roumeliotis

Carwiz

Πρωταθληματική χρονιά αλλά λίγα πράγματα...

casino loutrakiou
redwell

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός της σεζόν 2021-22 είναι η ομάδα που είδαμε στη Λεωφόρο να χάνει από τον ΠΑΟ με 1-0 και δυστυχώς προσέθεσε έναν ακόμα κρίκο στις φετινές μέτριες ως... αδιάφορες εμφανίσεις της γεμίζοντας προβληματισμό τον κόσμο.

Ο τίτλος έρχεται γιατί ο ανταγωνισμός είναι μηδενικός και οι ομάδες που "μάχονται" μαζί με τον Θρύλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν κατά πολύ χειρότερες των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός φέτος μπάλα δεν έπαιξε καθόλου, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, όμως οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήταν τόσο ανύπαρκτοι που δεν κατάφεραν ούτε κατά διάνοια να προβληματίσουν τους ερυθρόλευκους.

Καλός ο τίτλος, καλός ο εμπλουτισμός της τροπαιοθήκης αλλά το πρώτο μέλημα ενόψει της νέας σεζόν θα πρέπει να είναι η αγωνιστική "ανάσταση" της ομάδας για να ξαναπαίξει μπαλάρα και να μην έχει επί μήνες αυτή την τραγική εικόνα στο χορτάρι.

Γιατί δεν είναι ένα, δυο, πέντε ματς που ο Ολυμπιακός φέτος είχε μια εντελώς προβληματική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, είναι όλη η σεζόν έτσι. Από την αρχή ως το τέλος της. Επειγόντως χρειάζονται κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

11 σχόλια

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 02:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήμουν από αυτούς που έγραφα, εδώ μέσα, ναι στην κριτική και όχι στην απαξίωση, αλλά κουράστηκα και εξοργίστηκα. Πολλά μπορούμε να πούμε, αλλά, όπως έγραψαν κι άλλοι σύγγαυροι, το ψάρι βρωμάει απ΄ το κεφάλι. Είναι η ώρα, μετά το τέλος της σεζόν, ο Μαρινάκης να ξαναδώσει όραμα... Εγώ είμαι η τελευταία τρύπα της φλογέρας, που λεν και στο χωριό μου, κι αυτός ο μαέστρος κι ό,τι άλλο θέλει. Αλλά, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ! Ας μην το ξεχνάει κανένας αυτό. ΥΓ. Μπράβο REDGOAL!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΛV δε με διαβαζεις.τα γραφω εδω κ χρονια,πιθανοτητα απο τους πρωτους και διαφοροποιουμενος απο το 95% π τα βαζει ειτε με παιχτες ειτε με προπονητη-τες.Οι φιλαθλοι του ολυμπιακου,αν κ αρχιζουν και αντιλαμβανονται καποιοι πλεον,δεν το συνειδητοποιουν γιατι ακουν κ διαβαζουν τα πληρωμενα παπαγαλακια του μεροκαματου του ασχους κ της ντροπης,γιατι εχουν τσιμπλες σε ματια κ μυαλα,γιατι παρακολουθουν απο συνηθεια χωρις να αντιλαμβανονται τι βλεπουν.επισης το εχω γραψει εκατο φορες οτι η διοικηση ειναι ανωνυμης εταιριας που αντιμετωπιζει τον κοσμο πελατειακα και τα στελεχη υπαλληλικα.

  • ΛV
    ΛV Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 21:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ούτε ο προπονητής φταίει, ούτε οι παίκτες φταίνε.
    Για την πιο αστεία ποδοσφαιρική λίγκα της Ευρώπης, μια χαρά είναι και ο coach και το roster.
    Η εταιρία αυτό το όραμα έχει για το club, αυτή είναι και η προοπτική που δίνει στο σύλλογο.
    Αγαθοεργίες, φιλικά ματς, μεταγραφές εντυπωσιασμού, επικοινωνιακά κόλπα, εταιρικά συνθηματάκια, μηδέν Ευρώπη, κλπ.
    Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν οι Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, τόσο καλύτερα θα το χωνέψουν.
    Απλά πράγματα.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΟΥΣ ΤΖΟΛΕ ΚΑΡΕΜΠΕ ΖΙΟΒΑΝΙ;
    ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΑΚΙ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΤΟΥ

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι. Αν δεν αποφασίσει η διοίκηση να αλλάξει στάση η ομάδα, λίγο πολύ αυτό θα γίνεται. Πρωτάθλημα εύκολα-δύσκολα, πώληση παικτών και λιγο παραμύθι από Ευρώπη.

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιος Βαλβερδε ρε φιλε.Ολοι λενε οτι ο Μαρτινς ειναι κλασεις ανωτερος του!Οπως κ οτι ο Σεμπα ειναι καλυτερος του Τζολε ,ο Ρεαμπτιουκ του Γεωγατου,ο Μπουχαλακης του Καρεμπε,ο Τικικιο του Ζιοβανι .κλπ ...Εγω αυτους πιστευω κ οχι τα ματια μου η εσενα που εισαι Ολυμπιακος γιατι γεννηθηκες Ολυμπιακος.Δλδ δεν πρεπει να πιστευουμε αυτους που βγαζουν λεφτα απ την ομαδα ???Θα τριζουν τα κοκκαλα οσων φυγανε για αυτη την ομαδα με τη καταντα μας ρεεεεε κ το λεω χωρις να σπιλωνω τη μνημη τους!

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 15:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Για πολλοστη φορα το Ρεντγκολ λεει αληθειες και με καλυψε 1000%....

    ΥΓ:Και να φανταστειτε οτι αναλογο κραξιμο απο τον κοσμο σε σχολια εδω μεσα εχει φαει Η ΑΡΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ( που παει για τρεμπλ)!!!!

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ernesto Valverde ....

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 14:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal,
    μπράβο για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Είστε οι μόνοι που γράφετε τα πράγματα με το όνομά τους και γι'αυτό σας διαβάζουμε καθημερινά. Η ομάδα δεν τραβάει, δεν παίζει μπάλα και δεν θυμίζει σε τίποτα τον Ολυμπιακό άλλων χρόνων. Πονάνε τα μάτια μας με αυτό που βλέπουμε. Το καλοκαίρι πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, να γίνει μια ανανέωση και να προσληφθεί κάποιος νέος προπονητής να χτίσει την ομάδα. Προσωπικά δεν με πειράζει τη σεζόν 2022-2023 να μην πάρουμε το πρωτάθλημα, αρκεί να χτιστεί μια νέα ομάδα με προοπτική. Με τον Μαρτίνς δεν γίνεται αυτό. Ο Μαρτίνς δεν εμπιστεύεται νέους έλληνες παίκτες, δεν εμπιστεύεται βαλκάνιους και σκανδιναβούς. Μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να δουλεύει με πορτογάλους και βραζιλιάνους. Δικαίωμα του αλλά και δική μας απαίτηση είναι να δούμε και κάποια ταλέντα να αναδεικνύονται. Δεν γουστάρουμε ο ολυμπιακός να είναι κέντρο διερχομένων και από τις 15 μεταγραφές να πιάνουν μία ή δύο το πολύ.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022 14:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστό το άρθρο σας αγαπητό ρεντγκολ αλλά πιστεύω ότι η πρώτη και απαραίτητη μεταγραφή για τη νέα χρονιά είναι η πρόσληψη νέου και ικανού προπονητή.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...