roumeliotis

Carwiz

Αποδυτήρια... υγείας χωρίς τον τοξικό (vid)

casino loutrakiou
redwell

Δυο στα δυο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα της σεζόν και θα λέγαμε πως ήταν σα να μην πέρασε μια... μέρα από την επική 28άρα στο ΟΑΚΑ που ανάγκασε τους οπαδούς του τριφυλλιού να διαλύσουν το γήπεδο για να μη χάσουν με 40+ πόντους και γραφτεί ανεπανάληπτη ιστορία.

Δεν ξέρω πώς θα πάει η σεζόν για τον Θρύλο σε Ελλάδα και Ευρώπη αν και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως αισιόδοξα και ειδικά από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δηλώνει ικανοποιημένος από το ρόστερ, τότε αισιοδοξώ ακόμα περισσότερο, ξέρω όμως πολύ καλά ότι καθάρισαν τα αποδυτήρια.

Ποτέ δεν θα βγει να το πει δημόσια κανένας από τους μέχρι προ τετραμήνου συμπαίκτες του Κώστα Σλούκα, ούτε βέβαια ο Coach-B και το προπονητικό τιμ, η αλήθεια είναι όμως πως "ξεβρώμισε" από την τοξικότητα η ομάδα.

Την περσινή σεζόν και ειδικά από τα μέσα και μετά, ο Ολυμπιακός σαν μια... γροθιά έδινε τις "μάχες" του, κέρδιζε μεγάλα ματς και κούπες, όλοι στα αποδυτήρια έστηναν "γλέντι" και υπήρχε σε μια... γωνίτσα όταν έφευγαν οι κάμερες ο Κώστας Σλούκας σαν συννεφιασμένη Κυριακή.

Με ένα... μίζερο χαμόγελο το οποίο "φόραγε" για να μην φανεί ότι "πόναγε" επειδή η ομάδα ήταν "ορχήστρα" και δεν εξαρτιόταν από κανέναν παίκτη αλλά από το σύνολο. Το απέδειξε πολλάκις καθώς κονιορτοποίησε κάθε αντίπαλο με 25-30 πόντους διαφορά (σ.σ. βλέπε ΟΑΚΑ με ΠΑΟ και Τουρκία με Φενέρ) ακόμα και χωρίς τον Βεζένκοφ και χωρίς τον Σλούκα που ήταν τα "πρώτα βιολιά".

Αυτό δεν το άντεχε ο αρχηγός πλέον του Παναθηναϊκού και δημιουργούσε μια τοξικότητα στα αποδυτήρια η οποία όσο και να προσπαθούσαν να δώσουν τόπο στην οργή όλοι και να ευχαριστηθούν τις νίκες και τις επιτυχίες, αποτελούσε έναν λεκέ.

Ο "λεκές" έφυγε πλέον και τα αποδυτήρια έγιναν πιο καθαρά από ποτέ. Βλέπεις παίκτες σαν τον Γουόκαπ, τον Κάναν, τον Μιλουτίνοφ, τον ΜακΚίσικ, τον Γκος, τον Πίτερς μαζί φυσικά με τους Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Λούντζη και όλα τα παιδιά να χαίρονται και να πανηγυρίζουν με χαμόγελα και σφιγμένες γροθιές τις επιτυχίες της ομάδας. Να αγκαλιάζονται και να πειράζονται, να γελάνε και να βιώνουν με γνησιότητα χαρακτήρα όλες τις στιγμές σε αυτά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 3:30'' και μετά και θα κατανοήσετε πλήρως ότι φέτος, περισσότερο από ποτέ, ο Ολυμπιακός θα είναι ένα σύνολο που θα έχει το "Εμείς" πάνω από το "Εγώ" και γι' αυτό θεωρώ ότι θα φτάσει ξανά μακριά. Πόσο; Θα δείξει. Του χρωστάει πάντως κάτι η ιστορία...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Playmaker

22 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 11:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, σχετικά με ΤΑΡΙΚ ΜΠΛΑΚ, ο λόγος που δεν ανανέωσε ηταν εξαιτίας καποιας κακης συμπεριφοράς τετοιου βαθμού που ο Μπαρτζώκας δεν του το συγχωρεί με τπτ η αλλος;
    Yπάρχει επικοινωνία η θα μπορούσε να υπαρξει ξανά ;
    Πως θα σου φαινόταν αν ερχόταν για 3ος ψηλος;

    REDGOAL: Επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στο F4 του Κάουνας και τελείωσε με συνοπτικές. Παίκτες που κάνουν του κεφαλιού τους, δεν τους θέλει ο κόουτς. Μοιάζει αδύνατο να ξανασχοληθεί...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 09:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλήθεια, πως είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να ήταν από μικρός στην ομάδα μας, να έφυγε να ξαναγύρισε και αφού ξαναέφυγε με φαιδρό τρόπο να λέει τόσο απαράδεκτες εκφράσεις και μπηχτές που δείχνουν αχαριστία και μικρότητα!!!!
    Όταν ένας άνθρωπος, ένας παίκτης δεν αναγνωρίζει ότι αυτό που έγινε το οφείλει στην ομάδα που τον ανέδειξε και για το χρήμα τα ισοπεδώνει όλα με με τον πιο α΄χαριστο τρόπο τελικά είναι ανθρωπάκι και γελοίος!!!!

