roumeliotis

Carwiz

Χαλαρή... φάπα σε ΠΑΟ 80-72 η Μπάρτσα

casino loutrakiou
redwell

Ήττα... ξεφτίλισμα για τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη από τη Μπαρτσελόνα η οποία στο εντελώς ρελαντί έφτασε και στο +28 στο τρίτο δεκάλεπτο για να πάρει τη νίκη εν τελει με 80-72 λόγω χαλάρωσης στο τέλος και επιμέρους 9-25.

Το εντυπωσιακό είναι ότι με την αεράμυνα των πρασίνων έστησε... γλέντι ο 19χρονος Παουλί που λόγω των απουσιών Λαπροβίτολα και Γιοκουμπάιτις έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα κερνώντας... πίκρα το τριφύλλι με 12 πόντους.

Ηττημένος κατά κράτος στη «μάχη» των ριμπάουντ (29 έναντι 42), δίχως νεύρο στην άμυνα, άστοχος, υποπίπτοντας σε 14 λάθη και με τα βαριά χαρτιά του να κινούνται κάτω του μετρίου, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τύχη στη Βαρκελώνη, έχασε την επαφή στο σκορ στη δεύτερη περίοδο και παραδόθηκε στη συνέχεια, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 28 πόντους (75-47 στο 32΄).

Οι Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ήταν οι... διψήφιοι του Παναθηναϊκού με 15, 11 και 12 πόντους, ενώ από τους Καταλανούς, που παρατάχθηκαν επίσης με απουσίες (Νίκο Λαπροβίτολα, Ρόκας Γιοκουμπάιτις), ξεχώρισε ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 17 πόντους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-20, 45-33, 71-47, 80-72

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

6 σχόλια

  • andy7
    andy7 Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 14:26 Σύνδεσμος σχολίου

    φαπίτσα..

  • Δημήτρης
    Δημήτρης Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 07:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν με ενδιαφέρει ο βαζελος, εγώ περιμένω μία ή δύο προσθήκες και μία αποδέσμευση.
    Redgoal ο Μακκισικ μήπως τελικά έχει χοντρό πρόβλημα και το πάνε συντηρητικά για να αποφύγει επέμβαση?
    Αν γυρίσει υγιής και πάρουμε παίκτη στο 4-5 με έφεση στο σκοράρισμα και άμυνα/ριμπάουντ, πιστεύω πως δεν θα πάει για σκόρερ.
    Ο Μπαρτζώκας δεν αρέσκεται σε αλλαγές/ προσθήκες μέσα στην περίοδο, πόσο μάλλον να πάει σε δύο.

  • Jiannis77
    Jiannis77 Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 06:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή υπάρχει διάχυτη απογοήτευση σε πολλούς φίλους Ολυμπιακούς, ειδικά για την Α1, ας μην ξεχνάμε ότι φέτος θα παίξουμε και 3ο ματς με τους βάζελους πριν ξεκινήσουν τα πλέι-οφ του Πρωταθλήματος Ελλάδας. Για να τους καβαλήσουμε στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου θα πρέπει να τους κερδίσουμε 2 φορές στο ΟΑΚΑ. Μια φορά στον δεύτερο γύρο και άλλη μια στο μίνι πρωτάθλημα των 5 αγωνιστικών μεταξύ των 6 πρώτων της βαθμολογίας. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να καλυψουμε το -12 στο ματς του δεύτερου γύρου (δύσκολο, αλλά σάμπως δεν το έχουμε ξανακάνει;), οπότε θα τους καβαλήσουμε στην κανονική περίοδο και θα παίξουμε το 3ο ματς στο ΣΕΦ.

    Αν ο μη γένοιτο δεν το κάνουμε αυτό, θα παίξουμε τελικούς με μειονέκτημα, οπότε θα χρειαστούμε νίκη πάλι στο ΟΑΚΑ. Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια. Έτσι κι αλλιώς αυτά είναι μακρινά σενάρια. Για την ώρα προέχει η επιστροφή των τραυματιών (Σικμα, Σακ) στην αγωνιστική δράση, η διαχείριση των 7 παιχτών (Γουόκαπ, Γκος, Κάνααν, Παπ, Πίτερς, Φαλ, Μιλου) που τραβάνε όλο το κουπί μέχρι τώρα στη σεζόν και η εκμετάλλευση των υπολοίπων παιχτών που έχουμε στο ρόστερ, έτσι ώστε να προσφέρουν κι αυτοί περισσότερα από αυτά που έχουν δείξει (Λαρυ, Μπραζ).

