωδία..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 14:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ
    - MOYΣΤΑΚΙΑΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
    - ΘΟΔΩΡΗΣ
    - ΑSTEIOSMOYNTZOURIS

    ?????????
    Που ειστε ρε σκουπίδια ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ που μας λέτε τοσο καιρό ΤΡΟΛ και κρυφοβάζελους οσους εχουμε από καιρό την αποψη οτι ο Ολυμπιακός ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ; ; ;

    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕ????

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...