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 20:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Άρη είναι πιο ήρεμος γιατί όσο πάει ολοκληρώνει το όραμα του. Νιώθει ικανοποίηση και σιγουριά.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 18:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Δειτε μονο ποσες φορες παταει τις φωνες στον Λεσορτ, στον Χουαντσο και τους υπολοιπους ενω οταν του δινουν οδηγιες απο τον παγκο λεει "παρατα μας" με τα χερια...

    Βεβαια αυτος θα τα τσεπωσει τα 10εκ ευρω και θα τον αποθεωνουν οπαδοι ομαδος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ!!!!

    Αυτο αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια....

    Να σε αποθεωνουν στο Οακα οταν εισαι παικτης της Φενερ επειδη ειχες βαλει τριποντο στο Σεφ και πηδαγες σαν κατσικι και εσυ μα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι σε σεβονται????

    Αυτοι που προχτες εβριζαν ΞΑΝΑ την Ολυμπια και που ευχονταν ΚΑΡΚΙΝΟ στα παιδακια του Σπανουλη;;;;

    Σλουκα εισαι βλακας ή τον παριστανεις ρε φιλε;;;;;

    Καλα να παθεις για το φετινο, επιλογη σου ειναι, ΛΟΥΣΟΥ ΤΗΝ

  • Άρης
    Άρης Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 17:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά όλα αυτά..
    Η ομάδα είναι δημιούργημα Μπαρτσοκα και κανένας Σλούκας δεν έχει θέση εδώ.
    Επίσης βλεπω στον κουτς μια καλή αλλαγή όταν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ στα ταιμ ούτε ήταν πολύ ψυχρεμος ήρεμος μεθοδικός μεγάλη υπόθεση όταν δεν παίζεις καλά ο προπονητής να σε εψυχωνει να σου μιλά ήρεμα έχουν και η παίκτες πιο καθαρό μυαλό μετά.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 17:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal Θα ήθελα να μου απαντήσεις σε ένα ερώτημα που με βασανίζει χρόνια τώρα. Με αγωνία παρατηρώ οτι τα φρύδια του κορυφαίου Ευρωπαίου παίκτη όλων των εποχών γίνονται πιο λεπτά χρόνο με τον χρόνο. Που οφείλεται αυτό? Πραγματικά ανησυχώ.

    REDGOAL: Φίλε δεν ξέρουμε...

  • Mike7
    Mike7 Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ομάδα με ολη τη σημασια της λέξης.Κάτι όμως με έχει ανησυχήσει γιαυτο και είδα το βιντεο πολλές φορές για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα .Redgoal υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ Μακ Κισικ και Πίτερς γιατί όταν μπήκε για να χαιρετίσει τους παίκτες τοσο στην αρχη όσο και στο τέλος είναι σα να μην τον βλέπει.Άσε που στην αρχή αγνοώντας τον ξεκιναει τους χαιρετισμούς αναποδα .Μακάρι να κάνω λάθος αλλά εμένα αυτή την εντύπωση μου έδινε .

  • El d
    El d Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν έπρεπε καν να ξαναγυρίσει στο θρύλο!!! Ντροπή του τα όσα κάνει πολύ μικρός άνθρωπος .κέρδος για την ομάδα το ότι έφυγε!!!!

  • STAVROS RED 7
    STAVROS RED 7 Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Σύγαυροι μην ασχολήστε πλέον με τον πρώην, η ιστορία θα δείξει ότι καλά έκανε κ έφυγε κ πήγε στην ομάδα που του αξίζει * μας είναι παντελώς αδιάφορος!
    Πρώην γερά πάρτους τα λεφτά, αυτό τίποτε άλλο!
    Εντάξει είμαστε, εντάξει είμαστε!
    Μόνο Θρύλος κοντά στην ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε!!!

  • Νοστράδαμος
    Νοστράδαμος Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Πιστεύω εδώ και λίγους μήνες δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Πολλές "μεγάλες" δηλώσεις, από' κει που δεν ακουγόταν καθόλου, τώρα κάθε 3 και λίγο βλέπουμε κι έναν Σλούκα να κάνει δήλωση. Εν τέλει μου φαίνεται ότι εκτός από παραπάνω λεπτά συμμετοχής, ήθελε να' ναι κι αρχηγός και τον πείραζε που ήταν ο Παπ. κι όχι αυτός... Όσο για την απόδοσή μας είμαι ευχαριστημένος, δεν θα κρύψω ότι με προβλημάτισαν οι 74 και 75 πόντοι στα πρώτα ματς, ειδικά στο 2ο όπου η περιφέρεια τα πήγε. Βέβαια με Φαλ και Μπραζντέικις πιστεύω θα παίρνουμε και παραπάνω πόντους! Ομαδάρα έχουμε και πάλι πάντως! Καλή μας χρονιά!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...