roumeliotis

Carwiz

Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης καιρού από Ε.Μ.Υ.

casino loutrakiou
redwell

Επιδείνωση του καιρού σε πολλά σημεία της χώρας αναμένεται από σήμερα Τρίτη 12/11, με την Ε.Μ.Υ. να εκδίδει Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, στο οποίο αναφέρονται τα ακόλουθα:

"Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12-11-2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.

Α. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες:

1. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (12-11-2019)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και από τις βραδινές ώρες η δυτική, η νότια Πελοπόννησος και τη νύχτα η δυτική Μακεδονία.

2. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (13-11-2019)

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες.

Από τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία και οι Σποράδες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ η δυτική Κρήτη, σταδιακά οι Κυκλάδες, η ανατολική Μακεδονία και η υπόλοιπη Κρήτη. Αργά το βράδυ η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

3. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (14-11-2019)

Η Θράκη τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οπότε τα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν.

Β. Νότιοι άνεμοι με ένταση 8 έως 9 μποφόρ θα πνέουν στα δυτικά από τα ξημερώματα της Τρίτης (12-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (13-11-2019), οι οποίοι στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα φτάσουν σε επίπεδο θύελλας, τοπικά 10 μποφόρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

ΤΜΧΗΣ ΕΜΚ/ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ-ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ

ΚΩΝ. ΖΕΪΝΗ

ΔΝΤΗΣ ΕΜΚ

ΘΕΟΔ. Ν. ΚΟΛΥΔΑΣ".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Error: No articles to display