roumeliotis

Carwiz

Επιστρέφει και... τρώει παιδάκια ο δεινόσαυρος Φαλ

casino loutrakiou
redwell

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα, με τον Τζόελ Μπολομπόι παρκαρισμένο στον πάγκο, με τον Ταρίκ Μπλακ σε μέτρια βραδιά ο Θρύλος πέρασε από το Κάουνας με 72-74 αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Ναι μεν ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ξανά διαστημικός και ο Σακίλ ΜακΚίσικ παράγοντας νίκης και ουσιαστικά οι δυο τους έκαναν τη διαφορά και χάρισαν το διπλό, όμως επιτρέψτε μου να σταθώ στον Μουσταφά Φαλ.

Ο Γάλλος σέντερ δεν ήταν στα καλύτερά του το τελευταίο δίμηνο-τρίμηνο, αποτέλεσμα του γεγονότος ότι έχει δυο χρόνια και κάτι μήνες να ξεκουραστεί λόγω Ολυμπιακών Αγώνων και Ευρωμπάσκετ, όμως στη Λιθουανία έκανε μαγικά.

Το θηρίο των 218 εκατοστών ολοκλήρωσε το ματς με 7 ασίστ που συνιστούν ρεκόρ καριέρας και νούμερο που μόνο διορατικοί και κλασάτοι γκαρντ μπορούν να πιάσουν σε ένα ματς.

Πέραν της δημιουργίας του, ήταν κομβικός στην επίθεση των ερυθρολεύκων, καθώς κάθε σχεδόν μπάλα πέρναγε από τα χέρια του για να φτιάξει από εκεί ο Ολυμπιακός τις επιλογές του και να βρει σουτ ή κοψίματα για λέι απ.

Ο έμπειρος σέντερ έχει ανέβει, βρίσκει τις ανάσες και τις αντοχές του και η αντιμετώπισή του είναι...  δίκοπο μαχαίρι για κάθε αντίπαλο.

Στο Κάουνας, όταν η Ζάλγκιρις αποφάσισε να στείλει πάνω του βοήθεια, οι ερυθρόλευκοι κίνησαν με κινηματογραφική ταχύτητα την μπάλα και βρήκαν ελεύθερα τρίποντα ή αφύλακτο παίκτη με διάδρομο για να φτάσει σε εύκολο καλάθι.

Και είναι "κυκλωμένο" εδώ και καιρό το χρονικό σημείο της αγωνιστικής ανόδου του "δεινοσαύρου" από το προπονητικό τιμ. Τώρα ξεκινά για να πιάσει πικ στην τελική ευθεία της σεζόν, εκεί που θα κρίνονται όλα και ο Γάλλος θα τρώει... παιδάκια στα παρκέ της Ευρωλίγκας και της Α1.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

2 σχόλια

  • GEO
    GEO Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 02:12 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv χα χα και κοντοσούβλια θα προσέθετα

  • geodiv
    geodiv Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 22:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Να επισημάνω τη διαφορά με τον Μαρσέλο που έτρωγε μόνο πα'ι'δάκια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...