roumeliotis

Carwiz

Σίτου στο... ραντάρ του Θρύλου (vids)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά για ψηλό, παίκτη που να παίζει με την ίδια άνεση και στο "4" και στο "5" για να δώσει μερικά ποιοτικά λεπτά στις δυο θέσεις, λύνοντας το ποσοτικό κυρίως πρόβλημα αλλά και την έλλειψη χαρακτηριστικών όπως η αθλητικότητα και η "σκυλίσια" άμυνα στην φροντ-λάιν. Αν έχει δε και σουτάκι; Θα ήταν όνειρο ο παίκτης που αναζητείται.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάνε πολλές περιπτώσεις και μια που έχουν ξεχωρίσει στον Πειραιά, πάντα σε επίπεδο σκάουτινγκ και τίποτα περισσότερο για την ώρα, είναι αυτή του Σιμισόλα Σίτου ή πιο απλά Σίμι όπως είναι το υποκοριστικό του. Ένας παίκτης που υπάρχει στη βάση δεδομένων των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα και παρακολουθείται η εξέλιξή του στη Λιμόζ καθώς είναι πολλά υποσχόμενος και δεν αποκλείεται μελλοντικά να απασχολήσει.

Ένα 4-5άρι με κύρια χαρακτηριστικά την τρομερή άμυνα καθώς πίσω είναι σκιάχτρο και μοιράζει τάπες με χαρακτηριστική άνεση (σ.σ. 2ος κορυφαίος φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα με 1.5 κατά μέσο όρο), το PnR αφού είναι πικ εν ρολ ψηλός και τελειώνει καλά τις φάσεις λόγω δύναμης και τεχνικής και το γεγονός ότι μπορεί να πάει στο ένας με έναν, να δημιουργήσει δηλαδή για τον εαυτό του και να σκοράρει.

Επίσης κατεβάζει πολλά ριμπάουντς, διαθέτει γρήγορα πόδια με φοβερό footwork που του επιτρέπουν να παίζει άνετα τις αλλαγές στην άμυνα και να γλιστράει για να σκοράρει αφού το ball handling του είναι πολυ ικανοποιητικό για το ύψος του ενώ και οι spin moves είναι κομμάτι του ρεπερτορίου του. 

Τέλος, έχει την ταμπέλα του παίκτη-οικονομία αφού διακρίνεται στην Elite League με τη Λιμόζ, παίζοντας σχετικά λίγα λεπτά για αυτά που προσφέρει. Φέτος, μετά από 10 αγωνιστικές έχει 17' λεπτά κατά μέσο όρο στο παρκέ με συγκομιδή 7.5 πόντους, 5.3 ριμπάουντς, 0.6 ασίστ, 1.5 τάπες, 1 λάθος και 9.3 στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο γεννημένος στις 7 Νοέμβρη 1999 στο Λονδίνο από μητέρα με ρίζες από Καραϊβική και Νιγηριανό πατέρα αλλά Καναδός διεθνής (σ.σ. μετακόμισε στο Οντάριο σε ηλικία 5 ετών) των 209 εκατοστών και 109 κιλών, πέρασε ένα έτος στο NCAA στο Πανεπιστήμιο Vanderbilt στο Νάσβιλ των ΗΠΑ και έγινε επαγγελματίας το 2019 χωρίς να γίνει ντραφτ στο NBA.

Τις τρεις πρώτες επαγγελματικές του σεζόν τις βίωσε στη G-League καθώς υπέγραψε στους Σικάγο Μπουλς αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα τους (σ.σ. μόνο σε pre-season φιλικά) παίζοντας τελικά με τη θυγατρική τους τους Γουίντι Σίτι Μπουλς και κατόπιν με Γουέστσεστερ.

Στην Ευρώπη πάτησε για πρώτη φορά τον Νοέμβρη του 2021 παίζοντας με την Ιρόνι Ζιόνα στο Ισραήλ (σ.σ. 2021-2022) γράφοντας σε 16 ματς πρωταθλήματος και 17:02'' συμμετοχής κατά μέσο όρο 7 πόντους με 53% δίποντο, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 ασίστ, 1 λάθος και 7 στο σύστημα αξιολόγησης.

Την περασμένη χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με τους Ορλάντο Μάτζικ και στο πρώτο μισό έπαιξε στη θυγατρική τους στην G-League τη Λέικλαντ Μάτζικ και είχε μέσο όρο 14 πόντους, 9 ριμπάουντς, 1.5 ασίστ με 23 λεπτά συμμετοχής σε 24 συνολικά αγώνες, ενώ έπαιξε και στους Αιόβα Γουλβς πάλι στη G-League έχοντας μέσο όρο 9.5 πόντους, 8.5 ριμπάουντ σε 11 αγώνες για 19' συμμετοχής. 

