roumeliotis

Carwiz

Lentiamo τοπ επιλογές σε γυαλιά οράσεως-ηλίου

casino loutrakiou
redwell

Το Lentiamo είναι το κορυφαίο διαδικτυακό κατάστημα με οπτικά προϊόντα όπως γυαλιά υψηλής ποιότητας και φακούς επαφής, με κορυφαίες τιμές και προσφέροντας παράλληλα μια άνετη εμπειρία αγορών. Με ενεργητικό προσωπικό που απαρτίζεται από οπτικούς, ειδικούς στην υποστήριξη πελατών και λάτρεις των γυαλιών, το Lentiamo προσφέρει μοντέρνα σχέδια γυαλιών οράσεως με φακούς υψηλής τεχνολογίας, γυαλιά ηλίου επώνυμων σχεδιαστών και φακούς επαφής.

Οι εμπορικές μάρκες γυαλιών και οπτικών προϊόντων που εμπιστευόμαστε

Η μεγάλη γκάμα από οπτικά προϊόντα και αξεσουάρ της μόδας που συνεχώς αυξάνεται στο Lentiamo, περιλαμβάνει γνωστές μάρκες όπως Ray-Ban, Michael Kors, Emporio Armani, Carrera και πολλές άλλες. Οι χρήστες φακών επαφής μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα και από μάρκες φροντίδας ματιών όπως Acuvue, Biofinity, Lenjoy και DAILIES, που παράγονται από διάσημους κατασκευαστές όπως οι Alcon, Bausch & Lomb, CooperVision και Johnson & Johnson.

Έτσι προσφέρουμε μια βέλτιστη εμπειρία αγορών

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γυναικεία, ανδρικά και unisex σχέδια, να δηλώσετε την ιατρική σας συνταγή και να επιλέξετε την προτιμώμενη επίστρωση που θα θέλατε για τους φακούς σας στα γυαλιά – όλα σε τέσσερα εύκολα βήματα. Στο Lentiamo προσφέρουμε εξαιρετικό blue light φίλτρο, αντανακλαστική επικάλυψη και υδρόφοβη προστασία για την επιφάνεια των φακών στα γυαλιά. Όλες οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά των γυαλιών σας προετοιμάζονται και κατασκευάζονται από τους επαγγελματίες οπτικούς μας για να παραδοθούν χωρίς έξοδα αποστολής στην πόρτα σας.

Δείτε τι πληρώνετε για τα όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας

Ως ηλεκτρονικό κατάστημα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε έως και 50% χαμηλότερες τιμές από τα κανονικά οπτικά καταστήματα. Επιπλέον, όλα τα γυαλιά μας, τα blue light γυαλιά και γενικότερα όλα τα σχέδια μας αποστέλλονται απευθείας στον χώρο σας με δωρεάν έξοδα αποστολής. Έτσι πληρώνετε μόνο για το πραγματικό προϊόν και την υψηλή του ποιότητα και όχι για περιττές χρεώσεις.

Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας

Ξεκινήσαμε να εξυπηρετούμε τους πρώτους πελάτες μας το 2008. Σήμερα είμαστε από τους μεγαλύτερους πωλητές γυαλιών οράσεως, ηλίου και φακών επαφής στην Ευρώπη και μπορείτε να μας βρείτε σε 17 χώρες: Τσεχία, Σλοβακία, Αυστρία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Δανία, Σουηδία, Ισπανία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ιρλανδία.

Σας προσφέρουμε πάντα επαγγελματικές συμβουλές

Για ερωτήσεις και απορίες, το τμήμα εξυπηρέτησης του Lentiamo που αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα φιλικού ειδικού προσωπικού, θα προσπαθήσει να προσφέρει μια άνετη εμπειρία αγοράς στους πελάτες και θα απαντήσει στην κάθε τους ερώτηση. Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στο κατάστημά μας και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες μας στο 2112340040 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Advertorial

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...