roumeliotis

Carwiz

Με το 2.30 της Κέιμπριτζ και combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (04/09/23) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας, η Κέιμπριτζ υποδέχεται τη Ρέντινγκ. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας διεξάγονται τα παιχνίδια, Μποτοσάνι-Χέρμανσταντ και Σέπσι-Άραντ.

Μποτοσάνι – Χέρμανσταντ (18:30)

H Μποτοσάνι συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από την Εκομάξ Κλουζ. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αγνοεί τη χαρά της νίκης μετά από επτά (3 ισοπαλίες, 4 ήττες) αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ρουμανίας. H Χέρμανσταντ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με αντίπαλο την Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ. Μία ήττα στα πέντε πρόσφατα ματς στην κατηγορία, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, με τη Χέρμανσταντ να προσφέρεται οριακά φαβορί. Επιλογή το combo bet X2+Over 1.5 Goals με 2.10 απόδοση.

Σέπσι – Άραντ (21:30)

Η Σέπσι ηττήθηκε στην παράταση (3-2) από την Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα Ρουμανίας έχει να αγωνιστεί από τις 21/08, όταν και έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Χέρμανσταντ. Αήττητη και στα πέντε φετινά ματς στην κατηγορία, με απολογισμό: 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Άραντ νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Προγνωστικό: Η Σέπσι υπερέχει σε ποιότητα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στον άσο (1) σε τιμή 1.72.

Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ (22:00)

Η Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Λέιτον Όριεντ. Μετά από πέντε φετινές αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Αγγλίας, έχει απολογισμό: 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα τα 2-3 Goals εμφανίστηκαν σε ισάριθμες (5) περιπτώσεις! Η Ρέντινγκ ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ίπσουιτς και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στο πρωτάθλημα υπέστη εντός έδρας ήττα 2-1 από την Έξετερ, αποτέλεσμα που διέκοψε το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών.

Προγνωστικό: Καλύτερη συνολικά η εικόνα της Κέιμπριτζ Γιουνάιτεντ, περιμένουμε έστω και οριακά να λυγίσει την αντίσταση της Ρέντινγκ. Ποντάρισμα στον άσο (1) με απόδοση 2.30.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Παρασκήνια

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...