roumeliotis

Carwiz

Υπόκλιση... Ομπράντοβιτς σε Ολυμπιακό

casino loutrakiou
redwell

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της ομάδας του Βελιγραδίου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έπλεξε το εγκώμιο των Πειραιωτών. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος στην Ευρωλίγκα. Παρουσιάζει καταπληκτικό μπάσκετ, παίζει σαν ομάδα και δεν εξαρτάται από έναν παίκτη.

Έχουν φανταστικό ρυθμό στην επίθεση, παίζουν με υπομονή και πολλές επιθέσεις τους εκδηλώνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα, αναζητώντας με υπομονή ένα ελεύθερο σουτ.

Στην άμυνα παίζουν με αλλαγές, ακόμη και με τον Φαλ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την άμυνά τους.

Aπό εκεί εξασφαλίζουν κυρίως το πλεονέκτημά τους και μετά, έχουν ανοιχτό γήπεδο.

Διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό ρυθμό και να προσφέρουν εύκολα καλάθια».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

1 σχόλιο

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα μας αποτελεί έμπνευση για όλες τις ομάδες και προκαλεί θαυμασμό.
    Μπορεί μέσα στη χρονιά όσο και να μας "διαβάζουν" να μην έχουν καταφέρει να μας σταματήσουν. Ίσως από πέρυσι που το έβλεπαν να γίνεται, το υποτιμησαν και δε πίστευαν ότι θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι.
    Την νέα όμως σεζόν 23-24 θα είναι σίγουρα πιο αφυπνισμενοι όλοι και ειδικά οι μεγάλες ομάδες.
    Σε συνδυασμό με το γεγονός πως εμείς θα έχουμε κάποιους παίχτες μεγαλύτερους ηλικιακά ενώ κάποιοι όπως ο Βεζενκοφ & Σλουκας παίζει να κουνήσουν μαντήλι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, η ομάδα μας θα αποδυναμώθει. Εκτός κι αν κάνει πάλι μαγικά ο Μπαρτζωκας και τους αντικαταστήσει με παίχτες ισάξιους που δεν θα περιμένουμε.

    Ας τελειώσει πρώτα αυτή η χρονιά και βλέπουμε όμως... Ας μη προτρέχω.
    Βλέπω όμως και το λέω από τώρα, ότι θα έχουμε αλλαγή σε πολλά πράγματα. Για μένα το να παραμείνει ο Ολυμπιακός μια ομάδα δυνατή που να γουστάρει ο κόσμος της να τη βλέπει και να είναι σε επίπεδο τέτοιο ώστε να έχει την 8αδα σίγουρη.
    Θέλω να πω ότιθα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά, να μην φτάσουμε σε σημείο να απογοητευτουμε αν η ομάδα κάνει χρονιές χειρότερες από τη φετινή. Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι εξωπραγματικο.
    Δεν γίνεται ομάδα με μπάτζετ σα το δικό μας να κάνει κάθε χρόνο τέτοιες εμφανίσεις. Αν τελικά καταφέρουμε και τερματίσουμε στη regular season 1η θέση, θα είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ιστορία της ομάδας.
    Για μένα σα να πήραμε την ευρωλίγκα θα ειναι. Όλοι θέλουμε να τη κατακτήσουμε φέτος αλλά αν δεν συμβεί, θα είναι τραγικό λάθος να θεωρήσουμε τη χρονιά αποτυχημένη.
    Εγώ παιδιά μια αξιοπρεπή ομάδα δυνατή θέλω να έχω στην Ευρώπη και να παιρνω το πρωτάθλημα. Εκεί θέλω να τους γαζωνουμε.
    Μπορει το 12-0 να γίνει 20-0????
    Διότι είτε κάνουμε τα 3 ευρωπαϊκά 4 είτε 5 αυτό δε μου λέει τπτ.
    Δυστυχώς η μόνη μας κάψα είναι να φτάσουμε τα 6 του Παναθηναϊκου. Κάλπικα η όχι κάποια, καλώς ή κακώς τα έχει και τα περηφανευεται. Οκ. Μακάρι να τους φτάσουμε αλλά και να μην το κάνουμε, έχουμε άλλους τρόπους να δείξουμε την ανωτερότητα μας από δω κ πέρα.
    Καλή η ιστορία και το παρελθόν αλλά δε μένεις εκεί. Κι αυτοί μείνανε στο παρελθόν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

«Στόχος μσς είναι να πάμε στο F4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του δεύτερου ματς με τη...