    Σύνολο 9 γεροί+2 τραυματίες. Από τους 9 υγιείς, είναι αρκετά εύκολο να προκύψει κάποιος ακόμα τραυματισμός, αν συνεχίσουν να καταπονούνται διαρκώς. Τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι υπάρχει πολύ καλό επιστημονικό επιτελείο στην ομάδα, που ελέγχει την κατάσταση των παιχτών και προτείνει στον κόουτς τους χρόνους που θα μπορούσε να αγωνιστεί ένας παίχτης με "ασφάλεια".

    Μακάρι να ενισχυθεί κι άλλο η ομάδα με ετοιμοπόλεμους παίχτες, μιας και οι 5 συμπληρωματικοί που έχουμε (Λούντζης, Πάπας, Τανούλης, Τσάμης, Αμποσι) δεν δείχνουν να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Μελλοντικά μπορεί να γίνουν βασικοί, αλλά για την ώρα βοηθάνε μόνο στις προπονήσεις.

    Δεν είναι τόσο άσχημα και μίζερα τα πράγματα όπως φωνάζουν αρκετοί φίλοι εδώ μέσα, αλλά δεν είναι κι όλα ρόδινα και φανταστικά όπως θα θέλαμε. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης από όλους (παίχτες, προπονητές & προέδρους). Η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα και τίποτα δεν κρίνεται από Νοέμβρη μήνα. Υπομονή και πίστη στην ομάδα, το αξίζει!

  • Ν
    Ν Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 01:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Θέλει προσπάθεια να χάσεις απ αυτούς όσοι είδαν το ματς 12 λεπτά η μπαρτσα παίζει με τα 3α της δεν ήξερα ουτε 1 παίχτη με πιτσιρίκια έπαιζε κ έτσι έπεσε η διαφορα!
    Δυστυχώς η τσιγκουνιά κ ξεροκεφαλιά θα μας κάνει να χάσουμε το πρωτάθλημα απ αυτούς που απλά τα σκάνε
    Ξυπνήστε κ παρτε 2 παίχτες να ηρεμήσουμε
    Υ.γ ο αταμαν δεν βγάζει χειμώνα κακό για εμάς

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, συμφωνώ, έχανε με 28π διαφορά και έχει θέματα πολλά σαν ομάδα. Όμως φαίνεται πως υπάρχουν διαστήματα στα οποία είναι συμπαγής και έχει τα υλικά για να φτιάξει κάτι καλό. Ως τώρα εμένα το πρόβλημα του Βαζελου δείχνει να είναι ο Αταμαν.
    Σαν ξενερωμενος συνέχεια. Καλύτερα να είχαν τον Σερελη 1ο προπονητή.
    Ο Τούρκος είναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.
    Τον έκαναν μάγκα οι Μισις και Λαρκιν.
    Τους ίδιους παίχτες αν τους προπονουσε ο Μπαρτζωκας θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα τον αγώνα καλά καλά γιατί είμαι στη δουλειά και έχασα πολλά σημεία ειδικά στο διάστημα που ξέφυγε η διαφορά. Στη 1η περίοδο πάντως και τη 2η στεκόταν πολύ καλά.
    Όπως και να χει, θα είναι ΈΓΚΛΗΜΑ αν χάσουμε φέτος τον τίτλο από αυτό τον Παναθηναικο. Μη τους υποτιμήσουμε.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ βλέπω ότι στρώνει ο Βαζελος σιγά σιγά...δεν είναι ομαδάρα ούτε θα γίνει. Δεν μιλάω για Ευρώπη. Αλλά για επίπεδο διεκδίκησης Ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν είναι το σκορποχωρι που ήταν πριν ένα μήνα.
    Από κει και πέρα, εννοείται ότι για το μπάτζετ που έχουν φέτος είναι τραγική η εικόνα τους. Αλλά στο τέλος θα δείξει τι θα έχουν καταφέρει. Εμάς μας νοιάζει να μην χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα από τα ίδια μας τα εγκληματικά λάθη στο ροστερ.
    Εύχομαι να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Καμία ομάδα ως τώρα δεν έχει δείξει κάτι το σπουδαίο η να τρομάζει με την εικόνα της.
    Αν γίνουν οι κινήσεις που πρέπει μπορούμε να γίνουμε ξανά ομαδάρα και να τους σαρωσουμε.

    REDGOAL: Ναι στρώνει, ήταν στο -28 στο τρίτο δεκάλεπτο και αν δεν χαλάρωνε η Μπαρτσελόνα θα έτρωγε 40άρα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...