Το "εισιτήριο" για τη Γαλλία και τη Λιμόζ του το έδωσε η τρίμηνη παρουσία στα μέρη του με την Calgary Surge στο Canadian Elite League. Από τις αρχές Μάη ως τα τέλη Ιούλη 2023 σε 19 ματς, έγραψε το κοντέρ του 15.5 πόντους, 10 ριμπάουντς, 1.5 ασίστς, 1 τάπα, 1 κλέψιμο όντας ο κορυφαίος ριμπάουτερ του πρωταθλήματος και μέλος της καλύτερης 5άδας.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο και κρατήστε το όνομα γιατί "σκανάρεται" από τους ερυθρόλευκους για το μέλλον...

 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

32 σχόλια

  • Μανωλης
    Μανωλης Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα δεδομενα για πετρουσεφ ποια ειναι;Ευκολα μπορει να μεινει ελευθερος αν το θελησουν και οι δυο;

  • vasilije
    vasilije Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Red πιστεύεις στο τέλος ο Θρύλος θα κάνει κάποια προσθήκη ?

  • Ηλιας
    Ηλιας Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 20:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι θα πάρει ο μπαρτζωκας παίχτης της Λιμόζ χωρίς εμπειρία γιουρολιγκ με 17 λεπτά μ.ο. και 9 ρανκινγκ ενώ έχει στην ομάδα ήδη 8 ξενους

  • Νικ
    Νικ Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 18:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Red θέλω ένα σχόλιο. γιατί βγήκε ο coach και ανέλυσε διεξοδικά το πλάνο του. δεν το έχει κάνει ποτέ.
    επισης η στάση στο σώμα του δείχνει εκνευρισμό αλλά δεν είναι το σημαντικό. επίσης αν κατάλαβα είπε ότι όποιος βοηθάει εγώ δεν τον πουλάω,.άρα αναλαμβάνει την ευθύνη ότι αν το ροστερ δέν είναι ανταγωνιστικο ΠΛΕΟΝ και χαθούν οι τίτλοι το κρίμα πάνω του.
    αλλά red πες μου την άποψή σου.
    επίσης μπράβο στο δημοσιογράφο που επέμενε στην ερώτηση. μακάρι να πιέζουν όλοι όλους παντού για το καλό του ολυμπιακού μας.

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω ότι λίγο πολύ όλοι συμφωνούμε με τις απόψεις του Μπαρτζώκα..και μας αρέσει που ένας τέτοιος άνθρωπος είναι προπονητής της ομάδας μας... βέβαια όλη αυτή η συζήτηση δεν θα γινόταν αν είχαμε πάρει ένα τεσσαροπενταρι αντί για τον Σικμα..και είχαμε αντικαταστήσει ένα γκαρντ από αυτά που έχουμε...με ένα σκορινγκ γκαρντ! Καλή συνέχεια!

  •  al-7
    al-7 Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίχτης οικονομίας= με λίγα λεφτά...από το σίμκα σίγουρα καλύτερος τουλάχιστον θα παίζει...

  • Grig
    Grig Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίχτης που θα έρθει (αν έρθει) δεν θα έχει ακουστεί πουθενά.

  • savvas
    savvas Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωχ, αποκάλυψε όνομα το redgoal, και πολύ φοβάμαι ότι αύριο θα τον ανακοινώνει ο Τράκης...

    REDGOAL: Πήρε τον Χουάντσο και τον Βιλντόσα και τώρα δεν μπορεί να τους ξεφορτωθεί...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ίδιο ακριβώς καταλαβαίνω αγαπητό redgoal, απλά το ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ γεγονός είναι ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ο καθένας νομίζει ότι το λέει τέλεια και όταν το λέει ο άλλος επειδή το λέει πιο ωμά ή δεν είναι ειδικός το λέει λάθος!!!!
    Το σταματάω λοιπόν όπως το λες και εφ' όσον το επιβάλλεις, όπως και για το δεύτερο σκέλος του σχόλιου που απλά το συσχέτησα και αφορά εκείνους που σχολιάζουν άθλια τον κόσμο με σιχαμερούς χαρακτηρισμούς και έχουν χωρίζουν με άνεση το μπάσκετ από το ποδόσφαιρο και δεν έχουν ούτε μία κριτική, ούτε μία παρατήρηση, ούτε μία απάντηση!!!!

  • Ν
    Ν Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Από πετρουσεφ. Σε αυτόν δεν υπάρχει σωτηρία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...