roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Απόλλωνας Πάτρας Bullets

casino loutrakiou
redwell

Στο ΣΕΦ την Κυριακή (12/12, 17:00) ο Θρύλος φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας σε ματς για τη 10η ημέρα της Basket League και οι σημειώσεις "σφαίρες" που προκύπτουν από το μπακγκράουντ αυτού του αγώνα είναι πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες. Πιο αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός μοιράζεται την κορυφή της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό μετρώντας τρεις νίκες και μία ήττα στην έδρα του. Ο Απόλλωνας από την άλλη πλευρά έχει ρεκόρ 1-3 μακριά από το γήπεδο του, περνώντας με τη νίκη από το Ιβανώφειο και έχοντας ηττηθεί από τον Κολοσσό, το Λαύριο και το Περιστέρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

* Ο Γιαννούλης Λαρντζάκης έκανε επτά λάθη στα τέσσερα πρώτα και δύο στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Basket League.

* Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε επτά ασίστ στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού ενώ είχε τέσσερις στα πρώτα πέντε.

* Ο Κώστας Σλούκας είχε 4+ εκτελεσμένα τρίποντα στα έξι τελευταία και συνολικά στα επτά από τα οχτώ παιχνίδια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα.

+ Πιο εύστοχος κατά 9,9% στις βολές (80,8% έναντι 70,9%) και κατά 3,8% στα δίποντα (62,7% έναντι 58,9%) είναι ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια του έναντι εκείνων που δίνει εκτός έδρας.

- Κατά 8,9% μειώνεται η ευστοχία των «ερυθρόλευκων» από το τρίποντο όταν αγωνίζονται εντός έδρας. Είχαν 35,3% στα τέσσερα εντός και 44,2% στα εκτός έδρας παιχνίδια τους.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

* Ο Ορλάντο Κόουλμαν είχε διψήφιο αριθμό πόντων και στις επτά εμφανίσεις του στη Basket League και τουλάχιστον 20 στις τέσσερις από αυτές.

* Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε διψήφιο ranking στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και συνολικά σε έξι από τα οχτώ του Απόλλωνα.

* Ο Τόμας Κλίβελαντ έμεινε χωρίς λάθος στα δύο τελευταία και συνολικά στα τέσσερα από τα οχτώ παιχνίδια του Απόλλωνα Oscar ενώ έχει μόνο τέσσερα σε 193 λεπτά συμμετοχής.

+ 3,5 επιθετικά ριμπάουντ περισσότερα έχει ο Απόλλων εκτός έδρας (10) σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια του (6,5).

- Κατά 11,5 πόντους μειώνεται η επιθετική παραγωγικότητα της ομάδας της Πάτρας όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της αφού σημειώνει 68 πόντους έναντι των 79,5 που έχει σε αυτήν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...